London var underbart!

Oj viken helg man har haft i London. Ett helt fullspeckat schema och tro mig, vi har hunnit med att se de mesta. Till och med såpass mycket att vi knappt orkade shoppa! Fötterna har ömmat och vi har pinat oss igenom dagens sista timmar och gjort oss väl förtjänta av fika stopp på diverse Starbucks! Årets latte = GIngerbread latte! VIlken julkännsla som sprider sig i kroppen. EN perfekt uppigganden latte mellan varven i storstan.

Vi har besökt Buckingham palace, en kyrka som jag itne minns namnet på.. hmm Marys catedral eller liknande, tror det var där Diana och charles gifte sig. Vi har även sett Big ben, London Eye(snacka om vacker utsikt), Aquarium(häftiga fiskar, hajar och diverse koraller) , IMAX 3d bio(storbrittaniens största bio duk, världens näst största) Gud va häftigt det var! Självklart har vi oxå sett Tower bridge, Picadilly circus, trafalgar square(åkte iaf förbi med bussen) Hyde parks Winter wonderland, London Zoo, Madamme Toussauds där vi minglade med kändisar ;) och självklart har vi besökt Harrods.

VI turistade på såpass bra att vi knapp orkade shoppa!!! Det ni! DÅ är man en bra turist! Hehe nädå men fick iaf med mig två par örängen. Var lite svårt att shoppa på harrods när man är student. Inte direkt billigt men roligt att spana! Nästa gång får de bli shopping!!!

Här har ni några bilder från helgen!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0