Annies gård



En bild från Annies gård från förra sommaren när farmor fyllde 90 :)


Sommar Blomster







Underbara dag!

Jag har haft en underbar dag på marstrand med Josefin och Frida. VI köpte med mat från Le pain francais och läg ute på klipporna från kl 11 till klockan 15 och jag har allt fått en del färg kan jag lova! Nu känns det verkligen som sommar och jag är lycklig :)








Bilder från underbara marsstrand


Utflykt till marstrand

Idag vaknade jag vid 7 tiden och kunde inte somna om. Istället låg jag och väntade på att jobbet INTE skulle ringa in mig idag så jag kude åka på utflykt till marstrand med Josefin :) Tur hade jag idag och har precis fixat en termos med kaffe och packat ner bikini och handduk :) Upptäkte just att jag inte äger någon solkräm så jag blir nog röd som en kräfta idag :P Men röd är oxå en färg! Ska bli super mysigt och jag hoppas att solen dyker upp snart bakom det lätta molntäcket :) Tar med kameran så förhoppningsvis dyker det upp lite bilder från dagen :)

Ha en fin dag mina fina läsare!


Midsommar

Idag är det midsommarafton och jag har gjort mig lite midsommarfin innan det är dags att ge sig av mot affären och inhandla midsommarmaten! Blir en dag ute i säve i det fina vädret :) Får hoppas det håller i sig hela dagen! Ska ta lite bilde runder dagen som jag kommer lägga in imorgon! Hoppas ni får en fin midsommarafton!

Mera shopping :)

Idag har jag haft en jätte fin eftermiddag med min undebrara syster. Fick juh en syster dag o födelsedagspresent då jag fick handla för 500 kr och sedan käka sushi :) Jag köpte mig en söt randig kläning från Zara för 249:- och två tunna busar/tunikor från gina, Det var rea på dem så de kostade bara 74 kr så lika bra att ta två ;) Tunn go kvalite och jätte söta på. Sedan när jag kom hem kom äntligen min klänning från H&M som jag väntt på sen februari :) Riktigt shopping humör e jag på nu kan jag lova :) Bilderna gör itne kläderna rätvisa, de är snyggare på än va de är på galje, men här får ni en liten titt iaf :)

Sedan givk vi och åt sushi på den sushi loungen på drottninggatan och jag måste rekomendera den för det var sååååå gott! Jag njuter fortfarande! Lite dyrare men sååå gott! Så får man sitta vid ett rullande band med olika sortes sushibitar och välja de som faler en i smaken som åker förbi. Mycket gott!! 159 kr så får man äta hur mycket man vill! Tack syster igen för en underbar eftermiddag!








Veckans shopping :)

Oj nu har jag itne haft tid och skriva på ett tag. Jobbat hela veckan  till 17 och haft saker för mig om eftermiddagarna. SKönt att ha fullt upp, men nu är jag så förkyld så jag orkar mest ingenting. Var i stan med ANgela på jobbet och shoppade i torsdags. Fick mig två fina klänningar och en flaska vin av henne :) Underbara angela! Idag var jag inne i stan med Tobias och då fick jag mig en underbar kofta som jag kikat på ett tag. Den blir underbar svala sommarkvällar :) Tack älskling! Så har shoppat för nästan tusen spänn i veckan utan att ha betalat ett öre! Det kan jag vänja mig vid :) Tog några usla och snabba bilder på mina nya fynd som ni kan få beskåda :)



En klänning/tunika från MQ Ord. pris 599:- Rea pris 298:-



Klänning/tunika från MQ pris: 249:-



Mysig kofta MQ Ord.pris 599:- Rea pris 298:-


Blue Beauties

Jag har kommit in i en period då jag bara älskar allt som är blått! Här har ni några av de blåa plaggen jag skulle vilja bära i sommar när vi åker till turkiet :) Alla finns att fynda på H&M. Man kanske ska använda sitt gratisbio presentkort till något av dem :)


Gratisbio :)

Jehoooo idag beställde jag hem ett presentkort på 100 kr på H&M som jag tjänat ihop genom att besöka hemsidor, vara med i tävlingar och undersökningar :) Perfekt för en fattig student som mig som skrapar ihop slantarna för att klara av månaden. SÅ nu kan jag unna mig lite shopping tack vare gratisbio :)

Så varför inte bli medlem, lägga lite tid på gratisbio när ni ändå inte har nått annat för er och få hem gratis presentkort :) Kan inte bli bättre! SÅ klicka på länken och bli medlemmar ni med :)


I brist på annat...

...så har jag sysselsatt mig med att städa garderoben! Allt låg huller om buller och den var verkligen av ett städbehov! Så nu en timma senare är de mycket finare :) Duktiga mig!

Före...




Efter... :)





Kurering

Igår började förkyldningen smyga sig på och imorse när jag vaknade var den ett faktum. Så jag börjar dagen med en kopp the i min nya fina kopp jag fick av Frida och Viggo igår :) Fick även jätte fina servetter och ett underbart litet prydnads hjärta :) Tack fina ni!




Idag blir det annars lugnt och ledigt. Ska försöka kurera mig så att jag är fit for fight till jobbet imorgon och hela nästa vecka, för de fungerar itne att jag blir sjuk och inte kan gå till jobbet. I need money! Fick förövringt skattepengarna igår! Det tackar jag och tar emot med öppna armar!

Waka Waka :)

Har ni hört den nya VM låten med Shaikira Waka Waka (this time for Africa) ? Den är min nya favvo och jag kan inte annat än att sjunga med och bli på bra humör :) Vad tycker ni om den nya VM låten??


Mot kungälv

Idag är jag ledig och nu blir det en tur till kungälv för att besöka Frida och Viggo :) Ska bli mycket trevligt! Får nog hålla mig en bit ifrån så jag inte ser likblek ut eftersom dom kom hem från turkiet i söndags :P Nää nu måste jag kila! Ha en fin dag!


Familjen

Lite bilder på min underbara familj på gårdagens födelsedagsmiddag






Kärleken








Blåklint och humlor




Biler tagna av mig
Kamera: Nikon d5000


Fina födelsedags presenter

I fredags hade jag och tjejerna en jätte trevlig kväll :) Fick super fina presenter och tänkte att jag måste juh visaupp dem här i bloggen. Av söta Josefin, Anna, Maria och Lina fick jag jätte fina grejer från cult som jag önskat mig :) Tack så jätte mycket! Blev super fint och jag är så nöjd!



Av mina fina vänner Hanna, Kicki och Maria fick jag en underbar liten kruka med en mycket fin liten växt i :) Gör sig jätte bra på mitt köksbord :) Tack fina ni!



Och av min underbara lillasyster fick jag en super fin grej. Ett presentkort på en systerdag :) Jag blev verkligen superglad över denna presenten och vi kommer ha en underbar dag syster! Tack tack tack!!




Det är ingen vanlig dag...

..för det är Susannas födelsedag hurra hurra hurra!!! :) Grattis till mig och hoppas jag fåren underbar dag! Ikväll blir det party!!


Sommarlov!!!

Kan ni förstå att jag faktiskt har sommarlov!? I tisdags blev vi klara med kursens sista redovisning och nu är ett år av skapande verksamhet slut! Sorgligt faktiskt att lämna klassen, så många goa människor där som jag kommer sakna. I tisdags firade jag in sommarlovet tillsammans med Hanna, Kicki och Maria :) Det blev en sväng hem till Hanna och där blev det en underbar middag på balkongen! Sallad med underbar salami och kladdkaka till efterrätt och inte nog med det så¨firade vi med ett glas rosé! Kunde inte blivit bättre :)

Första lovdagen gick till att jobba och direkt därefter mötte jag upp klassen i slottskogen för lite käk och ännu lite mera vin :) Trevligt sällskap, underbart väder, kubbspelade och gitarr och sång såklart! :)

Imorgon är det en speciell dag och dagen till ära så gör jag lite fint här hemma, städar och donar så att det är fint när de kommer lite folk på besök :)


RSS 2.0