Hemma från resan.

Då var semestern över lika fort som den kom. 1,5 veckas semster går fortare än vad man kan tro!
Jag och Tobbe hade en helt underbar vecka på cap verde trots att det inte blev riktigt som vi hade tänkt oss. <vi hade inte världens bästa väder och stället var inte det roligaste i världen men vi hade varandra och det gorde resan underbar.
En hel vecka med bara mys. mys, kel, pussar och en massa kärlek. Trodde man skulle hinna trötna på varanda efter en vecka tillsammans, men allt var bara hur bra som helst! insåg ännu en gång hur mycket jag verkligen älskar honom!

Tobias du är underbar, glöm aldrig det ;)

Fixar lördag!

Idag har jag och Tobbe varit förbi Allum en sväng för att köpa kläder som Tobbe kunde ha på bröllopet han skulle på ikväll! Killar är alltid sent ute ;) Men oh så stilig han blev! Mörkgrå, nästan svart skjorta med små ränder i, en svart slips, kavaj och nya g star jeans. En riktigt snygging!

sedan bar det av hemmåt för att hämta resväskan, klättra lite påvinden och rensa gamla lådor innan man handlade mat för att sedan komma hem.

Kvällen själv spenderar jag framför tvättmaskinen! Måste tvätta nu innan man åker iväg så man har rena och fina kläder. Så nu e de bara jag, tvätten och tvn för resten av kvällen. slappt och gött.

Jul mys hos Frida!

Igår bar det av till torslanda efter jobbet. Där möttes man av ett underbart julbord med allt  det viktigaste ettt julbord ska erbjuda. Sedan bakade vi julgodis. smält choklad med dumle, marsmalows och nötter i. mums va gott. Sedan tittade vi på Sunes jul! Underbar men frustrerande och lätt ångestladdat när rudolf inte får som han vill ( och det får han juh aldrig) och det blir aldrig som han tänkt sig!

Hur som helst en jätte mysig afton!

6 dagar kvar!

Nu är det bara sex dagar kvar tills avresa och jag vill bara åka nu nu nu!!! Ska bli helt underbart att bara kunna ligga på stranden med solen i ansiktet och kunna ta sig ett dopp när man blivit sådär härligt svettig att man inte pallar mer! Skönt att bli lite brun om näsan me! Är blek som ett lik!

Sitter på jobbet och försöker skriva ut biljetterna, men självklart är det något fuffens så det fungerar itne som det ska! Får försöka igen senare! I eftermiddag ska man hem till sin lilla sjuka frida och ta hand om henne en stund. Ska bli trevligt att ses! var längesedan nu!

SKönt med fredag!

Stan marathon! :)

Idag blev jag väckt kl8:30 av en ,som vanligt, morgonpigg tobbe, pussa krama och i princip hoppade på mi för tt få mig att vakna!

-Gå upp nu lago! Vi ska in till stan idag!

Upp gick jag och en timma senare var vi påväg in mot staden. Nu har man nästan alla klapparna klara, bara till pappa kvar! Skönt. Sedan gick vi för att byta den fina skjortan som jag köpte till tobbe i födelsedagspresent som självklart var för liten runt överarmarna. KAn man banta bara överarmar? Men han fick valt en fin levis skjorta istllet som var på rea och en jätte fin Paul Smith halsduk som han blev mycket nöjd med :) Så det blev bra tillslut det me!

Hem och vila i 2 timmar och sova bort min huvudvärk och nu ska jag in till staden igen med lilla fia som är på besök i vår stora stad! Mys! Sedan ikväll blir det party! Jehooo!

Födelsedagskalas för älsklingen!

Idag fyller min fina 25 år! Det firades med frukost på sängen, paket och morgonmys sådär vid 6 snåret innan det var dags att dra sig vidare till jobbet.

På jobbet har jag bakat lussekatter och kollat på film större delen av dagen. SKönt!

Sedan när man kom hem var det bara att sätta igång och fixa inför kalaset. 13 personer i vårt lilla varadgsrum, men det gick. Finns det hjärterum så ;) Var trevligt och nu är vi mätta i magarna!

RSS 2.0