Lördagmorgon

Jag stiger upp i sommarstugan och välkomnas av en blå himmel, strålande sol och dagg i gräset. Jag och Tobias tar en tur till affären i väntan på att Maria och Linus ska vakna. Vi köper nygräddat bröd och återvänder hemmåt för att förbereda frukosten. Äggen är kokade, kaffet har jag redan börjat smutta på där jag sitter och steker mig ute på altanen. Nu väntar vi bara på att härskapet ska vakna så vi kan äta lite frukost och sedan bege oss ner mot stranden. Igår öste regnet ner och det blev en tur på stan innan vi mötte upp Maria och Linus på stationen. En sväng till Ica för att i handla lite mat blev det och Linus kom med den strålande iden att äta kroppkakor! Inget jag hade prövat förut men jag gillar att prova nya saker. Killarna tog över köket, medans jag och Maria smuttade på lite vin. Kroppkakorna var mycket goda och absolut något jag kommer äta igen. Kvällen avslutades med ett parti rummy och en omgång monopol som avslutades vid klockan två på natten då ingen hade vunnit. My ket trevlig dag och gissar att idag blir minst lina trevlig!

Semester

Nu är det semester! Äntligen! Snart en vecka har gått på semestern och vi har njutit av varenda dag fullt ut. Vi har hunnit med att gå på bio och se transformers, helt okej om ni frågar mig. Vi har varit ute med Lars, josefin och deras lilla Maja med båten, då vi åkte till en öde liten kobbe ute i skärgården, det blev sol och bus med Maja men inget bad för min del. Inte min grej att bada från klippor ;) mysig dag var det iaf som avslutades med middag hemma hos mor och far. Igår åkte vi ner till haverdal och vädret var inte på vår sida när vi annlände men efter en tur till Ica maxi var himlen klarblå. Det firade vi med grillade kycklingspett och ett svalkande kvällsdopp! Kan livet bli bättre?

Midsommar del 2

Efter att vi bundit kransar och ätit en riktigt god midsommar lunch med sill och potöter och allt som hör till, var det dags för lite midsommarlekar. Fia tog intiativet och styrde snabbt upp lite lekar och tog på sig rollen som lekledare.
RSS 2.0