Mamma mia berusad!

Vaknade med ett leende på läpparna idag, trots att det låg en pojkvänn brevid som stank jäger i munnen och svättades ut gårdagens alkohol. Sprang upp och satte på mamma mia soundtracket som jag genast laddade ner igår och har inlett mina två första timmar av dagen med att dansa skuta och sjunga till Mamma mia, honey honey mfl..... vilken lycka mamma mia filmen sprider... jag är berusad av mamma mia!


Mamma mia!

Ohhh har precis varit på mamma mia på bio! SÅ sjukt bra!!! Jag satt och log, skratta, grät om vart annat ! De spritter fortfarande i kroppen två timmar efter att filmen slutat! En riktig glädjespridare! Precis laddat ner soundtracket! gör de ni med! man blir lycklig! wieee

Söndag

Ännu en söndag börjar ticka mot sitt slut och vad har man då åstadkommit i helgen, en utgång med flickorna i fredags vilket ledde till en härlig bakfylla på lördagen, vilken resulterade i en oerhört tråkig lördag och middag hemma hos föräldrarna. Söndagen har man tillbringat i stan och med att sova i tobbes famn när man kom hem och så var denna helgen över utan något vettigt gjort!

Imån börjar allvaret på jobbet och om jag tycker att jag har varit trött efter första jobbveckan kommer nog den kommande veckan bli dubbelt så jobbig!


Lugn helg igen då... bye bye sommar

Igår var det meningen att man skulle gå ut men så blev tyvärr itne fallet, utan jag fick istället åka hem till lillasyrran och käka middag, inte fy skam det heller, mycket god lax blev man bjuden på och glass till efterrätt! Mumma då!

Efteråt kollade vi lite kort och bara umgicks, sedan var hon snäll nog att skutsa hem mig runt 1 snåret. För att sedan inte lyckas somna innan Tobias kommer intumlandes halv 3v på natten efter en krogrunda.

Lördagen till ära har man itne gjort många knop.. läst över 100 sidor på sista stig larson boken som jag varit så seg med men nu börjar den bli riktigt spännande så mnu kan jag itne släppa den. det är precis så en bra bok ska vara. Passar juh perfekt att ligga och läsa när tobbe ändå vart för bakfull för att orka hitta på något.

Nu är det bara en dag kvar på semester och det känns riktigt deprimerande men samtidigt kommer de nog bli skönt att komma in i de vardagliga rutinerna igen? eller? eller kanske inte?

Nu välkomnar jag hösten och tackar för den lilla sommar vi fick.


Bye bye semester och sommaren


Luftballongs korten!

Igår var en deprimerande dag, ingen att leka med och jag städade hela lägenheten! Sedan i brist på annat satte jag mig på spårvagn och buss hem till mitt kära gamla backatorp för att hämta korten från min och Tobbes ballong flygar dag! Här får ni en liten tjuvkik!


Duktigt!

Åhhh nu har jag äntligen dragit mig själv i kragen och städat! Något jag har velat göra typ hela semestern men som känns sådär tråkigt att ägna semsterdagarna till, men lika bra att ha de avklarat innan man börjar jobba för då orkar man verkligen inte städa! Lite skön musik, en kladdkaka som väntar i kylskåpet som jag bakade kl halv tio igår kväll i brist på annat och damsugarn i högsta hugg så är man igång.

Skönt att veta att man kan belöna sig med lite gott efter städningen :)

Mina nya inköp för veckan!

Här har ni mian två nya inköp för veckan trots att jag lovade mig själv att inte shoppa denna månaden då jag knappt fick någon lön! Men det är svårt att hålla fingrarna i styr ibland och man får faktiskt shoppa lite, de måste man unna sig själv, hittade juh en så billig topp på rean på Zara för 59 kr och en jätte söt liten väska på Kårlins för bara 119 kr! Va tycker ni?


Nu har jag officiellt flyttat!

Nu var precis fasdtighetsskötaren här och satte mitt Namn på brevlådan! Så nu bor Tobbe och jag officiellt tillsammans även om jag har bott här i några månader redan =) Känns super! SÅ vill ni ha min nya adress säg till så skickar jag ett flytt  kort! =)

Fotoboken klar!

Äntligen är fotoboken klar som jag skulle ge till Tobbe i ett års present men efter många om och men blev den två veckor försenad, men bättre sent än aldrig. Den blev iaf hur bra som helst!

KAn varmt rekomendera er att göra en sådan fotobok, slippa allt klistrande och pennor som slutar fungera eller limstift som tar slut och röran med bidler på ett bord när man själv försöker fixa ihop ett eget. tro mig jag har gjort en hel del sådana med i mina dagar, men gå in på sibas hemsida och ladda ner deras fotoboksprogram, hur enkelt och smidigt som helst och resultatet blir super! Som en vanlig hård bok! Perfekt som present!


Bra dag men ack så deppig...

Haft en jätte bra dag på stan med anna en, liten väska rikare och lite godare mat i magen än om jagah de gjort den själv men ack så deppig är jag för det, semestern drar mot sitt slut och jag ska väl inte klaga igentligen när man ändå haft 5 veckor ledigt i sommar. Men usch jag e så sur över att jag inte kom in på min utbildning, jag är så sur för att sommarn snart är slut, jag e så sur för att jag inte kom utomlands och jag är så sur för jag har absolut ingen aning vart jag är påväg! Motgång motgång motgång! Idag är jag bara en deppig liten människa! och en bitter fitta.. men de får man väl lov att vara ibland de me....

Bara en vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvr på semstern och jag börjar redan bli deppig av tanken att börja jobba igen och att göra det ända fram till julafton! Tobias dundrade iväg till jobbet tidigt i morse och fick mig itne alls attt känna suget av att gå upp kl 6 på morgonen igen! usch och fy och ve å fasa! Finns det inget sätt som man bara kan ha semester hela långa året, åka ut och resa var och varannan vecka och bara njuta av livet istället för att jobba ihjäl sig för att göra det man tycker  e kul 4-5 veckor om året? och nu har man bara 40 år kvar till pensionen och 5x40 veckors semester. alltså 200 veckors semester kvar i sitt liv.! De där 200 veckorna ser jag fram emot! Sedan kan man leva gott ssom pensionär resten av sitt liv! de är va jag ser fram emot ;)

jävla morgon väckare!

Jag tror inte man vill börja dagen med en  stor jätte maskin dundrandes vvid sovrumsfönstret kl halv 9 på morgonen när man har semester och vill sova till minst kl tio! Nu är jag arg och trött!

Äntligen!

Nu har jag premiär ätit på det nya sushi stället här i munkebäck! udnerbart gott! nu kommer jag  att äta sushi alldelles för många gånger i veckan! men åhh va jag är lycklig! wieeeee

Nu har man verkligen haft semster

Nu har man varit borta under ett par dagar och haft de så sjukt härligt, förra helgen åkte vi ner på tosdagen till haverdal och hem på söndag igen för att vara hemma i två dagar för att sedan åka tillbaka till haverdal i tre dagar till. Finns inget bättre ställe på sommaren! Haverdal är mitt smultronställe på sommaren!

Vi har hunnit med kurragömma, dartävlingar, kasta gris, grilla, utgång, spela minigolf, spela yatzy och kort samt steka en heeeel del på stranden. och självklart en liten shoppingtur i halmstad med en fika på esspresso house... en härlig vecka, nog bland den bästa på hela semstern!

RSS 2.0