Vin och ostbricka

Nu har jossan precis gått sin väg och magarna är fulla av godsaker. Vi kilade iväg till konsum och köpte lite olika ostar, vindruvor och jossan fixade fram en flaska rött. Underbart gott att ha framför tv:n en slapp och go lördagskväll!

Kikade på det nya programmet stjärnor på is och häpnades över hur duktiga dom var! Känndes som lite vuxenpoäng att sitta framför tv:n en lördag och käka kex och ostar?

Men våran romantiska lilla duo krossades av att 4 män stormar in i lägenheten, drar fram sina öl och deras högsta stämma så att man inte hör ett ord av vad dem på tvn säger, drar i sig en wiskey, lämnar glasen på bordet och sticker lika fort som dom kom. Sedan återkom lugnet i lägenheten och vi kunde fortsätta följa programmet :)

Tobias som under 1 vecka sagt att vi ska ha hela söndagen för oss själva och göra nånting roligt för att äntligen hitta på nått tillsammans förutom att laga mat, sova, vakna som man alltid gör annars är numera ute på krogen sådär dagen innan. Tror ni att han kommer vara pigg och orka hitta på ngot imån? Nej jag känner honom bättre än så... han kommer vakna tidigt imån bitti, käka frukost runt 8, somna om i soffan med tv:n på och när han senare vaknar runt halv tio är han så bakis att han knappt orkar lyfta armen för att ta tv kontrollen från soffbordet!

Men nu har jag lånat bilen för att vi ska kunna göra nånting imån och han ska bannemej köra den vare sig han vill eller inte! och ställer han in våran dejt igen kan han inte förvänta sig att jag sover hemma på söndag natt... så de så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0