Dunderförkyld!

Idag är man hemma från jobbet! Dunderförkyld, hostar, nyser och snorar och ögonen bara rinner. Mycket deprimerande men bättre att de kommer nu än att det kommer när vi ska iväg på resan! Det hade inte varit okej!

Så idag har jag roat mig med att äta frukost, dricka te, kolla facebook och läsa gamla inlägg på resedagboken osv.
Och så har jag nog äntligen kommit på vad jag ska ge till tobias i födelsedagspresent. Har inte varit det lättaste men jag tror jag vet va det blir iaf!


Nu ska jag forsätta snora framför tv:n.


Stan med syrran

När man blev dissad av en viss person sökte jag mig in till stan för att träffa min underbara syster. Hon är alltid lika underbart och trevligt sällskap, lite shopping och lunch på paprika innan det bar av hemmåt till mor och far. lite trevligt prat över en kaffe och gamla minnen. Dök in i garderoben hemma för att leta fram vårt gamla nintendo 64! det är juh så bra! och efter en stunds letande hittade mamma det. Sedan bar det hem med kvällens underhållning! EN påse godis och sedan var man igång och spelade super mariosåklart! ohh så roligt det är!

Känndes som att jag gick i 5:E klass igen!

Bajs

JAg är arg. Man säger inte att man kan hitta på nått under ca två timmar innnan man ska träffa sina kompisar för att sedan ligga och mysa i 3 minuter, telefonen ringer, -Kan jag hänga me eller? okej vi ses om 5 minuter. klick hej.. å här e jag lämnad helt plötsligt.... det e bra stil... fan va jag e arg!


Sensation white!

jag här blivit kass på att skriva här vilket jag blir till och från men ibland kommer skriar fingrarna igång. speciellt när man e på lite kasst humör. Då e de skönt att bara knattra runt på tangent bordet.

Förra helgen var vi i lund/malmö/ köpenhamn. En härlig och lugn fredag med middag och vin på Vespa, pizzan var ingen större höjdare men det var trevligt sällskap. Dagen etfer började vi med att bruncha på göteborgs nation, mini hamburgare, scones, våfflor med sylt och grädda, äggröra ochbacon. Vi rullade ner för trapporna sedan!

Sen bar det av hem till fia för att börja styra upp våra fina utstyrslar med ängla vingar, gloria, peruker och våra vita kläder! Sedan tog vi tåget tillsammans med flera hundra? andra vitklädda människor. Vi hoppade av i malmö för att förfesta hos marias vänner. Det blev en mycket trevlig förfest tillslut med kunga barn bag'n boxes och en bitsk terrier!

Väl framme på sensation.... det var sjuuukt häftigt! vilken stämning och vilken kännsla! Var som att befinna sig i en dröm! för alla er som inte varit där! testa det! Sjukt häftigt!


Jag är sensationerad!


Hemma med huvudvärk

Idag har man varit hemma från jobbet med en super seg huvudvärk. Inte bra inte bra. Tur att tobias fortfarande är sjukskrirven så man hade lite sällskap iaf. S vi har roat oss med att titta på heroes lite, och spelat många omgångar med sänka skepp. Mycket udnerskattat och bortglömt spel!

Huvudvärken är nästan borta nu som tur var så imån blir det jobbet igen, Nu ska jag strax brja med middagen, potatismos och stekt falukorv. mumms mums!

Kväll hos syrran

Igår var jag hemma hos lillasyrran och lagade lite middag, tittade på flyga dracke och lagade smul hallonpaj.
Det var mycket trevligt och maten var mycket god. Filmen var itne alls lika bra som boken så för er som läst boken... se inte filmen!

Här är våran fina hallonpaj innan den åkte in i ugnen! Fin va :)


Veckans inköp!

Denna veckan har jag varit lite bättre på att shoppa än innan. Pengarna har rullat in som de brukar runt den 26 så då var det dags för att spendera lite. Letade efter ett par vinterskor/stövlar men det är å segt att lägga en tusenlapp på ett par skor så jag väntar lite till.

Inhandlade istället ett par svarta byxor på åhlens för 300kr, en tröja på gina tricot för 150kr, En svart polotröja på ZAra för 99 kr, sedan hade jag lite present checkar på hm så jag köpte mig en sart halsduk för 129, en lila ögonskugga för 40 kr, ett lila nagellack för 30.






Egen ringdesign!

igår skulle jag hämta sex and the city filmen på pappas jobb för syrran var där och hjälpte till med ders nya laser maskin!
Och vilken grym maskin dom har skaffat! Den kan skära ut iprinsip vad du vill i laser. DÅ fick jag iden att göra en ring i plexiglas! Jag gillar den redan grymt mycket!

Va tycker ni? ser ut som en glas ring!



Arga fredagen!

Efter många turer om hur fredagen skulle se ut bestämde Tobbe och jag oss för att gå på bio och gå ut och käka. Sena ute som vi var bar det av till bergakungen runt 7 tiden.

Resultatet var: inga biljetter kvar= ingen bio.

Okej vi går och käkar någonstans. Tror ni inte att varenda resturang är fullbokad! Efter många olika besök ger vi upp, går till biopalatset för at kolla om dom har några biljetter där. Icke. u var jag arg och ville bara åka hem! Så vi tänkte att jag kan köpa lite sushi så kan tobbe köpa hem va han vill för mat.

Tror ni inte att vi kommer försent! Sushistället är stängt och inte blev det någon sushi heller. Nu var jag så arg att de brast!

Men sen hyrde vi film och jag fick köpa mig en pizza jag verkligen inte var sugen på. Men filmen var bra och min underbara älskling gjorde allt för att kvällen skulle bli så mysig som möjligt ändå.

Älskar dig tobbe!


RSS 2.0