San fransisco dag 2

Idag vaknade vi med rödbrända armar och träningsvärk i benen efter gårdagens cyklande och promenerande i alla backar. Vi började dagen på samma sätt som igår med frukost och fotboll. Promenerade hela vägen ner till pier 33 för att ta båten över till den välkända ön alcatraz! Där fick vi gå en guidad audiotour genom fängelset. Häftig känsla att gå runt mellan långa rader av trånga små celler och få höra historien om dåtidens fångar som suttit där. Gå in i de mörka isoleringscellerna och se cellerna där Frank Morris satt som lyckades rymma genom att gräva sig ett hål i cellen med en sked! Kan inte förstå hur de kunde ta sig genom de små hålen!? 

Sjukt trötta i våra fötter och kroppar tog vi sedan båten tillbaka och strosade till pier 39 där vi åt en underbart god lunch på hardrock café och kollade på ytterligare en fotbollsmatch. Då var Tobias nöjd kan jag lova. Gick upp och ner för alla backarna till union square för lite shopping och en förhoppning om att se prideparaden. Tyvärr missade vi den precis, men det blev istället lite shopping på Victorias secret och vi gick runt i lite andra butiker och kikade.

Där tog våra krafter slut och vår kväll fick sluta lite tidigare än väntat för nu orkade vi bara inte gå längre. Nu har vi inhandlat lite godsaker och tar igen oss lite på hotellrummet. Imorgon ska vi hämta ut vår hyrbil efter att vi checkat ut och åka till napa valley på vinprovning! Synd att vi redan lämnar san fransisco som är en helt underbar stad men vi har ändå lyckats klämma in mycket på dessa två dagar. Nu väntar nya äventyr!




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0