Mallorca dag 2

Idag vaknade vi till lite sämre väder. Det var ett riktigt åskoväder under natten och solen lyste med sin frånvaro efter frukost så vi tog oss en liten promenad in till alcudia. Det blev en sväng och titta på båtarna i hamnen innan vi hittade en stor lekplats där Ture fick leka loss en stund medans Penny sov i vagnen. Sedan gick vi vidare en sväng till en spelhall där Ture fick "bowla" åka lite minikarusell och sedan köpte vi ett par nya skor till Penny. Det började klarna upp lite och vi återvände till hotellet för lite lunch.  

Efter att hela familjen tagit sig en liten powernap blev det en sväng till Miniland för lite lek och sedan gick vi vidare oxh träffade Bernie. Ture var lyckligast i stan och fick många kramar av Bernie. Lite mer lekplatshäng och middag innan det var dags för Lollo och Bernier cirkusshow som var uppskattad av både Ture och Penny. Man kan lugnt säga att detta är en semester i barnens anda och det ör underbart att se Ture så lycklig mest hela tiden.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mallorca

Hej! Igår var det äntligen dags att åka ut oxh resa igen. Och nu är vi juh en familj på fyra som är ute och åker. Varit lite nervös för att resa ensamma med barnen, men resan ner gick väldigt bra! Ture var så exalterad över stt fåflyga flygplan och har skött sog otroligt bra och varit så nyfiken på allt han ser runtomsig. På planet spelade han lite iPad, ritade en stund i sitt ritblock, käkade en portion med köttbullar och potatismos och sedan läste vi saga och så somnade han sista 40 minutrarna. Penny skötte sig också jättebra, men var lite övertrött och svårt att komma till ro, men mär hon väl somnat så sov hon kanske 1-1,5 timma. Så resan gick över förväntan. Direkt mär vi hade landat fråga Ture vart Lollo och Bernie var😂😍 När vi hämtade ut väskorna blev båda barnen på rikigt bushumör. Lite övertrötta skulle jag tro. Under bussresan till hotellet var Ture så frågvis och nyfiken på allt. Titta alla lampor som blinkar! Titta på träden mamma! Poliser!! Allt var nytt och spännande och jag är så stolt över hur duktig han är när man är på resande fot. Penny sov sig igenom hela bussresan i bärselen på min mage. Sedan somnade vi gott  alla fyra när vi äntligen var framme  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0