Tävling!

Kikade in på Englas blogg och hittade där en tävling jag absolut inte kunde motstå! :) Hon lottar ut en underbart snygg klocka från Pandora, värde 2500 kr! Den hade passat perfekt på min lilla handled såhär lagom till sommaren :) Och vore det inte en underbar födelsedagspresent till lilla mig, då jag fyller 25 på lördag!? Jag får bara hålla tummarna att jag har turen med mig! Tävlingen håller på fram till söndag den 5 juni kl 23.59, så passa på att vara med och tävla ni också kära vänner :) Klicka här för att vara med och tävla!

Kram på er kära vänner!


(bilden är lånad från Englas blogg)


Perenthian Island Malaysia

Detta inlägg tillägnar jag min kära vän Hanna :) Vi diskuterade lite resemål i Asien och kom in på underbara Perenthian island i Malaysia som jag var på 2008 och Hanna blev genast lite sugen. Tänkte därför lägga upp lite bilder därifrån så ni kan kika på :)


Jag och syrran på väg med båt till Perenthian från fastlandet, kan båtturen tagit ca 40 min kanske?


Stranden man anlände till


Efter en blöt båttur landade vi på en mycket vacker liten ö utan trafik eller större vägar. Det blev en 20 minuters promenad på smala stigar genom djungeln för att komma till den finare stranden på andra sidan ön.


Men det gäller att se upp för i djungeln fanns det spindlar ;)


Efter 20 minters promenad med tung packning var vi äntligen framme på Long beach (tror jag den hette)
Där vi bosatte oss i en enkel liten bungalow. Dock fanns där endast elektricitet på kvällarna och tillgången till vatten var begränsad har jag för mig.Här har ni utsikten från vårt hostel. Inte fel vy att se ut över när man käkar scrambled eggs på morgonkvisten.


En underbart vacker strand med mycket få turister
Dagen därpå blev det en snorkelutflykt som är en upplevelse jag sent kommer glömma. En underbar instruktör? vid namn Awi som fick oss att simma tillsammans med jätteskölpador, revhajar och massor av vackra fiskar.Vi hittade även nemo
Vi stannade till vid en underbart vacker strand som jag har för mig hette coral beach
Här började det dock ösregna så vi fick snabbt återvända till startpunkten. Regnet slutade inte att upphöra på flera dagar och har därför inte fler "vackra" bilder över ön. Pga av regnet och de stora vågornakunde vi inte ta oss från ön på ett par dagar. Men det var en underbar upplevelse såär i efterhand och jag hade gärna återvänt!


Tenta tider

Då fick vi tillbaka tentan. Bättre sent än aldrig! 14/16 blev det. Jag är nöjd med resultatet eftersom jag inte kände mig riktigt engagerad i tentan, då det var soliga dagar och jag försökte njuta av det fina vädret istället. Men det gick juh bra som tur var! Check på den! Nu håller jag på med nästa uppgift som är en hemtenta, som ska vara klar på tisdag nästa vecka. Den har jag nästan kommit halvvägs med så det ska väl säkert gå bra det med! Sen är det inte långt kvar till "sommarlovet"! Lov vet jag inte om jag kan kalla det iof då det blir till att jobba en hel del (förhoppningsvis). Tiderna från Olshammar har inte blivit klara än, men tack och lov har jag mitt back up jobb hos Pappsen :) <3 Tur att jag har det annars hade jag haft lite smått panik såhär i mitten på maj!

Nää nu får jag försöka plugga vidare! Efter att ha tryckt i mig en bulle och lite kaffe ska jag nog fått lite nya krafter!

Här kommer ytterligare en bild ur Agneta och Connys trädgård. :)


Röda toner i trädgårn


Hundvakt

Hej!
Det har varit en härlig helg tillsammans med kärleken och två hundar! Satt hundvakt för Tobias mammas två shäferhundar Filippa och Janko. Det har varit mycket mys med filmer, promenader i både sol och regn samt en trevlig grillning i ösregn under markisen :) Tyvärr hade vi lite otur med hundarna för båda lyckades dra på sig någon typ av maginfluensa och ville inte äta och la lite spyor här och där! Mindre kul men det gick bra ändå. Hade med mig kameran och gick lös i deras trädgård! Hoppas ni hade en fin helg!

Här har ni några bilder! kommer fler en annan dag för nu ska jag till skolan och hämta tentan!
Wish me good luck!


Hej vänner

Hej kära vänner!
Jag har inte gått under jorden! Jag har bara mycket att göra :P Har haft praktik nu i en och en halv vecka och det är heldagar med barnen och därefter försöker jag träna och när man kommer hem är det bara att äta och gå å lägga sig för att börja om på nytt igen! Nu är det bara en vecka kvar av praktiken och då återstår den stora bedömningen, när det kommer ut en kvinna som ska bedöma hur jag är med barnen. Men de blir nog inga problem skulle jag tro :) Kompletteringen för seminariumet jag missade är klar även den och snart är det bara vfu analysen och en gestaltning kvar innan det blir sommarlov! Känns gött!

Igår spenderade jag heeela dagen med att hjälpa syster att flytta :) Mycket bärande men det gick väldigt smidigt! Det blev en lunch med lite god thaimat innan det blev till att packa upp allt som har packats ner. Den nya lägenheten var jätte fin och jag tror Syster och Cissi kommer trivas där! jag är sålart glad över att ha henne på prommenadavstånd me :)

Idag blir det en liten tur på stan med kärleken i sommarvärmen :)
Hoppas ni haft en fin helg!RSS 2.0