Ny hårfärg

Igår fick jag ett infall och färgade håret. Nästintill så nära min egen hårfärg man kan komma så de är inte så stor skillnad men toningen som låg på mina ljusare slingor har gått ur och de var alldelles för gulblonda och markanta för min smak. Nu är jag mycket nöjd och nu är det bara en klippning som behövs. Min nya hårfärg passar så fint till min nya orangeröda blus som jag är helt kär i. Nu blir det kalas/ julafton för vår del :)


Godmorgon vänner...

Det är en tidig tisdagsmorgon och jag ska strax åka till praktiken för andra dagen. Första dagen gick snabbt och när "arbetsdagen" var slut åkte jag till cityakuten för att inhandla lite dukoral till resan, så vi slipper kolera på resan ;) Det hade juh inte varit roligt :P Har dragit på mig någon konstig förkyldning så nu äter jag Esperitox och halstabletter i hopp om att den ska lindras litegrann iaf.

Hoppas ni får en fin dag!

En bild från november förra året


Mitt hjärta i dina händer

Jag är i tecknar tagen och här har ni ytterligare ett av mina verk. Tillägnad han med stort H som är det finaste i världen. Vad vore livet utan dig min kärlek? Ab imo pectore <3


Bältros, jobb och söndags brunch

Hej kära vänner! Helgen är över och det har varit en lugn helg kan jag lova. Middag hemma hos anna i fredags med Anna och Jossan, utsökt italiensk kyckling och prat om gamla tider <3 Blev övertalad till att börja följa Sons of Anarchy. Sagt och gjort så under min lediga lördag plöjde jag säsong ett (12 avsnitt) plus två i säsong 2! Sedan var lördagen över fortare än kvickt... Söndagen började vi med en underbar brunch à la las vegas på casinot tillsammans med min andra hälft, Jossab och Björn. Hade inte behövt äta något mer under dagen men på kvällen blev det fars dag middag hos mor och far . Måndagen och tisdag har jag jobbat medans stackars Tobias ligger hemma sjuk med Bältros. Ja där har ni en liten uppdatering om vad jag pysslat med de senaste dagarna. Dagen till ära kan jag låta er ta del av ännu en ny teckning. Vem det är kanske ni kan lista ut??;) här är den inte riktigt klar än men iaf...


Gizmo gör apport!

Vår fina lilla katt är nig innerst inne en hund. Han hämtar sina "leksaker" och vill att man ska kasta iväg dem så att han kan hämta den igen och göra om det tusen gånger om:)


Flygplanstider ändrade...

Igår fick vi mail från Ticket angående våra flybiljetter. Fick beskedet att planet till Berlin uteblivit så istället för att åka kl 11 på morgonen får vi ta ett flyg 06.45 på morgonen. Samtidigt har flyget från Berlin flyttats fram en timma, vilket leder till att vi får sitta på Berlins flygplats från kl 8.00 - 17-55. Yeeey! Tråkigt när man valde lite dyrare biljetter för att slippa de där långa mellanlandningarna. Men de viktigaste är att vi hinner med vårt flyg i Bangkok när vi landar och det ska vi förhoppningsvis fortfarande göra :) Vi har juh trots allt semester så vi får väl tillbringa de tio timmarna i Berlin med några glas vin, lite kortspel och god mat :)

Nu är det banemej inte långt kvar!


Kära farmor

Kände ett stort behov av att teckna lite, trodde jag tog mig vatten över huvudet när jag funderade på att måla av farmor. Men jag måste erkänna att den blev ganska okej tillslut :)


Luftballong

Jag och Tobias flyger luftballong :)


Fredag...

Idag blir det en heldag i skolan för en gångs skull, med kursstart och filmvisning, så den ska nog gå ganska smärtfritt ;) Ikväll ska jag åka hem till mina älskade föräldrar och umgås lite. Kom på att jag saknar dem väldigt mycket <3 Lillasyster förljer också med så de blir en mysig kväll med familjen.En kort liten fråga...

Måste bara fråga er som läser... Ser man min presentationsbild och menyn till vänster så som det ska vara eller lägger den sig längst ner efter alla inlägg?? För på min dator hamnar den längst ner så att menysidan är helt vit. Men när jag kikar på mobilen ligger den som den ska? Hur ser det ut för er så ska jag försöka få det att fungera?! :)


Mys frukost

Fick en bild av fina Maria från när vi åt frukost på le petit café. Underbar söndagsfrukost med fint sällskap


RSS 2.0