Födelsedags middag på Cicero

Blev en liten visit hemma hos jossan innan det bar iväg till resturangen för att kolla inn all fin shopping, Jag vill me åka! På resturangen iaf hade de antagligen glömt reservera bord åt oss, trots att jossan ringe och bokade tidigare udner dagen, men vi fick sitta och vänta i baren i 20? minuter kanske. Servitriserna verkade ha mycket att göra och det tog sion lilla tid för maten men det var gott som bara den!

Till förätt åt jag fårost invirad i parmaskinka, och kronärtkockshjärtan med feta ost, muuuums. Sedan till varmrätt blev det, pasta med oxfilet, kantareller basilika i gräddsås, mycket gott det också, så sedan rullade man hem ända till soffan.

Mycket trevligt! Men nu är jag så trött att ögonen går i kors, antingen tar man en kaffe så man kan sitta upp ett tag till eller så går man och lägger sig... hmmm vi får väl se :)


Stan med Anna & syster!

Det blev en liten tur till staden, shopping suget kröp sig på och jag köpte mig ett par jeans leggins på ginatricot för 199 kr. Sedan fick det  duga. Eftersom Anna skulle träffa annat sällskap efter en timma, bytte även jag sällskap till min kära lilla syster! Var längesedan vi sågs nu så dert var  trevligt. En smörgås och en Latte senare på franks Cafe, blev det lite fönster shopping på åhlens, lagerhaus och bolagret för att sedan ta en snabb visit hem till mig.

Sen blir det hem till Jossan och kika på hennes thailands inköp, blev inte av härromdagen, för att sedan gå ut och äta på resturang i Linné! Mums mums, kanske blir det en drink eller två också ;)



Löööördag!

Oj idag har jag sovit lääänge. vaknade 10.40. Och då var jag ändå helt slut när jag vaknade! Skulle kunna sova minst två timmar till, men så kul skulle vi inte ha och sova bort hela dagen!

Så jag tvingade mig upp och smällde i mig två smörgåsar.

Igårkväll var det kalas hemma hos Agneta och Conny. God mat och det var super trevligt. Så fick man leka lite med underbara Filippa, Hon växer så fort Man blir lite sugen på å skaffa en valp!



Köpenhamn weekend?

Jag och Tobbe låg igår och drömde oss bort lite. Tänkte ta en weeken någonstans under påskhelgen kanske. SÅ vi tittade på flygbiljetter på barcelona, paris, london, milano, venedig, jaa you name it, men vi hittade inga biljetter de dagarna vi ville åka till priser under 6000! Det var iof 6000 för två personers flygresa tur och retur, men så ska det vara boende på det och man vill ju unna sig att bop fint om man ålker iväg på en härlig weekend tillsammans!

Det blir juh nästan lika dyrt som en hel veckas charter! Då kändes det inte riktigt värt det! Men så tänkte vi att man behöver juh faktiskt inte åka så långt och varför måste man ta flyget?

Vi kollade upp buss till köpenhamn vilket kostade 400 kr tur och retur! Billigt! Och då kan man passa på att bo lite finare istället och hittade ett 4 stjärnigt jätte fint hotell mitt i smeten med fruostbuffe för bara 900 kr natten! Det känndes lit emer värt pengarna!

Vår i köpenhamn, Strosa på ströget, och ta ett glas vin på nyhavns brygga, gå på tivoli, jaaa det kan nog bli ganska mysigt eller va tror ni? Vi har itne bokat ännu men jag håller tummarna för att det blir av iaf!


Oj va man e trött!

Idag har det varit en lång dag på praktiken, eller ja, lång är väl dumt att säga men en "vanlig" 8 timmars dag! Var inte lika många barn sjuka så idag var det iaf 9 barn! Men det gjorde mycket. Nu börjar man lära känna barnen lite och fått ett hum om hur dom är och när dom testar en osv. Men det är jätte kul verkligen! Dom är så himla goa.

Idag har vi haft "gymnastik" och rytmik, med en liten hinderbana, varit ute å geggat i sandlådan och pusslat och läst böcker och lekt med tåg. Satte mig i soffan nu direkt när jag kom hem å föll tröttheten över mig!

Ska snart över en sväng till Jos som kom hem från thailand igår! Kommer man känna sig som en vit albino, brevid en solbränd pepparkaka!


Ska bli spännande att kolla in vad hon harshoppat me! =)


Vicky christina Barcelona!

Nu har jag och Tobbe fördrivit de senaste timmarna med att titta på film. Dagens film blev vicky christina barcelona, med scarlett johanson och penelope cruz m.fl. En liten förvirrande kärleksfilm som är regiserad av woody allen. Penelope gjorde en härligt galen roll som hon även fick oscar för. Den tycker jag faktiskt hon gjorde sig förtjänt av!

 Den var väl helt okej men inget speciellt, härligt tidsfördriv.

Någon som har något filmtips?



Kort praktik dag

Idag började man tidigt, och upp med tuppen var jag, när jag vaknade av en skum dröm om att jag vann ens skönhetstävling, mamma lyfte upp mig och snurrade runt mig tills jag knockade en tjej i huvudet så hon svimma, å då pep klockan så jag vet inte va som hände med henne! haha.

10 av 15 barn sjuka på praktiken idag så det var ännu en lugn dag. Super söta barn åhhh guu va duktiga dom är. Tog en härlig skogspromenad och titta de på djurspår i snön och matade fåglarna och tittade på istappar. en spännande dag för de små liven. Fick sluta kl 12 då det var dags för barnen atrt sova, skulle gått till kl 14 men dem släppte mig tidigare.

In till stan och shoppade lite underkläder till mig själv, och lite presenter.

Nu ska det handlas mat på ICA!

Hurra hurra hurra!

Åhhhh va glad jag blev när jag kom hem från ett super jobbigt träningspass, går in på blogg.se och får se att jag har vunnit tävlingen på Alshammars blogg!

Jag hoppar och skuttar här framför datan, så nu är det bara att vänta med spänning tills paketet kommer! Undra vad det kan vara för skönhetsprodukter?

Super glad är jag iaf, jag kan inte minnas när jag någonsin vann en tävling. Min största tur har varit 25 kr på triss som man senare spelar bort på en ny lott!

Jag tackar så hemskt mycket, och hoppas att ni får en trevlig kväll för det kommer jag ha! =)
Puss och kram!

Träna!

Åter igen ska jag försöka var alite duktig och ta mig till gymmet och träna lite. Idag tänkte jag prova på step! Var jätte längesedan jag gjorde de så får hoppas man hänger med någorlunda på brädan! är juh typ samma som aerobic men med brädan oxå, men de ska väl säkert gå bra.

Ligger och tittar på den förbannade Elevens värld boken och bara skjuter fram läsningen av de 600 sidorna! Vill bara inte! Om en timma ska jag kila så det är väl ingen ide att börja ändå ;)?

Premiär för Linda Rosings Tv program!

Jag har faktiskt under en veckas tid, vänatat på att Linda rosings dateing program ska starta. Inte för att jag tror att det kommer vara ett speciellt givande tv program, men jag tror att det kommer bli ganska underhållande!

Jag hade aldrig personligen ställt upp i tv för att hitta kärleken (där har jag juh iof redan mitt på det torra ) men vissa kanske inte hittar den annars va vet jag? Lätt och hitta den är det iaf inte, men jag hade nog valt andra sätt faktiskt. Många killar som söker dit, söker säkert dit bara för att få vara med i tv, eller för att få data linda som är "kändis" om man nu får kalla henne det, så undra hur många oseriösa som skickar in brav. Jag vet själv en av Tobbes vänner, vars vänner anmälde honom på skoj! Haha.

Får väl hoppas hon hittar sin kärlek tillslut! Jag kommer iaf följa det! Kommer ni?


Bilden är lånad från kanal5.se

Ingen telefon på 1 timma.

Gu va tråkigt jag har på min lediga dag. Suttit inne på lite olika bloggsidor och kollat, och blivit medlem i bloggtoppen samt bloglovin. Börjar nästan känna mig lite seriös haha.

Fick ett sms från tele2 om att min telefon kommer vara obrukbar under en timmas tid för att abonemanget ÄNTLIGEN ska stå i mitt namn istället för pappas som det har gjort sedan jag varit 14! haha, aldrig fått tummen ur och när man väl fått det så har det alltid varit något problem hit eller dit. -Det kan du inte göra här, du får ringa kundtjänst. -Nej det kan du inte ta upp här, du måste skriva under en lapp och skicka in, osv osv. och när man skickar in lappen så står det att mitt telefon nummer inte är registrerat hos tele2! Men varför får jag då räkningar där ifrån och hur kan ja då ringa på nummret.
Nu har iaf min kära far tydligen fixat det eftersom jag fick detta underbara SMS! Så nu slipper jag ringa mamma och pappa varenda gång jag vill veta vad räkningen var på eller när den ska betalas!

Tack tele2 för att ni äntligen lyckats!

Tävling!


Va med och tävla du oxå!!!!

Bloglovin

Hmmmm gick in på en hemsida blogglovin.com, för att ja skulle bli medlem i en tävling, slutade med att jag själv blev medlem där, så får vi väl se om det leder till någonting bra. Där kan man iaf lägga till sina favvobloggar så uppdaterar den när man lagt in nya inlägg, så slipper man gå n å kolla själv om det kommit någoting nytt. Ganska fiffigt. Får väl se hur det fungerar. Ganska ny som man är i bloggvärlden ;)
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/567360/i-huvudet-p-suss?claim=b9wjczphts9">Följ min blogg med bloglovin</a>

H&M skorna anlände!

Kom på att jag glömde hämta ut mitt H&M paket som kom igår och med glädjeskutt tog jag mig till affären för att hämta ut de!

FÖrst provade jag de billiga lejongula ballerina skorna! Satt perfekt! Och sedan skulle jag prova dom svarta fiiiiiina skorna, som jag såg fram emot mest. För små! Nej nej nej, så visar det sig att jag fått storlek 38 ist för stl 39! Då blev jag genast lite småbitter! Det var ändå dom jag helst av allt ville ha. Men får skicka tillbaka dom och hoppas på att jag får rätt nästa gång! och att dom finns kvar för den delen! Men det lär dom väl inte göra!

Aja ett par skor rikare och en kofta! Det är itne fy skam det heller =)


Godmorgon solskeeeen!

Vaknar upp kl 9 av att solen skiner in i sovrummet och får det som att kännas som att jag vaknar upp kl 2 på dagen!

Idag är jag ledig från VFU:n eftersom min handledare skulle på kurs, men jag har fått massa saker att läsa, så jag har fullt upp ändå! Men skönt att vara hemma! Har drömt om semlor inatt och att jag ska köpa ingredienser i affären och så vaknar jag upp och inser att det faktiskt är semledagen idag!

Man  kanske borde vara duktig å göra det? Semlor som är så gott! Mmmmm. Nä nu ska jag äta lite frukost!

Första dagen på VFU!

Idag har jag gjort min första dag på min VFU plats! Varit en super bra dag även om den varit lång, kl 8 till 18:30, men det är det värt för imorgon blir jag ledig ist :) Hamnade i en förskola, med barn i åldrarna 1,5-2,5 år. Så himla söta barn! Kommer nog bli 1,5 härliga veckor =) Ut på lite promenad, bygga me klossar, leka med tågbana, pussla osv :)

Där kommer jag trivas bra!

Men de där arbetet man ska göra känns sådär kul :S känns som de kommer bli jätte svårt att hitta en lärande situation som man ska analysera osv. Men det ska väl gå tillslut det med!

Nu äör vi hungriga som vargar, så nu blir det lövbiffsgryta! Mummmmms

Mer Manga!

Under tiden som sconesen stog i ugnen passade jag på att måla lite till! Ännu en fin manga! Jag börjar juh bli bra på de där!

Eller hur? =)

Nybakade Scones!

Igår kväll i allt snömys, råkade jag lova Tobbe att jag skulle baka scones till frukost. Vilket jag ångrade i några sek när jag
vaknade och var suuuuper trött efter allt snögubbe byggande igår natt! Men snart var man piggare och när man har en diskhjälp, som diskar efter en när man bakar så är det inte så himla jobbigt! Disken är juh det tråkigaste!

Mycket goda var dom och nu är jag mätt och nöjd!



Snö lyckorus!

När Anna skulle åka hem följde jag och tobbe med till hållplatsen utifall spårvagnarna inte skulle komma. Och det blev snöbollskastning och snöguibbe bygge. Vi blev som små barn på nytt!




Vi byggde den största snögubben! Sjukt roligt! Mer snö åt folket!


Manga!

Åh jag fick helt plötsligt snilleblixten att jag sak teckna lite manga! Så jag gick in på lite itnernet sidor som visar hur man gör! Fram med penna och skissblocket och sen var det bara att köra. Skit kul! Det ska jag göra mer så jag blir bättre på att teckna! Jag blev grymt nöjd med denna iaf! Va tycker ni själva?  Stödlijerna e fortfarande kvar för har inget sudd men iaf =)


I brist på annat

I brist på annat denna lördag, är jag inne och surfar lite på olika inredningssidor. Är nämligen i jakt på en taklampa till vardagsrummet vilket inte är det enklaste! Antingen är som för dyra, för stora, för små, fel färg, ja du vet, finns alltid något som e fel. Men så hittade jag denna söta lampan, som jag vet med mig att Tobbe ändå inte kommer tycka om. Blev så fina skuggor runt om! Jag vill ha en vit lampa! Sen så vill jag ha vita lampskärmar till vår golv lampa, resp fönsterlampa. Men vi va och tittadepå lampskärmar för ett par veckor sedan och bara en skärm kostar juh över 500 kr. Galet!

Denna är från www.inreda.com och kostar 2500! Smakar det så kostar de. Man man kanske göra en själv'? :S



Promenad jovisst!

Tog tag i mig själv och var duktig även idag! Vad har hänt med mig egentligen? Tog mig samma härliga powerwalk runt härlanda idag med 8300 steg enligt min lilla stegräknare! Jag får verkligen fortsätta med denna vanan! Super skön när man kommer hem efteråt och är rosig om kinderna! Var lite små jobbigt idag när blåste och snön piskade mig i ögonen hela tiden så man fick kisa hela tiden.

Nu ska jag dra ihop en enkel lunch! Ses sen!

Tråk lördagsförmiddag!

Bläää idag är bara en såndär tråkig lördagförmidag som jag bara hatar. Ingen som är ledig och kan leka me mig under dagens första halva. Känner alltid sån press på att alltid hitta på nått kul på lördagar, eftersom det är helg och man vill få ut så mycket av helgen!

Hade velat gå och titta på Tobbes handbollsmatch, men ingen som kunde haka på och det är itne så kul att gå å sätta sig själv å kika. Lite dåligt samvete eftersom jag kanske, under 1,5 års tid som vi varit tillsammans bara vart å kollat två gånger. Måste bli bättring på det där!

Ikväll ska jag å Anna leka igen, men det är itne förens senare.. Va ska man hitta på tills dess? Förslag någon?

Fynd kjolen

 Här har ni den fina kjolen jag fyndade på MQ. Har kostat 399:- men lilla sussi fick den för endast 149:-!
Bra kap!


Mysig fredag!

Det blev en härlig stund på stan med Anna och självklart blev det en middag på Stället Paprika! EN egenmixad sallad senare, rullade vi därifrån. Men gott var det. Lite shopping till mig själv, vilket inte riktigt var meningen, men det har en tendens att sluta så tyvärr, även om jag vet att jag bara har 500 kvar på kontot som ska räcka en vecka till, men väntar man kanske rea fynden försvinner!

För det var precis var det var! Ett grymt rea fynd. Jag e faktiskt gansak bra på att hitta sådana! EN svart kjol med röda små blommor på! Måste ta kort på den så ni får se!

AV till Anna bar det efteråt iaf, där vi mötte upp LIna innan vi begav oss för att köpa godis! Filmen vi tittade på var en typisk ungdoms film. Wild child! EN ganska rolig film om en jätte jobbig tonårstjej som förflyttas till internat skola. Helt okej, så den kan ni se om ni gillar den typiska, tjej/ungdomsfilmen!



Stan med Anna & myskväll

Nu efter några riktigt tråkiga men ändå ganska sköna, ensam timmar, är det strax dags att åka in till den stora staden åter igen för att träffa Anna. Kika lite på stans shopping och lite andra hemligheter ;) för att sedan åka hem till henne och ha myskväll!

Lina är hemma i stan på besök från Lund så hon ska också joina oss :) Ska bli kul för nu var det längesedan vi sågs! Nää nu måste ja kila! See you later!

Så fina!

Åh, va inne och fönster shoppade åter igen på en av internets härliga sidor! asos.com har en massa fina grejer och dessa två fastnade jag för! Hur söta som helst! Den till första hade nog bilvit en väl använd party topp och den till nedanför me, om det itne var för att jag är sååå dålig på å använda klänningar. Jag köper dom gärna men sen när man ska använda dom är det en anna femma. Fina var dom iaf och dom ska jag skriva på önskelistan nästa månad när lönen kommer! Vilken är eran favorit?


Promenad i det vita!

Åh nu har jag tagit mig en härlig powerwalk ute i snön. Den vanliga rundan på lite över en timme, uppe vid härlandatjärn! Var inte många som var ute och gick, mötte några hundägare och några tanter med stavar annars var det väldigt lugnt och skönt där uppe i skogen! Kanske är för att alla vanliga vettiga människor är på jobbet eller i skolan medans man själv har turen att vara ledig från kl 10:30! Då har man hela dagen på sig! Skönt!

Här har ni några härliga vinterbilder från promenaden!



Snö!

Snö snö och ännu mera snö! Det har snöat ända sedan jag gick upp i morse och det är ändå ganska mysigt. Blir så ljust och fint ute när snön ligger på marken. Ska strax ta mig en promenad ute i snön. Kanske bygga en snögubbe? Eller en snölykta? Någom som är på?

Ska ta lite fina vinterbilder ute på min promenad! Här har ni en som jag tog för ett par veckor sedan!

T.G.I.F

Fan av skönt at det är fredag igen! Veckorna bara flyge iväg! Idag har jag bara en lektion på 1,5 timma sedan är det helg! Sen ska jag hem en snabbis innan man ska träffa anna i stan. Kan bli en härlig dag! Nu ska jag äta frukost!

Letade fram lite fina bilder!

Letade fram lite fina bilder från förra årets härliga resa! Satt och drömde mig tillbaka förut! Nu tittar man ut genom fönstret och snön faller ner. Viss är det mysigt men nu är jag inställd på vår!

Här är några av mina fina bilder! Så kan ni drömma er bort me!




Keep on dreaming! The summer is near!

Så shopping sugen!

Varför är man alltid som mest shoppingsugen i slutet på månaden när man vet att man inte får shoppa upp de sista slantarna! Speciellt nu när vårkläderna finns överallt ute på stan och man vill bara ha ha och ha!

Och nu hittade jag ännu en ny sida på internet med inrednings shopping! Är så sugen på att förnya lite här hemma, vilket jag iof gjort med den nya hyllan, men jag vill juh ha lite nya grejr jag kan ställa på den!

Dessa fina ljuslycktor hittade jag på Jotex.se men jag får vänta med att inhandla dem!
Visst är dom fina!


      

Socker sugen!

Åh ligger i soffan och tittar på toppmodell reprisen och är hus sugen som helst på någonting sött! Vet att jag inte har någonting hemma men man kanske skulle baka något? eller så är man nyttig istället och äter ett äpple.... men det är juh faktiskt inte lika kul!

Är riktigt sugen på morotskaka!



H&M home premiär idag!

När jag kom hem idag och insåg att det var juh idag H&M home hade premiär störtdök jag på datan för att kolla in den, eftersom jag itne fått katalogen som jag beställt!

Blev faktiskt besviken på deras nya inrednings satsning, Jag hade nog väntat mig lite mer. Grejerna var absolut inte fula och många av grejerna är basgrejer som är jätte bra, eftersom H&M är såpass billigt, men lite roliga grejer hade jag ändå väntat mig! Dessa sänkläderna tyckte jag var fina! Och kuddarna nedanför, lite "tråkiga" men ändå valdigt basic snygga!



Nya hyllan!

Sa juh att jag skulle visa er bild på den nya hyllan så här kommer den, ack så tom men vet inte riktigt va jag ska ha på den ännu, men det finns alltid grejer att shoppa som man ska ha plats för hemma ;)

Nu ska bara den där randiga lampskärmen bytas ut :P Någon som vet vart man kan köpa nån snygg?


Ett thailands besök i köket!

På den här tiden av året brukar jag inte befinna mig i vårt kalla sverige! Ett thailand besök har det blivit två år i rad och det känns som någonting fattas när man inte är där! Har tyvärr inte lyxen för en gångs skull att ta mig dit, då jag pluggar iår, vilket känns lite små surt!

Så därför tar jag hem thailandskänslan hem i köket och lagar lite thailändsk paneng kycklinggryta!
ååååh så gott det blev! Snabbt och lätt me! Koka ris, tre kycklingfileer hackas i småbitar, steks, i med färdig krydmix från santa maria och en burk cocosmjölk! Voila! Så har thailand kommit hem på besök! Underbart!



Rea shopping!

Jag fyndade lite på H&Ms hemsida på rea sidorna! Två par skor som kan vara bra att ha till våren ;) De svarta under utekvällen och de gula passar sig till ett par ljusa jeans och ett vitt linne! Härligt!

                       
Ett par svarta pumps 98:-                                     Lejongula ballerina 60 :-


H&M Home!

Imorgon kommer katalogen med H&Ms nya katalog HOME! SKa bli super spännande när den dimper ner i brevlådan! Hoppas dom har lika snygga och billiga inrednings grejer som dom har kläder! Längtar!


Tagen från hms hemsida www.hm.se

Pannkaks lunch!

Idag blev lite gjort iaf, följde med Tobbe till hans jobb för att byta bil och lasta av lite grejer innan vi åkte vägen förbi pappa för att hämta slagborren så att vi äntligen kunde sätta upp hyllan :) Ska fota sedan så ni får se hur det blev! Nöjda är vi iaf att den kom upp!

Medans Tobias sopm är den händiga av oss, satte upp den, stekte jag pannkakor efter Tobbes önskemål. När han är så duktig och hjälper till, så får man gottgöra det på ett eller annat sätt ;)



En ledig onsdag!

Visst är det härligt att plugga när man har lediga dagar lite då och då? Skulle blivit en liten tur på stan med Frida men det blev de får vi skjuta på pga att Sofia ska in och föda så frida ska vara barnvakt! =) Spännande! Hoppas att förlossningen går bra!

Får passa på å umgås lite med Tobbe nu på morgonen eftersom han är hemma på dagen, då han har jobbat natt även denna natten. Han sitter klistrad framför skidskyttet som jag verkligen inte förstår, hur man kan tycka det är kul! Men snäll som jag är försöker jag hänga me lite. Man får väl låtsas att man är itnresserad iaf ;)

 SKulle behöva åka iväg och köpa en hylla till badrummet, men Tobbe klagar på måndadens ekonomi och säger att vi får vänta en vecka med det. Är det inte jag som är student och har dåligt med pengar? Ändå har jag mer över denna månaden! Kors taket! Jag är ändå ganska grym på att hålla i pengarna då och då!

Kanske blir till att åka till pappas jobb och låna en skruvdragare?`för att sätta upp hyllan vi köpte för typ ett halvårsedan, men inte fått på plats pga brist på skruvdragare!

Är det någon som har nått annat kul på g så hänger jag gärna på! Det lär ändå inte bli så mycket plugg gjort idag!

Beröm!

Nu måste jag bara ge mig själv lite beröm för att jag åkte iväg och tränade! Det hör tyvärr inte till vanligheterna men jag ska försöka ändra på det sakta men säkert. Man märker verkligen hur mycket man tappat så länge som itne jag ahr tränat på! Jag var en liten hoppetossa när jag tränade aerobic hemma i backatorp för ett par år sedan men nu känner jag mig som en gammal säck potatis, trots att kordinationen är det ingen fel på, men konditionen!

Aja duktig är ja iaf!  =)

Måste bara passa på å visa er den otroligt fual fyllebilden från i fredags, då jag var ute med anna.
Det ser ut som att jag har rakat huvud med en peruk på som håller på att ramla av i farten!

Men den bjuder jag på ;)


Hello!

Hej! DÅ var man här igen efter en skoldag som blev lite kortare än vad det var tänkt! Men inte  e jag ledsen över det! Det gjorde juh att jag ahnn träffa tobbe en stund innan han åker iväg till Trollhättan igen.

Med lite pepping från honom tog jag tag i mig själv och bokade in mig på ett aerobic pass kl 18.30 på friskis!  Är så dåligt på att komma igång! Fattar inte att de ska vara så svårt! Det är juh ändå roligt när man väl kommer dit.

Så nu har jag ätit lite lax till middag. Får passa på att äta fisk när tobbe inte är hemma eftersom han inte äter det!

Man borde ta tag i sig själv och plugga lite, men neee, jag tror inte jag känner för det.. inte just nu iaf! kanske senare ;)

GodMorgon!

Vilken natt! Kunde inte somna förens kanske vid 12 och det är sent för att vara mig! För att sedan bli väckt kl 5 av att Tobbe kommer hem från jobbet, då är det svårt att somna om, så nu kan jag lova att jag är trött, men lika glad för det är jag. Himlen ser ut att vara klar blå, så det blir förhoppningsvis fint väder hela dagen!

Går i skolan till 4 så det blir en lång skoldag idag. Ses ikväll!


Ensam och uttråkad!

Nu har jag faktiskt varit duktig! EFter att ha läst ca 60 sidor i lärarens handbok, 10 sidor i Elevens värld som jag aldrig kommer någon vart med, bara 500 sidor kvar och efter att ha läst en artikel om vuxnas lärande satte jag mig ner för att ta en kaffe.

Visst jag har tagit lite pauser då å då, Klarar verkligen inte av att plugga annars. Läser jag för länge utan paus går ögonen i kors och jag har ingen aning om vad det är jag faktiskt läst!

Ensamt är det här hemma nu också när tobbe jobbar natt hela veckan i Trollhättan och kommer hem typ 4 inatt. Tomt att somna ensamt och segt att man kommer bli väckt mitt i natten när man sover som bäst! Men det är bara en vecka så det kan man väl stå ut med!

Ett till före och efter kort!



Här var precis när ja kommit hem från thailand och jag var så brun och hade flått så jag såg jätte smutsig ut! SÅ har jag grå linser som jag köpte där som inte alls passade, så då ändrade jag öven dom i bildern, samt ändrat lite på näsan och hakan hehe.. här ser man lite större skillnad än på bilderna nedan!

Föresten!

Igår satt jag och försökte lära mig lite ny redigering och retuschering i photoshop, försökte lägga upp bilderna igår, men blogg.se ville inte riktigt fungera som det skulle så jag lägger upp dom nu! Va tycker ni om för å efter bilderna?

Före


Efter

Ny vecka nya böcker att läsa

Äntligen måndag och ny vecka, ännu en vecka närmre sommaren och våren som jag saknar så himla mycket! Trött på det gråa och råa vädret här i göteborg! Har varit en kort dag i skolan idag, med seminarium om learning studys och martons artikel, låter intressant? Sedan fick vi lägga upp en lektion om hur vi skulle lära ut klockan, och det var svårare att göra än man tror, sedan fick vi läsa vad forskarna kommit fram till är det bästa sättet. Intressat faktiskt, vi var rätt nära forskarnas resultat faktiskt!

Nu har jag precis ätit lunch, vårrullar och couscous. Inte dumt alls, såhåller jag et töga på tv:n där dom visar våra bästa år! Hur länge har den serien pågått? Någon som vet? Jag minns iaf när man gick på högstadiet och följde de dom dagarna man slutade tidigt då marlena var besatt av djävulen haha, så grymt var det då! Minns ni det?
Nu har dom bytt ut skådespelarna för kanske tredje gången och ungarna i serien har vuxit upp. men man hänger fortfarande med i historie även om man missat en massa år! 

Nä nog med våra bästa år! Nu har jag bestämt att jag ska försöka plugga en del idag. Men jag lär duka upp här klagandes och svärandes över hur tråkigt det är att bar asitta och läsa!

Ses sen! pusss

Söndag!

Vaknade imorse av en skrikande Tobbe: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Fan va gött! Hör man innefrån vardagsrummet. SJälvklart var det sport på tv:n och sverige vann VM guld. Så det var lika bra att gå upp. Tobbe var på glatt bushumör och har varit sådär riktigt jobbig när man själv är morgontrött.

Sedan blev det räkmacka till frukost av de överblivna räkorna som vi inte orkade igår! Muums va gott! Senare idag blir det till att plugga och så ska vi på middag hos tobbes pappa.

Ses senare!


Mysdag me älsklingen!

Idag på alla hjärtansdag har vi haft en riktig mysdag jag och tobbe! Åkte till fiskhuset på Selma torget och köpte räkor och den underbara chiliaiolin! som vi ska äta ikväll! Sedan åkte vi vidare till Ohldens bageri och köpte semlor! Mumms muuuuums! Sedan somnade vi i soffan båda två, proppmätta på den lilla semlan. Längtar redan efter räkorna och melodifestivalen!


Vad gömmer  sig i paketet!?



Om inte en semla! Super goda va dom!


Gårdag kvällen

VIlken härlig dag det varit idag! Vaknade runt halv 11 snåret, lite lagon bakis efter gårdagskvällens festande med min Anna. Jag blev lite väl full konstigt nog, men väl ute lugnade det sig och det fick bli vatten resten av kvällen! GJorde av med rekord dyra 20 kr under utekvällen! det måste vara rekord! vi åkte spårvagn in ist för taxi som de brukar bli, sedan gick vi in gratis på parkan efterson vi hade sms, och de tog inte ens betalt i garderoben längre! btw parkan har gått ner sig! Jag har inte varit på parkan på kanske 1,5 år! och nu påminndes man varför! Förr i tiden kände man typ 50 % av dem som va där men nu var alla 2 år yngre och man kännde sig som gamlingen i gänget! men de blev lite dans och de var trevligt!

tack anna för igår!



Till alla mina hjärtan!!

Eftersom det är kärlekens dag vill jag passa på att skicka ett stort hjärta till alla mina vänner och kära! Älskar er så mycket! Tack för att ni finns!!

Google

Hahaha en loser som jag är fördrev jag lite tid med att googla lite vänner och inklusive mig själv. Tror ni inte att världens fulaste vimmelbild på mig kommer upp! Både när man söker under bilder och sidor. Herregud! Google mig och titta själva ;)

Fredags shopping!

Åh vilken härlig dag! Solen skiner och det känns verkligen som vår ! Vårat seminarium idag gick snabbt och nr det var så fint väder ville jag juh inte åka hem och sätta mig direkt¨så det blev en liten snabbis på stan!

En snabbis in på HM och ut kom jag me två nya plagg i härliga våriga färger. Va tycker ni?


Jätte söt tunika 249 :-


Enkel långärmad Tshirt 98:-

Men med lite härliga rabatter slutade kalaset på endas 250 kr :) inte fy skam!

Äntligen fredag!

Uppe med tuppen för idag är det fredag! Veckorna går så himla fort och denna veckan har varit lagom slapp och go faktiskt!

Idag har jag bara ett seminarium från 9-12 och sedan är det helg! Hur skönt som helst! Helst av allt skule jag vilja fortsätta dagen med lite shopping men jag vet inte riktigt om plånboken tillåter det denna månaden :(

Ska spendera kvällen med Anna iaf :) FÅr se om det blir utgång eller om det blir en lugn kväll. Vart ska man gå ut om det blir utgång? Förslag någon?

Ny härlig design!

Åh va jag känner mig duktig, var inne på massa olika bloggar idag och insåg hur tråkig min blogg var så nu har jag ägnat lite tid åt att förnya min blogg så att den blir fin! Va tycker ni??
Jag blev iaf nöjd eftersom jag itne är världens datasnille! jehooo för mig!

Mina ord!

Jag hänger verkligen här på bloggen idag i brist på annat! Lyssnade på nrj förut idag när jag var ute och gick och där tipsade dom om att man kan kolla upp vilka ord man lagt till i T9 ordlistan när man skickar sms. Man börjar ju undra va man är för en mäniska egentligen!

Här har ni mina ord!
Cabana, backaplan, cafét, bakat, bakfull, bakis, bajs, bajsat, bangat, canvas, barsidan,bebeto, berså, chaffören, chaweng, bilabong, bitti, aja, ajdå, blogg, älskas, älsklingen, bockar, body, böna, conversen, borttagnings, boxades,  bowla,åskar, broska, brunch,  bruttan, bucket, avfärd, bungalow, fadder, dass, deppi, doldo,filur, firare, flygresan, fnatte,fontänen, förfestar, förhöjning?, förkyldning, förslag, envetna, fotöljen, frissa, fullmåne, exalterad, hångel, hårig, garva, hårtork, hemmåt, hermafrodeiter, glasyr, gobit, införskaffades, hoj, inringad, inprignera, gött, grodorna, kåt, jäveln, linbana, kindbenet, kissar, kladdar, kletigt, knapra, kramas, krulligt, lycktstolpar?, nafsar, näsblod, moderkakan, mörbultad, sänglådan, parta, redlös, peruk, shots, pissit, plangton, slappis, skavsår, skit, skiter, ploppa, solariumet, snopp, snorkel, pösiga, röven, sötnos, powernap, spyandet, spyr, pussas, svullet, rynkorna, vajande,vibrerar, ullared, tönt, tösabit, trosor, tuss,tusseli, turtels, wiskey,


haha man undrar hur sms:en låter som innehåller dessa.. turtels?


Underbar promenad!

Åh vilken härlig promenad jag fått mig nu! Klar himmel och soligt! Kan en ledig dag bli bättre! Uppe vid härlanda tjärn var det vinter och sjön var frusen!Mys mys mys, då önskade jag att jag hade mig en termos med varm choklad!

Såhär fint var det!


 


Tråkigt!

Ja två timmar senare och jag har redan tröttnat på att vara hemma och ledig. Måste göra något så nu bestämde jag mig för att gå en promenad i det fina vädret!
Blir nog en sväng mot härlanda tjärn, den gamla vanliga rundan, ska ta me mig kameran ifall att de kommer nått kul på vägen!

Ledig!

Idag har man inläsningsdag, vilket innebär sova länge! Trodde jag! Förväntade mig ändå till att sova till efter tio men 09.30 vaknade jag pigg som en mört! Det var den sovmorgonen det! ska faktiskt försöka plugga lite idag på min lediga dag. Har faktiskt slappat till mig den senaste veckan! Inte läst nånting sedan förra torsdagen!

Vi hade en bok tills i tisdags vi skulle läst ut men jag hade inte ens den, men seminariet gick bra ändå!
Nu är det dags att äta lite frukost! KAnske till och med ska krypa ner med en kopp te och frukost på sängen!

Tävling på englas showroom!

På englas showroom finns en tävling som sponsras av www.airtours.se ! Där det lottas ut Ett presentkort på 10 000 kr som jag så gääärna skulle vilja vinna!

Har alltid drömt om att få komma till modestaden New york! Uppleva våren i storstaden! Känna den äkta storstadspulsen, shoppa och gå klädd i fina kläder och högklackat och få känna mig som en av dem i sex and the city! Få vila sina shopping trötta fötter med  en picknick i central park för att sedan avsluta kvällen med en härlig utgång! Åh vad det hade varit skönt att komma bort från pluggandet och det tråkiga shoppinglivet i göteborg, vilket knappt exicterar!

Det är bara att hålla tummarna!

Överraskning!

Jag har verkligen världens underbaraste tobbe! Han har pratat om i över en vecka att jag ska få en överraskning, men inte sagt vad eller när jag får den. Nyfiken som en strut har jag varit! men så idag fick jag den!

Hoppade in i bilen efter att ha varit och handlat på ica och där låg en svart liten påse från Efva Attling och i den lilla asken låg ett jätte fint halsband som det stog "ab imo pectore" som är latin och betyder Från djupet av mitt hjärta! Blev super glad! han är så fin min fina tobias!! Älskar honom så!!!

Fint va?!

Det nya studentlivet!

ATt de kunde vara så roligt att börja plugga, visst har det varit mycket nu i början men det är så skönt att kunna göra det när man själv vill. Slappa dagar när man går till 12 :) kan börja vänja mig vid det!

Der värsta har väl inte börjat ännu utan kommer sedan när examinationen och det där börjar. Men om en och an halv v ska vi ut på vår vfu och det ska bli kul att få komma ut och praktisera!


Det är skönt att plugga iom att man själv valt något man tycker e kul!


Nu skaj ga fortsätta med min fotobok!


Pussel!

Isöndags var jag och Tobbe på allum en sväng! Vi fick den underbar ideen att fördriva söndagen men att pussla. Vi hittade ett fint pussel över en stad med en fin bro och hem bar det med semlor och pussel för att pussla loss!

Tobbe var med i början men när kanterna väl var kallara tröttnade han och jag fick snällt fortsätta själv. Igår tisdag slutade jag vid 12 och hem bar det då efter en härlig fika med jossan som åkte till thailand senare på kvällen. Vilken lyckost!

I brist på motivation till att plugag efteråt satte jag mig vid mitt 1000 bitars pussel, timmarna gick och senare under kvällen var jag färdig! Tobbe blev chockad när jag han kom hem och pusslet var färdigt! Jag e grym på att pussla!

Här har ni resultatet!


Nytt år, ny blogg ;)

Jag har vart super dålig på att blogga det senaste, men jag har ahatl glömt bort den! Har juh hänt en massa grejer det senaste :) en bra början på året kan man säga!

Att börja plugga var jätte nervöst till en början, men nu har det gått en mnad redan och det är riktigt roligt  faktiskt. Visst är det mycket men man klarar det! Lärt känna nya människor och har en härlig basgrupp!

Känns skönt att ha börjat med någonting nytt faktiskt, visst trivdes man på sitt gamla jobb men de var dags att lämna de nu för något annat. Kommer på mig själv med at sakna barnen men ja ska försöka vicka å sen jobbarjag juh till sommaren :)


Tobbes föräldrar har skaffat sig en underbar liten vap som vi hälsade på förra veckan, åhh man blir juh sugen på en liten söting! Nää nu e de mysa som gäller!


RSS 2.0