Resa till Thailand bokad!!

Äntligen har vi en resa att längta till igen. Finns det något bättre!? Har varit i Thailand ett antal gånger nu och varje gång har jag sagt att det får vara nog med Thailand och att det blir ett nytt resemål nästa gång. Men så går tiden och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till den goda maten, värmen, de fina stränderna, bra shopping, de trevliga folket och den goda ölen! Denna gången är det fina fina föräldrar som bjuder iväg oss till värmen och det ska bli jätte roligt att få åka tillbaka tillsammans. I helgen som var träffades vi och kikade på lite olika alternativ, charter, flygstol m.m. och tillslut hittade vi billiga flygstolar, direktflyg till Krabi och priset var så bra att vi vart tvugna att boka direkt. VI lyxade till det lite med extra benutrymme också! Härligt! Så kanske flygresan känns lite lättare, för det är jobbigt att flyga så länge.
 
Sedan kikade vi runt på lite hotell och vart vi skulle bo, vart vi ville åka under våra två veckor där borta. Det blir först 4 dagar i Ao Nang, sedan tar vi oss ner till Koh lipe i 6 dagar och återvänder till Ao nang för att tillbringa våra sista dagar där.
 
Kan visa er lite bilder från de två hotellen vi har bokat! Väldigt fina om man jämför men de ställen jag bott på tidigare i Thailand.
 
Här har ni det första i Krabi. Ett hotell som ligger lite bakom huvudgatan vilket gör att det är lungt och skönt. Rummen är stora, på hela 66 kvm och har en balkong som är större än vårt sovrum, med en härlig hammok. Äter frukost gör man på hotellets takterass och där har man utsikt bort mot stränderna. 
 
 
Hotellet på Koh Lipe är mycket, mycket mindre och kanske aningen mysigare. Där kommer vi bo i små bungalows nästan nere på stranden. 
 
 
Det ser inte helt fel ut va? ;) Nu börjar nedräkningen igen! Thailand nu kommer vi tillbaka! <3

De bästa flickorna!

I fredags den 28 december kom mina fina flickor hit till mig för att göra lite julklappsspel och dricka lite vin. Många glas senare blev det en fantastiskt rolig utgång och det var längesedan jag skrattade så mycket!
Massa kärlek till er mina finaste vänner <3
 

RSS 2.0