Helgens haverdal

Jag har juh helt glömt bort att skriva om helgens händelser. I fredags var jag på en sjukt trevlig afterwork och det slutade med att jag och Helena stannade sisst och jag var inte hemma förens runt halv ett! Det var inte riktigt meningen och Tobbe undrade nog varjag var när man ringer runt tio och säger att man snart är hemma.

Seg som satan dagen efter när det bar upp tidigt för att åka till landet med Larsa och Jossan men jag klarade det hyffsat bra trots lite för mycket vin dagen innan. En härlig dag med lunch och shopping i halmstad i strålande solsken och en promenad till stranden, för att sedan avsluta dagen med några parti yatzy, ett parti monopol, många omgångar av rummy och en underbar tacos middag!

Mycket bra helg!

Jag gjorde det!

Äntligen tog jag tag i mig själv och köpte mig ett gymkort! Jag är yber stolt över mig själv och nu tänkte jag försöka komma igång någorlunda! EN liten stjärna i kanten åt mig själv för att jag varit så duktig. Nu när man köpt kortet mste man juh gå dit och träna! Here i come!!

EN underbar natts sömn!

Igår hade både jag och tobias svårt att somna men speciellt tobias! Jag somnade före honom för en gångs skull. Men tobbe kunde inte sova och begav sig ut till soffan för att kolla på tv en stud och där somnade han runt två!

Jag vaknade kl 6 av att Tobbes väckarklocka pep som bara den och ingen tobias ligger brevid mig. Då inser jag genast att jag sovit min bästa natt någonsin på ett väldigt bra tag! Utan att vakna en endaste gång! jag som brukar vakna en gång itimmen eller så! så nu har jag insett att antingen får vi skaffa en större säng, eller så får tobbe sova på soffan framöver ;) haha det går du väl med på älskling?

Sex and the City filmen!

Igår var det rea på mediamarkt så då införskaffade jag mig sex and the city filmen för endast 99 kr! Mycket bra! Så nu ska jag bara hem till syrran och hämta den, sedan kan jag njuta än en gång av fina kläder, sorglig kärlekshistoria och bara myyysa framför filmen i höstmörkret!

Var är shopping suget?

Jag har fått 250 kr i bonus checkar från H&M och tänkte gud va härligt med lite gratis kläder så jag bar mig in till stan efter jobbet för att hitta mig något fint! Jag letade och letade men det fanns ingenting som jag var sugen på att köpa! Helt galet! På mig som det jämt kliar i fingrarna efter shopping! Men idag ville det sig inte trotts att det var gratis shopping! Jag har nog gått och blivit sjuker!

Teater med barnen igår!

Igår skulle vi göra en rolig grej och gå på teater på selma lagerlöfs torg. får stå och vänta i kanske 15-20 minuter innan vi kommer in, vänta är mina mina barns favorit sysselsättning, väl inne på teatern satt de fint och stilla tills det började.. Ena repeterade allt som den på scenen sa för att sedan skrika i högan sky när han inte fick prata mera för att dom på scenen klagade och ville slänga ut oss, han tystnade efter ett tag och tittade med spänning stilla och fint, medans en av de andra får för sig att han vill sitta brevid någon annan än mig, så han ålar sig sakta sakta ut till trappan brevid raderna, ålar sig vidare sakta upp för trappan, längsmed fotändan på raden bakom oss för att sedan resa sig och springa genom, till andra sidan av rummet.. jehoooo... det var lite tålamodskrävande och en upplevelse, men ajaj vilket tålamod man får ha...

imån är det fredag igen.. härligt!! då e de after work!

Pilates och fiskbullar

Nu är jag precis hemkommen från jobbet och min pilates träning, det är så skönt och man blir så mör och dåsig i kroppen, sådär så man bara vill sjunka ihop och somna på stubben(säger man så?) hmm... Skönt är det iaf, orkade inte ens gå till affären och handla, får skrapa ihop en middag av saker vi har liggandes hemma!

Tobias ben är tydligen bättre idag iaf, så han har varit på sjukgymnastik och en sväng i stan till och med.. förhoppningsvis blir inte det inte sjukskrivning så länge, men han får allt ta det lite lugnt så han inte belastar det för mycket nu i början.

Nää nu är det dags att sätta igång med maten... blir nog fiskbullar... har jag inte ätit sen ja flyttade hemmifrån!

Flygande jacob!

Lagade flygande jacob idag till min lidande pöjk! Det var uppskattat. Jag är mätt i magen och det blev nog en av de godaste jacob jag gjort! Efter att ha fixat me kuddar under tobbes ben, bryggt kaffe på beställning, diskat och lagat mat så är jag helt slut.. äntligen får jag sätta mig ner och ta det lite lugnt... sen ska ja kolla färdigt pippi på rymmen!

pippi är det nya! ;)

Stackars älskling!

Stackars min fina Tobias! Först blir han av med jobbet i fredags och nu har han dragit på sig en miniskel/ledbandsskada i knät, vilket gör att han inte kan gå ordentligt och att han är sjukskriven i en månad! Hur kul kan det vara att ligga hemma i en månad och inte jobba, inte kunna träna ordentligt... hjälp hur många kilo kommer han gå upp när han kommer ligga hemma och tycka synd om sig själv? ;) hehe.

Nu kommer jag säkerligen få den äran att göra alla hemamsysslorna själv, så som att laga mat, städa, handla och tvätta som en snäll liten hemmafru ;) Men det är klart att man gör för sin älskling! Får var alite extra snäll och ta hand om sin lilla sjukling till man!

När han fick beskedet att han blir varslad från jobbet fick han juh en liten present för att piggas upp lite, en jätte snygg levis tshirt, men va ska man nu hitta på? Får väl baka bullar eller nått? :) Då blir vem som helst glad!

Nu ska jag tillbaka till jobbet och titta på regnet som piskar ner utanför!

Haverdal nästa helg =)

Jag fick den briljanta idéen att vi ska åka ner till Haverdal nästa helg och bara mysa framför brasan, kanske spela lite spel, äta lite god mat och bara ha de skönt och komma bort lite från trista götet! Frida och tottis kanske följer med och Tobias kompisar Jossan och Larsa kanske oxå hänger på. Kommer bli kul om alla kan. Tyvärr kunde inte Min jossan och björn följa med och inte anna heller =( men det kommer fler helger! Haverdal står kvar... ett tag iaf! Ska bli härligt och komma dit. Får väl se om det blir ett sista dopp för iår i havet? Vem vet!?

Höstprommenad

Imorse tog Tobias och jag en härlig höstprommenad i det vackra vädret. Mysigt att bara strosa runt bland löven och titta på folk som fixar det sista i sina trädgårdar innan vitern besöker oss. Jag föreslog att vi skulle hoppa över ett staket in på en dagislekplats för att åka lite rutshkana, men tobias var inte så sugen ;) kände mig litesådär höstbusig.

Sedan blev jag upphämtad av mor och far för en liten utflyckt till freeport. Dom har inte mycket bra grejer där! Kasst kasst kasst! Det enda som inhandlades var mat på mc donkan och den betalade jag itne ens själv så det blev en billig shoppinrunda ida.. men tur var väl det eftersom jag inte har så mycket pengar till det kvar!


Men om en vecka kommer lönen, då kan man unna sig ntt nytt igen! =)


Sommrig

Måste bara få lägga in denna bilden, Det bara strålar sommar om mig! Längtar tillbaka till sommaren, min bruna hy, sommriga kläder, mitt långa solblekta hår som blir sådär härligt lockigt av ala saltvattensbad!
Bra bild du tagit frida! ;)

Pippi Långstrump i söderhavet!

Igår kom jag på hur mycket jag saknar de gamla barnfilmerna med pippi, saltkråkan osv och blev bara tvungen till att ladda ner pippi i söderhavet för att leva mig tillbaka i barnens värld.

Va annorlunda det var att se dan nu, det var juh så verkligt när man såg dom flyga luftballong i pippis säng eller hur bra flygplanet var som de byggde och hur läskiga piraterna var!

Nu såg man filmen med helt andra ögon och med dagens teknik och special effekter fick de en att skratta till lite imellanåt!

Se den och lev er tillbaka till barndommen! Mysigt värre!


Städdag i föreningen!

Upp tidigt i morse för att hjälpa till med städning av fastigheten. Vi försökte allt komma undan förra veckan när det var städdag, men då fick vi ta de denna helgen istället. Tji fick vi! Så lätt skulle vi inte komma undan. Så vi fick i uppgift att måla våra trappräcken i trappuppgången, vilket slit! Men fint blev det :)

Sorgens dag...

Idag ringde tobias när jag var på jobbet och det första han sa var!

-Vi måste nog avboka resan, jag har fåt sparken!
Min första tanke var, nej nej nej, jag som sett fram emot den så länge!
Min andra tanke var, stackars tobias, varför bryr jag mig ens om resan.
Men klart man blir besviken, men enr esa kan man alltid köpa sen. Kap verde försvinner inte direkt!

Sen pratade jag med min favorit angela på jobbet.
-Jag är ledsen, vi kommer antagligen få avboka våran resa för tobbe har fått sparken.
ANgela: Jag är oxå ledsen... ja fick precis reda på att en av mina bästa vänninor omkom inatt, sa hon med gråten i halsen. Hon hade precis fått beskedet och suttit och gråtit i över en timma.

Plötsligt känndes resan och tobbes uppsägning som en liten piss i sjön! Ett nytt jobb kommer alltid och en resa är bara vardagslyx i ett redan så bra liv! Man ska vara glas så länge ma är frisk och alla man känner är friska! Visst är det jätte tråkigt att Tobias har fått sparken, men det är absolut ingenting jämfört med de!

Tänker på dig angela <3

800 kr billigare! =)

Igår fick vi hem ett litet brev från Fritidsresor, Oh no tänkte jag nu ahr det blivit något fel! Ovh visst hade det det. Det stog att de skrivit att de var fel flygplanstyp som vi skulle flyga med. De ursprungliga var med extra comfort (vilket vi inte hade en aning om) men att det istället skulle bli ett "vanligt flygplan" ersättning för detta fick vi 800 kr tillbaka på våran bokning!
Inte fy skam! Känndes genast lite bättre eftersom det är sista evckan nu innan löning och pengarna börjar sina i plånboken!

Tack fritidsresor för ert misstag! :)

Nu är det inte långt kvar! Om exakt två månader bär det av! Jehooooo

Fredag än en gång!

Underbart härligt när man vaknar och inser att det är fredag. Nu sitter man på jobbet på min 30 minuters långa rast och försöker fundera ut vad man ska köpa till tobias mamma som fyller år. Vi ska dit på middag ikväll, eftersom vi inte kunde förra veckan.

Har hittat ett par jätte fina ljuslycktor som kanske skulle passa?!  Nått ska vi allt hitta. Tobias har lagt över allt ansvar när det gäller present på mig. Hans fantasi är på noll och han föreslog en dvd film! haha nått roligare får man allt hitta på tycker jag!

Bär in till stan senare för att inspektera!

Ny hårfärg igen!

Som sagt var jag inte så himla jätte nöjd med min röda hårfärg även om jag faktiskt fått en hel del komplimanger för den. Men trivs man inte själv så gör man inte. Nu har jag lagt i en mörkbrun toning ovanpå och nu knns det genast lite bättre!
Det blev väldigt mörkbrunt med lite röda inslag i vissa ljus, mer som jag hade tänkt det från början! Så nu är jag nöjd tillslut!

Här har ni resultatet! Så får ni avgöra om ni tycker likadant som jag :)

Fredags mys!

Idag vaknade jag och trodde det var lördag. Nöjd var jag när jag vaknade kl 4 på natten och kände hur känt det skulle vara att få sova ut så trött som jag var. Men precis innan jag la tillbaka huvudet på kudden insåg jag att det var juh faktiskt bara fredag. Besviken sovde jag videre i väntan på väckarklockan.

Vaknade tröttare än någonsin och gick upp med knappt öppna ögon. Men dagen blev inte så seg som jag hade förväntat mig. Humöret har varit på topp även om regnet har piskat ner utanför och vinden har vinit precis som de ska var a på hösten.

Nu är man hemma i sin varma lya, med tända ljus och jag har precis bakat en pizzadeg som nu står och jäser i väntan på att mannen min ska komma hem. Jag har förberett en riktig myskväll med hemmagjord pizza, vin och ostbricka (blev så sugen efter förra helgen) :) och glass med sommarbär till efterrätt. Denna kvällen kan juh itne bli annat än super höst mysig!

Så här blev resultatet!


Rödhårig! :S

Fick en flipp och skulle färga håret... mahogney skulle det bli.... det blev mörk rött!! hahha det var iten riktigt va jag hade förväntat mig! Jag ville bli mörkbrun med lite röda nyanser i bara inte helt röd haha... ser ut som rött vin röd i håret!

Men va vet jag.. det kanske e fint? :P Va tycks? haha själv tror jag jag kommer färga om det snarast!


Magsjuka barn!

Nu är man på jobbet och det har varit en riktigt lugn och härlig förmiddag. två barn av fem är hemma idag så vi har varit en liten klass idag. Perfekt start på veckan. I klassen mitt emot blir det liv, magsjuka barn!! Om dom spydde eller om de kom andra vägen är för mig ännu okännt men frågan är om man vill veta?

 Det börjar bubbla sådär lite suspekt i allas magar och personalen trycker i sig vitpeppar korn i hopp om att den gamla skrönan faktiskt fungerar mot just magsjuka. Inga vitpeppar för min del men jag har klarat mig så många gånger innan utan... Men det är inte svårt att faktiskt känna efter en extra gång va de e som har för sig i magen, är de pågång är det inbillning? vem vet?

Det återstår att se! Magsjuka.... nej tack!

Dagbok

Igår var jag och hämtade min dator hos syrran på mediamarkt eftersom den inte ville starta. När hon väl tar dit den och ska kolla vad som är felet startar datan fint utan några problem så de var bara att ta hem den igen. Men när mna kommer hem fungerar den i fem minuter innan den lägger av igen.... några timmar senare när tobbe väl somnat ligger jag och trummar med fingrarna på magen, helt klarvaken... va ska man då göra för at  få tiden att gå? Att bara ligga och vänta på att man ska bli trött funkar juh bara inte! Då får man bara ångest över att minuterna går och man räknar ner antalet timmar mindra man tillslut får sova!

Så jag tassade upp som tomten om natten för att inte väcka mannen, för att försöka få liv i min dator så att jag kunde passa på att skriva lite dagbok. Det var juh så längesedan sisst och ibland kan det vara skönt och bara skirva och skriva tills det tar stop och man inte vill skriva mera! Så det var precis va jag gjorde. Datorn startade och lyckades nog hålal sig vid liv i 30 minuter medans jag skrev och skrev och skrev. Sedan kröp jag tillbaka under täcket, lite lättare i huvudet och lite tröttare i ögonen och somnade bums.

Bra medicin när man har mycket i tankarna och pigga ögon som inte vill sova!

Vin och ostbricka

Nu har jossan precis gått sin väg och magarna är fulla av godsaker. Vi kilade iväg till konsum och köpte lite olika ostar, vindruvor och jossan fixade fram en flaska rött. Underbart gott att ha framför tv:n en slapp och go lördagskväll!

Kikade på det nya programmet stjärnor på is och häpnades över hur duktiga dom var! Känndes som lite vuxenpoäng att sitta framför tv:n en lördag och käka kex och ostar?

Men våran romantiska lilla duo krossades av att 4 män stormar in i lägenheten, drar fram sina öl och deras högsta stämma så att man inte hör ett ord av vad dem på tvn säger, drar i sig en wiskey, lämnar glasen på bordet och sticker lika fort som dom kom. Sedan återkom lugnet i lägenheten och vi kunde fortsätta följa programmet :)

Tobias som under 1 vecka sagt att vi ska ha hela söndagen för oss själva och göra nånting roligt för att äntligen hitta på nått tillsammans förutom att laga mat, sova, vakna som man alltid gör annars är numera ute på krogen sådär dagen innan. Tror ni att han kommer vara pigg och orka hitta på ngot imån? Nej jag känner honom bättre än så... han kommer vakna tidigt imån bitti, käka frukost runt 8, somna om i soffan med tv:n på och när han senare vaknar runt halv tio är han så bakis att han knappt orkar lyfta armen för att ta tv kontrollen från soffbordet!

Men nu har jag lånat bilen för att vi ska kunna göra nånting imån och han ska bannemej köra den vare sig han vill eller inte! och ställer han in våran dejt igen kan han inte förvänta sig att jag sover hemma på söndag natt... så de så!

Orkidee utställning!

Idag hade man ingen att leka med men va gjorde det när man ändå visste att man var tvungen att ta tag i städ moppen och dammsugaren för att rengöra varenda liten vrå av lägenheten! Men mit i allt städande blev jag upphämtad av min kära mor och far!

Nu var det rkidee utställning i kviberg som gällde! Vuxen poäng? Javisst! haha
Fanns hur mycket fina blommor som helst! Orkideer är nog min favoritblomma! Super duper fina!

På utvägen köpte vi lite lotter när man kunde vinna orkideer såklart. Mamma kammade hem stjärnvinsten och jag fick andra vinsten :) En jätte fin orkidee med stora vita blommor! Så då bidde vi superglada! Sen var det bara hem och forsätta städandet med en blomma rikare!

Trött på vissa...

Idag e jag bara trött och seg, på jobbet är det en enda röra, ingen organisation över huvudtaget. Trött på allt veleti och att de finns så mycket att klaga på om allt och av alla. Jag är även en av dom men ibland e man bara trött.

Så tänkte jag att för en en gång höra av mig till en viss person som är skyldig mig pengar för sisådär tre plancher och tshirt tryck osv osv som jag inte fått pengar av ett halvår senare. Jag har inte klagat, men påmint dom gång på gång och jag är den som är minst prioriterad även om jag är deras vän. Blir bara trött på allt tjöt om att du ska få dina pengar du ska få dom!  Mycket snack lite verkstad.... tråkigt att de ska vara så...

Nej slut på allt klagande! Imån är det fredag och ännu en evcka har gått svepande fort förbi! En vecka närmre Kap verde och värmen! Jag e inte bitter :)

RSS 2.0