Hej hej

Hej! Sorry att jag inte bloggat men tappar inspirationen till det ibland. Har jobbat tre dagar denna veckan, tränat lite, varit i stan och köpt mig lite nya byxor eftersom jag lyckas ha sönder alla mina. Även gjort en synundersökning och yes, det blir nog ett par glajor inom en snar framtid. Ska in och kika till helgen på ett par bågar. Jag har inte speciellt mycket till synfel men det kan underlätta för mig när jag sitter och läser mycket. Har juh haft spännings huvudvärk, i ögonbrynen och kinderna eftersom jag spänner ögonen och kisar så mycket. Börjar bli gammal nu :P Ser dock väldigt bra på långt håll så det kan jag juh skryta lite med iaf ;) Jag får bli bättre på att blogga nu. Ska försöka bättra mig i helgen!

Jag undrar ibland vilka ni är som kikar in här, för det är några stycker men får inte så mycket kommentarer, så lämna gärna ett avtryck ibland  :)

Haha har letat igenom lite bilder och jag älskar juh att prova andras brillor. Här har ni några glasögonförslag ;)






Pluggfeber

Nu är det plugga som gäller på schemat vill jag lova, hela gårdagen satt jag och skrev på tentan men tillslut blev det stopp i hjärnan och jag befriade mig från plugget med att ta mig ut ur pluggfängelset! Jag tog mig genom pissregn bort till gymmet för lite step up. Oj oj vad vi körde på och skakade rumpan till shakira :P Var ny ledare och svårare koreografi men jag hängde med hyffsat okej ändå måste jag säga.

Idag steg jag upp vid kvart över 8 för att sätta igång med pluggeriet. Jag har insett att jag är som bäst på att plugga de två -tre första timmarna efter jag har vaknat och sovit ut. Då är motivationen på topp för att sedan sakta men säkert sjunka allt eftersom dagen går. Kl är snart 2 och jag sitter här och bloggar istället för att plugga. Det säger väl allt? Nä men man måste få sig lite pauser till och från och just nu har jag min lunchrast. Ska strax sätta igång igen med att ordbajsa lite och se om det kommer något mer vettigt ur mig idag. Ska åter spendera kvällen på gymmet med att skaka loss kropp och själ med lite afrodans. Sitter man inne och pluggar hela dagen måste man ut och röra på sig, annars blir man juh tokig!

Inte speciellt givande inlägg, men det är inte mycket mer som har hänt nu när det är råtentaplugg som gäller.

Hoppas ni har en bra dag!


Söndags mys

Idag har vi haft en minst sagt lugn och skön dag. Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos mamma och pappa med oxfilet och hasselbackspotatis på tallriken. Mycket mys, medans Tobbe var ute med kolegorna. Han var därför lite trött idag och sov bort halva dagen, men vi kikade på lite sällskap och fördrev tiden rätt så bra ändå. Sedan blev det ett trevligt resturangbesök och bio med Anna och Andreas. Bra film och trevligt sällskap :)Will farell är juh för bra asså :) Så avslutar vi denna veckan och välkomnar den nya :) Hoppas ni haft en bra vecka! Det har iaf jag :)




För att jag älskar dig





Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Låt mig få bära dig när du är svag.
För du betyer allting för mig. 
Va inte rädd. Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. 
Här blir jag kvar. För här vill jag stanna. 
Se på oss nu. Livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är 
Och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker. 
du betyder allt för mig. 
Va inte rädd. Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig.

Dagen D...

Idag är dagen då jag ska genom föra min examinationsaktivitet med barnen ute på praktiken, lite nervös men jag tror det kommer gå galant :) kl 11 är det över och då börjar helgen för min del och jag kan börja skriva på mitt examinationsarbete. Sedan firar vi med fest hemma hos hanna kväll. Önska mig lycka till! :)

...




Jag funderar en hel del på en massa onödiga saker när jag sitter på spårvagnen. Där finns det tid att fundera över ett och annat och denna fundering är väl igentligen från gårdagen. Men jag satt och funderade på vad alla orter har fått sina namn efter. Var det en Göte som byggde en borg?? Var stockholm en holme som exporterade stock? Odlade dem mycket halm i halmstad? Bröt de malm ute på en ö utanför malmö? Var Varberg ett berg fullt med var? Hade dem mycket ström(el) eller en ström fors i strömstad? Var det en kung som bodde vid älven vid kungälv? Ja ni förstår :) Har ni inte funderat över det? :)


Hejdå sommar...

Med dessa bilder säger jag hejdå till sommaren för i år för nu är verkligen hösten här








Varbergs kurort

Jag har juh inte berättat så mycket om vår fina helg på varbergs kurort. Men jag har delat med mig av lite bilder iaf :) När vi kom dit hamnade vi i den nybyggda byggnaden och jag tror knappt någon hade bott i vårt rum innan. Det riktigt luktade av nymålat och rummen var jätte fina :) Vi tog med oss våra badrockar och tofflor man fick och begav oss direkt ner till till spaavdelningen. Där hittade vi en 32 gradig havsvattenspool, en 34 gradig pool, en 14 gradig pool och en bubbelpool, samt en underbar ångbastu med eucalyptus doft och två andra bastu. Vi for upp och ner ur de olika poolerna och bastade där emellan och efter ca två timmar var vi helt slut :) Underbart skönt var det! Vi tog oss därför upp till rummet och byte om, innan vi begav oss på en liten promenad längst med havet. Så vackert i det fina vädret och en jätte vacker solnedgång <3 Romantik på högsta nivå ;) Sedan åt vi en middagsbuffe innan vi däckade på rummet halv tio :P

Dagen efter åt vi en underbar frukostbuffe och sedan bega vi oss till spa avdelningen en snabbis innan vi fick checka ut.

Tack älskling för en underbar helg<3 Älskar dig så!






Ett stilla lugn...

Nu är vi hemma efter en underbar helg på Varbergs kurort och jag känner mig som en ny människa. Man borde göra detta oftare och man hittar lugnet om bara så för ett dygn.



















Ny hårfärg :)

Igår fick TObias hjälpa mig att färga håret :) Fick panik när min färg som hette djup chokladbrun färgades allt mer lila när färgen var i men resultatet blev sån tur var inte lila :) En mörk härlig höstig nyans :) Muppig bild men orka inte ta om :P


Mary Kay spa kväll

Igår var jag på spa kväll hos Tobias mamma. EN jätte trevlig kväll då vi fick ett underbart fotbad, prova på olika body scrubs på benen, prova en underbar rakgel, fila fötterna, prova läpp scrub och balsam, samt andra olika body lotions, alla av märket Mary Kay. Mina ben är mjuka som babyfötter coh mina ben lena och mjuka som siden. Underbart! Jag beställde grejer för 800 kr! Haha men dom hade ett jätte  bra sett som ska vara bra mot acne (vilket jag lyckats få tillbaka efter några års uppehåll) Men nu ska det bort, så det är lika bra att testa! Jag har juh provat det mesta som finns på apoteket och inget fungerar särskilt effektivt, så det kan vara värt ett försök för att få finare hy i ansikte. Ska man vara fin får plånboken lida pin eller vad säger ni? ;) Det blev även en bivax kräm som mjukar upp fötter och händer! Så fin ja ska vara i höst!

Efteråt blev det middag och kaffe. Tack Agneta för en härlig kväll :)


Just the way you are <3

Jag bara älskar denna låten, texten är så underbar :)



Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Onsdag

DÅ var onsdagen här och gårdagen var det fullt schema från morgon till kväll. Fick in och jobba, vilket jag hade hoppats på för lite extra cash. Det blev till att åka och bada i kärra badet med barnen. Trevligt! Lite vattengympa sådär på morgonen. Borde man göra oftare! Efter jobbet bar det av raka vägen till kortedala för lite Afrodans. Mina afrodansande vänner bangade ikväll men jag körde på som bara den :) Sedan var det veckohandling och matlagning. Så när klockan var kvart över 8 fick jag sätta mig i soffan och jag var helt slut i hela kroppen!

Nu ska jag strax iväg till skolan som vanligt. Hoppas ni får en fin dag!


Måndag igen

Då vaknar man upp ännu en måndagmorgon. Har haft en jätte härlig helg med mycket sport på schemat. Syrran, Cissi och jag var och tittade påTobias handbollsmatch mot kärra, som dem såklart vann :) Inte nog med det så blev Tobias matchens lirare i sitt lag och han var verkligen grym i mål. På kärras hemsida kallade de honom för en Super Keeper ;) Till pris fick han en stor kasse full med mat från Coop :) Det tackar vi för! Kvällen var lugn och skön och vi avnjöt ett glas vin framför tv:n. (pensionärs varning ;)

Söndagen började vi med "fin frukost" såklart och sedan styrde vi bilen mot Ikea. Det blev inte mycket inhandlat med nya dra på lakan blev det iaf :) Det var juh det vi åkte dit för så. Sedan kom Emelie och hämta upp mig och vi åkte mot Lundbystrand för att kika på när Cissi spelade match :) De vann i sudden death! Gött! När man kom hem fick jag tvångs titta på fotboll arsenal-chelsea för att sedan spela lite Fifa 11 med grabbarna hemma i soffan.

Idag ska jag till min nya praktikplats för en liten fältstudie, hoppas dem är snälla mot mig ;)


Varbergs kurort

Igår hade jag en mysig hemmakväll med älsklingen. Vi planerade den kommande helgen. Planerna var först att åka till haverdal med vänner, men inga var lediga nästa helg. Vi bestämde oss för att hitta på någonting annorlunda tillsammans istället. Så vi bokade en övernattning på varbergs kurort. Ska bli underbart att åka bort och njuta av spa anläggningen, varandra och en god mat och frukostbuffe :) Längtar verkligen tills nästa helg! Det är vi värda <3


Bikini dolls


Thailand

Spenderar kvällen hemma med mamma och pappa och vi har drömt oss tillbaka till thailand. Kickat på gamla thailands videofilmer och tittat på gamla kort. Hittade denna på mig och syrran som jag inte sett innan. Vill tillbaka!




Äntligen Fredag!

Jag har legat och snoozat 20 minuter idag, vilket inte hör till vanligheterna. Det är lättare att gå upp med ett ryck, annars somnar jag om och blir bara ännu tröttare. Men idag kunde jag inte förmå mig att lämna den varma sköna sängen. Idag är det fredag och som jag har längtat. En vecka som jag väntade mig det värsta utav har trots allt blivit väldigt bra :) Jag fick vara på Hannas praktik och göra boksamtalet, vilket gick super bra, jag lyckades få en ny praktikplats tills på måndag. Nu är det bara redovisningen kvar om nån timma, men den orkar jag inte oroa mig för :) Nu är det fredag och jag ska njuta hela dagen ... Efter redovisningen blir det sushi med basgruppen! Trevligt!

RSS 2.0