Dubai närmar sig med stormsteg

heregud va det börjar närma sig nu! Bara en liten fjuttig vecka kvar och bara 4 arbetsdagar innan man har semester i 48 dagar! Längtan är stor och resfebern har krypit sig ut i varenda liten ådra i kroppen och sitta still är inte ett alternativ just nu.

Börjat packa väskan och nu är alla kläder som ska med nere i väskan, bara skor och necessär kvar att packa ner, men det är ett himlans projekt att välja ut skor så de skjuter jag på lite till nästa vecka :P

Härliga lingonveckan nu och det har satt känslorna på fnurra haha, så känslig man kan vara, spenderade en halv kväll åt att sitta och gråta för att man ska åka iväg så länge från mina älskade och när tobbe var så söt och gullig blev jag bara ännu ledsnare haha, inte är det lätt när man e överkänslig haha! dagen efter var ja lika exalterad för resan som jag borde vara :) Inget å vara ledsen för, alla finns kvar när man kommer tebax å då e de välkommen hem fest? :D

helgen ska ja försöka dra ihop en liten förfest på lördagen. Måste juh g ut en sista gång innan jag åker! vart ska man gå? nått förslag någon?

Nu ska ja kopiera försäkringspapper och pass :P Kul va?!Jävla väder fan!

Man går dag ut och da in i detta förbannade regniga vädret som ärligt talat börjat göra mig riktigt arg! Det har varit exakt samma väder sedan Juni månad! Regn regn regn och varför inte lite mera regn, oh så lite regn och varför ska vi inte lägga till lite blåst på det med!

Nä jag vet ärligt talat inte va jag skulle tagit mig till om jag itne hade denna resan till sol, bad och värmen att se fram emot! Alla på jobbet går och är bittra över att jag åker och jag förstår dom verkligen! Det finns inget med det här vädret som är roligt mer än sisådär max två dagar (så man kan unna sig själv att ligga hemma framför tvn två dar i sträck och slippa ha dåligt samvete) mer än så blir bara för mycket och nu har vi haft konstant regn sedan Juni!!!

Vart tog sommaren vägen?  Vintern blivit höst? Våren blivit sommar?

Jag badade för första gången i april förra året! under sommaren badade jag kanske...1 gång?

Nä dra på trissor nu fan få vädret skärpa til sig!

RSS 2.0