Och så blev helgen....

Oj oj vilken kväll det blev för Wiwwi och mig i fredags! Det blev lite minglande på fabians fest, innan vi drog uppåt mot avenyn för lite mer fart i luckan! Till bryggan bar det och där var folket lika fulla och odrägliga som vanligt men va gör de när man bara vill dansa och ha lite skoj!?

image10


Två timmar senare, hade man dansat till både carola och YMCA, hittat en tjej på toaletten som höll på att drunkna i toalettholken, och pratat gamla minnen med gamla vänner bar det av för lite föda innan man skulle ta taxin hem.

PÅ burgerking var det som vanligt knökat med fulla människor och det var nog de roligaste 30 minutrarna på hela kvällen! sen åkte vi taxi hem med Rrrrad.


Dagen efter hade jag förväntat mig att vakna upp med en rejäl bakfylla och huvudvärk men konstigt nog var jag pigg som en mört och troligen lika ovacker som en! Till allum bar det av med min lilla syster yster för lite shopping!
En ny yber mysig vinterjacka kom väl till pass nu när vinter närmar sig med 7milakliv.

Då var det nu söndag och vi har återgått till vintertid, och trots att man fått en timma helg extra har den gått alldelles för fort! Men det brukar ju alltid helgerna göra.... eller hur?


Biljard & SOHO!

Fredagen är äntligen här! Veckan har bara sprungit iväg med ilfart och nu är den alltid lika efterlängtade fredagen här!

So what to do today?!

När man slutade jobbet var man sådär lagom seg som man brukar vara efter en evckas slit och bara sängen och en bra film i tankarna. Men väl hemma, lite party musik i högtalarna och nyduschad börjar den där härliga känslan krypa sig på... Party vibbar i blodet börjar strömma och jo men visst, trots att man lovade sig själv att hålla sig från alkoholen denna helg, bli det nog ett glas eller två.... eller kanske tre? ;)

Lite biljard med min Frida, som idag krävt att bli kallad Wiwwi?! fråga mig inte varför men hennes önskan är min lag i afton! Så av till Pauls bär det av för en timma eller två, för att stöta på kulor med kön! Sedan kommer vi ta oss till Soho ett stenkast därofrån för att besöka den riktigt överreklamerade festen som fabian och co har där ikväll!

Trots att jag fått minst 20 inbjudningar via sms, mail eller facebook har ja inte läst en enda! Nog är nog!

men på fabians fester har man juh faktiskt oftast roligt!

Be back, when im backdrunk! ;)

En helt vanlig torsdag

Ibland lyckas man bara vakna upp till en såndär bra dag, när man bara vaknar med ett glatt humör utvilad och pigg.
Idag har varit en sån dag! Jobbet rulla påsnabbt och enkelt och var riktigt roligt att jobba idag! 8 timmar känndes som 4! tiden bara flög iväg. att sedan avsluta jobbdagen med att få ha hand om 4 ungar när man egenligen bara ska ha koll på en skulle vilken annan dag som helst sluta i kaos, men min fina dag till ära är alla barnen lugna och goa och lyckas för första gången denna terminen vara klar med allt 10 minuter innan man slutar! Kors i taket.

Bli upphämtad av mr darsey, för att sedan käka min veckliga dos av sushi är en perfekt fortsättning på dagen!
Lite strosande på avenyn och en fika på sense under en filt avslutade stads visiten precis perfekt!

Fredagen närmar sig med sakta steg och va man ska göra då, det återstår att se!


Resan preliminärbokad!

Igår blev man upphämtad av lillan efter jobbet och in bar det till stan för att planera lite resande till våren. Tänkte bara åka in och kolla lite reseförslag och vad kostnaderna låg på, men varför nöja sig där när man kan preliminär boka resan direkt på plats! Varför vänta?!

40 minter senare gick man sprudlande glad ut från kilroys resebyrå med en resa från Göteborg - Dubai ( japp dubai ni hörde rätt) Spännande spännande, va ska man göra där? inte vet jag med det verkar allt skoj och ha sett de! sedan åker vi vidare till Kuala Lumphur för att utforska malaysia och singapore en liten sväng, innan man tar sig upp till thailand för att möte upp päronen i Khao lack! Det kommer bli s himla skönt att komma bort! 115 dagar kvar tills man befinner i värmen! Och i värmen ska man tillbringa 6 härliga veckor!

image8image9

Och billig var resan oxå! Endast 10 400kr! när vi egentligen skulle betalat 10 000 bara för en tur/retur biljett till thailand!

Någon som varit i dubai? behöver lite resetips!

Asien & Mellanöstern! Here me and my sister comes!

Ut på vägarna!

Ja, det där med övningskörningen är ett projekt som aldrig verkar ta slut men nu börjar det sakta men säker ta sig frammåt! 4 år efter att man inskaffat lämpet är man äntligen igång på allvar! Nu ska det tas körkort!

Även om jag vet att ja faktiskt kan köra helt okej i trafiken nu, är jag lika nervös varje gång jag sätter mig bakom ratten. Det har väl iof sina orsaker efter att ha varit med om den traumatiska nära-att-köra-in-i-skyltfönster-händelsen! Haha men den är nu dags att komma över det en gång för alla och sluta skrika

- PAPPA! NEEJ DET BLEV RÖDLJUS JA KOMMER INTE KUNNA STARTA UTAN ATT FÅ KÄRRINGSTOP!! ( den där förbannade kopplingen går mig på nerverna!
 
Körde faktiskt runt halva hisingen idag, bort mot älvstranden! Det är grejer det! Kanske inte för en med körkort men för lilla mig är det grymt!

Trivs mycket bra i den lilla Forden som jag och anna döpt till det passande namnet Snorkan (hon ser lite uppnosig ut lilla Ka:n) och lika liten och tuff är jag bakom ratten! We make a great team! ;)

Nu ska man även boka teoriprov så har man inget val, utan måste ligga i med att köra! men sen att mitt lämp går ut i februari, jaa det är ett annat problem man får kolla upp!

Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har iaf jag! :)

Mys i mörker!

Då var det åter igen fredagseftermiddag och så fort man sätter foten utanför arbetsplatsen sprider sig känslan av helg i kroppen! Samtidigt som det suger i kroppen ,även denna fredag, efter ett glas vitt vill jag inget hellre än att bara gå och lägga mig och sova tills det blir måndag, för det är precis va min kropp skulle behöva efter en veckas slit!

Men man får passa på att utnyttja de 2,5 dagarna helg man har i veckan och försöka få ut så mycket som möjligt av den samtidigt som man måste hinna vila ut, en mycket svår balansgång för att helgen ska bli den perfekta!

I afton blir det till att mysa i biomörkret med en stor påse popcorn, kall cola och min underbara Anna. Visst hade man lika gärna kunnat ladda ner filmen och sätta sig hemma med mitt fina hemabio system men det är juh så mycket roligare att få gå ut och kolla på film! Bio känslan är nått speciellt!

Ikväll blir det till att titta på Bristande Bevis. Egentligen aldrig hört talas om den innan men trailern verkade bra och ibland får man chansa! Va som händer efteråt är än så länge okänt... kanske blir det ett glas vitt trots allt.... den som lever får se!

RSS 2.0