Bilen har slutat fungera

Vi tänkte åka in till stan för att se lite nya delar av den, men det blev inte riktigt som vi tänt oss. När vi bara åkt fem minuter säger Tobias att det är något fel på bilen. Helt plötsligt slutar gasen att fungera och bilen bara rullar tills vi stannar vid ett rödljus. Ingenting fungerar ! Sån tur är var vi på en väg utan mycket trafik och endast en bil bakom oss. Vi sätter på varningsblinkersen och går ut bilen. I bilen bakom oss sitter en militär i full utstyrsel och stannar till och hjälper oss. Några cyklister stannar till och erbjuder sin hjälp. Jag får sätta mig bakom ratten och styra den till en parkering medans militären, Tobias och de två cyklisterna knuffar på. Så otroligt hjälpsamma dem var. Stället vi fick stopp på var nästintill öde eftersom det typ var en industri väg in till stan med endast USA navy mitt emot. Så vi fick gå in till flottans säkerhetspersonal som hjälpte oss att ringa en taxi, så vi kunde åka tillbaka till hotellet för att hämta alla hyrbilspapper.

 Väl på hotellet hjälpte dem oss i receptionen och ringde hyrbilsfirman. Åter igen va jag är glad över att folket här i USA är så hjälpsamma. 

Nu väntar vi på bärgningsbilen som ska hämta upp oss och köra oss tillbaka till den trasiga bilen och förhoppningsvis ge oss en ny hyrbil för felet på bilen är juh inte vårat fel.

Det viktigaste av allt är att ingen blev skadad och vi mår bra. Hade bilen stannat på något annat ställe, som tex på motorvägen eller i öknen påväg till vegas hade det varit mycket värre. Så ni föräldrar där hemma behöver inte vara oroliga ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0