Morotskaka!

Igår var jag på sådär underbart höst mys humör och fick pltsligt för mig att jag skulle baka en kaka! Och inte vilken kaka som helst utan morotskaka! Nu sitter jag med mitt nyinköpta jordgubb/vanilj te och en bit morotskaka och myser i soffan!
Kan det bli mycket bättre?


Underbart höstväder!

Imorse vaknade man av att solen lyste in i sovrummet kl 8 på morgonen och en pojkvänn som studsar in i sängen och masspusar mig! Finns det ett bättre sätt att vakna på? :) Tyvärr blev det inte ett långvarit söndagsmys då Tobbe skulle börja jobba kl 9 på en söndag... Jag är inte avis på honom.

Himlen utanför är klarblå och luften är sådär bitande kall, precis så friskt och skönt som det ska vara på hösten! Nu ska jag strax ta buss å spårvagn hem till mina kära föräldrar för att hämta lite höst och vinter kläder för snart är det dags för myskläderna att komma fram ur garderoben som man gömt undan under så lång tid!

Nu är jag riktigt redo för hösten!

Bokat resa!

Idag var jag och min älksling inne i stan för att kolla på resa. Allt var så himla dyrt! en vecka på kanarieöarna som var det billigaste alternativet låg på mellan 8-9000! skamligt pris för en vecka tycker jag! Sen tittade vi på thailand och de kostade 13 000 som billigast för en vecka! Jävla massa pengar för en veckas resa det med! Men tillslut så hittade vi en resa till Kap verde den 18 dec för 10 000 och den fick det bli! En liten ö utanför Afrikas kust med minst 27 grader varmt! Guuud va skönt det ska bli att åka bort mitt i vintern! Längtar så jag spricker snart! Ska bli skönt att få åka bort med Tobias i en vecka! Underbart!



Äntligen fredag!

Nu är fredagen äntligen här och jobbdagen är slut sen ett litet tag sedan! Känns underbart att efter en dag med konstant huvudvärk är över och att man lkan luta sig tillbaka i soffan, men inte allt för länge för snart ska det städas innan det kommer folk på besök! En liten spelafton med lite vänner är inte alls dumt! :) Segt bara att man börjar bli förkyld! inge vidare alls!

Mysig lördagsmorgon utan mys!

Man vaknar upp brevid en bakis tobbe halv 8 på morgonen, det är fortfarande lite mörk ute och regnet smattrar mot rutan sådär höst mysigt. JAg är på riktigt myshumör och ber honom komma tillbaka till värmen i sängen efter frukosten.. tänder några ljus och försöker tvinga honom tillbaka men nej, vilken pojkvän vill mysa med sin tjej nör det finns text tv och tv!!!
Så här ligger jag ensam och besviken för att han inte kom tillbaka till sängen än en gång ... :(

Veckan som gått

Måndag: Jobba för att sedan åka in till stan och träffa min älskade lilla syster och ta en fika! mycket mys! en laxmacka och en smoothie och ett par nya jeans! Bra start på veckan!!

Tisdag: Jobba....

Onsdag: Jobba till kl 6, hem och bli bjuden på tacos av älsklingen. Inte fy skam!

Torsdag: Jobba, åka hem till jossan och fika och titta på hennes nya mysiga lägenhet. JAg vill oxå ha fönster man kan sitta i!

Fredag: Åka till liseberg med barnen på jobbet och åka farfarsbilarna och jukebox om och om igen! För att sedan vara helt slut och anna kommer hit och mölar i oss godis glass och popcorn och kollar på film!

RSS 2.0