Midsommar del 1

På midsommar ska det bindas midsommarkransar. Så ut på ängar och i skog bar det av för oss tjejer för att leta efter 7 sorters blommor :)''
Bloggtorka

Ja det händer då och då att jag glömmer bort bloggen. FInns inte så himla mycket kul att uppdatera om. Dålig på att fotografera har jag även varit de senaste veckorna men nu börjar snart semestern och jag ska försöka bättra mig. Fick idag reda på att jag fick VG på senaste kursen. Hurra för mig! Sjukt nöjd faktiskt! :)

Imorgon bär det av mot Hunnebostrand för att fira midsommar med fina vänner :) Kommer bli så kul och är riktigt taggad för en skön midsommarhelg! Ska försöka fotografera lite under helgen, så förhoppningsvis får ni lite fina bilder den kommande veckan.

Ha en fin midsommar alla fina! <3

Happy bithday to me!

Igår var dagen då jag fyllde 25 år! Det firade jag först i torsdags med min kära familj, med grillad mat och fin fina presenter! Jag firade det även i fredags med kära vänner och en utgång till port du soleil! Tusen tack tjejer för en underbar kväll! <3 Jätte fina presenter fick jag med som jag ska försöka fota och lägga upp här på bloggen.  Tack så mycket fina ni!

Igår på självaste bemärkelsedagen, vaknade jag upp med en dundrande huvudvärk efter fredagens utgång och frukost på sängen och presenter från älsklingen min. Ett jätte fint armband från Efva Attling och ett presentkort på 1000 kr på H&M :) Tack älskling <3 Sedan tog jag tag i mig själv och åkta ut till smitten med fina vänner och njöt av solen på klipporna. På eftermiddagen grillade vi hamburgare innan vi begav oss till slottskogsvallen för att se när Håkan Hellström spelade! Grym konsert och jag kunde inte haft en bättre födelsedag! tack alla fina vänner för en underbar födelsedags helg! Älskar er!


Här har ni några av presenterna jag fick :)


RSS 2.0