San Diego seaworld

Hej! Igår blev det inget inlägg för det blev inte så mycket foton, men vi hade en slapp dag på pasific och mission beach.

Idag däremot har varit en händelserik dag på Seaworld. Fin park med båda åk attraktioner och vattendjur. Vi var där tidigt och började med åkattraktionerna. Den första var en riktigt rolig bergodalbana som kittlade fött i magen. Den andra vi bestämde oss för att åka var liknande kållorado på Liseberg. Men det var det dummaste beslutet idag! YOU can get wet or even soaked. Så blöta kan vi väl ändå inte bli tänkte vi och hoppade i. Första stora vågen som kom emot oss dränkte oss totalt och jag skojar inte när jag säger att vi vart helt dyblöta!!!! Det fanns inte en torr fläck på någon av oss, men Tobias råkade ändå ha mest otur och det rann om honom som att han stått under ett vattenfall! Det blev till att köpa ny tröja till Tobias, men vi fick gå med dyngsura shorts hela dagen.

Eftersom vi var där när det öppnade var det inte så mycket folk i parken och vi kunde promenera runt i lugn och ro. Fanns massor av akvarium att kika på, flamingos, sälar, isbjörnar, delfiner, hajar, valar, pingviner och späckhuggare m.m. Vi gick på en fantastisk delfinshow och en show med späckhuggare. Så mycket fina djur men jag fick ändå lite ont i hjärtat av att de dem instängda, vissa på alldeles för liten yta. Isbjörnen såg så ensam och ledsen ut och vissa av späckhuggarnas fenor var böjda precis som rädda Willy. 

Lagom tills vi bestämde oss för att åka hemmåt hade byxorna torkat men skorna var fortfarande helt dyblöta.


Kommentarer
Postat av: Jossan

Mäktiga djur! Åh jag såg dory på en bild också!!

2014-07-18 @ 20:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0