Inte utan min syster

Jag hittade en film häromdagen som jag fick för mig att jag ville se. Trodde de skulle vara en glad film eftersom alla cameron diaz filmer brukar vara av den sorten. Men inte "Inte utan min syster". Jag hade ont i själen genom hela filmen och den var så himla hemsk! Jätte bra film men förbered er med ett flertal näsdukar för det är en riktigt känslosam film. Inte utan min syster! Se den!


Gratis spotiy premium :)

Här kan man få tillgång till gratis spotify premium och slippa den där jobbiga reklamen som man kan utantill vid det här laget! Alltid stör den när det är den bästa låten man vill spela. Du behöver bara svara på en undersökning och värva 6 medlemmar :) So Do it! Både för min skull och för eran egen :) Klicka på länken och bli medlem!

Gratis Spotify Premium!


Näktergal

Idag har jag haft en underbar dag i skolan, med dans, ukulele spelande och träning hos vår kära sångpedagog BO- Urban! Där fick vi först träna upp våra röster med lite uppvärmningsövningar. Stöna, skrika och frusta haha och det låter sjukt roligt kan jag lova. Sedan fick vi var och en leta upp en låt som vi gillade som vi sedan skulle sjunga solo inför de andra 4 i gruppen. Mitt låtval blev Den sista morgonen med Niklas strömstedt. När jag släppte ut min röst och sjöng ut fick jag förvånande blickar och sedan kommentarer som "-Susanna! Vad fin röst du har jag hade ingen aning om att du kunde sjunga! " Gud vad glad jag blev av att höra det från någon som är mer musikalisk än mig. När jag sedan fick sjunga den igen  satt hon med tårar i ögonen. Jag fick jag till och med henne att fälla en tår för att hon tyckte det var så vackert. Jag börja nästan gråta själv av både förvåning och av lycka att min röst kunde beröra någon så mycket. Jag blev själv alldelles rörd av att någon kunde tycka att det var så fint . Idag är första dagen då jag faktiskt tror på att jag kan sjunga bra.

Ny design åt Frida :)

Har fått i uppdrag att göra om min fina Fridas bloggdesign. Haft lite problem med den eftersom haft sin blogg på blogspots sida, men nu har hon konverterat till de bättre och det blev genast lättare :) Hon fick en vårig rosa stil som känns alldelles Frida! :) Blev jätte fin och ni får gärna gå in och kika. Klicka bara på länken för att komma dit!

Fridas Blogg
Här har ni en fin bild som är tagen av underbara Josefin på mig och vår kära lilla Viggo ifrån gårdagen.


Denna dag, ett liv

Det är tisdag förmiddag och jag har även denna mrogon varit duktig och tagit mig en timmes powerwalk. Yeey. Tänk om man kunde göra det varenda morgon, perfekt start på dagen! Idag är sista lediga dagen på ett bra tag och jag ska bara njuta av att vara ledig! Kanske läsa lite, eller kanske göra lite på fotokursen. Kanske möta upp lite vänner i stan? får se hur det blir med det :) Eftersom vi bara preliminärbokade resan till alanya tittar jag fortfarande på billigare alternativ. Alanya är klart det billigaste alternativet var man än kikar. Har dock hittat ett lite billigare hotell som vi kanske ändrar till? Vi får se hur de blir med det hela.

Här får ni en bild av alanya som ni kan nuta av så länge, är så dålig på att fotografera nu så ni får nöja er med gamla bilder.


Godmorgon..

Oj va jag har sovit gott! Lite jobbigt att man vaknar kl 7 av att solen lyser in i sovrummet när man har sovmorgon opch vill sova ut. Lyckades somna om till kl 8 iaf. Tänkte ta mig ut på en liten morgonpromenad! VÄdret utanför är underbart, med klar himmel utan ett endaste moln! :) Ska bara vänta tills mina tryckmärken efter kudden på min vänstra kind ska försvinna innan jag kilar mig ut i det fina vädret!

Längtan

Hela vintern har man gått och väntat. Väntat på att blommorna ska slå ut, att det ska bli varmare i luften så man kan ta på sig sin vårjacka, att uteserveringarna ska komma ut. Och nu är snart tiden här. Denna vintern har varit så lång. Lite extra lång eftersom man inte varit utomlands i vinter, vilket jag haft turen att vara de tre tidigare vintrarna. Men igår tog vi oss en sväng till resia för att kika på lite resor och det blev så att vi faktiskt preliminärbokade en av dem. Ett fyrstjärnigt hotell i Alanya. Jag vet vad ni tänker. Alanga igen? Hehe och ja de blir antagligen så, resorna var så sjukt dyra i julim¨ånad och de skilde tusenlappar. Det billigaste vi hittade var på 5500 per person på ettt två stjärnigt, la vi till en tusenlappa hamnade vi på 4 stjärnigt i turkiet, men för samma pris i grekland fick man sämre alternativ. Så de får nog bli alanya. Men som sagt bara premilinärbokat så vi kan ändra oss om vi vill. FÅr kika efter fler alternativ på nätet!


Lite vårnytt på bloggen

Jag kände för att vårförnya bloggen lite :) Vad tycker ni blev det bra? Meningen var att jag skulle göra en ny design till Frida, men efter att ha gjort en header och inte fattat hur jag skulle lägga in den, eftersom hon har sin blogg på bloggspot så passade jag på att förnya min me :) Ska försöka få ordning på fridas blogg me, men jag måste nog förstå hur den är upplagd först :)

Här har ni gamla och nya headern. Vilken var bäst?


Den nya

Den gamla


Påskhelgen över.

Så var en trevlig helg över och det är åter igen tillbaka till skolan. Idag har vi bara en kursintroduktion så det blir lugnt idag. Sedan bär det av hemmåt för storstädning efter helgens hundbesök. Hon har gosat ner sitt hår i mattan, soffan och det ligger tussar av hår över hela golvet! Att en hund kan fälla så mycket men ändå ha lika mycket kvar :P Så städa it is!

Hoppas ni får en fin dag!

Haverdal

Har haft en underbart mysig helg i Haverdal! Trevligt sällskap, mycket god mat, hundsällskap, lövkrattande, promenader, påskägg, grillning, stadsvisit och monopol! Känns verkligen som att man har haft en härlig semester.


Skärtorsdag

Idag var det skärtorsdag och jag ska inget speciellt göra förutom att vara hundvakt. Men det är iof ganska speciellt :) Agneta kommer förbi med Annie om si sådär en timma, sedan åker dom till prag över helgen och Annie är vår under dem dagarna. FÅr hon även den äran att göra oss sällskap i halmstad :) Haha det trodde man inte för några år sedan att jag skulle få passa en stor schäfer eftersom jag varit jätte rädd för stora schäfrar! Men det ska nog gå bra detta, ANnie är så go hon, men hon lär juh snarare ta mig på en redig promenad än tvärt om. Jag lär flyga efter i kopplet som en liten vante! :P

Vad ska ni hitta på idag?!


RSS 2.0