Helgen som gått

Hej på er!
Jag har tyvärr inte hunnit berätta för er om helgen som gått. Har tyvärr inga bilder att lägga upp eftersom min dator fotfarande inte fungerar och det gåt inte att lägga in bilder på denna gamla lådan.

VI åkte nermot varberg i lördags på tobias födelsedag, men fastnade i sandsjöbacka där det hade varit en stor seriekrock. Vi stog i kö i över en och en halv timma och ambulans efter ambulans ven förbi i världens fart. Det slutade med att vi fick med polisens tillåtelse vända bilen på motovägen och köra mot trafiken till närmaste avfart. Sedan åkte vi innervägen och lyckades komma fram till varbergs kurort ett par timmar senare än tänkt. När vi kom fram visade det sig att vi hade fått en svit som var lika stor eller till och med större än våran egen lägenhet!! Tror ni vi blev glada! En hall med stort vardagsrumm med soffa och tv med öppen planlösning mot ett litet kök och ett stort sovrum. Vi fick till och med en ehen liten altan :D DEt var dock lite väl kallt att sitta där ute men iaf :) Vi tog snabbt på oss våra badkläder och de obligatoriska badrockarna och tofflorna och begav oss till spaavdelningen. Där badade och bastade vi tills fingrarna var som russin. Underbart! På kvällen begav vi oss in till varberg för lite middag. VI hittade en liten italensk resturang där vi kunde mätta våra magar. Helt okej mat men inget speciellt direkt. Sedan bar det av till hotellet igen för mys framför tv:n med goa ostar <3

Efter en underbar frukostbuffe och lite mer bastande morgonen därpå begav vi oss hem mot stan igen, för att sedan åka vidare till Tobbes farmor och farfar för lite kalas. Sedan tog vi en avstickare till Tobbe och Tessan för att kika på deras nya lägenhet :) Vi lagade en riktigt god middag med:)

Etfer en härlig helg ser vi fram emot nästa! :)
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0