Godmorgon!

Jag är uppe alldelles för tidigt! Vaknade när tobbe gick upp vid 6 tiden och kunde inte somna om då solen sken mig i ansiktet och grannen spela musik med bas som får golvet att surra sådär ni vet.

Idag harjag fullt upp kan man säga! skola hela dagen och sedan bär det av direkt till systemet och matafären med jos, för att inhandla proviant för Lunda trippen. Sedan bär de av hemmåt , duscha, packa klart väskan och sedan iväg igen, för en härlig tåg trip!

Så de blir inget bloggande här på ett par dagar. De får ni stå ut med!

Ha en fin dag, nu ska jag strax äta frukst och kolla på nyhetsmorgon!

Puss

Valborg i LUND!

Hållbar utveckling det är precis vad den nya boken handlar om, visst den är intressant, men nu går ögonen i kors och är trött på att läsa! Jag sitter och funderar på vad man ska packa till lunda vistelsen istället. Ska börja packa väskan ikväll!
Måste ha medmig något för utekvällen, något för slappfredagen då man e bakis, och något för sitta i parken på förmiddagen!

Torsdagen börjar med champange och sill frukost! Låter inte dumt va? Sedan ska det drickas och festas i någon park under dagen för att sedan bli utgång frammåt kvällen. Det kommer bli en hej dundrans dag och hoppas man överlever dagen hehe. Nää de ska nog gå bra!

Såhär skriever Wikipedia om Valborgsfirandet i Lund!

Traditionsenlig siste april i Lund [redigera]

En traditionsenlig valborgsmässoafton i det akademiska Lund kallas för siste april. Siste april-festligheterna i Lund var ursprungligen en förfest inför studentkårens rektorsuppvaktning den 1 maj. Numera firas siste april i Lund med kamp mellan nationerna i grenar såsom pajkastning och dragkamp. Övriga befolkningen beger sig till Stadsparken för en gigantisk picknick och de minsta åker karusell på södra lekan. Ungefärliga hålltider:

  • 08.00 Sillfrukost på någon av studentnationerna.
  • 10.00-13.00 Lekar och tävlingar i Stadsparken (tidigare på Centrala idrottsplatsen).
  • 10.00-15.00 Radio AF sänder traditionsenligt direkt från Stadsparken.
  • Eftermiddag: Picknick i Stadsparken. Karuseller och tivoli på idrottsplatsen strax söderut.
  • 17.45 Traditionell mösspåtagning på Tegnérsplatsen. Tal av Lunds Universitets Studentkårers vice ordförande, samt sång av Studentsångarna som sjunger ut vintern.
  • Kväll och natt: Gå på traditionsenlig siste-apriluppsättning av Lundaspexarna eller Sittning på någon av nationerna och därefter fest natten lång.
  • 07.00 den 1 maj: Enligt en tradition bör siste april-firandet avslutas med frukostbuffé på Grand Hotel för att på så sätt sätta punkt för ett komplett dygns firande.
  • Rektorsuppvaktning 1 maj (studenterna uppvaktar rektorn på Universitetshusets trappa)
  • Traditionsenligt hälsar Studentsångarna våren välkommen från Universitetshusets trappa. Direktsänds i TV4 kl 18.00 den 1 maj.

Det blir noj riktigt kul!


Idag är det Tisdag!

Ohh idag är det tisdag igen och jag har bar idag och imån i skolan innan jag drar ner till Lund! Det ska bli super kul! Vi gå till kl 3 idag! Det är en lååång dag för mig hehe, men man står ut! Blir nog en slappis dag tror jag. Sedan ska jag förbi pappas jobb och sen ska det pluggas å så!

Nää nu måste jag kila! Ha en fin dag! puss å kram!

Lördagen i bilder!

Idag är det måndag igen och jag har varit en dålig bloggare i helgen! Har juh funnit s så mycket annat kul att göra och man vill juh vara ute i de underbara vädret så mycket man kan iaf! Nu har jag ändå lyckats lägga in bilderna på datorn. Min kära syster fixade till datan så nu kan ja ansluta kameran vilekt betyder bättre bilduppdateringar!

Innan fick ja lägga in dom på tobbes dta och skicak dom till mig via msn. lite små jobbigt men jaa...

Dagen i sig har varit låång, men itnresssant, den andra delkursen verkar faktiskt ganska intressant! Hållbar utveckling. Javsst sånt ska man lära sig som lärare! De ni!

Här kommer iaf några bilder från lördagen!


Här är bara några bilder! Blev många fler!
Kul kväll med 3/6 delar av basgruppen ;)


Seeeg

Åhhhhh va man e seg idag! jag e så trötå har ingen kraft! Dagen efter är aldrig rolig! Men igår var super kul! lägger in lite bilder sen när jag orkar.

Har tillbringat dagen framför tvn. Jag i ena soffan och tobbe i den andra. Kikat på robinson, talang, hjälp jag är med ien japans tvshow mm. en slapp dag och jag har inte rört mig mycket idag!

Till middag blir de nog pizza! mmmmums!!


Lisebergs premiär!

Idag har liseberg premiär! Jeeey, jag älskar liseber och det var längesedan jag var där och åkte! De har en ny attraktion jag bara vill åka! Vad tror ni? är den nått för er`?


Några av dagens inköp i bildform!



Visst är dom fina? :)

Underbar dag!

Vilken underbar dag! I morse åkte vi in till stan och började dagen med en underbar cafe latte på en uteservering med stekande och faktiskt brännande sol i ansiktet! Ljuvligt! Sedan fick shoppingen se upp, eller de var kanske plånboken som fick se upp! Det blev ett linne på Gina, ett par svarta jeans från Åhlens, glasunderläg i turkost och rosa från Indiska,
ett par solbrillor från Lindex (sjuukt bra pris), en tunika/klänning från monki och ett par nya svarta legins från H&M!

En härlig bulgur sallad till lunch blev det, med färska räkor, lax och vitlöksmarinerade oliveer! Åhhh va gott!
Sedan blev det även ett glas rose som vi avnjöt på en annan uteservering! Underbart underbart, jag befiner mig i ett lyckorus!


Jehoooo! Tentan inskickad!

Då var man uppe kl 7 imorse för att skriva klart det sista på hemtentan. Det var en fråga som var jäkligt lurig och jag vet inte alls om jag har gjort rätt, men det är väl inte hela världen om man skulle få komplitera nått! Strunt samma! Nu är den inskickad iaf och en sten har lättat från mitt hjärta! Jehoooo!

Idag ska jag och Jossan in till stan och shoppa! Jehoooo igen! Det var s¨å långesedan jag gjorde de eftersom mina pengar typ tog slut efter halva månaden nu i april. Får lära mig att inte shoppa så mycket i början av månaden så man itne har nått kvar! Men men. Det ska bli kul iaf! Hoppas man hittar nått fint! VIll ha nya våriga kläder!

Nu ska jag göra ett glädje skutt, dagen kan inte börja bättre!

HA en fin dag alla mina söta!!! Puss å kram vi kanske ses på stan!


Jehoooo

Åhh nu är tentan snart klar, bara lite fin justeringar och omstruktureringar så är det färdig. Vet inte om jag gjort rätt på allt men, det återstår att se! Nu ska jag iaf iväg till Jossan i min nya fina våriga jacka och dricka kaffe och sola i parken! Super! Det är jag värd efter dagens pluggande! Go suss!

Ses senare!

Ny dag nya möjligehter!

Nyyy dag idag och jag är uppe med tuppen för att göra mig redo inför dagens tentapluggande. Det komme rinte bli roligt men blir jag klar idag kan jag tållåta mig att shoppa imorgon! Så nu har jag ett mål att sträva efter idag! Lite tråkigt att det är så fint vänder ute idag för de ögr att motivationen sjunker om man vill ut i det fina vädret!

Nu är det frukost som gäller och sedan sätter jag ågång, juh förr desto bättre!

Renoverings planer

Jag och Tobbe har än en gång pratat om att faktist ta tag i vårt så länge planerade projekt att måla om här hemma! Jag är sjukt sugen på lite förnyelse här hemma, men jag har så svårt för att veta va vi vill ha egentligen. Vill man ha en modern tapet som man tröttnar på om ett par år, eller ska man måla det enkelt vitt som fungerar till allt. Ska man ha en fondvägg i nån rolig färg. Jag vet inte riktigt vad jag vill! Tittat runt lite på nätet och det finns så många olika inrednings sidor med tapeter och färger. Jag har en tanke om en mörkgrå färg i sovrummet, men då tror jag det skulle bli för mörkt, men kanske en mörkgrå fondvägg? Då är frågan bara vilken :S Jag känner mig lite smått förvirrad i färg och tapetträsket!

Jag har en bild av en mörkgrå vägg med svartvita foton på med vita ramar?  kanske kan va fint och så kan man ha prydnadskuddar och andra tillbehör i nån kul jätte rosa färg eller nått.

Vardagsrummet vill jag nog ha väldigt ljust, kanske med en fonfvägg med stormönstrat, eller en vägg dekoration i form av en träds siluett? Tjaaa vi får väl se...


Nu ska jag sova så man kan plugga lite mer imån! Gonatt å sov gott!


Då var dag ett snart avklarad

Då var dag ett av pluggandet nästan avklarad iaf, det är fruktansvärt segt och det går långsamt frammåt. Jossan har gett mig en morot! Är jag klar till på fredag ska vi åka till stan och då ska jag allt tillåta mig själv att shoppa lite! Så imorgon ska jag kämpa för att bli klar! Nu har man bara det svåraste framför sig!

Har varit fruktansvärt tråkiga inlägg idag men de e bara för att man itne haft så mycket tid eller ork, när man pluggar hela dan.

Nu ska jag strax till tvättstugan och hämta tvätten. Jehooo.

tråk!

JAg måste få gå in här å klaga lite! Jaaaag hatar min hemtenta! Jag har inte motivationen alls och det är så sjukt seeega frågor, jag blir tokig, huvudvärk har jag med och svettningar? Varför? Visst går de sakta frammåt men de är segt precis i början när slutet känns så långt borta! SKulle behöva en påse godis som uppmuntran!

Back to plugg!

Hemtentaplugg

Idag är jag uppe tidigt, för idag är dagen då+ jag ska plugga plugga och plugga. FIck våran hemtenta upplagd på nätet igår och det ser inte ut att bli en kul vecka direkt. Den verkar sjukt jobbig och omfattande. Men vi ska väl klara av den me tillslut. Tänkte därför att det är lika bra att man går upp i tid, så man hinner me så mycket som möjligt. Nu ska jag bara äta frukost och sedan börjas det!

Wish me good luck, i will need it!

Oj oj vilken produktiv dag!

Jag har flängt runt som bara den denna morgon! Hem till Backatorp till mamma och pappa ocu utföra kuppen ;) Plugga på vägen dit och påvägen in till stan för att luncha med Tobbe.

Det blev lunch på en grekisk restaurang, där det åts rykande varm lasange. Åhh va det var gott. Sedan gick jag till en liten affär och fixade lite grejer och sedan bar det av hemmåt igen!

Nu ska det pluggas och sedan kanske man ska prova på att spela lite mario kart som jag hittade hemma hos mamma och pappa bland andra gamla grejer. :)

Fick föresten hem en H&M leverans som gjorde mig på toppen humör!
Detta fick jag hem och jag tror att båda ska behållas!


Fyra Favoriter Från Forever21

Jag bara älskar sånna här tunna genomskinliga blusar och tunikor nu till sommaren! Så himla fina!
Dessa fyra hittade jag på forever21.se och dom är juh bara så fina! Om man ändå hade pengar, na na na na na na na nan ana. "if i was a rich girl!

Vilken är eran favorit!?


Godmorgon!

VAr är soooolen var de första som slog mig när jag vaknade! VAr så mörkt när jag vaknade idag. Idag ska jag göra en lite kupp och åka hem till mamma och pappa och hämta lite grejer, vad de är jag ska göra kan jag inte skriva för mamma kanske läser detta! Det är iof en present till pappa, men mamma kan oxå ta del av den så det är roligare om ingen vet något! Hihi känns busigt!

Måste plugga men jag tänkte att jag kan juh lika val läsa på bussen på vägen hem! Så nu ska jag koka lite ägg til frukost och sedan blir det Liedman, jag och min Kupp! Hihi spännande. Får hoppas jag hittar va jag söker!
Va ska ni göra idag?

Ett farväl av vintern!

Nu är vintern definitivt över, så jag tackar vintern för denhär gången med  den sista vinterbilden jag tog iår, Photoshopade öven den lite. NU är jag tillbaka i Ps träsket! ;)



Knäckebrödsdansen!

Hahaha jag var inne på tv4:S hemsida och hittade knäckebrödsdansen som är med på talang! Haha jag skrattade så jag höll på att dö! SJukt bra!

Se själva!

Photoshopa är kul!

I brist på pluggmotivation trixade jag lite i Photoshop! Tog en bild på mitt öga som jag gjorde om på en hel del olika sätt!Tycker faktiskt det blev fint!


Helgens berättelse

Så du var man klar för dagen i skolan, eller veckan rättare sagt för nu har vi inga mer lektioner under veckan som kommer. Men jag är inte sysslolös för det eftersom vi har en hemtenta som vi måste skriva på resten av veckan. Men ändå huur skönt som helst att man kan bestämma när man vill skriva så kan man ändå hitta på lite saker eller ligga i solen och läsa. Härligt!

Helgen på Resö var jätte härlig. Alltid skönt med lite miljöombyte och speciellt att komma till havet när det är så fint väder. Det blev grillat med potatisgratäng och färska räkor och vi har spelat kort i mängder och Tp, samt druckit vin och bara haft de allmänt skönt! Lite kubbspelande blev det faktiskt oxå. Synd bara att helgen är över så fort!

Här har ni några bilder från vackra Resö! fanns massor av blåsippor! Det är inte ofta man ser här hemma i göteborg!


Godmorgon Måndag!

Måndag igen, jovisst är det det! Har haft en jätte bra helg på resö, lägger upp bilder ltie senare för de thinner jag itne nu men jag tänkte bjuda på veckans låt! Jordin sparks - One step at the time! Den är så sköön och finns i en lugn version och en snabbare. Lyssna och njut. jag hittad einte videon men de får gå bra ändå SÄg gärna va ni tycker :)

I väntan på annat

I väntan på ett telefonsamtal om när vi ska åka surfar jag runt lite och jag hittade dessa underbara små drink tillbehör som är så himla söta, så jag var bar atvungen att göra ett inlägg om dom!

Det är små party gubbar som man fäster på sitt glas när man har förfest eller fest så man kommer ihåg vilket som är ens eget glas! SUper smart! Dom finns att köpa på bagarenochkocken.se!

Visst är dom fina?
 

Godmorgon lördag!

Inatt har man sovit gott! Vaknar och känner att solen tagit på mina kinder. Det svider och dom är sådär lite rosenröda. SÅ solen tar faktiskt! Härligt!

Nu är vi uppe tidigt denna lördagsmorgon för idag ska vi på utflykt! Vi ska åka upp till Resö tillsammans med Tobbe å tessan som har sommarställe där. Kommer bli riktigt härligt! Dricka vin, umgås och bara ha de härligt i solen!

Så nu ses vi inte förens söndag kväll! Hoppas ni får en hääärlig helg!

The Beach

Sitter och tittar på The beach på tv och drömmer mig tillbaka till thailand åter igen! Det var så himla häftigt när vi övernatta på The beach stranden! Vi fick tälta precis vid vattnet och på kvällen drack vi buckets runt lägerelden! Sedan tog vi de underbara, klassiska hoppkorten som de även gör i filmen, det var juh bara ett måste!

När vi var i full fart med att foto upptäckte jag det vackraste jag varit med om någonsin! När man gick i vattnet glittrade det runt om en! Det fanns precis sånna plankton som är i filmen, som lyser upp när man rör vid dom! Det var så vackert när havet glittrade i månskenet och det var verkligen det finaste någonsin!

Det var verkligen en underbar utflykt!

Här har ni några bilder från min vistelse på the beach!


Viiilken hääärlig dag!

Ja det har varit en super skön dag idag med! En tur till delsjön blev det och där satt vi och njöt av solens värme tills det började blåsa lite kallt. Då var tanken att ta en fika vid de söta lilla cafet, men  dom tog tyvärr inte kort, så där blev man snuvad på konfekten om man säger så!

Sedan blev det kaffe på baksidan av huset och ännu lite tid i solen och nu känner jag faktiskt att man fått lite färg på sina bleka kinder. Vad som händer resten av dagen återstår att se :)


Min favorit låt!

Jag måste dela med mig av vääärldens bästa låt! Lifehouse - Everything Jag har haft den som favorit i fleeeera år och jag tröttnar aldrig på den för den är så himla vacker! Lyssna på texten och njut! Jag lovar ni kommar älska den lika mycket som jag!


Nå va tycker ni?

Utflyktsdag!?

Det är helt ofattbart va fint väder det är ute! Blir lika lycklig varje dag när jag vaknar av att solen skiner mig i ansiket även om man vaknar alldelles för tidigt!

Idag var det tänkt att jag skulle ha en föreläsning, men de senaste har vart så fruktansvärt tråkiga, så jag kollar upp faktan på nätet ist'ället sedan och tar mig en ledig dag ist! Busigt! Men jag har inte gjort så en endaste gång denna terminen så va fan. Det blir en utflyktsdag med Jossan och Frida. Har ingen aning va de blir för utflykt men utomhus vill man juh var iaf så man får lite sol på näsan! Nån som har nått förslag på bra utflykt i göteborgsområdet??

Man skulle kanske kunna åka till havet men de blåser så mycket där oftast å då är det inte riktigt lika skönt! Såfort vinden är i farten märker man att de faktiskt bara är vår och itne sommar än!

Va ska ni  göra idag?

Vilken härlig dag!

JAg har verkligen itne gjort nånting vettigt idag! Tog mig en härlig promenad till härlanda tjärn och jag såg vitsippor för första gången i år! Det verkligen luktar vår och blommor när man är ute och går i skogen och sjön låg blank och stilla.

Efter min lilla powerwalk blev det couscoussallad med tonfisk, inte dumt alls! När maten smält undan gick jag ut på gräsmattan utanför och lam ig och njöt av det fina vädret. Det var nästan att jag somnade till så nu kanske man har fått liiiiiite färg på kinderna?!

Sedan kom Anna över och vi gick och köpte glass. En daimstrut blev det och nu är jag mätt och go i magen igen så middagen får vänta lite. Blir nått så lyxigt som pyttipanna!



Matthew Wiliamson for H&M

Åh! Jag surfade in på H&M:s hemsida för att se om de fått in några nyheter och det hade dom kan jag lova! Ett samarbete med Matthew Wiliamson med en lite dyrare kollektion med häärliga färger som passar perfekt till sommar och vår!
Här har ni ett smakprov på några av kläderna! Mina personliga favoriter är nog skinnjackan och klänningen på den första och den svarta västen med ringarna på, på den femte! Vad tycker ni om kollektionen och vilken är eran favoo?


Godmorgon Torsdag!

Idag vaknade jag av en härlig mardröm! Drömde att jag blev jagad av utomjordningar som, sköt hej vilt efter mig! SÅ det var skönt när jag vaknade och solen lyste in på mig! Man får verkligen en bra start på dagen när man vaknar till fint väder.

Så vad ska man göra idag då? Är ledig hela dagen. Det blir trolgen en promenad ute  i det gröna iaf! vAd ska ni göra för kul idag?



Roomservice

Har suttit och kikat på Roomsevice nu! Blev bara en massa tv idag känns det som, men ibland får man vara lite lat och inte göra så mycket! Iaf så var Dregen från backyard babies gäst inredare och fick hjälpa Mattias och Johnny med designen. Det var nitar på skåpen, grafitti och nerrivna tegelväggar, samt likkistor och drivveds soffbord! Det var inte alls i min smak, men någonstans, vissa grejer är ändå ganska fräcka, men jag skulle aldrig vilja bo så själv!

Men ett hårdrockar par som de som bodde där blev hur nöjda som helst! Vad tycker ni om deras inredning denna gången?



Pannkaksmiddag!

Tobbe önskade pannkakor till midag idag och jag är väl inte den som säger nej till pannkakor direkt! Önskar jag kunde vända pannkakor som pippi långstrump gör det men jag vågar itne testa! Man vill juh inte råka mista en av dom goda pannkakorna utifall de hamnar på golvet! Lite hallonsylt på så är det som godast!

Vad har ni själva ätit för gott?


Semester svenskar!

Har på semester svenskar på tv:n och det får mig verkligen att längta tillbaka till thailand! Tycker att programmet i sig egentligen ger lite fel bild av thailand .Eller ja det beror iof på vart man är. Phuket som dom är på är alldelles för turistit för min smak och som på programmet består nog minst 70% av tursiterna av svenskar!

När vi var i thailand pratade jag med en ille från australien eller var det var, och han undrade hur många invånare de bodde i SVerige...9 miljoner svrade jag då och han vart helt chockad! -Vaaa bara 9 minjoner, hur många är det kvar i sverige för överallt i världen träffar man bara svenskar, speciellt i thailand!

Och vi i sverige har nog en ganska stor kärlek till just thailand, det har iaf jag! Efter första gången 1998 när jag var där var jag helt frälst, värmen, stränderna och shoppingen och för att inte tala om de trevliga folket! Det fick mig att återvända 2007 och 2008 och troligen åker jag tillbaka till vintern! På något konstigt sätt känner man sig hemma i Thailand, man känner sig välkommen och alla är trevliga och verkar glada över att man som turist kommer dit!

Det är lite tråkigt att det har blivit så exploaterat som det har blivit men ännu kan man hitta fina stränder utan 100 solstolar och turister på!

Min kärlek till thailand är enorm! Saknar det så!


Godmorgon onsdag!

Onsdag igen och jag har tillbringat den första studenen på morgonen framför nyhetsmorgon,v ilket blivit lite av en morgonrirual. Sedan sitter jag och äter frukost framför tvn samtidigt som jag tittar in på datorn en snabbis!

Idag ska jag till skolan hela dagen. Blir en fortsättning på gårdagens drama grejer och sedan har vi seminarium. Efteråt ska jag och mikaela gå i stan eftersom hon dissade mig igår hehe. Som sagt blir det ingen shopping förmin del men trevligt med lite sällskap på stan!

HA en fin dag!

Nintendo 64

Ni har väl inte glömt bort det härliga gamla tv-spelet Nintendo 64! Jag var helt såld på det när man var mindre och vi satt varje dag efter skolan typ 10 pers hemma hos mig i 5an-6an och spelade james bond spelen och mario kart osv. Tobbe kom med det underbara förslaget att vi skulle fördriva lite tid framför mitt gamla tv spel efetrsom hans Xbox itne fungerar som det ska och ska in på lagning! Fortfarande lika roligt och man tar sig mentalt 10 år tillbaka i tiden!! Det är faktiskt kul med tv spel! Eller hur? ;)


Jehoooo!

Jehoooo jag fick reda på mitt betyg i den första kursen Lärandes perspektiv och jag blev godkänd! Hääärligt! DÅ var de 15 första högskolepoängen avklarade och man har endast 195 högskolepoäng kvar till examen! Inte dumt alls! Hur ska vi fira detta?

Snabba cash som Film

Det är nog inte många som missat denna undebara bok som är skriven av Jens Lapedius! Den handlar om JW och hur han försöker anpassa sig till bratsen i sthlm och börjar sälja knark för att hålla stilen och få råd att leva med överklass killarna! Den är så himla bra och imorse läste jag i Metro att filmen håller på att spelas in och är färdig till 2010!

Jag ser med spänning fram emot filmen och hoppas verkligen den kan leva upp till mina förväntningar för dom är ändå ganska höga! Filmerna brukar oftast inte vara lika bra som böckerna, men jag hoppas på att filmen gör boken rättvisa!

Här är en av de första bilderna ur filmen och är lånad från aftonbladet.se


Drama Schoool!

Nu var man hemma igen efter en heldag i skolan. Vi fick vara på Artisten idag som ligger bakom konsthallen. Fint ställe precis vid näckrosdammen! Kan inte påstå att dan varit direkt jobbig faktiskt, trots att de första två timmarna var sövande! En föreläsare som föreläser om hur viktigt det är att få vara kreativ och aktiv för att man ska lära sig lättare, men som pratar 2 timmar! utan att vi får röra på oss eller ta en liten rast! Hmmm hur motsägelsefullt är inte det?

En god lunch i deras mysiga cafe, som bestog av kycklingsallad och jätte gott olivbröd! Jag borde faktiskt baka eget olivbröd nån gång, de borde inte var så svårt?

Andra lektionen var helt i motsats till den första. Läraren var en sjukt rolig kille, typ 2 meter lång och armar och ben som flög åt alla håll hela tiden och han kunde inte stå still en sek! Han flumma skratta å tjoa och skrek och var fruktansvärt rolig som lärare och fångade verlkligen allas intresse. Sedan fick vi göra massa roliga drama övningar. Brukar inte gilla å göra saker sådär inför hela klassen men det var riktigt kul! Är juh sånt jag ska pyssla me till hösten när vi börjar våra inriktningar!

Nu ska jag sjunga ner i soffan en stund och sedan kanske det blir en powerwalk!?

Godmorgon Tisdag

Det känns mycket mer som måndag iag eftersom man var ledig igår, men nu är det åter tillbaka till verkligheten. Det strålande vädret verkar hålla i sig idag med endast några lätta moln. Härligt! Idag har jag en föreläsning på Artisten och sedan fortsätter dagen med en Workshop som vi inte har någon aning om vad det är förnågot! Men de flesta har sagt att de är rätt kul. Vi får väl se!

Efter skolan ska jag och Mikaela ta en sväng om i stan, hon ska shoppa, jag ska fönstershoppa! Mina sista pengar ska gå till mat denna veckan, sedan är jag pank! Jag fattar inte vad pengarna gått till denna månaden jag har inte shoppat så himla mycket?! Det märks iaf inte när man öppnar garderoben och det inte finns nått som man faktiskt vill ta på sig!

De ska bli trevligt iaf!

Fika på stan

Idag har varit en lugn och skön dag. Det blev en liten tur tillstan för att ta en fika med Fia, Anna & Jossan. Franks cafés uteservering blev det och dom har faktiskt väääldigt gott kaffe! lite catching up om vad som hänt det senaste och lite planer för Valborg då vi kom fram till att vi åker ner till Lund! Lina var snäll och gav mig och Jossan tak över huvudet under vistelsen! Super snällt!

Jag och Jossan bokade tåg förut så nu är det bokat å klart att Lund på Valborg it is! Älskar å åka ut på äventyr för det kommer det troligen bli. Traditionen där ner e på valborg är tydligen att supa från morgon till kväll. Får väl se om man står ut ;) eller om man somnar innan kl 13 på dan!

Kul ska de bli iaf!


H&M Home Summer!

Var inne på H&M:S hemsida och fönster shoppade lite! Är så trött på att vara fattig student när man vill shoppa shoppa shoppa! Men sånt är livet men man får iaf titta, det kommer ingen kunna ta bort från mig. H&M homes kollektion tycker jag inte varit en större höjdare måste jag erkänna och det var inte mycket av de nya i sommar kollektionen som lockade mig så mycket heller.

Vissa grejer var fina, men mycket skulle jag kunna vara utan! De blommiga dynorna och handdukarna gillade jag och de rosa-turkosa-rutiga kuddarna. Har ni några favoriter?






Påskdagen.

Igår var en riktig degar dag kan jag lova, jag var super sugen på en smörgås med köttbullar och röbetssallad, så vi gick till affären och handlede goood bakis frukost.

Sedan kikade vi på reprisen av Robinson eftersom man tyvärr missade de på påskafton! De får man juh bara inte missa. Efteråt tog vi en promenad till Tessan och Tobbe och där satt vi hela dagen och spelade kort i flera timmar! Super trevligt och på de blev de pizza till middag innan vi kikade på en film.

Man känner sig inte alls tjock efter allt påskgodis och påskmat och all annan onyttig man mamn ätit under helgens lopp, n får man skärpa till sig igen!

Lysande Lyktor

Var inne och surfade på Jotex.se och hittade dessa fina lyktorna. Finns i tre olika modeller, en man hänger, en bordslykta och en vägg lykta. Vilken är eran favorit? Min är nog bordslyktan!


Rosé hos Josié

Nu ska jag alldelles strax å ta vagnen! Idag påskafton till ära ska det drickas rosé hos josefin! Och sedan blir det hemma fest någonstans å kanske utgång på det! Underbart! Ha en tevligt kväll för det ska jag ha!

Party party!!!

Volvo villa vovve för en helg!

Nu har man kommit hem till verkligheten igen efter två underbara dagar på landet! Det är så skönt att bara komma bort från storstaden och itne göra någonting vettigt! Vi kom ner på torsdag eftermiddag och vistelsen började med vatten på köksgolvet. Men efter lite meckande med slangar så fixade vi till de!

Vi har tagit långa promenader med hunden på stranden och i skogen. Haverdalsstrand är verkligen mitt smulltronställe på jorden. Har ni inte varit där så åk dit! Man kan itne annat än älska de! Annie var helt till sig när vi var ensamma på den långa stranden och kastade pinne efter pinne som hon sprang och hämtade. Vad är det som är kul med det egentligen? Men hon var nöjd iaf!

På långfredagen gjorde vi itne många knop. Lite promenader och sedan låg jag ute på altanen i strålande sol och stekte mig tillsammans med Annie samtidigt som vi läste lite skvaller och en bra bok. Sedan blev det påsklunch med ägg, sill, köttbullar å prinskorvar och marinerade vitlöksklyfrtor och annat smått å gott. Mummsigt värre!

På kvällen blev grillade vi för första gången i år! Åhhh va gott det är! Har jag saknat hela vintern! Finns inget bättre! Det har till och med varit så varmt att vi satt ute och åt middag  i kvällsolen utan att frysa! Sedan blev det filmtittande och frossande i påskgodis! Min mage är lite rundare än när jag åkte dit!

Har haft en underbar helg med älsklingen! Var nästan så man inte ville åka hem!


Skola och sedan landet!

Nu ska jag strax stänga av nyhetsmorgon och bege mig till skolan! Har heldag idag vilket hör till ovanligheterna. Förstår inte riktigt varför man lägger de på skärtorsdagen egentligen men ja, så är det iaf. Har packat väskan full med myskläder, för efter so´kolan bär det av till halmstad till min underbar sommar stuga. Ska bli skönt att åka bort tillsammans med Tobbe och bara mysa, ta långa promenader med Annie (Tobbes föräldrars hund) Kanske ta en sväng i stan, käka påsklunch och grilla på altanen. Åhhh de ska bli underbart!

Det ska juh bli fint väder under helgen så det kommer nog super. Kanske man kan ligga på altanen och sola och läsa en bra bok!? 

Ni får ha en trevlig påskhelg! Det ska jag iaf ha!


Reklam`?

Ja då har man pluggat och pluggat och läst och läst lite till! I min lilla plugg paus försökte jag få in reklam på min blogg, men jag vet inte om det gick så bra? Den syns inte än så länge. Det stog iof att det kunde ta en 15 minuter innan den syns på bloggen. Vi får väl seom det är någonting att ha eller om det blir en flopp?

Nu ska jag iaf krypa ner under täcket! Godnatt!

Lindex

I mitten av allt pluggande ( man måste juh ta lite pauser då å då) kikade jag in på lindex hemsida och dom har faktiskt en hel del söta grejer, Dessa två längre skjortor/blusar/tunikor är super söta, undrar vilken man skulle välja?! Klänningen är inte heller fy skam en härlig sommardag på stan!

Dom översta solglasögonen är juh underbara, precis sådanna som var poppis på mamma för en massa år sedan ocg jag tror till och med hon har ett par äkta svarta sånna bågar hemma?! Ska hem och rota i lådorna någon dag! Men de ska jag allt införskaffa! RIktigt studentpris på dom! 50kr! Rena rama rånet. Det är ingen ide för mig att lägga mycket pengar på ett par solglasögon för jag slänger dom i väskan och dom blir repiga och går sönder inom loppet av en sommar!


Godmorgon Onsdag!

Vaknar helt förvirrad och ick e utsövd då jag somnat vid två tiden inatt! himlen är grå och på vädret sägs det att de ska vara moln hela dagen, kanske till och med lite regn. Lite bittert och man märker hur man vaknar glad och pigg när man vaknar av solen i ansiktet.

Har två föreläsningar idag så de blir en oaktiv dag. Lite jobbigt att sitta så mycket och lyssna för man tappar lätt koncentrationen i slutet, speciellt om föreläsaren är tråkig och ointressant!

Jaa nu tittar jag ut och ser att det ösregnar! Trevligt. Mysigt om man kunde få ligga inne hela dagen och läsa en bra bok eller ha film marathon, men ska man ut i det så är det int elika kul! Man skulle ha en par fina stövlar och ett fint paraply så man blir glad av att gå ut!


Här är några fina från brandos! Jag gillar speciellt de som ser ut som en sommaräng!

Nää nu ska man kila ut i ovädret! Ha en fin dag!

Bra musik!

Åhh det var en så bra låt på träningen under avslappningen men jag vet inte va de kan vara för låt och det irriterar mig nått enormt! Men i letandet på den låten hittade jag en annan låt på thevoice hemsida som var grymt bra!

Alesha Dixon- Breathe slow... riktigt skön och jag lyssnade på lite fler låtar och hon är faktiskt grym! Man blir glad av hennes musik! Söt är hon me!


Träning och stuvade mackaroner!

Då har jag varit duktig idag och tog mig .....otroligt nog... till gymmet! Blev ett härligt aerobicpass, med massa studsande och dansande, så nu är jag lagom möör i kroppen. Det är så skönt efter man har tränat och står i duschen och känner sig sådär stolt över sig själv att man faktiskt gjorde de. Jag har juh tyvärr inte varit den största träningsnarkomanen men nu kanske man ska ändra på det!

NU ligger jag utslagen i soffa noch tittar på äntligen hemma med magen full av stuvade mackaroner och stekt falukorv som tobbes mormor lagat. Mums!

Digital bildbehandling & Fotokurs!

Åhh igår va jag inne på moderskeppets hemsida och hittade två stycken distanskurser som jag ahr sökt till, till hösten. Digital bildbehandling och en Fotografi kurs där alla lektioner kommer till en via mail och är video lektioner. Man gör det när man själv har tid och när man själv kan. Varje kurs är på 7,5 hp och man har ett år på sig att klara dom. Verjar duper grymt eftersom jag länge har velat gå någon kurs för att bli bättre på att ta fina foton och bättre på Photoshop!

Dom tar in 1000 elever till varje kurs så får hoppas man kommer in på båda! Hade varit super kul!


Bilder från thailand och Dubai!

Godmorgon tvättdag!

Det är tisdag och solen skiner INTE! Kors i taket! Man hr blivit så van vid det underbara vädret att man nästan glömt bort hur det är när det inte är sol!Men lika bra att det är kasst väder nu på morgonen för jag ska tillägna min lediga dag åt tvättningen! Jodå, det måste juh göras de me! Ganska så tråkigt då man inte kan göra så mycket annat under tiden uan att vänta. Ska nog läsa lite mellan varven. Har börjat på en ny bok jag lånade från Anna. Så den ska jag nog roa mig med!

Har även varit duktig och dammsugit lite idag. SKulle byta sängkläder och där fick jag mig en liten överraskning då Tobbes duntäcke gått sönder och jag hade dun över hela golvet i sovrummet! Så de var bara att ta fram dammsugarn!
Hade man haft nål och tråd hade man kunnat vara så duktig att man kunde lagat de, men sånt har jag inte hemma! Måste införskaffa nål och tråd!


Ny vecka!

Jag tycker nästan att de enda man skriver om är om att Nu är det måndag igen och en ny vecka, eller så skriver man Åh va skönt att det äntligen är fredag.v jag har varit dåilg på att skriva de senaste för det är faktiskt inte lika kul när man itne kan lägga in sina bilder till! Kameran fungerar som sagt som vanligt och datan me men det vill inte hitta varandra när man ansluter dom! Får fråga lillasyster vad som är felet. Tur att man har en teknisk lillasyster!

Nu har pappa kommit hem från sjukhuset och det känns super skönt! Skönt att han mår bättre och att han får komma hem till sitt. Dock har min söta lilla mor gått och bytt plats med pappa och har höög feber och ligger hemma. Stackarna!

Igår gick jag igenom datorn och sorterade gamla bilder som jag har kopior på och laggt över dom i olika mappar så nu har jag storstädat bland bilderna. Tog sin lilla tid då man gärna tar sig tid att kika lite extra på de gamla minnerna! Bilder som man tänker tillbaka på och undrar hur fasiken man br sig åt eller hur fan man såg ut! Men det var roliga tider och underbara minnen!

Här har vi två colage som jag hitta ;) Blicka tillbaka tjejer och njut! ;) haha





Vilken vårdag!

Man upphörs inte att förvånas varje dag när man går ut i solen och det är underbart vårväder. Det är svårt att tro att våren faktiskt har kommit. Underbart är det! Idag ahr jag haft en super härlig dag! Först gick Tobbe och jag till Ica och köpte frukost. Oliv chiabata, med creem chesse, skinka, salland och tomater. Och brämhults färskpressade apelsin juice! Underbart go frukost!

Sedan bar det av in till stan för mig och tobbe för att träffa Levvan. Vi strosade runt på stan alla te, käkad elite glass och kikade på folk och lite shopping blev det me. Tobbe köpte två skjortor och jag fick nöja mig med en sjal!

Sedan fick vi den underbara ideen att köpa lite rose vin och sätta oss i solen. Så 8 minuter innan systemet stängde slank vi in och köpte två flaskor som vi sedan delade i solens skeen uppe i johanneberg. Lite kortspel där jag tyvärr förlorade och sedan en pizza på det! Vilken dag!

Nu på kvällen ska jag göra mamma sällskap eftersom pappa ligger på sjukan. Vi ska käka lite sushi tillsammans och titta på robinsson! Trevligt!

När jag får ordning på datan kommer de bilder!

fredag!

Hej bloggen. Nu är det äntligen fredag igen. Igår var jag och hälsa på min kära pappa som hamnat på sjukhuset. Var skönt att träffa honom nu när dom har varit borta så länge, men tråkigt att han skulle hamna på östra de första han gjorde. Han har fått riktigt infekterade myggbett på benen som blivit stora infekterade sår, så han kan knappt gå stackarn. Gick förbi en sväng igår å satt å tjöta ett tag och nu ska jag strax åka förbi med lite morotskaka. Sköntatt de inte e så långt...


hörs senare.. nu ska jag kila..!

Första riktiga vårdagen!

Åhhh vilken underbar dag det har varit! Solen har värmt oss med sina strålar hela dagen och det har faktiskt för första gången i vår varit "ta-av-sig jackan-väder"! Hur härligt är inte det då!

Jag och Tobbe gick en promenad och gick förbi några som grillade! Åhhh va vi blev sugna! FUnderar på om de kanske blir en helg till Haverdahl till påskhelgen när vi är hundvakter för Annie. Hade varit super mys!

Jag blev faktiskt lurad ida med första april till ära! Hela  dagen tänkte jag mig för så fort alla påpeka nått konstigt och tänkte att jag ahde klarat mig! Men så ringer syrran och frågar om mamma har ringt mig (dom kommer hem från thailand idag) å sa att dom sitter fast där dom skulle mellanlanda för att det hade blivit fel på planet de skulle me hem till sverige.Och att de fick vänta två dar på att nästa plan skulle gå. DUm som jag var gick jag på det!

Så kan det gå!

Har sån lust att lägga in bilder men som sagt, det e nått fel så kan inte lägga över dem på datorn så ni får klara er ändå!

Inte en blund

Åhh va jag har sovit dåligt inatt, det gick bara itne att somna igår! Så har T legat och huffat å puffat på mig hela natten, jag har kanske sovit max 30 minuter i sträck! resten va tiden har ja sovit fem minuter vaknat, sovit fem minuter vaknat. Eller det känndes så iaf! Så när kl ringde kl 7 var jag helt slut! Men en dusch på de så har man piggnat till något iaf!

Idag har vi heldag i skolen och det var längesedan, först har vi ett seminarium på boken på 120 sidor vi skulle läst till idag, som jag har läst 40 på! Och efter det har vi en föräläsning om ADHD tror jag. Det ska bli riktigt intressant iom att jag har jobbat med barn som haft de. Nää nu ska jag titta på nyhetsmorgon lite innan ja går för boken orkar ja inte fortsätta me!

Hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0