Veckan går fort

Veckan bara springer iväg och idag är det redan torsdag. Otroligt! Jobbdagarna har gått fort och kvällarna har gått fort! Har tiden plötsligt börjat gå snabbare? Igår tog vi  tag i vårt hem och städade och tvättade det stora lasset som läg lite här och var i lägenheten.

 Veckan som gått har varit väldigt tankspridd och mina tankar har funnit någon annanstans än i min närvaro. Den har funnits hos mina kära vänner <3  All kärlek till er!


Katy Perry - Teenage dream

You think I'm pretty
Without
any make-up on
You think I'm funny
When I tell the puch line wrong
I know you get me
So I'll let my walls come down, down

Before you met me
I was a wreck
But things were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my valentine, valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

We drove to Cali
And got drunk on the beach
Got a motel and
Built a fort out of sheets
I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete

Hittade inte musikvideon men här har ni låten, med bildspel iaf :)


Fredagsmys med prinsen

Det är fredagskväll och jag har gjort i ordning en härlig tacospaj, tänt ljus och dukat upp för att överaska min kärlek när han kommer hem från dagens handbollsmatch. Hoppas han blir nöjd när han stiger innanför dörren :) Det blir mycket mys ikväll med min underbara prins <3 Underbar fredagskväll och start på helgen. Hoppas ni får en lika fin kväll.







Jobb och restaurangbesök

Idag har jag jobbat och jag har varit sjukt trött idag. FÅtt flänga runt lite på jobbet mellan olika elever och det blir man lite extra trött av även om det varit lugnt tempo. Nu har jag skyndat mig hem efter att ha jobbat till 17, slappat lite i soffan innan man slängde sig i duschen. Nu bär det av mot Linne för att möta upp mina fina töser och slå oss ner på någon restaurang för lite käk. Ska försöka inte somna :P

Hoppas ni får en fin kväll!

PUSS!


7 rätt på lotto

Inatt hde jag världens underbaraste dröm. Jag drömde att jag hade 7 rätt på lotto pluss två på joker vilket ledde till den största högvinsten någonsin! I drömmen var jag så lycklig, men ändå orolig för att jag skulle kollat fel och kontrolerade det om och om igen för att vara säker. Jag berättade inte för någon för jag var så rädd att någon skulle stjäla min vinstlott ifrån mig, så jag skyddade den med mitt liv och begav mig mot närmaste Atg ombud. Men på något vis hade alla fått reda på det och jag förnekade det så länge jag kunde utan att lyckas. Alla var efter mig och min vinstlott och jag fick försöka gömma mig och klä ut mig för att ingen skulle känna igen mig.

När jag vaknade ville jag bara att drömen om vinsten skulle vara sann, men gick in och kollade på svenska spel och de var ingen vinst där inte. Jag får fortsätta hoppas :)

Vi har blivit med... bil :D

Igår var dagen då vi fick hämta ut vår nya lilla skönhet från Toyota center. Tobias hämtade upp den efter jobbet och sedan åt vi middag hemma hos mamma och pappa, kollade in deras nya golv dem lagt i köket och visade upp vår nya lilla pärla :) Jag som inte ens har körkort och kan köra den var nog gladast av oss alla :P Nu slipper vi Tobbes gamla peaugot partner (en härlig skåpbil) och kan istället köra runt i en splitter ny Aygo, och det bästa är att man kan sitta fyra ist för två :P

Så jag ser fram emot lite bilåkning framöver :)

KYR 707 Välkommen till familjen ;)




Bilder innan bröllopet


En glad Susanna


En underbart vacker farmor


En stilig älskling och oförberedd Sus


Min underbara familj


Bröllop

Har varit på ett undebrart vackert bröllop i Haverdal under gårdagen. Helena var så vacker i sin underbara klänning och fina håruppsättning och Martin var så stilig i sin kostym. En underbar dag i kärlekens tecken.
















Helg!

Nu har man jobbat en hel vecka efter semester och man har varit riktigt trött denna veckan. Det tar ett tag innan man vänjer sig vid att gå upp kl 06.10 när klockan ringer. Dagens insatser på jobbet har varit så bra. Härlig förmiddag med promenad med barnen, eftermiddagen var jag barnfri och fick den äran att skura kompost tunnan! Nån av vikarierna i köket som inte lagt i en påse när de slängt i maten! Korkat! TRor ni att de var mycket bananflugor när man öppnade locket såhär i rötmånaden?! Oh ja! Men efter lite skurande blev den som ny!

Helgen som kommer blir det fullt upp :) Ikväll tar jag och Tobbe en sväng till Kungälv för att umgås med Frida, Tottis och vår kära lilla VIggo :) Blir super trevligt! Imån bitti bär det av till halmstad på bröllop :) Där jag fått den äran att vara lite fotograf, så kameran hänger med!

Vad ska ni göra i helgen? Hoppas att ni får en fin en iaf :)

Pusss

Jag vill flytta

Jag känner mer och mer ett stort behov av att flytta till någonting större. Mina kläder får inte plats i min lilla garderob, jag får inte plats med att ha framme några skor utan alla ligger nerpackade i en låda. Jag har inte plats för en dubbelsäng i sovrummet eller ett matsalsbord att äta middagar med vännerna vid. Jag vill ha en uteplats och en liten trädgård som man kan pyssla om. Jag vill kunna inreda allt på nytt och skaffa gemensamma möbler. För även om jag bott i tobbes lägenhet i över två år nu, så känns den ändå inte som vår. Jag har juh flyttat in bland möbler som redan fanns och har snaare lagt till lite smått och gott. Viss det är jätte fina grejer men jag vill ändå bara flytta till nått nytt och skaffa nya saker tillsammans. Få välja vilken färg vi ska ha på väggarna och vilket kakel som ska sitta i köket.

Vi hittade ett litet parhus i bagaregården som jag är sjukt sugen på. Lite renovering och det hade blivit super fint! Perfekt storlek med en liten, lagom trädgård. Gå in och kika :) http://www.hemnet.se/beskrivning/815624?r=3


Sista semesterdagen snart slut

Nu har semestern snart nått sitt slut och jag förundras varför det alltid känns som att semestern är för kort. Kan man överhuvudtaget ha för lång semester? ALdrig är man nöjd :P Men jag måste säga att jag har haft fyra underbara lediga veckor, med utomlands semester, besök på landet, lite sjukdom(som inte tillhörde den bra delen iof) goa middagar, umgänge med fina vänner, härliga fester och mysiga stunder med min kärlek :) Det är inte med ett glädje skutt jag kommer ta mig ur sängen imorgon för att dra mig tilll jobbet, men jag får väl se det som att de förhoppningsvis hamnar lite extra kulor på kontot istället :) Snart börjar skolan och då är det fullt ös igen.

Tack alla ni som gjort min semester underbar :) <3


Mina fynd :)





Allt fyndat på Sallys Bazar :) skålarna 19 kr st och flaskan 35 kr och sedan 20 % rabatt på allt :)


En kväll med Hanna, Kicki & Maria:)

Idag har varit en slappis dag måste jag medge. Har äntligen framkallat en fotobok från mitt och tobias andra år tillsammans (ett år försenat) och den dimper förhoppningsvis ner i brevlådan om si sådär en vecka :) Sedan har jag läst igenom gamla dagböcker och färdats tillbaa i tiden. ROligt att man skrivit så mycket dagbok för det är sjukt kul att läsa såhär i efterhand.

Nu ska jag iaf ta vagnen bort till Hanna, gå och handla lite mat innan Kicki kommer och sedan ska vi dra ihop en trevlig liten middag :) Tar med kameran så ska försöka fotografera lite :) Hoppas ni får en fin kväll!

UPDATE: (glömde fotografera, så de blev inga bilder :P sorry)


En kväll med tjejerna <3

Ikväll blir det till att äta och dricka lite gott på La Sombrita med tjejerna. Ska bli super trevligt att få sitta och tjöta lite över ett glas vin och kanske lite tapas :) Kikade över meyn förut och det fanns en del tapas rätter jag blev lite sugen på :) Vädret är skapligt med så hoppas vi får oss en plats på uteserveringen. Koftan följer me om det skulle till att bli lite kyligare mot kvällen.

Ha en fin kväll! För det lovar jag att jag ska ha!

(imån ska jag visa er dagens fynd från sallys bazar) :)


Ny höstjacka?

Jag kunde bara inte låta bli att beställa hem denna jackan när jag såg den! Blir perfekt nu till hösten! FÅr bara hoppas att den är lika fin i verkligheten och att den sitter som ett smäck! Blev även lite nya saker till badrummet. Kände att jag behövde piffa upp det med lite färg. Så de blev en grön badrumsmatta och lite gröna handukar att matcha till ;) SÅ har jag lite sommrig kännsla kvar i höst när de börjar bli mörkt! Får väl se hur det blir! :)


Min sommar i bilder :)


Thai fest

FÖrra veckan slog Tobbe och Tessan ihop en thai fest, med thaimat, buckets, singha och beer pong. SNacka om rolig kväll! Alla hade skit kul och efter att Tobbe var "för full" för att komma in på port du soleil så bar det iväg till lounges istället för alla 17 partysugna. Det var inte mycket folk ute men vi hade sjukt kul på dansgolvet!











Haha

RSS 2.0