Pasta Haus och Stig Larsson

Efter en härlig dags på stan och fika kurrade det i våra magar. VÅra magar skrek efter maten på vårat favorit ställe... Pasta Haus i Linne! Så underbart goda pasta rätter. Idag blev det Bandspagetti med oxfilet, champinjoner, vitlök i gräddsås. Så gott det var! Min favoirt dör är taglliatelle (stavas det så?) salmone vilket är bandspagetti med räkor och lax i vitvinssås ohh nu börjar de kurra i magen igen!

Nu ska jag göra mig ett par mackor, lite te och sätta mig och läsa min nya bok! Luftslottet som sprängdes skriven utav Stig Larson! Tredje boken i hans så välkända triologi om lisbeth salander! Har ni inte läst Män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden, så gör det! Bland de bästa böcker jag läst!

Narnia!

Igårkväll efter en lång dag med 5 maskiner tvätt kom Tobias med den härliga iden att gå på bio istället för att ligga hemma framför soffan! Det blev den nya narnia filmen. Jag hade inga större förväntningar på den eftersom jag knappt sett reklamen för den, men  den var helt okej. Inte en wooow vilken bra film men den var okej.

Väldigt lik sagan om ringen måste jag säga och kanske därför den inte blev sådär wooow för det känndes som att man hade sett liknande saker förr. 3/5 skulle den nog få av mig. Sen om ni vill se den eller ej bestämmer ni helt själva :)



Chai latte!

Jag har hittat en ny favorit på cafeernas meny! Jag har så länge varit en trogen kaffe latte drickare men efter en hel del latte i mitt inte så långa liv börjar jag tro det eller ej, tröttna lite på det!

För att förnya mig lite drog jag till med en sweet chai latte och jag blev inte besviken! En aning söt men ohhh så gott det är! För att inte tala om hur gott det luktar! luktade chai i en timma efter vi gårr från condeo!

Prova en chai och skriv vad ni tycker :)!

Utgång igen!

Inte anade jag att det skulle bli utgång idag med! Nu siter jag hemma, stylad och med ett glas vin och bara väntar på att frida ska komma över för lite party!

Vart ska man gå ut ikväll då?

The holiday!

Sushin och en kaffe i stan var helt super. Skönt att få träffa jossan en sväng innan hon lämnar götet för en vecka.
Nu är man hemma, men en kjol rikare! Helt underbar sommarkjol!

Nu Ligger jag nerkrupen under en filt i soffan alldelles ensam, med vaniljglass med varma hallon och blåbar och filmen The holiday som är min absoluta favorit! Jsg har nog sett den tio gånger sen den kom ut!

Härligt med en äkta egokväll och mys ensam hemma i soffan!

Fredag!

Idag blev ja som vanligt väckt av min morgonpigga pojkvän! Förstår inte hur man kan vara så pigg och gå upp runt kl 8 varje dag på semestern! Men japp han fick upp mig ur sängen och ut i gångspåret även denna dag. EN lång härlig promenad på över en timma upp till härlanda tjärn. Mycket trevligt med lite frisk skogs luft!

Sedan kom tobbes mamma förbi för att hämta bilen som vi fått låna och där gick ännu en timma och nu ska jag alldelles strax åka in till stan för att göra det jag tycker om allra mest!

Äta sushi! jag får inte nog av dessa läckerheter och inte nog med det! Häromdagen såg jag till min förvåning att dom ska öppna ett sushi ställe ca 50 meter från våran ingång! gissa om jag blev lycklig!

Tv spels tönt!

Herregud, jag sitter ensam hemma ikväll, tobbe är och spelar poker han och jag har fastnat framför xboxet med ett så jäkla roligt tv spel. Catan heter det haha, det är så himla töntigt spel egentligen där man ska köpa mark och byggastäder och sedan ska man byta sig till olika grejer som vete, sten, skoog för att kunna bygga vägar och hus osv, haha jag är verkligen helt fast i det! TV spelsvärlden nästa!

Borås djurpark!

Idag vaknade man upp sådär lagom bakis, av att en Tobias rusasr in och praktiskt taget hoppar på mig för att jag ska vakna! Upp bar det och iväg far vi för att hämta upp frida i stan innan vi begav oss mot Borås!

EN härlig heldag med, zebror, elefanter, lejon, tigrar, björnar, älgar , flamingos och apor och massa andra djur!
Att de kunde vara så roligt att gå på Zoo! Vi var som små barn alla tre bland de stora djuren! En upplevelse rikare och lite tröttare for vi tillbaka hem.


Gosedjur & Trevliga grannar!

Igår kväll blev det utgång må ni tro, trots at man inte var så himla laddad blev vi det allt eftersom vinet talade. Rosevin är det nya svarta! Åhhh så gott det är med riktigt kallt rosevin! Lite förfest lekar och dans i köket med annas gosedjur!

När vi var ute på balkongen skaffade vi oss en nya vän! Grannen tre balkonger bort som stog och vattnade blommorna lyssnade glatt till vår fylle sång och kom senare över för att hålla oss sällskap! Inte trodde vi att de skulle sluta med en extra i taxin in till stan! Vakten på nivå var helt dum i huvudet. Anna stog på listan och har fått fyra sms om att det är bekräftat att hon står där! Men nää du står tyvärr inte  på listan! va e de för snack! Inte mer med det, vi tog oss till el corazon ist där det inte var speciellt skoj, så de blev snart lite fylle käk och taxi hem till en uppvärmd och skön säng!

muppar


Lill Lördag!

Onsdag eller så kallad Lill lördag som det är blir det självklart utgång när man har semester och är ledig!
Blev ingen lunch på stan idag men det blev en mysig tv spels dag och tacos till middag! Jag klagar inte!

Nu är mitt nästa bekymmer... Vad ska man ha på sig ikväll!? Alltid samma gamla visa, plagg på, plagg av, plagg på plagg av och ändå är det inget som passar! Någon som känner igen sig?

Morgonstund har guld i mun ;)

Ja nu var det.. hmmm onsdag? Dagarna bara går nu när man har semester och man glömmer bort vilken dag som är vilken. Imorse blev jag väckt av Tobbe. - Nu ska vi ut och gåååå! Upp och hoppa! Tog mig 20 minuter att vakna til men sedan blev det en timmas snabb och härlig promenad. Så fick man sig lite motion idag me!

Vad händer resten av dagen?
Lunch i stan?


Asgarv!

Som ni kanske redan läst fastnade jag inne på taaz.com och redigerade lite bilder på mig som finns här nedanför, men sedan fick jag den genigala ideen att lägga in kort på Tobbe! hahah vilket resultat.. gissa om det gav mig många skratt!

Före:

Och efter! HAHAHAHA


hahahaha jag skrattar såm jag kissar på mig!!!

taaz.com

Denna hemsidan har jag roat mig idag, hittade sidan på en annan blogg och nu har jag mixtrat med mig själv på alla sätt och vis. Först ska man ta ett foto på sig själv framifrån, och sedan får man sminka, byta hårfärg och ögonfärg och allt möjligt på sig själv... sminka sig själv på nätet e juh inte dumt!


Såhär såg jag ut före... osminkad och vacker ;)


och efter hahaha


Vilken var bäst ? ;) testa ni oxå på taaz.com

Forever21.com

Igår kväll var jag inne på forever21.com för det kliade så förbannat i shopping fingrarna!
Pengarna denna månaden är slut för längesedan. Hur hade de tänkt sig att man ska leva på 5000
på en månad?! Dom tog slut första evckan efter alla räkningarna så nu börjar man snylta på
sparkapitalet ist.

Tänkte att jag var värd lite shopping så in på sidan oh shoppa loss, hittade 4 stycken jätte fina tunikor, två par örhängen
och en fin klänning.... gå vidare till check out för att betala... näää fan tänkte jag, ingen ide att lägga pengar på sommarkläder när det inte ens är någon sommar ute.. ett klick på det lilla X et så var den afären avslutade. Inga nya kläder idag heller. Men visst är det skönt att drömma sig bort i shoppingens värld ibland...


Promenad med Fridas vovvar!

Uppe med tuppen idag, eller ja kl halv tio är väl inte så sent iaf? ;)
Lite blogg läsande innan telefonen ringde. F
rida som undra om jag ville ut och gå med hundarna! och varför inte, skönt att röra på sig lite på semestern!
Blev en lång promenad upp till björkekärr, ner till härlandatjärn och tillbaka.
Härligt friskt ute men regnet hängde i luften.

Semester!

Det är första riktiga semester dagen nu oh man har inte direkt förstått att man ska vra ledig i 5 veckor! Känns alldelles underbart om jag ska vara ärlig! Idag har jag och Frida tagit en tur till häsevik oh låg och sola i det underbara vädret i 1,5 timma innan molnen dominerade på himmeln.

Nu under eftermiddagen har jag bar legat hemma, surfat lite, lagat morotsbiffar och cous cous sallad (mycket gott), lutat mig tillbaka i soffan och kollat på joey till en god laktosfri kaffe latte.... har numera kommit underfun med att jag troligen är laktos allergiker! vet inte om så är fallet men magen har varit i uppror de semaste veckorna och och det kan juh inte vara ett samanträffande att de uppkommit vid intag av mycket mjölk?

Vad man ska göra resten av veckan har jag ingen aning om men visst är det skönt att bara ta dagen som den kommer!?


Föresten, jag har blivit lasad! Så nu har jag en fast anställning inom komunen! inte fel alls ;)


RSS 2.0