Blogg paus!

Jag lever, men jag har inte riktigt haft lust att blogga på semestern! 

Tar en liten blogg paus hoppas ni inte blir allt för ledsna!

ha en bra sommar!

3,5 timmar kvar!

NU ÄR DET BARA 3,5 TIMMAR KVAR ATT JOBBA INNAN SEMESTERN BÖRJAR!!

Åhhhhhhhhhh livet är gött!

Idag blir det en liten after work/utgång med vår nyblivna mamma Frida! Hon som inte druckit på 10 månader kommer känna av alkoholen rätt bra tror jag! Så nu har hon pumpat ut alla mjölk hon har, så att lilla Viggo klarar sig utan mamma ett tag! Ska bli super roligt!

Wiiieeee nu börjar sommaren på riktigt!!! Trots regn!!!

JAG ÄR INTE BITTER :D

2 Dagar kvar till KORFU!

Åhhh det är bara en och en halv jobbdag kvar nu, men de går å hiiiimla långsamt! Jag vill ha semester NU NU NU! Väskan är inte packad ingeting är färdigt, men de fixar jag ikväll! Åhhh va skönt det ska bli att pressa på stranden. Känna doften av solkräm. Äta grekiska läckerheter. Dricka goda drinkar vid poolkanten. Åhhh va härligt det ska bli och Åhhh jag kan itne sluta säga Åhhh!

Jag har nog redan gått in i semester fasen för på jobbet får jag tyvärr säga att man tar de väldigt lugnt och skönt! Eller tyvärr och tyvärr, barnen kan oxå må bra av lite lugnt tempo. Varför stressa!?

I eftermiddag ska jag träffa Frida, Anna och Jossan på stan! Ska bli mycket trevligt!! bara 4 timmar kvar tills man slutar!!


PÖÖÖÖSSSSS


Monday bloody monday

Nee den har faktiskt inte varit så blodig! Den har varit ganska lugn och bra på jobet men nu vill man inget annat än att få semester! Fyra dagar kvar! Sedan bär det av till korfu. Har redan skrivit en packlista, men kan inte börja packa fören på torsdag för då ska det tvättas utav bara den, så man har rena fina kläder när man åker! Jag vill införskaffa ett par fina sandaler nu innan man åker! Får se va man kan hitta på. Nu har jag iaf dragit i mig en grekisk sallad till middag! Inte dumt! Det är en favorit måste jag erkänna här. Blir mycket grekisk sallad nere på korfu.

Åhhhhh va skönt de ska bli!


Nu ska jag snart träffa jossan och ta en fika på le pain francais som är "vårat" cafe ;) Ska bli gott med en god latte!


Söndags afton!

Ja dagen har inte varit helt fel asså. Det blev en liten sväng till kungsmässan med Frida och Tottis. Ingen shopping för min del, men för lilla viggo blev det en jätte fin armani filt! Fint ska det vara! :)

Efteråt bar det av till Ica och handlade lite mat och hyrde film! Taken! Jätte bra var den verligen men fy va hemsk. Se den om ni inte redan gjort de!

FÖrst somnade jag och Tobbe i var sin soffa och sov till kl 19, men sedan piggnade vi till och myste till det framför tv:n.

Nu har jag lite jobb ångest, när jag vet att tobbe har semester imorgon. Känns lagom segt att veta att han kan sova heeela dagen imån om han skulle vilja. Fusk! Fat han har iof fått i upg att städa här hemma. Nått ska han juh göra på sin lediga tid ;)

Nej nu säger jag tack och hej för denna veckan, vi ses imån!


Då var helgen över

Orkar aldrig skriva här nu förtiden. Tråkigt att sitta vid datan när vädret är så fint. Va har man hittat på i helgen nu då....

I fredags käkade jag och tobbe räkor, satt ute och spelade lite kort å drack vin. I lördags åkte vi till saltholmen och sola å bada oc på kvällen blev det en liten förfest med josie och utgång till nivå. Vi dansade så svetten lackade kan jag lova och  jag hade sjukt roligt!


Hemma hos Mor & Far

Nu är jag hemma hos mamma och pappa på middag! Mormor och morfar kommer om en stund och vi ska grilla här i trädgården! Entrecot med skivad potatis i ugn och sallad! Ska bli underbart gott efter denna arbetsdagen! Har varit outhärdligt varmt ute på skolgården och barnen har legat i poolen halva dagen! jag var allt bra sugen själv att hoppa i!

Tittar på korten från farmors 90års kalas och här får ni oxå en liten titt på hur vi hade det!

Hoppas ni har en fin dag i värmen!


Jag och lillasyster yster


Min underbara farmor på hennes 90 års kalas!


Mingel utanför festlokalen


Jag och kärleken

Kvällsdopp!

Åhh h'ärlig eftermiddag! Det blev en glass i solen här hemma innan vi bestämde oss för att åka upp till Näs och Tobbes föräldrar för att ta ett kvällsdopp i sjön. Lite kaffe och fika och sedan ett härligt dopp i den klara, stilla sjön. Underbart avslut på kvällen.

Nu är det bara två dagar kvar på denna arbetsveckan. Undebart! 7 arbetsdagar kvar sedan är det semester och korfu! Gött gött!

oj nu har jag itne skrivit på länge

Oj oj oj, man orkar juh inte sitta här inne vid datorn n'är det är så fint väder!! hade en underbar helg i haverdal och 90 års kalas med farmor. Mycket trevligt och det blev även några dopp i havet!

Har varit ute med barnen på jobbet och badat varje dag denna veckan! kan det bli bättre!½ Det är verkligen helt underbart!! Känns nästan som semester ;)

nu ska vi strax åka och bada jag och tobbe... ha en fin dag!! pösss

RSS 2.0