Nyårsmaskeraden är nära!

Idag har man varit ute på äventyr med Fridas lilla bil henning och jossan för att införskaffa lite nyttiga saker inför morgondagen så som plastmuggar, tallrikar och bestick. Även pallar som folket ska få sitta på köpte jossan så vi slipper att sitta på golvet :) hon är då omtänksam :)

Mina planer att avra poccahontas gick juh i spillror, efter ett misslyckat val av poccahontas dräckt fick man den goda iden at man skulle sy om den lite granna så den skulle bli perfekt... hmm joo jaa tanken var juh bättre än utförandet om man säger så och poccahontas utstyrseln är numera begravd i papperskorgen!

Det var bara att aktivera hjärncellerna och fudnera ut något nytt bra som man slipper lägga ner allt för mycket pengar på eftesom jag redan försört en dräkt haha.

Panter it is! Efter några om och men fick jag bli en liten panter. Saken är juh den att man inte kan vara vad som helst utan ska klä ut sig till något på p :) Så panter it is!

Kläderna är redo, skumpan står framme, imån smäller det!

Så är nyår nästa anhalt!

Nyår är inte långt borta nu det börjar bli dags att inskaffa sig en nyårs dräckt eftersom det detta nyår har ställts till med maskerad! Temat är att man sak var anågonting på P... Jag har suttit och kikat lite på internet efter den perfekta maskeraddräkten och det står mellan några alternativ... Hittade en grym påfågel klänning haha den ahde varit grym, men den var något dyr, eller så blir det polis eller kanske pocahontas :)

den som lever får se!

Så var julen över!

Nu har jag varit dålig på at skriva här igen. Men så konsig är väl egentligen inte de nu under jul stressen när man har så mycket för sig och knappt hinner med hälften! Nä så farligt har det ändå inte varit.

Julafon var mysig som den alltid brukar vara, risgrynsgröt på morgonen, och sedan kom släcken vid halv tre så man ine missar tradiionen at slaviskt följa kalle anka, och för att inte tala om "KAn du vissla johanna" underbar film!" Berra är en fin kille han. Sedan var det mat, mat och åter mat innan man får börja riva av pappret på paketen!

Hade bara önskat mig en sak i år, vilket var en hårtork! den ficck jag dock inte men en massa andra fina paket.
Ett väldigt fint halsband, strumpor,trosor, drinkglas, två veckors betalt boende i thailand samtt en liten hög med rese pengar av mor och far, fina vinglas av min kära syster och av Tobbe fick jag en perfym med tillhörande lotion och ett par börn borg trosor. Mycket nöjd måste jag medge att jag är :)

Juldagen till ära, ägnade vi troligen 90 % av våran tid till Tobias mest omtyckta julklapp GUITARR HERO!
Vi spelade och spelade och åter spelade innan vi vid 18 tiden tog tag i våra liv och lagade lite tacos innan Frida och Tottis kom över och då fortsatte vi spela!

Guitarr hero är vår nya drog.! och det roligaste är juh at jag e bättre än Tobbe på det! Haha I ROCK!

Ledsen :(

Nu sitter man i väntan på att min farbror ska komma på våran överrasknings 50 års fest, och så berättar farmor att min favorit ring som hon skulle lämna in på lagning är borta :( På nått konstigt sätt har hon tappat bort den*snyft*
Det var verkligen min favorit sak och nu kommer jag aldrig få tillbaka den :( R.i.p min fina, kära ring.... Du kommer alltid finnas i mitt hjärta :P

*gråter en skvätt*

Mysig helg!

TRits att förkyldningen övertagit min kropp denna helg så har helgen varit sååå härlig!

Fredagen började jag i stan med jossan då vi köpte sushi med oss hem för att sedan färga hennes hår och kika på idolfinalen. Mycket mys!

Lördagen började med två timmars julshopping med tobias. Trots mycket folk och trängsel var vi klara med julklapps shoppingen på ca två timmar :) Mysigt med julshopping även om de e aningen svettigt ;)

Vi bestämde oss för att ha en riktig myskväll och köpte med oss glögg, pepparkakor mm, och sedan beställde vi pizza på de me :)

Men varför dricka glögg ensamma när man kan va flera och dela med sig?! :) Vi bjöd över frida och tottis och så jossan me och vi blev ett härligt litet gäng som drack glögg, åt pepparkakor, drack öl och vin och annat smått å gott
och så sällskapsspel, en kväll kan inte bli mycket bättre :)

Nu är man hemma för första gången på en vecka och det börjar redan bli ensamt.... Mycket mysigare att ha en tobias att kramas med!

Seg söndag!

Idag har varit en såndär tråkig depp söndag! Har en förbaskat tråkig bok som man ska ha läst ut tills imån och jag har läst och läst och förstår inte ens hälften av vad som står skrivet. TRött i huvudet blir man.

Sen har man varit på adventsfika, vilket i vanliga fall brukar var anågorlunda trevligt men så kom inga kusiner och där satt man ensam med alla gamlingar och pratade historia och gamla författare. Lika kul som det låter

pluss att man börjat bli förkyld igen! Den gav sig av fort min förra förkyldning men nu liggedr den nog och bara väntar på att få bryta ut igen!

30 sidor kvar i boken me..... suck......

Julshopping, Nej tack!

Vilken regnruskig lördag! Eftersom Tobias skulle till farmor, Frida skulle till ullared, Jossan skulle plugga eller var det var och Anna skulle plugga VS åka till stallet och lillasyster yster jobbade fanns det inte många som kunde göra mig sällskap denna lördags förmiddag!

Perfekt dag för lite julklappsshoppande och gud vad bra att vara ute i god tid tänkte jag. Spårvagnen raka vägen in till stan men ack va ja ångrade mig så fort ja skulle sätta foten innanför nordstan!

Folk, folk och åter folk! JAg var nog inte ensam om att tänka sådär. Men va tänkte jag med egentligen! Helgen efter löning och dags för julklappar! Ingen bra kombo om man vill shoppa utan att behöva stressa. Jag förstår inte vad det är med folk. Dom armbågar sig fram, slänger sig över samma galge man står och håller i, köar i den 50 meter långa bankomatkön för att få ut sina pengar.

Själv som den shoppoholic man är klarar inte ens jag av dessa kaotiska tider i affärerna. Mycket folk, genomsvett för att man har tusen lager med kläder, halsduk och mössa för att det är så förbannat kallt ute! Men när man väl kommer in svettas man som en gris, folk som stöter till ens väska så man får kolla hela tiden så att plånboken e kvar, nej gud nej det här med stressig julshopping är inget för mig!

Blev inte mycket till julklappar till fler än till mig själv...... Super fina underkläder och kneehigts!

image19

MItt lördagsgodis det!


RSS 2.0