Hemma kväll hos Mamma & Pappa!

Det är lördagkväll, jag har precis sat i mig en utsökt middag tillsammans med mor och far och lilla syster yster!
Fisk äcen denna kväll! Grillad lax är itne fel måste jag säga!

Altandörren står uppe och utanför spåringer mamma och pappa runt i trädgårn och vattnar blommorna nu när solens strålar itne längre når vår trädgård.

Tv:n står på med den ljuvaste dansbands musiken och framför mig ligger fyra bingolotter som jag fått den äran att hålla koll på medans de andra fixar och donar!

Dansbands musiken kunde jag allt varit utan men vad är bingolotto utan lite dansband ;)

Så var det snart söndag!

Mysig middag på Dinner 22

Det är fredag kväl och nu ligger man i soffan med en påse godis och sin fina Tobias. Har tillbringat kvällen på dinner 22 tillsammans med Tobbe, jossan och björn, EN mycket tervlig kväll mste jag säga.

Åt en mycket utsökt röding som jag varmt kan rekomendera om ni ska dit! Ett glas vitt och tre vligt sälskap och så var denna kvällen gjor :)

Nu avslutar vi den hemma i våran trygga vrå med en cola, massa godis och en film!

Imorgon blir det bada som gäller!


Sommaren är här för att stanna!

Oj det var längesedan!

Nu var det evigheter sedan jag skrev här. Känner att det är dags att börja uppdatera min blogg litegrann. Efter min underbara resa har jag helt glömt av att jag har en blogg jag måste vårda med hjärta och själ så nu får skrivar fingrarna säta igång att skapa nya inlägg.

Just nu sitter jag och designar lite på en planch till Gold Events. Baywatch tema ska dom ha på kommande projekt och planchen börjar arta sig.

Förra planchen jag gjorde åt dem har ni här nedan för. Studio 54 fest. Va tycks?

                    image21

RSS 2.0