Inte antagen :(

idag gick jag med spänning och f örväntan hem för att titta om antagnngs beskedet kommit.. det hade det men svaret var inte det ja hoppades på... jag kom inte in :(

Jag hade ändå förberett mig på att de skulle bli så men ändå känns de jävligt jobbigt.... jag ville verkligen och ja kände verkligen att det var dags att börja plugga! visst är det inte för sent men jag ville så gärna!! Visst ja tänker inte gå och deppa över detta länge men nu känns det som att man ska fördriva ännu ett halvår eller år.. till ingenting! visst ja kommer tjäna pengar men vadå då, nångång vill man vidare i livet och det var dags för det nu! känns som ja står och trampar på samma ställe i samma skor som ja altid haft. jag vill ha nya skor och gå på nya vägar!

En dag på stan

Idag var man uppe tidigt för att tillbringa en dag på stan tillsammans med frida! Har inte mycket till pengar att shoppa för men nu när det är rea får man väl passa på att kika lite iaf. Man kanske hittar värsta klippet.

efter ca fyra timmar i stan, ett antal besök i olika secondhand butiker, lite sushi och lite ondare i fötterna kom man hem med en skinjacka från h&m och skissblok samt pennor för att utveckla min kreativa sida.

Några hundralappar fattigare men materiellt rikare... och  trots att man bara har1500 kvar på kontot tills lönen i juli är  jag nöjd och lycklig. Vem behöver mat när man har en ny skinjacka och ja kan måla mig en hamburgare i mitt nya skissblock!

Smala sussi here i come ;)

Bio idag!

Ikväll var jag på bio med frida och anna och såg Brudens bäste man.
EN riktigt mysig kärleksfilm som självklart var gansak förutsägbar men ack så mysig ändå. Så den ska ni se!

Nu ligger jag bara hemma och fördriver tiden tills Tobbe kommer hem så man får mysa lite!

Midsommar!

Igår var det midsommar och en av de lugnare sådanna! Anna, Loni jag och tobbe var hemma hos oss, lagade lite god mat, kollade på film och fotboll och spelade sällskapsspel! otroligt mysigt!

Visst blev det mycket dricka, med cider vin, hotshots och öl och idag har man faktiskt varigt lite små seg.
Men ikväll bär det av ut på bio för att se brudens bäste man tillsammans med frida och anna. inte fel det heller!

Vilken plansch är bäst?!

Idag på min lediga dag har jag knåpat lite på Fabians planscher hitoh dit, en somring plansch ville dom ha och iderna flödar inte direkt, jag gjorde tre alternativ med någorluna lika  stil. Vilken är bäst? hjälp mig! oh har ni några andra ideer så snälla sig till!

ALt nr1

Alt nr 2

Alt nr 3


Ledig dagen före midsommar

Visst är det skönt när man vaknar kl 6 av attt tobias går upp och man vet att man kan ligga kvar under det varma täcket huuuur långe man vill. Fönstret är öppet och man hör hur regnet slår mot fönstret.  Man vill verkligen inget annat än attt bar amysa en sån här dag. och det är precis va jag ska göra.

Ida ska jag gå till systemet och shoppa lite, kanske ta en fika med frida lilla, fixa lite med fabians plansher oh bar anjuta av att vara ledig i det mysiga vädret!

XoXo

Xoxo gossip girl!

Den är juh bara för bra den serien! Behöver jag säga mer!

XOXO gossip girl!

Roligt att jobba!

Ja kors i taket, itne troded jag att ja skulle säga det! Men gud va skönt att vara timanställd nu och kunna bestämma själv om man vill jobba eller itne när dom ringer en och frågar. Känner man inte för det är det bara att tacka nej och har man inget bättre för sig är det juh faktiskt roligare att jobba än att ligga ensam hemma i sin trygga vrå!

idag är en glad dag! Le med mig!

Veckans Skiva!

Veckans skiva vaknade jag till i morse som tobbe sätter på efter att ha laddat ner lite gosakre på nätet.
Veckans vinnare, trots att jag bara lyssnat på den i kanske 30 minuter är.....


VERONICA MAGGIO med albummet VInnaren är!
Passande inte sant? ;)

17 år och måndagsbarn är mina två favoriter hitils :)

Lyssna & Njut, det gör jag!

Fin middag

Idag var det fin middag på råda säteri, lite mat, inte så jätte gott och dyrt! Men fint var det :) Å tack pappa som betalade!


Baywatch planchen

Så har man även gjort en baywatch planch inför fabian och deras kommande fest!

Va tycks? är den godkänd?

Min älskade

Ibland när jag är inne i mina egna tankar så kommer jag på mig själv att vara så fruktansvärt lycklig!
Så lyckligt lottad att jag hittat min fina Tobbe. Snart har det gått ett år sen vi träffades och jag blir bara kärare och kärare för varje dag som går! Trodde inte att det var möjligt men visst är det det! Skrämmande att man kan älska en människa så!

Intervju till min utbildning imån!

Oj oj, imån gäller det! Imorgon bitt i kl 10 smäller startskottet för min farmtid av! Hoppas jag lykas göra bra ifrån mig på intervjun imorgon! 60 st har gått vidare till intervju till computer graphic design utbildningen och bara 24 st kommer in!

Jag är så fruktansvärt nervös! VAr inne och kikade på de elever som går utbildningen nu och deras hemsidor/portfolios oh gu vilka fräcka grejer dom har gjort! ska jag klara av att göra sånna :S blir mer oh mer nervös och undrar om jag itne tagit mig vatten över huvudet men näää de e juh de jag vill göra så det är bar aatt köra på!


Håll tummarna för mig imorgon!Vilken helg!

Gud vilken härlig helg man har haft! En ledig fredag med sol och bad ute i näset, då man faktiskt tog sig årets första dopp! Stolt! För att senare på kvällen käka födelsedags middag hemma hos mamma och pappa! grillspett är inte fel måste jag säga och lite rikare på fickan och en mixer som jag kan börja blanda goda drinkar i!

Men den bästa presenten fick jag ändå på min födelsedag förra onsdagen! jag och tobbe ska ut och åka luftballong på söndag! Det ska bli så jäkla häftigt! Pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det! Ska bli grymt skoj!

På lördagen var det födelsedags fest å min ära! fick jätte fina presenter då med oh vilket fylle kalas det blev! Det var inte ett glas tort  ;) Sedan bar det av till excet för mer goda drinkar, blev nog en och annan drink för mycket men jag kunde gå hem iaf så då är man lagom!

Plåstrade om en sönder slagen tjej innan vi satte oss i taxin hem!

SUper go helg!

Varför deppig?

Varför kan man bara ibland utan vidare känna sig sådär konstigt deppig? Solen skiner och jag har gått vidare till intervju till utbildningen jag sökt men ändå är det något som gör mig deppig.

Ibland blir man bara itne klok på sig själv!

Nu ska jag till gott skär med mor och far! lite havsluft kanske friskar upp mig!

RSS 2.0