Ryssarnas afton!

Då har man tagit sig egenom ännu en alldelles för kort helg! Fredag eftermiddag var det bara hem en snabbis för att byta om, sedan bar det av för lite shopping på allum och systemet innan det var dags för inflyttningfest hos josefins kompis ida!

Sjukt mycket folk på en gansak liten bostadsyta var mycket trevligt och man stötte på en å annan bekant! Det fanns även en liten hustomte på plats men inga haloween dräkter. Kvällen gick i ryssarnas täcken och Frida och jag fick de fina smeknamnen SVetlana och Babushka. Vilket jag var väldigt nöjd med! Efter alldelles för mycket bål, & diskutioner om kärnkraftverk!? var det dags att åka taxi med vår kära Sami in till stan för att besöka gamla klassiska parkan! Något trött på stället börjar man bli men man träffar juh alltid så sjukt myckt folk man känner så man har juh ändå alltid skoj där.

Lite trötta i hatten och tomma i huvudet efter anna books skrik på scenen för Sveriges man bar det av till 7eleven för att äta nudlar, lite dansande för personalen var självklart ett måste innan det bar  av hemåt.

image11



Lördagen började med at man var uppe med tuppen llockan 9 och man ställde sig och stekte pankakor till frukost. Sakta men säkert smög sig bakfyllan på och en timma senare hade man däckat på soffan och vaknade inte fören klockan två! Spatserade bort till frida och sedan var det xbox spelande för hela slanten. Lite roligt när man spelar krigsspel, tror att man är i samma lag och ska döda andra gubbar, men märker efter en stund att vi ska döda varandra, då har Nazisten som frida var och americanen som jag fick vara varit bästa vänner under en halvtimma och åkt flakmoppe tillsamans på krigsfältet haha, så bra var vi på tv spel ;) men några timmar senare hade vi fattat grejen och kopplade upp oss på xbox live och spela mot folk från helöa världen.. haha så de kan gå! En potatis gratäng och film på de så var den dagen oxå över!

Söndagen var man oxå uppe med tuppen, en viss Tobias har tendensen att vara rätt morgonpigg ;) Men bra är juh det man hinner juh göra så mycket mer av dagen, lite shopping på rusta, skopunkten och hornbach blev det tillsammans med Frida innan man åkte till stan för att gå på resturang med farmor och co :)

En händerlserik helg men som vanligt är den alldelles för kort!

Ny vecka nya möjligeheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0