H&Ms vårkollektion!!!

H&m:s vårkollektion har kommit och jag njuter till fullo varje gång vårkatalogen dimper ner i min brevlåda! Jag är som ett litet barn som ringar in va dem vill ha i en leksakskatalog inför julafton! Så mycket fina grejer och jag klickade hem grejer för över 2000 kr i kassan, men klickade bort de när jag insåg att jag bara skulle fönstershoppa! Här nedan är iaf några av sakerna jag kommer att införskaffa :) frågan är bara när?!
Va tycker ni om H&M:s vårkollektion!




Årets julklappar!


Dan före dan!

Då var det redan dagen innan julafton och man har fullt upp här på jobbet när vi har varit tre man kort på morgonen! Vi har trots allt hunnit me lite bus i snön och haft en trevlig dag ändå!

Efter jobbet bär det av hem för att hämta lite julklappar och byta kläder och s edan ska de handlas ingredienser för lite julbak som ska göras hemma hos mamma och pappa. Vi åker dit, bakar pyntar granen och spelar lite bingolotto(trots att vi igentligen itne tycker det är så kul men de är juh tradition!) Ska bli myspys!

Jobbdag!

Idag är man uppe med tuppen och ska tillbaka till jobbet för att vikariera några dagar! Ska bli roligt att träffa alla, men ack så segt att gå upp såhär tidigt! Det är jag itne jätte van vid! Och då har jag ändå sovmorgon och börjar 8.30! sedan ska jag in till stan en snabbis efetr att jag har slutat klockan fem! FUllt ös medvertslös! :) HA en bra dag!

Mysdag och myskväll!

Idag har jag och älskling haft en riktig degar dag! Jätte skönt för de känns som att de var evigheter sedan man hade en dag och inte behövde göra någonting! Vi har kikat på tomten är far till alla barnen och myst med lite glögg och pepparkakor. Vad kan bli bättre! Tack älskling för en underbar mysdag! Love you!


Julklappshopping!

Idag bidde de julklapps shopping till både den ena och den andra! Åhh va kul det är att köpa klappar! Sjukt mycket folk i stan dock, men vi avslutade med en lunch på Ma cuisine vid domkyrkan! Gott! Ungsbakad lax oi hummersås och färsk pasta, inte fel alls!  :) Sedan har vi myst i sofan och spelat  tv spel, yeeej hehe...

Nu ska vi strax iväg till Tobbe och tessan för att slänga ihop lite mat och dricka lite vin :)

Fredag!

Ja då var det äntligen fredag och jag ska strax iväg till pappas jobb för att skriva ut mitt arbete! Sedan ska jag iväg till pedagogen för att lämna in det, så har man det gjort! Kan juh itne påstå att jag är hundra % nöjd med den men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket! Efter gårdagen i skolan, var jag inte direkt peppad att plugga, Jag gjorde de dock men frågan är hur bra det blev. Vissa personer har jag svårt att förstå och jag förstår inte varför man itne kan bete sig som vuxna människor och lösa en konflikt på plats istället för att dra in lärare! Man blir bra trött asså.

Men iaf idag är det sista skoldagen! Yeeeej innan de blir lite "Lov", ska jobba och så men de blir ändå många lediga dagar :) Nää nu kilar jag mig! WWIsh me good luck!!

Ikväll blir de julemys hos frida me1 yeeeeej!

Yeeeeeeeeey

Idag fick jag reda på att jag har klarat photoshopkursen! Wiieeee!! Underbrt 7,5 poäng extra ja tack :) här har ni mina fina tre bilder jag redigerade för att klara den :)

 

Före/efter

 

Före/efter

 

Före/ efter

Va tycks!?


Teater planerings dag!

Idag har vi haft en heldag med vår sagoprojektsgrupp och det börjar arta sig inför våran teater föreställning som kommer att ta akt andra veckan i januari! Ska bli riktigt roligt! Just nu är jag heelt slut och skulle egentligen vilja lägga mig ner och sova en stund, men måste försöka få i ordning min bild inlämning!!! Grrr blir galen, jag hamnar hellre här än att plugga på den! farligt! Ska iaf snart iväg med lillasyster och kolla på när Tobbe spelar match kl 19! Får vara där och stötta dem nu efter så många förluster ;)

Triss i damer!

En liten photoshop illustration! Egendesignad klänning ;) i tre olika färger och detaljer. Va tycks? :)


jag ser det snöar!

jag blev så besviken i morse när jag såg på vädret att de skulle snöa i hela landet, men icke!! Här hemma föll regnet med stor besvikelse! Men nu kikade jag ut genom fönstret och såg till min lycka att snön faler utanför fönstret! Yeeey nu blir e pulka åkning med barnen på jobbet på tisdag!!


Jullov i tanken, motivation i papperskorgen!

Jag har personligen gått på jullov!! Jag har ett arbete kvar som inte alls är klart och jag börjar få lite smått med ångest när jag tänker på det men mina tankar och min motivatio har verkligen gått på jullov i förtid!? Jag är nog inte den enda som känner så såhär i sluttampen innan jul jag jag tänka mig! När amn har så få dagar kvar borde man juh tänka, jag är snart klar, jag är snnart ledig kämpa på!! men näää det går bara inte. Har precis trykt i mig en paradis pralin (jooo vi har öppnat en ask innan jul) och funderar över vad det finns för roligt här hemma att hitta på förutom  att plugga. Allt är roligare! Man ksnke borde städa, putsa sina smutsika skor, sortera kläderna i garderoben istället? eller så kanske man faktiskt bore plugga??

Svarta snyggingar

I brist på plugg motivation kan jag juh alltid gå in här och informera er om min senaste shopping som dök upp i brevlådan förra veckan, som jag helt glömt bort att skriva om! Japp de blev en beställning på HM för ett tag sedan, jag har juh så svårt att låta bli när de kliar i shoppingfingrarna! Vad är bättre än att pigga upp sig själv med nya kläder i vinterdeppet?
Svarta leggins behöver man alltid, speciellt då de andra gick sönder! En underbar svart tunika som jag redan har förälskat mig i! Samt denna underbara morgonrock! Perfekt me de korta ärmarna och så söt med sina volanger eller tycker ni inte?


Motivationslös!

Jag sitter här hemma och det är kolsvart utanför. Sitter och försöker plugga men motivationen är inte på topp såhär sista veckan innan "jullovet" om man nu ens kan kalla de jullov. Min bildpärmsinlämning ska vara klar denna veckan och jag tycker att upgiften är hyffsat otydlig! Jag har även problem med att kategorisera de olika barnteckningarna under deras olika schemastadier ! Va inte så lätt som jag trodde! Suck suck! låt mig finna lite motivation! Kanske efter en kopp te`?

Mysig lördag!

Igår hade jag mig en jätte mysig dag! Först bar det av till redbergsplatsen till en secondhand möbelaffär som faktiskt hade riktigt fina grejer. Sedan tog vi en sväng till stadsmissonen för att de om mna kunde hitta något fynd! Turen var inte på vår sida och vi åkte in till stan istället för att försöka hitta några julklappar. Det gick inge vidare för oss och det blev så småningom en fika på Brogyllens cafe. Smarrig smörgås och en julmust till förrätt för att sedan trycka i oss en supergod saffransbulle med mandelmassa!

Sedan fortsatte v¨r shoppingrunda i stadsmissionens tecken och jag fyndade faktiskt en jätte söt mjölk/grädd kanna med tillhörande socker skål! :) 45 kr för båda delarna! Billigt och snygga!


Sedan bar det av hem till mamma och pappa för att leta upp gamla teckningar jag gjode som liten. Riktigt roligt att kika på faktiskt! Sedan blev det  tacos och robinsson :) En riktigt trevlig dag!

Photoshop kursen!

Då har man suttit på sin lilla sovmorgon och pluggat lite tro de eller ej. MEn icke något tråkigt skolplugga utan jag ahr redigerat bilder till den slutgilltiga photoshop inlämningen!  Jag hoppas man får godkänt på den! Då blir lilla Sussi glader :)

Men nu bär det av till skolan för att ha seminarium, ack så trist men måste göras!

Vi ses senare!


Onsdag morgon och sovmorgon!

Det var längesedan man hade sovmorgon i skolan och idag börjar jag inte förens kl 1! Hurra! Då har vi iof seminarium vilket kanske inte är världens roligaste, men det får väl gå bra hoppas jag! Har iaf läst boken tills idag :P Veckan har gått så fort, måndag och tisdag bara försvann! Jaa va ska man mer skriva, veckan hittils har inte varit  direkt händelserik!

Söndags shopping!

Nu ska jag och tobbe (efter att ha städat och gjort glasyr till morotskakan) ta oss en snabb sväng till Rusta för att köpa en tavellist och sedan blir det en sväng till ikea med! Ikea hade nämnligen inte sådan tavellist vi önskade. Sedan kommer fin besök av tobbes mamma och Conny samt mormor och morfar, får se om de blir någon mer sopm dyker upp!

Hoppas ni får en fin söndag!

Viggos dopdag!

Idag var det en alldeles speciell dag! Jag blev gudmor åt den vackraste lilla pojken någonsin! Fridas och Christoffers underbara Viggo! Det var en vacker stund i kyrkan och ett trevligt kalas där efter!
Visst är han fin i sin dopklänning? (frida är självklart också fin i sin nya klänning :)





Big ben!

För att sysselsätta mig lite pillade jag med bilden på big ben/underground skylt :) Va tycks??



Tobbes presenter!

Tv spel gör alla killar nöjda och glada. SÅ ett Assensens Creed blev det, samt ett par snygga björn borg pjamas byxor, eftersom han inte gillar "hud mot hud" när det är varmt så de klibbar :P Blir lätt att man ligger tätt inpå varandra när man sover i en 120 säng. Han blev mycket nöjd och glad iaf! :)

 


Prakitik, snuva och shopping

Idag tog jag mig kraft klockan 6 imorse och ställde mig i duschen. Det var bara att ta tag i sig själv och sin snuva för nu orkade jag inte ligga hemma mera! Det var lite små jobbigt att ta sig igenom dagen med en näsa som kliar hela tiden och nysningar som vill fram men man får hålla inne så man itne smittar alla små ungarna :P Var tvungen att åka in till stan efteråt för att göra lite ärenden. Bla köpa presenter till min kära Tobbe som fyller år på fredag! jag tror han kommer bli nöjd :) Får lägga upp bilder på de sedan när han öppnat dem!

Blommorna frodas

Mina underbara orkideer har fått så mycket knoppar och nu börjar de slå ut en efter en! De är juh så fina! Perfekt med lite sommar i vintermörkret!


RSS 2.0