Examen!!!

För jag har tagit examen, för jag har tagit examen, för jag har tagit exaaaaamen!! Fy fan va jag är bra!!!
Idag har vi haft den sista schemalagda lektionen i skolan. Opponeringen är gjord och efteråt fick vi var sin Pin som ett litet bevis på vår utbildning! En härlig känsla!


Tankar kring livet

Det är svårt att förstå att imorgon är 3,5 års utbildning på universitet färdig! I 15,5 år har jag gått i skolan sammanlagt och nu är det dags att bege sig ut i livet och det känns helt plötsligt lite tomt att lämna skolan bakom sig, samtidigt som det väntar nya utmaningar i arbetslivet. På något vis känns det som att det är nu man blir vuxen och att en helt ny period av livet börjar. Det ska bli skönt att kunna vara ledig så fort man lämnar jobbet till skillnad från när man pluggar och ständigt har något hängande över sig.
På måndag börjar jag mitt nya jobb och det ska bli jätte roligt samtidigt som det på något sätt är lite ångest fyllt. Det är nu allvaret börjar och som jag ska använda mig av allt det som jag har lärt mig under dessa åren! Det ska bli spännande att lära känna nya människor och nya barn men det tar nog ett tag innan man kommer in i en ny verksamhet. Skönt att det blir en liten mjukstart på det hela. 5 veckors jobb och sedan blir det semester i 4 veckor och sedan börjar det på allvar.
Nu när plugget är slut ska jag försöka ta upp skrivandet i bloggen lite. Mest för min egen del eftersom det är kul att kika tillbaka på tankar, upplevelser och bilder, sen är det alltid roligt om det är folk som läser och kommenterar.
Ha en underbar dag!

Parga i juli

Hej! Det var ett tag sedan man skrev nu eftersom jag haft fullt upp hela tiden. Nu börjar det dock lugna ner sig och c-uppsatsen är färdigskriven! Sjukt skönt! Vi har smidit lite planer inför sommaren och idag åkte vi in till stan och bokade resa till Grekland. Vi var lite inne på att åka till Kreta först, men den härliga säljaren på resia övertalade oss att vi skulle åka till Parga istället. Hon var själv grek och sa att det finns inget bättre ställe att åka till i grekland. Det verkar vara ett jätte mysigt ställe med många utflyktsmöjligheter. Så nu har vi något att se fram emot! Känns underbart!

RSS 2.0