3 år med älsklingen

Idag firar jag 3 år med min underbara Tobias <3  Det har varit dom tre bästa och det finns ingen som skulle kunna göra mig lyckligare. Tobias du är min stora kärlek som jag älskar av hela mitt hjärta och lite till. Du är min kärlek och  min bästa vän! Jag älskar dig så mycket! Grattis på 3 års dagen älskling <3
Hemma i göteborg

Hej fina ni! Jag lyckades sätta mig i bilen och klara en bilresa på två timmar utan att gå på toa! Kors i taket! Så nu är man hemma i göteborg igen :)

Jag har juh lovat er lite bilder från resan och det ska ni självklart få. Lämnade tyvärr systemkameran hemma så de blir inga mästerverk :P Så här har ni ett litet smakprov på var vår resa innehöll :)
Tebax i sverige med salmonella??

DÅ var man tillbaka i sverige efter en udnerbar vecka i Turkiet. Vi har haft det bra på alla sätt och vis med gof mat, en väldig värme, mycket bad, kortspelande, utgång, minigolf m.m. EN härlig vecka med trevliga människor :) Jag kan tyvärr inte lägga upp kort nu eftersom jag är på landet och inte har internet på min egna dator men de kommer tids nog ska ni se.

Jag har haft några jävulska dagar efter hemresan. Vi stressade ner till landet för att kunna avnjuta några dagar på stranden men en timma efter ankomst blev jag jätte dålig med feber och ur kass mage! Febern höll i sig hela natten och jag fick snurrig av febern rangla fram och tillbaka mellan säng och toalett. Dagen därpå gick febern upp och ner och jag kände mig bättre under kvällen, men natten som kom bjöd mig på ännu lite mera feber med madrömmar och en säng blöt av svett. De blev till att gå upp halv 6 och duscha! Dagen därpå läg jag med feber hela dagen igen, men först idag börjarjag känna mig bättre :) har inte haft någon feber i natt iaf, nu är det bara magen som får börja bättra sig! Så jag har tyvärr inte kunnat njuta direkt av vistelsen här nere än så länge och imån ska vi åka hemmåt om min mage tillåter. Inte lätt att sitta i en bil i två timmar när man behöver gå på toa stup i kvarten ;) Magsjuka eller salmonella vad vet jag? Det är bara att vänta ut det och hoppas på att det går över innan semestern är slut ;)

jag återkommer med bilder från resan när jag kommer hem till göteborg igen. pusss på er!

Port du Soleil!

Nu har jag äntligen börjat min riktiga semester!! Åhh va det känns bra, solen steker och jag är på underbart humör och de ska jag dela med tjejerna över lite vin och ett besök på Port du soleil! Underbart om jag får säga de själv! :)

Puss på er och ha en underbar fredag!

Underbar helg!

Jag har verkligen haft en underbar helg! I fredags var det utgång med tjejerna och de var fanemej den roligaste på länge! Port de soleil är just nu stans bästa club och jag tror att det är många som håller med mig!? DAgen efter, efter att ha sovit ca tre timmar och tappat bort mitt visa kort under gårdagkvällen väcks jag av Tobbe kl 8 på morgonen, tvingar in mig i duschen, får mig att ringa till seb och beställa ett nytt kort (halvt sovandes) får mig att packa min väska och sätta mig på vagnen till le pain, där vi avnjuter (vid halvt medvetande och kanske fortfarande lite berusad?) en go baguette ocg cola till frukost! Sedan bar det av mot resö tillsammans med TObbe och tessan. Vi hade en mycket fin helg, med sol bad och en tur till grebbestad för lite shopping :) Avnjöt en trevlig middag på LAxö? resturang och hade de allmänt mys :) Kunde inte blivit bättre! Nu har jag jobbat en dag oc har tre kvar tills den riktiga semestern börjar :) Underbart! Älska sommaren!


Torsdag :)

Oj det är redan torsdag och min lediga vecka har varit otroligt härlig! Massa sol och jag kunde itne valt en bättre vecka att vara "arbetslös" på :P Idag ska jag och josefin pallra oss upp till härlandatjärn för lite mera solning. Måste bättra på brännan efter en dålig dag ;) Sedan ska jag färga håret på syster yster och ikväll blir det till att se twilight eclipse på bio med tjejerna :) trevligt!


RSS 2.0