Hahahaha

Hahaha satt och kollade igenom mina gamla mobil bilder som jag sparat på datoprn för läääänge sedan! Det var en underbar morgon med mina vänninor! Skrattar så jag dör av minnena från denna morgon :)


   


Sminkning i ps :)

När man inte har nått annat för sig en lördagkväll kan man alltid leka i photoshop :) Idag blev det en liten sminkning på en av mina bilder då jag gjorde lite skönhetsretuch bara för skojs skull. Lite sotade ögon, lite "lenare" hy och litr rouge, samt vitare tänder :)


Före                                                        Efter


Lördag :)

Idag har varit en underbart vacker dag! Perfekt fotoväder! Men innan jag fick tid till att gå ut och fota lite med min nya skönhet blev det finfrukost med älskling och en tur till Backaplan och Mio och Em. Dels för att hitta nått till Tobbes pappa som fyller år imorgon och dels för att hitta en tavellist i ek som är ca 2 meter lång! Omöjligt med tavellisten asså, är det någon som vet vart vi kan hitta een? Ikea har bara i svart och vitt! Typiskt!

Sedan bar det ut en liten sväng innan solen gick ner för att testa kameran. Blev inte så många bilder men några iaf :)

Här har ni några smakprov!






Wieee

Nu sitter jag här i soffan efter en god natts sömn och ska strax till att fortsätta läsa manualen till min nya kamera :) Fick mig tillslut min Nikon d5000 med 18-105 vr kit, ett uv filter, nytt 8 gb minnes kort och en kamraväska :) TIll det härliga priset 9105 kr! Rätt överkommligt tycker jag :) Men nu gäller det till att plugga in alla funktioner och testa sig fram :) Ni som har en likadan får gärna komma med tips på eran favoprit funktion! :) Jag vill juh kunna ta sånna fina bilder som är mycket fokus på en sak men suddigt runt om, hur gör man det enkelt?

Här är skönheten! <3


Lycka!!!

Jehoooo va jag e glad idag!! Var och hämtade mig nylagade guitarr hos pappa och sedan ringde jag till syrran för att se va hon pysslade med! DÅ berättade hon de stålande nyheten att systemkameran jag tänkte köpa har kommit in på lagret :D Lycka! EGentligen har jag inte råd att köpa den nu eftersom min lön inte kom, men jag jag kan lika gärna ta lite av sparpengarna och sätta tillbaka dem sedan när lönen väl kommer :) Det blir en Nikon d5000 och jag hoppas verkligen den är värd pengarna nu :) Sååååå länge som jag längtat efter en digitalsystemkamera! Det är sån lycka at jag till och med sätter mig på vagnen och åker en timma dit istället för att vänta tills imorgon :) Sedan efteråt ska jag följa med lillsyrran till Ikea en sväng och förhppningsvis om jag hinner ska jag träna med jossan efteråt. Fullt ös medvetslös!!

Idag är en bra dag!!

Lön lös :(

Jag då var det den 27 januari och jag väntade efter lite extra pengar i fickan eftersom jag jobbade 6 dagar under julen. Men in på kontot gick jag och inte fanns där röken av några lönepengar :( Jag som skulle köpa min fina systemkamera denna månaden, får se när pengarna dimper ner men de kunde dröja nån vecka eller två. Synd att de alltid ska bli krongel när man själv gör allt rätt. Nu bär det av till skolan i snöstormen! Vil verkligen inte gå utanför dörren men man är väl så illa tvungen..

Hoppas ni får en bra dag!

Snyggingar

H&M har faktiskt en hel del snygga skor till riktigt bra priser! Här har ni fyra snyggingar som jag lätt hade velat ha i min skogarderob om man hade pengar till de:P Tur att man kan fönsershoppa!


ica reklam

haha tyckte denna reklamen var lite rolig då dom driver med gina tricots reklam haha! bra gjort!



Wieee nemos

Här kan ni roa er med en liten video från när vi var i malaysia på perenthian island där vi snorklade bland nemos :) Syrran fångade det fint på film! :)


Ny vecka :)

Då var det måndag igen och det firar vi med en skolfri dag! Eller jaaa det kanske man inte ska kalla den eftersom jag redan pluggar för fullt här hemma med att läsa om konstarter och matematik i lärandet. Låter det intressant?? Läst 30 sidor än så länge och nu efter att jag tryckt i mig lite frukost ska vi läsa lite till :) Tar sin lilla tid när man antecknar samtidigt och det går inte direkt i någon racer fart, men jag har juh hela dagen på mig, så det är egentligen ingen broska. Näää back to book! Va gör ni idag??

2,5 underbara år!

Exakt idag är det 2,5 år sedan jag träffade min kärlek på trädgårns dansgolv. Vem visste då att de skulle leda till ett förhållande som hållt i 2,5 år och som förhoppningsvis kommer vara såå mycket längre. Känns som att det var igår trots att de känns som att vi har kännt varandra hela livet. Älskar dig sååå!! <3


Law abiding citizen

Igår såg jag en riktigt bra film som jag varmt kan rekomendera! Lite äcklig, spännande och bra film helt igenom. Vissa scener fick jag dock hålla för ögonen så får varna känsliga tittare :P hehe nee men de var bara några sekunder så. Film som iaf handlar om en Man vars fru och dotter blir mördare. Mördaren åker inte fast på livstid och han vill hämnas !! Mer säger jag inte! Se den den var bra!! :)


Målat :)

jag började måla igår när tobbe kollade på sverige matchen. Det gick juh ändå inte så bra för dem så lika bra att göra nått annat under tiden :) jag gjorde en fin bild på mig och Tobbe som jag faktiskt blev ganska så nöjd med :) Målade av ett fotografi på oss från Korfu i sommras :)

'
Skiss :P


Resultat (icke 100% klar)


Bild jag målat av


Börjar dagen med photoshop!

Ja i brist på annat när man har sovmorgon har jag suttit lite och pillat i photoshop som vanligt när jag har lite tid över. Här har vi en bild på Tobbe och Anne som leker på haverdalsstrand i april förra året. Den obehandlade bilden var så tråkig och grå så fixade till den lite, både i svart vitt och färg. Vilken tycker ni om mest? :)


Före


Efter i färg


Efter i svart vitt


Groggy

Jag vaknade upp för en liten stund sedan och känner mig helt  groggy i hela huvudet, känns som att jag knappt sovit en blund trots att jag sovit större delen av natten ostört. Vaknat några gånger av att Tobbe småpratat i smömnen och haft en del knasiga drömmar dock. Drömmde att jag gjorde min praktik i singapore eller var jag nu var och fick för mig mitt i perioden att jag ville åka hem. stack utan att säga till min handledare. Flygen var fulla men vi fick en restplats och sprang runt och letade efetr någonstans att sitta. Då säger flypersonalen att de är nog bättre att vänta tills nästa flygtur för det är många som kommer dö under denna resan eftersom det är ett gammalt plan. Yeeah! Ja det var de :P Idag ska jag bege mig till pedagogen för att låna lite böcker och sedan blir det musik lektion. Ikväll ska det tvättas! Jäääte kul!

Skoldagen

Idag har vi haft introduktionsdag i skolan inför den nya kursen. Man kan säga att det verkar som att vi kommer ha fullt upp under våren. Helt slut i skallen av all information jag försöker berameta och komma ihog! Lite tråkigt att vår lilla basgrupps kvartet splittrades i två olika grupper men jag får iaf ha med mig Hanna :) Och vi kommer juh ha några gemensamma lektioner så vi ska nog kunna ses en del iaf :)

Drömmer mig bort..

som så många gånger förr sitter jag och drömmer mig tillbaka till de underbara stunderna i Thailand :) Kikar som vanligt om och om igen på bilderna men nu hittad ejag faktikt lite videos jag inte sett så många gånger. Här är när vi åker linbana mellan djungelns träd!Det var sjukt läskigt! Häår har en av instruktörerna lånat våran kamera och filmar längst med en liten bit av åkningen :)


H&M shopping igen..

Igår hämtade jag ut två grejer som jag beställt på H&M än en gång. Det är farligt med intrenet shopping. Men denna gången var faktiskt beställningen till Tobbe. Eftersom han blev av med sin jacka ute på krogen för att garderobiären klantade sig och lämnade ut den till någon annan, var han juh tvungen att köpa en ny. Det blev dock en fräch vårjacka som satt riktigt snyggt på min heting. Han kommer se riktigt fin ut i vår ;) När vi ändå var i farten unnande jag mig ett plagg ur vårkollektionen! Va tycks ;)?


Gratisbio

Är medlem på gratisbio där man kan samla ihop poäng genom att delta i tävlingar, besöka hemsidor eller vara aktiv på sidan. Fick hem 100 kr från en liknande sida och det funkar faktiskt :) Registrera dig genom att klicka på bilden :)


Nikon d5000 VS Canon EOS d500

Jag har juh länge velat ha mig en systemkamera men det är lite svårt att veta vad man vill ha eller ska ha eller behöver i kameraväg. EN riktig djungel med andra ord. Ska man ha en Nikon eller Canon? Det står lite mellan Nikon d5000 eller en Canon eos 500d? Ni som har erfarenhetar av dessa får gärna komma med en kommentar om vad ni tycker om eran kamera! Hittade ett grymt nikon packet för 9990 kr innehållande två objektiv och en blixt :) Jag behöver verkligen lite vägledning och jag har syrran lite som hjälp som ska fråga på jobbet men alltid bra att ha era åsikter som använt er av nåon av dessa?? :)


Eller ska man ha en Canon med ett objektiv, med väska och stativ för 8090kr??


Vackert!


En ensam bänk  under en mäktig himmel


Sommar längtan!

Jag saknar sommaren och värmen och vill kunna doppa tårna i vattnet och njuta av solens värmande strålar.


Bilden ät taggen vid Västra långvattnet i sommras


Sagoprojektet över

Efter två intensiva veckor med mycket genrep och övning av pjäsen så är veckorna över och vi gjorde ett strålande jobb och föreställningen blev en succe! :) Här har ni några bilder från tiden :)


HAnna som flicka och Madde som träd


Jag som troll


Elefanterna och pojken och flickan


Trollen inspekterar


Party dax

Nu är det daX för lite party med klassen! Ska bli skit roligt för sist hade vi de super kul! Party kläderna är på och nu väntar jag bara in lilla hanna och jossan så att man kan åka hemmifrån :) Yehoooo!! Jag säger bara RUnes händer ett finger i sänder ;) hahahaha

Idag kommer Anna!

Åhhh idag kommer min efterlängtade Anna hem! som jag har saknat henne! Det ska bli så skönt att träffa henne och att kunna ringa henne igen! Idag är en lyckans dag!


Nu är det dags!

Nu är det inte långt kvar tills alla våra nära och kära kommer och kikar på vår teater på artisten! Ska bli så himla roligt!! Men börjar bli lite smått nervös asså! Det har gått jätte bra när vi gjort den för barnen! Och det är roligt att höra deras kommentarer där man stå bakom kulliserna och fnissar för sig själv :) Får hoppas föreställningen ikväll blir lika bra :)

Basgruppspesten

Hehe vad är det som händer min stckars basgrupp :( Madde hade så ont i kroppen igår att hon knappt kunde gå stackarn, hanna sms:a och skrev att hon höll på att svimma nu imorse och Josefine sitter hemma och mår jätte illa och håller på och spy. ÄR det pesten som dragit över vår basgrupp? för det gick rykte om attZeynep också skulle va hemma. Stackars lilla basgruppen <3 Hoppas ni kryar på er!

Slappis helg!

Det har varit en riktig slappar helg.. precis vad som behövdes efter allt julstök och nyårsfirande osv. Igår var jag juh i stan tillsammans med syster. Fick mig 200 kr av tobias att köpa nått fint för :) Han är snäll min äskling. Jag hittade en jätte fin ljus jeansskjorta som kommer bli så snygg till sommaren, till lite solbränd hy. Längtar! Nu ska vi iaf hem till mamma och pappa på middag eftersom vi inte hunnit fira syster ysters födelsedag pga att hon var bortrest den veckan :)


Här har ni mitt nya tillskott till garderoben! Billig var den me. 199 kr! Som hittat!


Stan visit med syster!

Idag blir det en liten sväng in till stan för att träffa syster yster :) Tänkte jag ska försöka unna mig själv nått nytt för de känns som de var evighetersedan jag shoppade i stan! Sedan kanske det blir till att kika på när tobias spelar handbollsmatch om jag har nått sällskap då förstås :) Tråkigt att sitta där själv!

Starface! :)



Nått ska man juh göra för att fördriva tiden :)


Ensamt

Det är kallt här hemma, det är tyst och det är ensamt när älskling inte är hemma! Hatar att sova ensam!Sängen känns oändligt stor och finns ingen att krama! Älskling kom hem saknar dig redan!


300 to go!

Nu har jag pluggat och pluggat och jag har lyckats knåpa ihop 700 ord till hemtentan som ska vara på 1000 ord! Så nu har jag inte långt kvar! Heja mig heja mig!! Nu har jag precis tagit en liten plugga paus, med en härlig varm dusch som jag mer eller mindra hade velat stanna kvar i hela dagen! Så nu har jag skrubbat kropp och själv för att kunna klämma ur mig ytterliggare 300 ord! Kom igen Suss you can do it!!

Bekini Me.

Här hemma i min trygga vrå, längtade jag så otroligt efter sommar och sol och bekini värme! DÄrför blev de en Illustration av mig i bekini :P


Wiiiieeeee!!

Nu är jag glader för jag har dratt in lite extrapengar :D 2000 kr på lite designjobb :) Det är mer än välkommet till min systemkamerafond :) Nu har jag bara ca 2000 kvar innan jag harsparat ihop till den :) Perfekt att jobba lite extra med mina photoshop egenskaper! Det tycker inte minst plånboken :)

Årslista i brist på annat :P

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började studera på universitetet, åkte till Korfu, Blev Gudmor åt världens underbaraste Viggo.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns ej om jag hade några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej det har jag klarat mig ifrån

5. Vilka länder besökte du? Danmark, Grekland och England

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer resor, mer pengar och mer sol under sommarn!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 20 juni då min kära gudson föddes :)

8. Vad var din största framgång 2009? Att jag började plugga!

9. Största misstaget? Hmm får fundera lite på den, jo att jag tappade min kamera i golvet så den gick sönder.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klarat mig ganska bra, var dunder förkyld två gånger och en jäkla hosta i höstas.

11. Bästa köpet? EN ny kamera.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Hyra och Mat, jätte roligt :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Allt med Melissa Horn och u2 eftersom vi var på konserten

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare helt klart.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft mer semester! Varit mer på landstället i Haverdal

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hmmmm

18. Blev du kär i år? Nej jag blev inte kär men jag är fortfarande underbart kär i min älskling

19. Favoritprogram på TV? Gossip girl och Hollywood fruar helt klart haha

20. Bästa boken du läste i år? Minns inte

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar

22. Något du önskade dig men inte fick? Nej faktiskt inte.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Minns inte, men den firades med en trevlig fest här hemma

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej jag är rätt nöjd.

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Tråkig budget variant eftersom man är student haha

26. Vad fick dig att må bra? Vännerna och älskling

27. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen aning

28. Vem saknade du? Anna som varit hela hösten på hawaii

29. De bästa nya människorna du träffade? Vissa folk i skolan :)

30. Planer för 2010? Må bra, resa mycket, stressa lite :)


Avatar!

Igår var vi juh och såg avatar på bio. Jag hade riktigt höga förväntningar på filmen och den lyckades till och me vara över förväntningarna! En så sjukt välgjord och vacker film så det är inte sant! 3D effekterna gjorde filmen ännu bättre! JAg är helt såld på denna filmen. Miljöerna var underbart vackra och man förälskade sig verkligen e de blå varelserna. Det är nog den absolut bästa film jag någonsin sett tack vare att den är så vacker och välgjord! Ni bara måste måste måste se den! I 3d då såklart :)

Den får en solklar 5/5


Ny illustration :)

Här kommer en till illustration som jag lagt ett antal timmar på :) Blev nöjd tillslut :) VA tycker ni??


Avatar 3D!

Ikväll ska vi gå på bio och se Avatar 3D! Ska bli riktigt kuloch man har ganksa höga förväntningar på filmen! Får hoppas den är lika bra som man hört! 3d film är juh så himla grymt me! Kommer bli häftigt! Skriver mitt betyg efter biobesöket :)

Här har ni trailern!


Nyårsafton!

Vi hade en riktigt trevlig nyårsafton i kärra i år. Massa trevliga människor och mat i mängder! Blev spelande, dansande, skålande och frossande under kvällen! Va mer kan man begära :)




Japp vi grillade i kylan


Mat till 14 pers som hade räckt till 20!




RSS 2.0