Barncitat - Bus i kroppen

M & H sitter vid matbordet och busar med varandras fötter och skrattar hysteriskt.

M: Vi busar med varandras fötter. Vi har busiga fötter.
Jag: Va härligt att känna sig busig i fötterna! Är ni bara busiga i fötterna och inte i hela kroppen?
M: Hihihi nej vi är busiga i fötternas kroppar!
Barnen fnissar lite
M: Nej nu känner jag... hihihi... nu är jag busig i hela kroppen!

Haha underbar barn!

Hemmastudier

 
Har haft härliga två dagar med hemmastudier! Jag och Giz har myst till tusen, men imorgon bär det av till jobbet igen. Nu ska jag, mot min vilja, ta mig iväg och träna. Jag vet att det kommer kännas otroligt skönt när jag kommer dit, men varför tar det emot när man haft ett så långt uppehåll? Idag är det ändå mitt favoritpass! Troligen är det inte lika roligt för att Hanna inte kan göra mig sällskap på torsdagar :( Nu ska semesterfettet brännas!!
 

Var e jag?

Oj oj, har kommit in i en period där jg inte riktigt känner igen mg själv. Är konstant trött och har ingen ork till nån ting. Jobbet är stressigt och lite av kaotiskt just nu och det känns som att mN inte räcker till riktigt. Ingen härlig känsla direkt och jag hoppas det vänder snart! Klockan är inte ens åtta å jag har redan bäddat ner mig! Godnatt!


Barncitat - tankar om kroppen

Lilla M har mycket funderingar kring kroppen och härromdagen kom hon fram till mig och sa
M:i har en flickdocka med snopp på gården! Varför har flickan
snopp?
Jag: kan det vara så att det faktiskt är en pojkdocka?
M: Jaha.... Ja


Helgen i malmö/köpenhamn

Lite foton från vår underbara helg i malmö/ köpenhamnNy kategori - Barncitat

Tänkte lägga till en ny kategori till bloggen. Dag ut och dag in hör jag hela tiden så roliga, smarta och härliga kommentarer från de underbara barnen på förskolan. Vissa kan vara roliga att komma ihåg och vissa är bara för himla söta. Börjar med ett citat som dök upp idag.

Flicka ca 2,5 år och jag sitter vid matbordet och pratar om att vara vuxen och att man först är barn och sedan växer man och och blir längre och större. Flickan funderar en stund och utbrister.

-När jag blir stor, som du... då kommer jag ha stora tår.

 

Just precis, glöm aldrig det ;)


Underbara söndag

Jag har haft en alldeles fantastiskt härlig söndag, bara för mig själv. Tobias höll mig visserligen sällskap till frukost innan han flydde hemmet, men sedan tog jag mig in till stan, sålde lite kursböcker och gav mig ut på stan helt själv. Ganska skönt att gå på stan själv när man vet vad man är ute efter och eftersom jag inte åkte till stan igår, stog byxor högst upp på listan. Efter en timma på stan åkte jag hem med tre par nya byxor! Underbart! För jag hatar att prova byxor!! Köpte ett par svarta byxor (har köpt samma modell i över två år och när den ena går sönder köper jag snabbt en ny av samma modell) höhö. Sedan blev det ett par vinröda byxor från Lindex som jag tror kommer vara fina nu i höst och sedan gick jag in på MQ och där hängde ett par Levis byxor som jag inte kunde låta bli att ta med till provrummet! Å de satt som ett smäck! Jag blev nästan lite chockad över att första storleken jag provade i denna modell satt perfekt. Annars brukar man alltid få prova några innan man vet vilken storlek som sitter bra. Eller aa iaf jag! Har inte köpt ett par märkesbyxor sen jag vet inte när. Det har lixom inte varit första prioritet som student, men nu kunde jag inte låta bli att unna mig ett par lite dyrare byxor! Yeeej! jag nästan skuttade hem av lycka över att ha hittat tre par byxor som satt bra! Jag som hatar att köpa byxor! Det bar av hem, gjorde lite american pancakes till mig själv till lunch och satte mig under en filt med en bok och regnet smattrande mot rutan! Det har vart en super skön söndag!

Veckan som gått

Veckorna går så himla fort att man knappt hinner blinka förens det är fredag igen. Det är påfrestande dagar på jobbet. Det är jätte roligt, men tålamodsprövande och jag är så trött på kvällarna att jag knappt känner igen mig själv. Det är så skönt när helgen kommer och man bara kan njuta av att sitta hemma i tysthet och lugn. Trodde jag aldrig att jag skulle säga eftersom jag gärna vill hitta på så mycket jag bara kan under helgerna. Har börjat uppskatta lite egentid istället för att känna mig rastlös och uttråkad. Undra om min medaljongsjuka spelar in på min trötthet? Det är juh ändå ett virus som har bosatt sig i min kropp. 
 
Idag ska jag försöka komma in till stan en sväng och strosa runt själv lite och se om jag kan hitta lite nya byxor. Stort behov av nya byxor! Sedan kanske det blir en sväng för att kika när Tobias spelar match? Vi får se va jag hittar på! Hoppas ni får en fin dag!
 
( Varje gång jag åker till landet ser jag fram emot att åka förbi detta trädet. Det hänger så vackert ut över vägen)
 

RSS 2.0