I sagornas värld

En promenad i skogarna runt Nääs kändes som en promenad i sagornas värld.












Sweet winter


Varbergs kurort

Hej igen :)
Nu tänkte jag ge er lite bilder från när vi var på spa i varberg i början av december :) Då fick vi turen att bo i en härlig svit, som var gamaldags inredd till skillnad från när vi var där sist.






God jul

Nu har julafton passerat och jag är nöjd med alla mina paket kan jag lova :) Det jag är mest nöjd med är nog min utökade kamerautrustning :) En blixt och ett stativ och vilken skillnad det är med blixten! :) Det kommer fler bilder snart på den månaden som gått men varit dålig på att blogga eftesom datorn pajade och photoshop inte var tillgängligt

Här har ni en bild på mig och min nya kamera :)



Ni  får även en bild på mig i min nya fina halsduk :)


Lussekatter :)

Idag har jag haft en hemma dag med lite plugg. Men större delen av dagen har gått till ett roligare projekt! Att baka lussekatter :) Nu är de precis färdiga och ligger och svalnar ute i köket. Det har spritt sig en underbar doft i hela lägenheter och jag har redan tjuvsmakat en var, nygräddad lussekatt :) Dem blev såå goda!


Nyårsklänningen

Jag var inne i stan igår för att shoppa lite julklappar och lyckades fynda en härlig klänning till nyår. Gick in på bickbok och fick ögonen för en jätte söt klänning, som tobbe övertalade mig att prova. Jag hade som vision att hitta en svart klänning till nyår, men denna var roströd så det kändes inte helt rätt eftersom jag var inställd på en svart. Men jag provade den och den satt som ett smäck! Rabatt hade jag med tack vara enjoyguiden, så den kostade ynka 319 kr :) Ett par örhängen fick jag med oxå! De var inte riktigt min smak men gratis är gott :) Vad jag inte visste när jag köpte klänningen var att den var designad av Jenny Skavlan, en norsk designer som har en gest collektion på Bik bok. Jag gick in och kikade lite på hennes blogg och hittade lite fina bilder och scetcher på klänningen som jag tänkte dela med mig av här.

Bilderna är alltså lånade av www.jennyskavlanbikbok.com






Denna söta lilla skapelse ska jag strosa runt i i nyår, och passande som jag ser att faktiskt jenny me har, har jag inhandlat ett liten rosett med flour som jag tänkte ha i håret på nyår med :) Så va tycker ni om mitt val av nyårsklänning? :)

My lovebasket :)

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett presentkort att shoppa lite kläder för :)
Jag får hålla tummarna och har ni inget för er kan ni gå in och kolla min lilla outfit jag har knåpat ihop :) och rösta gärna :) Klicka på bilden för att komma dit :)

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com


Min önskelista till tomten

I brist på plugg motivation så satt jag och funderade över vad man kan önska sig i julklapp. Det är inte så lätt som man tror att komma på bra saker att önska sig. Lättare var det när man var liten och med spänning väntade på alla leksakskataloger som skule dimpa ner i brevlådan. Sedan satt jag och lillasyrran och blädrade igenom dem om och om igen för att ringa in det man ville ha och skriva ett S eller E brevid så mamma skulle veta vem som ville ha vad. Julklapparna jag kommer ihåg mest var nog när jag önskade mig ett ishockeyspel. Jag fick paket efter paket av tomten men inget stort som kunde vara ett ishockespel. När jag öppnat alla paketen kommer pappa in med ett jätte stort paket och lyckan var enorm när jag och syrran fick slita upp paketet. År efter år fortsatte mamma och pappa med att ge det man ville ha allra mest, sist så man väntade med spänning på att de där man ville ha aldra mest skulle dyka upp mot slutet :P Jag minns även den julen när vi önskade oss både en dator och nintendo 64. När vi vaknade på morgonen stog en stationär (och då jätte modern 7 GB dator) monterad i hallen där uppe. Lyckan var enorm men jag minns att jag tänkte, attans då blir det inget nintendo 64. När det senare mot kvällen var julklappsutdelning och det sista paketet kom in och det var ett nintendo64 var lyckan obeskrivlig. Bästa julaftonen någonsin hehe. Det är roligt hur man minns vissa klappar mer än andra :)

Oj nu blev det värsta romanen här. I år har jag inte så många saker på listan men lyckats skrapa ihop litegrann iaf.

Min julklappslista
1. Resecheckar på Resia
2. Kläder
3. Ny vardagsrumsmatta
4. Ett nytt köksbord
5. En ny mobiltelefon
6. Ett par nya vinterskor
7. Ett stativ till kameran
8. Färg så vi kan måla om hallen
9. Ett par nya glasögon





Vi får väl se vad tomten kommer med iår :)


Helgen som gått

Hej på er!
Jag har tyvärr inte hunnit berätta för er om helgen som gått. Har tyvärr inga bilder att lägga upp eftersom min dator fotfarande inte fungerar och det gåt inte att lägga in bilder på denna gamla lådan.

VI åkte nermot varberg i lördags på tobias födelsedag, men fastnade i sandsjöbacka där det hade varit en stor seriekrock. Vi stog i kö i över en och en halv timma och ambulans efter ambulans ven förbi i världens fart. Det slutade med att vi fick med polisens tillåtelse vända bilen på motovägen och köra mot trafiken till närmaste avfart. Sedan åkte vi innervägen och lyckades komma fram till varbergs kurort ett par timmar senare än tänkt. När vi kom fram visade det sig att vi hade fått en svit som var lika stor eller till och med större än våran egen lägenhet!! Tror ni vi blev glada! En hall med stort vardagsrumm med soffa och tv med öppen planlösning mot ett litet kök och ett stort sovrum. Vi fick till och med en ehen liten altan :D DEt var dock lite väl kallt att sitta där ute men iaf :) Vi tog snabbt på oss våra badkläder och de obligatoriska badrockarna och tofflorna och begav oss till spaavdelningen. Där badade och bastade vi tills fingrarna var som russin. Underbart! På kvällen begav vi oss in till varberg för lite middag. VI hittade en liten italensk resturang där vi kunde mätta våra magar. Helt okej mat men inget speciellt direkt. Sedan bar det av till hotellet igen för mys framför tv:n med goa ostar <3

Efter en underbar frukostbuffe och lite mer bastande morgonen därpå begav vi oss hem mot stan igen, för att sedan åka vidare till Tobbes farmor och farfar för lite kalas. Sedan tog vi en avstickare till Tobbe och Tessan för att kika på deras nya lägenhet :) Vi lagade en riktigt god middag med:)

Etfer en härlig helg ser vi fram emot nästa! :)
Puss på er!

Återbesök på varbergs kurort

Idag åker vi ner till Varbergs kurort för ett litet återbesök. Sist vi var där var i oktober och vi hade det så himla myssigt. Nu åker vi ner för att fira Tobbes födelsedag, eftersom han fyller år idag. Och vi ska njuta av varann och den härliga spa avdelningen :) Hoppas ni får en fin helg för det kommer vi :)  Kram på er


Bild från oktober när vi var där, nu är de nog betydligt kallare och mer snö :)


Teknikens under...

Har inte skrivit till er på några dagar eftersom min kära dator har bestämt sig för att strejka. När man ska logga in på datorn blir allt bara svart och man ser bara pilen. Datarn behöver därför ominstalleras vilket innebär att alt på hårddiske försvinner. Tur att jag har backup på det mesta! Men har ändå lite annat jag vill spara, så är emelie har tid ska vi lägga över sakerna från datans hårddisk till min externa. SÅ får vi hoppas att den fungerar efter en liten ominstallation, annars blir det en dyr jul. VI lyckades rota fram Tobias gamla dator som fick virus för 1,5 år sedan, har en trasig laddare och där ljudet inte fungerar och lyckades få igång den efter några om och men och e ominstallatio på även den. N-knappen fungerar inte alltid heller som ni kanske märker :P Men jag har en dator som jag kan gå in på internet med iaf, även om det går i slowmotion ;) Inte nog med det så strejkar min mobil till och från. Att tekniken inte bara kan fungera som den ska!

RSS 2.0