Än så blommar det...


Skisser...

Nu börjar det bli fredagskväll och jag bara väntar på att få gå hemifrån. Men inte riktigt än. Under tiden går jag igenom gamla bilder i arkivet och jag fastnade i photoshop mappen. Så många bilder jag börjat rita på med ritplattan, glömt av eller blivit missnöjd med men som ändå finns kvar, för kanske någon gång vill jag justera eller fortsätta med dem. Här har ni några som inte blev mer än skisser... jag är inte speciallt nöjd med någon av dem men kan va kul för er att se kanske hur den ser ut i startskedet....vem vet kanske jag tar tag i dem någon dag...











Tentaplugg...

Idag är jag hemma och skriver på min hemtenta! Gizmo försöker hjälpa till och sätta in sig i böckerna ;) men han är en liten slappis och det slutar ändå med att ja själv får lita i litteraturen! Precis bryggt lite kaffe och jag är inne på tredje sidan. ( man ska skriva mellan 3-6 sidor) Så jag tänkte fortsätta spana vidare och göra ett till ryck strax. Ikväll blir det till att hänga med Tobbe å Tessan :) kanske lite Thailands planering? Det börjar ändå närma sig nu :)


Livet är skört...

Gårdagen var känslosam och det är hemskt att se när någon säger tar sitt sista farväl till sin livs kärlek, sin vän, sin far och farfar. Det kyter sig i magen när man inser hur skört livet är och det är tråkigt att det blir extra tydligt just när någon går bort hur mycket man älskar sin livs kärlek, sina föräldrar, syskon och vänner och hur otroligt lyckligt lottad man är att man har dem. Det är tyvärr även först när något sådant händer som man inser hur bra man egentligen har det och hur små ens så kallade problem faktiskt är. Det som betyder någonting i livet är att man själv och att människorna runt om en är friska, allt annat går att lösa.


Från lycka till sorg

Det är konstigt hur en liten skitsak ena sekunden kan få en på så dåligt humör och bara få en att vilja gömma sig under täcket och stanna där i värmen, i mörkret. Inte för att de brukar få en att må bättre men ibland vill man bara gömma sig. Trots att det egentligen inte är något speciellt som gör en deppig. Det är bara någonting som faller över en utan förvarning och lika snabbt är man glad igen. Kanske är det höstmörkret som gör det extra lätt att fall över på den deppiga sidan?

Imorse började dagen som vanligt, med lite frukost och gjorde mig i ordning, satte lurarna i öronen och åkte iväg mot skolan. Plötsligt ringer ett okänt nummer. Ett oväntat samtal, men som fick mitt humör och självförtroende att stiga och resten av resan kunde jag itne annat än att le av lycka. Jag har juh sökt ett jobb och nu ringde dem och berättade att de var väldigt intresserade av att träffa mig och att mitt cv var väldigt bra! En egoboost som fick mig på underbart humör och även om det "bara" kanske blir så att jag kommer till intervju så tyckte dem iaf att mitt CV var bra och bara det i sig är juh positivt! Att någonting så litet kan göra resten av dagen bra.

Morgondagen kommer tyvärr inte se lika ljus och rolig ut eftersom vi ska på begravning.

Ena dagen lycka, andra dagen sorg...


Ännu en måndag...

Det är måndag och helgen är borta lika fort som den kom. Varit en skön helg utan några måsten och jag har blivit mer tillfreds med att inte göra speciellt mycket under helgens 2,5 dagar. VIll oftast hinna med att göra så mycket som möjligt när man väl är ledig, men nu när hösten är här, är det väldigt mysigt att bara krypa upp i soffan och mysa under en filt med lite god mat och sällskap. Det blev visserligen en utgång till Jazzhuset under lördagen men resten av helgen har jag inte gjort många knop.

Denna måndag har jag haft näsan ner i skolböckerna hela dagen och numera ser jag suddigt och känner mig lite groggy av allt virrvarr av bokstäver och meningar. Men nu är vi på kursens två sista veckor och har endast två obligatoriska moment kvar! Skönt! Sedan öpnnas portarna till nästa kurs!




Myskväll

Idag gick jag till systemet, köpte mig lite gott vin. Strosade vidare till Ica och köpte färska räkor och tillbehör och när jag ändå var i svängen slank några goda ostar ner i kundkorgen. Dukade upp lite mysigt med tända ljus och god mat för att överraska Tobias. nu har vi en mysig kväll framför idol<3 finns inget bättre sätt att avsluta en fredag på. Love you älskling!


I.d bare minerals

Igår fick jag äntligen hem mitt I.D smink som jag beställde från England! Tog 13 dagar från att jag la beställningen och det tycker jag verkligen är helt okej. Det medföljde en instruktionsfilm som jag snabbt kikade igenom. Jag ville juh bara prova sminket nu, nu, nu! Följde med två olika färgtoner av foundation mineralpuder, en consealer och en varmare ton för lite solkysst hud /rouge och en avslutande produkt du har ovanpå!
Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet efter att ha provat två gånger! Nu ska jag gå med mitt nya smink idag och se hur länge det sitter :) Jag som har en del utslag och lite ärrig hud tyckte mig se en rejäl skillnad på mina för och efterbilder ( ja jag tog för och efterbilder för att se om de blev nån skillnad, töntigt jag vet) ;) Jag måste även säga att det inte känns som ett torrt puder.

Mycket nöjd helt enkelt, och att frakten från england gick så smidigt var juh perfekt! Dom har nu hittat sig en ny stamkund! :)


True love...


Bikini i Oktober...

Jag vet att det inte riktigt är bikini säsong såhär i oktober månad, men i december blir det ju det för vår del iaf. Tänkte därför uppgradera min bikini samling med ytterligare en färg. Jag vet att det egentligen inte behövs eftersom jag redan har mängder, men det är så kul. Sen att de såklart är rea på badkläder såhär års gör det inte tristare att handla badkläder ;) 114 kr istället för 228 kr är väl ett ganska bra kap tycker jag? Den satt även väldigt bra och jag tror den kan bli snygg när jag är sådär härligt brun och strosar runt på playan i Thailand till jul, eller va tror ni?


Ab imo Péctore...

Det finns alltid något som är roligare än att plugga. Idag är en sån dag där jag egentligen måste plugga men hittar hela tiden någonting annat att göra. Varför inte ta fram kameran och fotografera en stund. Utmärkt idé! Ett litet stileben arangerades och klick, klick, klick! Voila!






Alone...

Satt med musik i öronen och tankarna långt borta när jag helt plötsligt såg detta ensamma lilla löv. Tyckte lite synd om det lilla ensamma och frusna lövet och sedan var jag tillbaka i mina tankar igen...


Gizmo Love...

Med risk för att ni kommer att tröttna på kattbilder, men jag kan bara inte låte bli att lägga upp bilder på vår nya kärlek.






Mustiga Höst...








Mysig kväll

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Anna och Josefin. Josefin bjöd på en utsökt middag och hade dukat så fint. Lite tjöt, lite vin och Brides Maids va vad vi roade oss med. Super mys <3


Att vara handbollsfru...

Det är inte så dumt att vara handbolls"fru" egentligen. Det är allt bra trevligt att sitta och kika på när svettiga män avreagerar sig på planen samtidigt som man kan sitta i publiken och tjöta med sitt sällskap haha. Varför går jag inte oftare? Dagens match började inte bra med 7-14 till Rimbo. Men andra halvlek knapade dem ikapp och det var så spännande i slutet när dem nääääästan gick om. Tyvärr blev det ingen vinst för Warta idag. Vinst blev det dock för Tobias som blev matchens lirare för tredje matchen i rad! Stolt handbollsfru som lämnade hallen trots en förlust för laget, fick jag åka hem med en fin fint pris. En stor kasse med mat från Coop! Inte dåligt alls! :)


Till en vänn

Strax ska jag sätta mig på vagnen och åka till en fin vän! Med mig i bagaget har jag detta :) en flaska rött som ska avnjutas och en liten hemlis... Undra va det kan vara...


Några sidor inredning

Nu har jag att göra ett tag! 404 sidors inredning! I lördags fick jag en bra start på lördagen med finfrukost och en enormt tjock inredningstidning. Jag var mer än nöjd.


Har nätfyndat...

Idag har jag haft en lugn och skön dag och egentligen inte gjort mer än att storstäda och surfa runt på datorn. Så go dag! Har länge varit lite intresserad  av att prova Bare Minerals smink, men när jag härom veckan kikade på det på Åhlens kändes det lite dyrt för min lilla studentplånbok, så jag drog mig smidigt därifrån - Jag återkommer lite senare! Eller inte... Suck jag får väl hålla mig till de billigare märkena tänkte jag. De hade ett startkit för 995 kr och det kändes tyvär lite safftigt. Idag fick jag den strålande iden att man kanske skulle kika runt på lite olika nätbutiker för att se om det går att hitta lite billigare priser. Efter ett tag hittade jag en sida beautybay.com som har sitt kontor i England tror jag, men samma kit kostade 412 kr!!! Mindre än halva priset!!! Jag var juh bara tvungen att slå till. Med frakt blev det samanlagt 449 kr! Som hittat. Nu får jag bara vänta på att varorna levereras och hoppas på att de inte blir någon konstig tullavgift eller likande ;)


Fotocollage

I brist på pluggmotivation går det alldelles utmärkt att pilla i Photoshop ;)


Det går vilt till när det ska sovas

Katten busar för fullt när det är dags att sova


Kina resan

Jag längtar ofta tillbaka till vår resa till Kina just för att det känns så overkligt att vi har varit där. Bestigit muren, varit på kinesiskt te party och shoppat utan att det märks i plånboken. Jag bara måste återvända dit! Denna videon är tillägnad Maria och Josefin :)

 


RSS 2.0