Så liten på jorden


Ängel från sjunde himlen


Sol underbara sol

Idag har vi åter igen haft en pluggdag i bunkern :) Det känns skönt när arbetet flyter på och det börjar ta form. Efter lunch var vi på möte med handledaren och vi låg mycket bra till i tidsplaneringen:) skönt! Det var inte mycket vi behövde ändra men självklart behöver allt utvecklas lite ytterligare eftersom vi precis har börjat. Känns skönt att vi fått en bra start :) vi tog oss friheten att belöna oss själva med att sluta vid 2 tiden idag eftersom vi jobbat på i sån bra takt. Kan jag passa på att njuta lite av solens värmande strålar och lapa lite d vitamin. kan behövas när man sitter instängd i en bunker hela dagarna! Ska försöka hinna me ett litet jobb jag fått av pappa och sedan börjar tvätttiden kl 17. Så ser min dag ut för alla er som är intresserade ;) hoppas att ni har en fin dag kära vänner.

Tisdag

Hej hej, idag har vi haft en effektiv pluggdag i den så kallade bunker 6. Instängt med brist på syre, men ack så effektiva har vi varit ändå. Kom på den smarta idéen att slänga i datorn i träningsväskan eftersom jag skulle direkt till träningen efteråt. Datorn gick med stor ansträngning ner i väskan och med dator, träningskläder, matlåda och fyra kursböcker vägde den bly! Slutade tidigare än planerat då energin tog slut runt tre halv fyra snåret och tänkte hinna med att besöka Frida. Men i försöket med att återigen försöka pressa ner datorn i väskan inser jag att jag glömt träningsskorna!!! Tog upp dem när jag försökte få ner datorn och glömde visst att lägga tillbaka dem!! Spydde lite galla över stackars gruppen ( förlåt) ;) fick hoppa över besöket och hoppa på vagnen hem för att hämta skorna. Här sitter jag nu på vagnen mot eriksberg och min ilska börjar sakta men säkert tyna bort. Vad gör man inte för lite träning nu förtiden?

Underbara helg

Denna helgen, har som de flesta andra nuförtiden varit lugn och skön! I fredags firade vi vår första 25 åring Josefin :) Fick mumsiga chokladdoppade jordgubbar och vinruvor och bubbel och annat smått å gott innan vi åkte in till stan för att äta tapas på Que pasa :) Sååå gott!
O lördags åkte vi förbi syrran och kikade på hennes härliga thailandsbränna och fick jätte fina presenter :D Tittade på bilder och filmer från resan och jag blev minst sagt sugen på att åka nuu!!!
I går var det en frossar dag då det var 75 års kalas för tobbes farmor. Smörgåstårta kl 1, kvart i 2 var det kaka å tårta, runt halv 3 var det godis och chips och runt halv fem var det dags för middag!! Tror ni jag var mätt eller??
Men gott var det :) Hoppas ni haft en fin helg?! :)

Mörkt eller ljust?

Äntligen är det fredag igen, som jag har längtat. Idag har jag en plugga hemma dag och Tobbe ligger hemma å e sjuk. Inte speciellt roligt sällskap då han sover heeela tiden, men jag har nån att krama på när plugget inte är så lockande längre :) Det känns som att det är vår ute när solen lyser på en klarblå himmel men det är  tyävrr kallare än vad det ser ut. Jag sitter här och funderar över vad jag ska göra med mitt hår! Är sugen på att färga det men vet inte riktigt hur!? Först hade jag en tanke att jag ville ljusa upp det lite och få det lite vårigare. Men med likblek hy känns det inte som det skulle se så fint ut just nu, men kanske fram mot sommaren kanske man ska bli lite ljusare? Funderar istället på att färga det aningen mörkare en sista gång innan vår och sommar är på inngång? vad tror ni?

Mörk skönhet??

Ljusare skönhet?

Här har ni en bild på mig med när jag lyckades råka färga håret rött hahah mindre vackert om ni frågar mig :P Mycket kort hår dessutom!Alla <3-dag blomster
Sjuka tankar

Härromdagen kunde jag absolut inte somna och då spinner mina tankar iväg till de mest konstiga funderingar. Fönstret stod lite öppet och utanför hörde jag sus från vinden och ett dovt muller från motorvägen. Där jag låg i mörkret slog tanken mig om hur liten man egentligen är i världen. Här ligger jag i trygghet i en liten lägenhet, på vår stora jord som ligger i ett oändligt? universum. Skrämmande när man burjar tänka så.  Haha Sedan for tankarna iväg ytterliggare och jag fantiserade om att kanske är vi bara celler i någonting annat obeskrivligt stort. Nya celler föds (barn) och gamla celler dör (gamla människor). Alla celler kanske behöver en kompliterande för att fungera ordentligt och jag har hittat Tobias som är min kompliterande cell och tillsammans fungerar vi som en. Vi kanske alla är celler som har en specifik uppgift. Jag tex utbildar mig (kanske är en cell under upplärning) för att klara av ett visst yrke som är att lära upp nya små celler (förskolebarn) till att i slutändan bli färdiglärda utvecklade celler som i sin tur hjälper världen att fungera. Haha sjuka tankar jag vet men jag spann bara vidare på det tills jag tillslut lyckades somna.

Jag vet jag är konstig ibland :P Ingen som haft liknande tankar? haha

Tecknad Tob

Hej hej! Här har ni ytterligare en liten illustration av min kära tobias :)


Ritplatteterapi

Efter att en djävulska tentan är avklarad och färdigskriven tog jag och dammade av min ritplatta som varit oanvänd ett tag och satte igång. Timma efter timma gick och efter 3 timmar bakom datorn med pennan i högsta hugg orkade jag inte längre. Fingrarna krampade och handleden stel så kändes att det var dags att avsluta för dagen. Fick nöja mig som den blev :) Inte hundra procent nöjd men här får ni en kik på dagens kreativa verk ;) Ni ser säkert vilken bild jag utgått ifrån :)


Gormorgon

Uppe med tuppen idag igen för att fortsätta pluggandet till hemtentan. SÅ himla kul! Not! Jag sprang in i duchen de första ja gjorde för att jag skulle vakna till liv, men jag vet inte om det hjälpte så mycket. Har egentligen inte så mycket nytt att uppdatera om. Känner att jag lever i en liten pluggbubbla just nu och det är int eså himla kul. hoppas man hinner klart till helgen då man kan roa sig lite på lördag och söndag iaf. ha en fin dag kära vänner.

Kort skoldag

SKoldagen började att jag hämtade ut min mattetenta. VIsste juh bra sedan innan att jag hade fått vg men int ehur många poäng jag hade fått. Hämtade ut den och det visade sig att jag hade alla rätt :D Hurra för mig!! Ibland lönar det sig att vara i skolan vid alla seminarium och föreläsningar. Just i denna kursen är jag mycket sämre på att gå till seminariumen, är hellre hemma och läser för jag får mer koll på läget av böckerna känner jag. Så nu ska jag sätta mig in i ytterligare i min underbara kurslitteratur! yeeeh

En glad filur

Gårdagen bestod av en lång dag i skolan med ett härligt träningspass vid halv 6 tiden. Där efter var det den obligatoriska veckohandlingen och när maten var lagad var jag helt slut. Inte trodde jag att jag skulle kunna bli pigg och på toppenhumör denna afton. Men vi satte på en film som jag blivit tipsad om. Dinner for schmucks!! Jag skratta så jag grät och vek mig dubbel av asgarv och har jag träningsvärk senare idag beror det nog snarare på att jag skrattade konstant i två timmar och inte situpsen under träningen :) Så sjuka skämt och helt undebara skådisar. Så har ni inte sett den! Gör det :) Och mitt i mitt lyckorus och sprutande glädjetårar fick jag ett mess om att tentaresultaten har kommit upp. Tror ni inte jag fick VG!! Jeeehoooo :) Att två bokstäver kan göra en så glad och man vet att all tid på förelösningar och seminarium faktiskt gjort mig lite klokare och jag fick pris för mödan! Precis vad som behövdes efetrsom jag inte riktigt känner att motivationen är på topp just nu.RSS 2.0