Jag är med och tävlar!


Robinson deltagaren Anna Lundh har en super bra tävling på sin blogg där man kan vinna en jätte söt bekini från www.seglarshoppen.se! Den hade vart super snygg på en fin solbränna till sommaren! Det är värt ett försök ! Man kanske har turen att vinna?!

Åhhh underbara dag!

Idag vaknade man och var lite små seg sådär efter gårdagen, men vi strosa iväg till ICA och köpte "helg frukost" som vi brukar göra. Nybakade chiabata, med creem cheese och skinka toppat med lite tomater och färskpressad apelsin juice till de. Mumms, Sedan lästes tidningen och vi tog en liten power nap på soffan innan vi bestämde oss för att åka till delsjön och bada. Härligt! sol på näsan och efteråt spelade vi minigolf och jag vann över levvan och tobbe! gött!!

Nu sk avi åka å hälas på hundarna och hämta tobbes cykel. Seeya!

Havregrynsgröt, mjölk och nyhetsmorgon!

Japp det består min morgon av! Havregrynsgröt med lite hallonsylt, ett glas mjölk och nyhetsmorgon! Underbar start på dagen om jag får säga det själv och solen lyser utanför ch himlen är klarblå! Min termometer visar 26 grader! Fast då har solen iof stått på ett tag!

Jag och syrran ska leka lite idag och vi funderar på att gå till delsjön och sola lite :) kan vara gott  :) så nu har jag gjort lite matsäck å så ska jag bara ta med en filt å så , så är redo för dagen :) Yeeej....

Updatering: Nu är jag hemma från delsjön och det var hur skönt som helst! Ligga i bekini och sola är inte fel alls! Riktig sommardag! Idag tar dom studenten här utanför på munkebäcksgymnasiet och det är fullt dra g här utanför kan jag lova! Guu va studenten på flaket var rolig! Flaket var de bästa på hela dagen! Vilket lyckorus man upplevde! Här har ni en bild från min student för fyra år sedan!! gu va man börjar bli gammal! Värd att minnas iaf!


Dagens Inköp


Bronze Classic



For All Skin Types

Bronze Classic är en tonad dagcreme som har funnits mycket länge och som fortfarande har den klassiska formuleringen och färgtonen som många älskar. Gjord på en väl utprovad sammansättning av fukttillförande ämnen och mjukgörande oljor. Balanserar hudens fuktnivå och gör huden mjuk och smidig. Innehåller vårdande E-vitamin och passar alla hudtyper. Bakteriologiskt testad.


Användning: Applicera med lätta rörelser på väl rengjord hy. Glöm inte hals och dekoltage. Om du har torr hy kan du använda LdB Face Creme först innan du applicerar Bronze Classic.



Max faxtor

Max Factor Masterpiece mascara

Masterpiece Mascara definierar, separerar och ger dina fransar maxvolym med hjälp av den speciella borsten. Den täcker alla dina fransar från bas till topp, även mindre och nedre fransar, samt inre och yttre hörnfransar. Likt ett mästerverk ger Masterpiece Mascara dina ögon en fin inramning och intensifierar omedelbart blicken.


Fashion against AIDS

Åhhh innan jag åker hemmifrån hann jag med att kika in på H&M:S hemsida igen! Deras nya kampanj är Fashion against aids! Där H&M har samarbetat med ett antal stora artister så som Katy Perry, Cindy Lauper, Tokyo Hotel, Robyn mfl,  som har fått designa kläder. 25% kommer att gå till organisationer som ökar medvetandet om sjukdommen hos ungdommar! Köp en snygg tröja samtidigt som du bidrar till någonting bra!



Hemma på snabb visit!

Jag är nyss hemkommen från en liten snabbis på handels där vi gjorde Jossan sällskap under lunchen! Sedan gick Anna och jag till Lejonet & Björnen och åt glass!  Muuuums vad gott det är med glass! Idag blev det smakerna Rocky road samt chees cake. Båda två var att rekomendera kan jag lova! Fast alla Lejonet och björnens sorter är kanske goda? :)

Nu har jag varit hemma en liten snabbis och ska snart in igen och möte upp Jossan för en tur på stan! Underbart väder ute men blåsten gör tyvärr att man inte kan njuta av det hela tiden! Håret i ansiktet och det blir genast svinkallt så fort man inte står i lä! Ha de fint sålänge!


Luncha i stan!

Nu är det snart dags för mig att ta mig mot stan! Långtåkigt här hemma när man är ledig och inte har någon att leka med! Men nu ska jag in och luncha med Jossan som sitter och pluggar på handels, Anna som ska åka till kreta ikväll (fuskis) och Anna nämnde att maria ska med? Detr får vi hoppas på! Ska bli trevligt iaf! Jag verkligen måste måste köpa rosa färg till mina tavlor jag började måla på igår! Jag målade i flera timmar, tavlorna ser itne mycket ut för världen men jag tycker ändå dom blev helt okej, så målade jag en bild av marilyn som blev ganska okej, hon fick lite kines ögon men annars så va den helt okej, Tobbe gilla dom iaf Så det är alltid något!

Så måste jag köpa ny mascara och en ny LDB bronze loation, jag är helt beroende av den!


Pöss å kram på er hoppas ni har en fin dag!



Mera vill ha!

Jag fönster shoppar för fullt på min lediga tid eftersom jag har minemalt med pengar denna månaden eftersom man bara fick 5800 i studiestöd denna månaden. Räkningarna är betalda och jag har mindre än 2000 kvar att leva för under juni! Kommer gå sådär?! Men men, iaf så hittade jag lite fina grejer på H&M igen som fått in de söta sandlerna och rosett hårspännen, de andra kommer från Gina of course!


Jehoooooo!

Vaknade idag och kikade lite snabbt på min blogg innan jag skulle iväg. Lite väl mångab esökare som vart inne på mig under gårdagen så jag anade ugglor imossen. Något skumt var på g. Så jag kikade runt lite, och hittade tillslut orsaken!

Jag är en lycklig andrapristagare på Stina Lees Natuvive tävling! Jehoooo!

Jag vann 1 dagkräm och 1 nattkräm och det är precis vad min hy behöver just nu så jag är verkligen superglad!

Tack så mycket Stina du har gjort min dag!


Detta kommre bli en sommarhit!?

Åhhh jag har hittat en låt som man blir så himla glad av! Man vill bara upp och dansa och hoppa och skutta och skratta! Den påminner om teddy bears sthlm lite och jag tror att swingfly gjort låtar med dem innan? Sätt på play och upp och dansa! jag blir på sååå bra humör av den! Ohhhhh seasons come and go, summer turns too snow!



Sommriga sötnosar!

Var inne på indiskas hemsida och dom har riktigt söta sommar klänningar och tunikor! I like! Speciellt den i mitten gillar jag!

Under luggen!





Här har ni mitt nya klipp! Har fortfarande inte vant mig. Men som sagt det växer ut!

Inköp träning och middag!

Här har ni mina två inköp från gårdagen som jag skrev om i inlägget nedan! Basplagg som fungerar till det mesta. Sen svarta tunikan/klänningen är underbar och den har jag strosat runt i idag!

Har för övrigt varit iväg och tränat aerobic och jag kände mig super duktig! Svetades som en gris idag för det verkade som de var något fel på luftkonditioneringen?! Härlkigt efteråt och Tobbe var så underbart snäll och hämtade mig på gymmet efteråt! Och när man kom hem stog maten färdiglagad på bordet och bara väntade! HAn är allt underbar min fina! Schnitzel med ris och sås, Mycket gott! Nu kikar vi på äntligen hemma! Vad gör ni ikväll`?

Tisdag idag då!

Då var det tisdag och man var uppe med tuppen eftersom solen väckte mig kl 6 imorse och de var omöjlgit att somna om. Jag var hos frissa n igår och jag kan iten bestämma mig för om jag är nöjd eller inte. Jag och fia gick en sväng på stan efter en trevlig lunch med lunda brudarna och gjorde ett impulsivt klippa håret ryck! GÅ 2 betala för 1 tackar man inte nej till när man är fattig student!

Tänkte inte klippa så mycket på längden och jag sa att jag ville ha lite mer frisyr bara för mna har alltid samma gamla frisyr, å han bara ja men vi kan klippa upp lite så vi rundar in ansiktet lite mer och så klipper vi bort det slitna! Ja men de låter väl bra och typ som jag klippt innan, så de blir la bra då. Men så börjar han klippa och klipper av halva!!!! längden på mitt över hår! JAg blev smått nervös å brast ut! Det ska väl iten vara så kort överallt! JAg vill inte bli av med mitt långa hår. SÅ han bara nej nej det är bar aöverhåret som blir litekortare. luggen blev kortare och håret där bak är fortfarande långt och det är väldigt mycket uppklipt framtill, jag kände mig inte nöjd igår när jag gick ut från frissan men jag vet inte man kanske vänjer sig. När jag kom hem tyckte tobbe iaf att jag var jätte fin! Kanske vänjer mig, men i annat fall får de bli uppsatt hår i ett par månader haha

Ska lägga in en bild på håret imån när jag tvättat å stylat de på mitt egna vis!

Blev lite shopping igår me såklart eftersom det är början på månaden. Ska kila å träna nu men visar sen!

Min nya favvo låt!



Lyssna och njut, jag älskar den! Ses i eftermiddag!

Härliga nyheter från hm!


Måndag, ny vecka nya möjligheter?

Då alla kära änner var de måndag igen då. Min lång helg har varit suuuper härlig verkligen! Hunnit med så himla mycket och lugnet har infunnit sig e fter all stress och jag hoppas den stannar ett tag. Rummet är färdigt! Hemtentan är färdig, planchen blev färdig men har tyvärr tråkiga nyheter! De hade itne skickat in sin ide till nivå innan de bad mig göra plansherna och de var lite för exklusiva tyckte nivå, de ville ha en mer ungdomlig stil, hade man vetat de från början hade det varit lättare men nu visste jag inte de, så jag hann inte göra om dom utan de gjorde dom själva. En liten del av de kommande är från mina dock, de med blommor så är blommorna mina :P Alltid något men ja ja lite bittert blev de.

Idag kommer bidraget och kanske blir de lite shopping? vem vet. Nu ska jag ut i de fina vädret och dra mig till skolan för lite projektarbete.

Har har ni en bild på mina plancher iaf nån kanske gillar dom :P




Slapp söndag!

Idag har jag haft en riktigt slapp söndag, kollat på reprisen av robinson, tittat på film och tagit ensväng till ica. Nu ska vi strax åka iväg mot Näs för att käka middag hos Tobbes föräldrar och fira hans bröder som fyller år! Trevligt. Alltid gott att få lagad mat :)

För övrigt har vi tryckt i oss massa geisha idag och tobbe har försökt instalra vår nya källsorterings tunnor under diskbänken men sedan insåg vi att de inte fick plats för rören var ivägen. bra gjort och sönder gick den me då han soroch banka och borrade så lämna tillbaka den går inte.

Blir inte alltid som man tänkt sig! Imån kommer pengarna! Ska bli skönt med lite "lön" igen då pengarna försvann fort denna månaden! Ibland förstår jag inte va de tarvägen de bara rinner mellan fingrarna på en!

Hoppas ni får en fin kväll! puss å kram!

EN kväll på liset!

Har haft en trevlig kväll på liseberg! Först blev det en kall öl på tyrolen, sedan blev det femkamp! Var riktigt grym idag och kom på tredjeplats av 9 st :) ganska bra jobbat. Sedan åkte vi balder och guu va de kitlade i magen, minns inte att den var så rolig! Lite spelande och de ledde till en stjärnvinst! Jehoooo 2 kg Geicha! Muuums muuums! Sedan blev det lek i spelhallen! Underbart kul att få känna sig lite igen! Nu är de dags att sova.. hoppas ni haft en bra dag! pusss å+ kram!

Haha lurig med chokladen! Ser livrädd ut!




Mardröm!

Jag glömde berätta om min fruktansvärda mardröm jag vakna upp av i morse! Jag kan verkligen drömma helt sjukt konstiga saker och minns detaljer verkligen.Ibland är man på konstiga platser och så är man helt plötsligt någon annanstans på 3 sek. Men iaf..

Jag drömde att jag var på väg till skolan för vi skulle ha tenta, fick ta mig över vatten på små bryggor över till skolan och jag lyckas komma 30 minuter för tidigt så ingen hade kommit ännu, så jag gick för att köpa en kaffe i cafet, när jag kom tillbaka var alla där och jag var helt plötsligt förseenad. På nått konstigt vänster fick jag nog bestraffas och vi vaar massa människor i nått stort rum med vatten upp till knäna. Så är det någon som skriker till oss att nu är det bara att börja kämpa för era liv! Alla brister ut i panik och en stor kanon börjar skjuta ut stora guld klumpar. Vissa är va riktigt guld och vissa är fejk, Blev man träffad av de riktiga dog man för de var så tunga, men kunde man fånga en fejk guldklimp, fick man ta den och kasta på någon av de andra där, precis som spökboll. Den som träffades fick ställa sig i kö för att bli avrättad och de sista som stog kvar fick leva!

Jag klarade mig ganska länge och de var en hemsk kännsla när man fick kasta fejk gulden på folk så de skulle avrättas för at klara sig själv, tillslut blev det min tur och jag blev träffad. Känslan då jag fick ställa mig i kön för avrättningen var verkligen ångest och panik, folk i kön grät ikapp med skriken från de i bakgrunden som fick elchocker, tills skriken tystnade och de blev nästa på tur.

Tillslut var det två stycken framför mig och jag stog så nära att man såg de förvridna ansiktena på de döda människorna som fått elchocker. Den som stog på tur nu gick iväg, elchocken började låta, men det kom inget skrik, jag blundade i drömmen för jag ville inte se, men plötsligt stog honframför mig helt ställt för avrättaren lät henne gå. Samma sak hände med tjejen som stog framför mig och nu var det min tur. DÅ skrek jag till henne samtisigt som tårarna rann ner för mina kinder att hon skulle leta upp tobias och hälsa att jag älskade honom av hela mitt hjärta och de tlovade hon göra.

Avrättaren tog tag i mig och la mig på en madrass, jag grät inte längre och var verkligen inställd på at dö, jag var redo och hon koplade in elchock maskinen på mig, den började surra och jag kände hur minnena flög förbi och tänkte de är nu det händer. Plötsligt slutade ljudet surra och avrättaren lät även mig gå, hon var trött på skriken och döden och bestämde sig för att låta mig leva. Jag blev så lycklig att jag grät och jag kramade om henne skrattande och gråtande om vartannat..

Då vaknade jag av att jag grät och jag grät! JAg hade kvar precis alla känslor som jag hade i drömmen och det kändes verkligen som att de var åp riktigt, jag grät och grät och väckte tobbe. Det var bland de värsta mardrömmar jag haft!

Man undrar vad sånt kommer ifrån! Undra vad de betyder, eller va de för att vi kolla på en polisfilm där folk dog? läskigt iaf och de är så svårt att somna om efteråt!

Hoppas man sover bättre inatt.


Trasig dvd, ikea och bolagret!

Ännu en produktiv dag! Upp kl 9 och raskt upp och iväg till ikea för att köpa nytt täcke och lite andra smågrejer som behövs. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa eftersom våran dvd slutade fungera, så vi fick hämta min gamla dvd jag har hemma. Skönt att vi hade en backup så man slipper lägga ut mer pengar denna månaden.

Sedan åkte vi till mediamarkt för att slänga den gamla dvd:n och kika lite, köpte två st dvd spel (som vi inte kunde använda för de visade sig att min dvdkontroll inte fungerade haha alltid är det något) SÅ kikade vi lite på bolagret då jag hittat en lampa jag troligen ska köpa, den var lite billigare än de andra jag la upp på bild här innan. endast 349 kr, Men den var såklart slut och kommer in om 3 veckor först. Så det är bara att vänta!

Nu sitter jag bara och väntar på att design killen ska ringa eftersom jag skickat in ett första utkast på plancherna, hoppas dom är godkända, lite nervös :S

Här har ni iaf lampan! Kommer snart att lägga ut lite bilder på de nyrenoverade rummet. Det blev jätte fin och jag är super nöjd. En sak avbockad från att göra listan. Nu är det bara hemtentan och plancherna kvar, sedan kan man lugna ner sig lite.


Här har ni lampan jag tänkte mig? är den godkänd? :)


 


Allt och lite till!

Idag gör jag allt och lite till. Gick upp kl halv 9, målade sovrummet första vändan på fondväggen, designade på plancherna, la i första tvätten, åkte till triumfglass och käka glass, hänga tvätt å slänga i en ny maskin, designa lite till, äta mat, hämta tvätt. Oj oj oj....

ikväll blir det grillning! Gott!

Design jobb :)

Tanken var att jag skulle plugga, men så dök ett design jobb upp som faktiskt är ganska stort! För nattklubben Nivås fredags fester! Har tre plancher med en deadline på fredag! Så de blir lite stressigt! Stora som gatan ska dom vara me! Dom ska sätta upp plancherna runt i stan och vissa kommer att vara 2x1,6 meter! Så dom måste verkligen bli bra! Jag tror faktiskt de kommer bli riktigt snygga, ska få fram en guldbakgrund bara och det är inte de lättaste faktiskt! Men det ska jag väl kunna luska ut hur man gör! Är det någon som är bra på Photoshop så säg till!

Jag har så lite tid att blogga på nu men ändå försöker jag trycka in lite text här! Hjärnan går på högvarv nu och två veckor frammåt och jag verkligen längtar tills skolan är slut och man bara får jobba!

Jag lovar att ja kommer lägga upp plancherna här när dom är klara men tills dess är det hemligstämplat! Lägger upp dem på fredag då dom är klara så håll utkik, de kommer bli världens grej ;) PROMIS!

Back to work!

Besök rekord!

Då var det onsdag pch jag har haft en jätte bra sista dag på praktiken! Vi gjorde en härlig utflyckt till FlunsåsParken, där det fanns en stor scen där barnen dansade och sjöng! Sedan fick jag presenter som tack för dessa veckorna : ) Så söta är dom! Hoppas jag kommer tillbaka dit till hösten!

Gårdagens inlägg som hamnade på första sidan ledde till ett litet besökar rekord! Eftersom jag itne är någon storbloggare har jag legat på max 25 unika, så de blev en liten smärre chock när detta inträffade! Jätte tack som sagt för alla kommenarer och jag hoppas ni stannar och läser min blogg och tycker om den!

Nu ska jag åter igen in i röran och måla! Vi hörs senare! Stora kramar till er!



Sovrums inspiration!

Jag vet precis hur jag vill ha sovrummet när det är klart! Grå färger, med rosa inslag. Lite detaljer som piffar upp det hela med lite färg och det är verkligen snyggt att blanda! Har kikat på lite lampor och hittat tre trycken jag e sugen på. Den ena är dock vit, men tänkte att man kanske ska satsa på rosa detaljer som kuddar och ljuslycktor m.m. för det finns säkert risk att man tröttnar på de rosa och vill bya färg efter ett tag. Men visst är de fina!


Vilken överraskning!

Först när posten kom förut fick jag hem mina svartvita foton, som jag tänkt rama in! Tog bara två dagar från beställning tills dom låg i brevlådan. Inte illa pinkat måste jag säga! Det kallar jag service! Det var första överraskningen!

Sedan åkte jag till mitt och jossans favorit cafe, Le pain Francais där vi drack latte och åt en jätte god brie/oliv smörgås. Jossan hade en kupong på halva priset, så de blev 35 kronor för kalaset! Inte fy skam alls måste jag erkänna.

Sedan när jag kom hem hade H&M Home,s höst kollektions katalog hamnat i brevlådan, suprice! SÅ den satt jag och gottade mig i och hittade faktiskt en del fina saker. Bättre än första kollektionen faktiskt!

När jag efter det loggade in på datorn och gick in på bloggen upptäckte jag till min förvåning att jag hade määängder med kommentarer. Då såg jag att mitt inlägg om spikmattan hamnat på blogg.se första sida! Väldigt oväntat men jätte roligt! Kul att svara på allas kommentarer! Så fick jag mig ett härligt besökar rekord tack vare det med!

SÅ nu är jag på strålande humör! Men verkligen inte på plugg humör vilket jag borde vara! Tack alla! :)


Fönstershopping


Från gina såklart 249:- resp 149:-

Spikmatta något att inskaffa!?

SItter och tittar på nyhetsmorgon istället för att plugga. Fastnade när jag såg att de provade spikmattor. Man har faktiskt hört så mycket bra om dem och jag blir faktiskt lite sugen på att testa! Jag som har lite svårt för att somna skulle det säkert vara jätte bra för, eftersom det tydligen får en att slappna av på ett annat sätt. Även bra för folk som har ont i ryggen, fötter mm eftersom det ökar blodcirkulationen (syrran om du läser detta tycker jag du ska inskaffa en)  Är det någon av er som har provat? Skulle ni våga testa? Jag är som sagt sugen på att se om det fungerar!



Godmorgon världen.

Jag vaknade redan kvart över 6 när tobbe gick upp och kunde itne somna om, så de var bara att ligga och dra sig i sängen en stund. Härligt att börja dagen på ett lungt ostressigt sätt. Lyssnade på lite Joshua Radin och kika de runt på lite bloggar.

Nu har jag precis fått i mig lite frukost, citron youghurt med skivad banan och kanel i. Gott!

Klockan är inte ens 8 men snart är det  dags att börja på den härliga hemtentan. Inte sugen!


Nu blir det lite nyhetsmorgon först tror jag.. drar ut lite mer på det!


Veckans upplägg!

Insåg att man har ganska fullt upp denna veckan.

Måndag (idag): Projektarbets plugg, handla maskerings tejp, handla mat, tejpa lister och tak, små spackla och slipa bort hårstråna! Äta middag, sova.

Tisdag: Hemtenta plugg, måla väggarna en andra gång, samt dra bort tejpen(måste dra bort den så inte färgen dras med när färgen torkar)

Onsdag: Praktiken, hemtentaplugg, tejpa en tredje gång, Måla fondväggen en första gång.

Torsdag: Hemtentaplugg, tvätta? måla fondväggen en sista gång!! Sedan är renoveringen klar!

Fredag: Borde tenta plugga men är jag effektiv kanske man är färdig? Då ska det bara njutas av ledigheten! Flytta tillbaka möblerna och grejerna i sovrummet! Samt städa hela lägenheten!

måndag igen

Måndag idag och jag har drömt en hel del knasoga drömmar inatt, så jag är inte direkt utvilad idag, men lite sovmorgon har man då man b örjar kl 10 idag. Det blir projektarbets plugga i skolan idag med basgruppen. I eftermiddag kan ni nog gissa vart ni hittar mig... i sovrummet med maskerings tejp i högsta hugg. ska måla andra lagret idag tror ja, eller så ska vi spackla små grejer ochslipa ner de där fina hårstårna som rollern släppta i från sig.. onödigt extra jobb!

Nu ska ja strax kila till bussen.. ha en fin dag!

God afton!

Jag hoppas ni haft en trevlig helg. Det har verkligen jag! Fullt upp. I fredags blev det after work på excet och vasastan och jag och jossan hade super kul med the sajreeen(internt) Ni ska få se bilder på det snart.

Under lördagen målades det väggar första varvet. men otur som vi hade fällde rollern så de hamnade sm hårstrån i hela väggarna som man såg så fint när färgen torkat. typiskt... men men. Sedan blev det en sväng till allum men det blev ingen shopping för min del. Lika bra kanske... Sedan käkade jag och tobbe middag på torpa och drack lite fördrinkar innan det bar av på fest. Jätte trevligt och jag hade jätte kul ute på nivå. STog på slhlager dansgolvet heeela tiden och dansade loss. SJukt kul å bara skaka rumpan lite!

Idag har varit en dag i slapphetens täcken... Varken jag eller T hade mycket energi efter gårdagen och vi har hyrt film, ätit godis och pizza såklart... härligt slapp dag och vi har knappt rört oss ur sängen.... skönt att sängen står i vardagsrummet så man kan ligga i sängen och kolla på tv!

Nu ska de sovas och imån är det projektarbete som gäller! sov sött!

uppdatering. här kommer lite bilder från helgen...



Dålig bloggerska

Jag vet jag har varit sämst på att blogga och svara på kommentarer osv men jag har bara inte orkat. Det har varit praktik och sedan så fort man kommit innanför dörren så har man spacklat och slipat och rivit och gud vet vad. Så när man väl har haft en ledig stund har jag bara tagit det lugnt. Försökt slinka in med lite inlägg men motivationen har inte direkt varit på topp!

Det är inge vidare att bo i denna röran. Nu har jag städat men gud, det hjälper juh inte när det är slipdamm precis överallt i luften! Men det är väl värt mödan när det bli klart! Såhär ser det ut hemma hos oss nu! Fy fy fy! Om ni undrar va som hänger för fönstrerna så är de ett påslakan. Svårt att sova när gatulampan lyser rakt in i vardagsrummet när man ska sova..



Tänk om man blev den lyckliga vinnaren!

Stina-Lee har en tävling på sin blogg där man kan vinna en hel årsförbrukning av det nya a hudvårdsmärket Natuvive! Hur bra hade inte det varit!

Min vinter torra och trötta hud hade verkligen blivit överlycklig av en liten energi kick! Eftersom vi håller på att renoverar och står i damm och spackel dagarna i ända har huden tagit lite stryk. Torra händer av allt tvättande för att få bort spackelresterna och ansiktet ska vi inte tala om. inte för att jag har spackel där men dammet som yr om kring irriterrar huden!  Men fattig student som man är kan man alltid hoppas på att vinna sådana fina priser eftersom det är svårt att unna sig sånt. Jag håller verkligen tummarna för att man blir den lyckliga vinnaren.

FÖdelsedags party!

Nu är det  snart dags för mig att fylla år ! eller ja, snart och snart, den 4 juni mer exakt! så nu har jag precis lagt upp en liten event grooupe på facebook. SÅ den 5 juni blir det kalas! Ser jag allt fram emot och ha ett hej jädrans partaj här! Hoppas att alla kan komma bara :)

Nu ska jag börja slipa väggarna i sovrummet. HAr inget liv nu när man renoverar tråkigt nog, men så får de va! see ya!

Present och pytt i panna

När Älsklingen kom hem från träningen, kom han glatt hem med sina handbollspengar, å så fick jag mig en liten present. 300 kr i shopping bidrag! Så nu kan jag köpa mig nått fint! Han är så söt min fina Tobbe.

Sedan gick vi å köpte glass för att belöna oss själva efter spacklingen! Muuuuums. Hoppas ni haft en bra dag!



Dagens söta kommentar!

Sitter å läser saga för en av två åringarna när han plötsligt tar mig på bröstet och säger:

Barn
: -Vad är det?
Jag: Det är ett bröst.
Barn: Jaha, finns det ett barn där i?

Haha hur gulligt är inte det då?

Ny vecka och åter till prakitken.

Uppe med tuppen och solen skiner idag! Hoppas att det håller sig så hela dagen! Är otroligt trött idag! Det tar på krafterna när man renoverar och är förkyld på samma gång, men de är värst på morgonen. Idag bär det av till praktiken igen, 8-16. Dagarna går så fort där så snart är jag hemma igen och då blir det mera spckling! Jeeey,,,,,,,,,


Hoppas ni får en fin dag!

Söndagen snart slut

Ja då var helgen snart slut och man har hunnit med en del idag iaf. Vi började spackla lite ida men de lilla av tapeterna som va kvar bubblade sig så  de var bara till att riva ner ännu mer men nu är vi i stort sett klara. Vi fick gå och köpa mer spackel för vi har redan gjort slut på en burk. Börjar kännas som att man kommer någon vart nu och imån ska vi försöka spackla de mesta. Sedan börjar det roliga! Att måla!

Vi hyrde en film me som var helt okej, Traitor. Nu ska man slappa framför tvn. hoppas ni haft en rba helg!

Jorgubstårta och barnfilm!

Då var det söndag igen, helgen går så fort! Igår överraskade vi pappa med en försenad födelsedags tårta och present eftersom han har fyllt 60 föt ett tag sedan, men valde att fira den i thailand utan oss. Han blrv verkligen överraskad och både mamma och pappa älskade presenten! Vi framkallade gamla Videofilms band till dvd, som vi inte sett på typ 10-15 år eftersom den gamla videokameran gick sönder. Det var väldigt uppskattat och vi åt gott, kollade på robinson och filmerna på när vi var små och åt super god middag! Härligt att komma hema till föräldrarna ibland!




Godmorgon lördag!

Igår kväll hämtade Jossan och Björn upp oss och det bar in till stan för att äta middag på La sombrita. Mycket trevligt! Jag åt en baconlindad ryggbiff som var mycket delikat! Vi missuppfattade bröd mängde och alla bestälde vitlöksbröd till förrätt! Det slutade med att vi fick fyyyra korgar med bröd, haha vi hade bröd för en hel vecka! Varför sa inte servitricen att det var så mycket? Galet! Till efterrätt åt jag flamberad banan med glass! Muuums, sedan  var jag så mätt att man rullade till bilen! Mycket trevlig kväll :)

Vad händer idag då? Jo idag ska jag riva tapeter, spackla och sedan kommer troligen syster över en stund och ska fixa lite :) Hörs senare!

Gratissidor?

Jag har inte riktigt vågat mig på de där gratissidorna för jag har inte riktigt hajat va de går ut på eller hur lätt det är att samla poäng, men detta är en gratissida som är relativt ny och det  verkar ganska lätt att samla ihop poäng. SOm nya medlem får man 50 poäng och blir ni medlem via min länk får ni 25 extra poäng! När man samlat ihop ett visst antal poäng får man byta till sig present , finnas till bla H&M, Åhlens, Stadium och många många fler....Varför inte ge de en chans det ska jag göra! Så klicka på länken och bli medlem du me!

Gratis5.se


Home sweet home

åhh jag har verkligen inte pluggat idag även om jag borde, jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget, men åhh va jag kännde att jag behövde det! Kikat runt på lite inrednings sidor och hittat denna fian dekor som jag vill sätta i hallen! Visst är den fin! Kostar bara 390 kr!


Skönheter från H&M

Hittade lite nyheter på H&M från Matthew Wiliamsson som har en kollektion där, dessa svå sommar drömmar föll jag för, men eftersom de är lite dyrare blir det inget jag kommer att klicka hem tyvärr då plånboken är tom denna månaden (igen) haha men visst är de fina?



H&M har även fått in lite fler nyheter. På bikini fronten har dom uppdaterat sig och här hittade jag några fina. Min favorit är nog den rutiga, vilken är eran?



Boktips!

Igår läste jag ut en bok som jag lånat av Josefin. Det var en väldigt mysig och målande bok, med vackert beskriva miljöer. En riktig må bra bok som är lätt att fastna i. Den handlar om en tjej som flyttar in i en liten stuga för attt skriva sin andra bok. Under sin vistelse där blir hon vän me granndamen Astrid. Vill du veta mer får du läsa den själv.

Nu ska jag sjunga dig milda sånger skriven av Linda Olsson


Kommer ni ihåg?

Tobbe kom på ett gammalt barnprogram igår som vi genast fick kolla in på youtube. VIlka minnen de väcker1 Har ni några favoriter från förr?


Eller trasdockorna!


Eller joelbitar!


Eller boktipset!


Haha det är verkligen skillnad på dagens barnprogram och de man själv upplevde som liten! Underbara barnprogram, för att inte glömma barbapappa, eller beppes godnattstud, eller dr snuggels, tummen, pingu, ica i rutan eller linus på linjen! Nostalgi! Vilka minnen de väcker!

Åhhh äntligen fredag! Och ledig :)

Åhh va skönt att det är fredag! Och så har man turen att vra ledig idag! Min handledare skulle iväg till tyskland så jag fick arbeta hemma idag! Super skönt!

Igår var jag verkligen heeeeeelt slut! Efter en 8-16 tid lunkade jag iväg till MIkaela för att hämta en skolbok! Där satt vi och tjötade lite och tiden gick fort för inte förens halv 7 var jag påväg hem. Det var tur att Tobbe kom hem lite tidigare än mig och maten stog på bordet när jag kom hem. Annars hade jag nog inte ätit middag för jag var så trött att benen knappt bar mig. Slängde i mig lite tacos och sedan däckade jag på sängen direkt!

Men lugnet varade inte länge för strax kom låssmeden och satte in ett överlås. Borrande och bankande gjorde att det inte blev mycket lugn och ro. Men nu är vi säkra i vår lägenhet iaf! SKönt. Somnade nog innan halv tio!

Nu ska jag äta frukost!

Torsdag och praktik!

Gårdagen var en aning hektisk, praktik, vfu möte, hem och städa, iväg med syrran och fixa en grej, tillbaka hem och riva tapeter, laga mat, pappa.. kommer över, tobbes pappa komer över med fika, fika å sen sova. blev inte mycket tid till spillo igår kan jag lova.

Jag har verkligen inga pengar kvar denna månaden! 700 kr ska jag klara mig på fram till den 25 haha, hur ska de gå när det kommer en låssmed idag och sätter in ett överlås som kostar 1500 haha, de var dom pengarna de. suck.... vad har pengarna gått till denna månaden? galet! NU börjar det kännas att man e fattig student!

Jag hade massa jobbiga mardrömmar inatt me, om att jag kom försent till min tenta, klockan gick och gick men jag kunde itne komma hemmifrån för de var massa grejer som strula, nyklar försvann osv.. seegt. nu är jag super trött men av till praktiken bär de. Hoppas ni får en rba dag! kram!

Onsdag och praktik!

Då var de onsdag, de var tidigt, och det var snart dags för att åka tillbaka till praktiken efter några veckors uppehåll. Det är segt att gå upp så tidigt asså, de måste jag säga. Det blev ingen mer renovering under gårdagskvällen, vi orkade helt enketl inte. Men ikväll så börjas det igen.

Ni får ha en bra dag i regnet. de ska jag å alla ungarna. kram!

Träna

Ja då har man rivit ännu mer tapeter och nu knaprar jag i mig ett surt grönt äpple! Det är strax dax att åka till gymmet. Behövligt! Där blir det aerobic! Ska bli skönt å komma hemifrån!

Då var man hemma igen!

DÅ var man hemma igen efter lite prjektarbtes pluggande i skolan. Lite sushi till lunch, lite mer brainstorming och så var man tillbaka på ruta ett i kaoset här hemma. TÄnkte strax ställa mig och fortsätta riva lite tapeter men det är juh inte så himla kul faktiskt! Får peppa mig själv med att de slutgilltiga resultatet kommer bli fint!

Har hittat ett par jätte fina rosa kuddar på Indiska som jag försöker övertala Tobbe, skulle passa bra in. Han är inte så mycket för rosa men lite rosa  ska man väl få kunna ha utan att det ska kännas som ett super kvinnligt rum? Jodå, rosa kuddar ska det bli!

Nu åker jobbar kläderna på å spackelspaden fram, nu ska det rivas!

Tisdag morgon

Godmorgon alla! Det var lite jobbigt att sova i sovrummet eftersom vi inte har några persienner och en gatulyckta utanför som lös på oss. Vi fick hänga upp ett lakan och de hjälpte lite, men ja, vi får stå ut med det ett tag!

Nu ska jag strax iväg till skolan, för lite handledning ang projektarbetet och sedan ska vi projektarbeta hela dagen. Ut i regnet med mig och ha en bra dag! kram

Renoveringen har börjat!

Vi fick ett ryck eftersom det inte var något bra på tv och satte i gång med renoveringen! Det var damm under sängen och nu har vi möblerat om vår lilla tvåa och sover numera i vardagsrummet i all kaos! Eftersom vi inte bor så stort är det svårt att få plats med allt men det ska väl gå bra!

Vi såg att den översta tapeten satt lite löst så vi tänkte att vi får väl ta bort den. Vi började riva och tapet lager efter tapetlager var tvunget att tas bort. Vi hade itne riktigt räknat med detta men det är bara att bita i de sura äpplet och jobba på. Lite mer jobb och vi får använda liiite mer spackel!

Såhär ser det ut nu! Fint? Njää inte speciellt!


Promenad avklarad!

Då har man tagit sig den härliga powerwalken upp till härlanda tjärn och tillbaka! Härligt med en promenad men de blåste kallt! Nu ska jag strax laga lite middag! Korv stroganofff blir det idag, var ängesedan jag åt de nu. pöss

Hahahahhaha

Hahahahah igår när jag besökte syrran roade jag mig med att ta fula kort med henes nya data som gör om dom sådär himla kul! Jag ser ut som jag vet inte vad! Skrattade så ja fick ont i magen!



Hemma igen!

Då har man varit och handlat färg nu då! Det blev en mörkgrå fondvägg och deandra tre väggarna blev en jätte ljus grå. Ser framför mig hur fint det kommer att bli när jag satt upp massa små vita ramar med fina svartvita kort på och mörk rosa kuddar på sängen, Det kommer bli super!

Passade på att gå en sväng förbi ginatricot me när jag ändå var inne i stan och det blev lite shopping iaf! Denna blåa tunikan/klänning och en svart body blev det!

Har precis gjort en god smoothie med hallon, banan, havre, kanel och mjölk. mumms. Nu ska jag strax gå en promenad!

In till stan!

Nu ska jag strax kila mig in till staden för att invänta Tobias. När han har slutat ska vi nämnligen åka och köpa lite färg till sovrummet så vi kan börja där någongång! VI har inte riktigt bestämt oss än va det blir för färg, men de lutar åt en mörkgrå vägg iaf!

Ska en sväng till pappas jobb innan me och hämta lite sandpapper och så så vi kan börja slipa ner de gamla tapet kanterna så vi kan spackla sedan! Då får vi bo trångt i vardagsrummet. Hur ska vi få plats tro!?

Aja hoppas ni har en bra dag! ses senare!

Svennebanan?!

Haha va e det för låt egentligen? Den nya boten Anna? Den nya sommar plågan? Haha va tycker ni? Nya party låten?
Vet inte riktigt va jag ska tycka haha!

Valborg i bilder

Här har ni några av alla bilder från valborg!


Måndag!

Oj oj vaknade kl 7 å var jätte trött, sova lite till tänkte jag, och somnade åter på kudden, sedan vaknade jag klockan nio då föreläsningen börja. Får kolla vad den handlar om på nätet istället!

Jag har varit så trött i helgen, kanske är det för resan ner till Lund som tog på krafterna. Igår var en slapp dag. Jag och Tobbe köpte en go frukost på ica, chiabata är inte fel alls. sedan tittade vo på robinson såklart eftersom vi missade det i lördags! Sedan åkte vi till sävedalen och åt glass på triumfglass glasscafe! M;uuuums Banan och after eight glass blev det för min del.

På kvällen åkte vi och lämnade cykeln tll syrran som vi lånat för att cykla från bakatorp till oss :)

De var den dagen och nu kommer åter en ny... va ska ni göra?

Hemma i götet igen!

Då var man hemma efter ett par dagar i Lund. Första dagen blev det bara till att sova för att orka med valborg. Kl gick vi upp och sedan var det frukost och rosé vin kl halv 10 på morgonen. Till frukost var det pastasallad, baguetter med brie och salami och skagen röra, kokt ägg, sill och potäter. Mums va gott och det var bra att grunda med en stadig frukost när man börjar dricka så tidigt!

Sedan bar det av till stadsparken, och där var alla andra me! Måste varit flera tusen! Vi ficdk trycka oss ner på en liten plätt i mitten av alla och sedan satt vi i solen och, de blev några fler glas rosé! Mycket trevligt!

Sedan blev det kebab till lunch innan det bar av på mellanfest på parantesen. Det var nog de galnaste jag sett, folk var helt vilda. Känndes lite väl mycket och lite av en stor end fjortisfest. Folk slängde grejer från balkongerna ner på alla som stog och dansa, matlådor, påsar fulla med vatten, ölburkar och allt var bara skitigt och grisigt, vi såg till och med en damsugare som blivit ner kastad! Jag, jossan och anna kände oss lite för gamla för de där så vi gick hem till maria och vila ett par timmar för att orka med att gå ut på kvällen.

Sedan var det förfest hos maria innan vi gick ut en liten stund.

Fredagen blev lugn och skön, solningi parken och trevlig middag på en grekisk restaurang med underbart god mat!

Sedan var resan slut och imorse åkte vi hemmåt! vad gjorde ni på valborg??

Kommer snart bilder från valborg!

RSS 2.0