Phi phi island

Då var det dags att fortsätta min reseberättelse och nästa anhalt var Phi phi Island. Det blev färja dit för 350 bath. Boendet hade vi bokat långt i färväg eftersom vi skulle vara där över nyår. Ett lite "lyxigare" boende på P.P Casita som är ett hotell mitt i smeten, lagom långt till strand och centrum. Små fina bungalows, med underbar växtlighet runtomkring, till och med pool hade vi för första gången på resan ;)

Dag två åkte vi med en longtailboat till en närliggande ö, Bamboo Island. Vacker liten ö med klart fint vatten. Dock kostade det 200 bath att gå iland på stranden och 400 om man ville längre in på ön, så vi nöjde oss med några timmar på stranden med lite snorkling.

På nyårsafton åt vi "nyårsmiddag" på en indisk restaurant som vi besökte många gånger ;) Underbar mat! Därefter hade vi förfest i Tobbe och Tessans bungalow innan vi drog ner till stranden för lite fest. Det blev såklart buckets och Maitai drinkar och vi skickade till och med iväg en såndär rislykta eller va det heter :) Dans på strandens klubbar, med fyverkerier överallt.Dagen efter nyår var den enda dagen på resan som det regnade. SÅ passande för ingen av oss var på direkt ligga i solen humör. Så det blev en promenad upp til utsiktsplatsen högt uppe på berget.Sedan var dessa tre dagar på Phi phi över och vi packade för Phuket som väntade härnäst. Mer om det någon annan dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0