Premium outlet och Santa Monica LA


Idag lämnade vi Santa Barbara bakom oss för nya äventyr. Vi åkte till en outlet påvägen till Santa Monica för att stilla vårt shopping sug och oj va stort det var. Märkesbutiker i mängder och visst blev det en del shopping. Jag fick med mig ett par löparbyxor från adidas, en träningsjacka från Nike, ett par shorts från Tommy hilfinger och ett linne från forever 21. Fanns många fina nike och converse som jag fingrade lite på men vi ska juh på ytterligare 2 outlets så jag väntar lite med det ;) Tobias fick också shoppat en del, ett par Nike skor, två Ralph lauren tröjor, två Calvin Klein tröjor och converse shorts! Mer kommer det bli längre fram på resan. 

Sedan styrde vi vidare på highway 1 längst kusten förbi Malibu med sjukt fina stränder, fullt av soldyrkare och surfare. Längst med vattnet låg fantastiska hus, det ena flashigare än det andra. Dock fastnade vi, som väntat, i långa köer desto närmare Santa Monica och LA vi kom. Läget på vårt nya hotell kunde inte varit bättre. Precis vid Santa Monica pier och det långa vackra stränderna som ser precis ut som i baywatch ;) lika nära ligger en härlig gågata fullt med mer shopping ;)

Vi pustade ut några minuter innan vi strosade ner till piren. Tempot på människorna och trafiken är väldigt mycket hetsigare här jämfört med de andra städerna vi varit i. Nere på piren var det väldigt mycket folk, men vi stannade upp och tillät oss njuta av den vackra utsikten över stranden och nöjesfältet som ligger ute på piren. Vi vandrade vidare upp mot shoppinggatan och letade upp en restaurang där vi åt god pasta och drack några öl för att lugna ner oss lite. Nu är vi helt slut efter all shopping och promenerande så nu kommer vi strax däcka för dagen. Tyvärr kommer inga bilder in på bloggen idag för ipaden strular lite men ska försöka få ordning på detta tills imorgon. Kan bjuda på en bild från telefonen så länge. Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0