Mitt skit projekt ;)

Äntligen efter många om och men har jag lyckats med min video :) hehe hope you like it!


Skiftande ögonfärg

Mixtrar lite i videoprogrammet förstår ni :)


Dagens lunch

Efter en sväng hos pappa bar det av till affären för att inhandla lite grönsaker. Var så sugen på en grekisk sallad till lunch och så blev det!


Detalj

Har inte visat mitt senaste inköp. Här har ni några detaljbilder!

En väska gjord av nitar
Måste vara minst hundra bitar




Bra start på dagen

Åh vilken skön morgon! Jag vaknade till vid 8 och insåg att jag faktiskt inte har någon tid och passa eftersom vi ska arbeta självständigt med vårt projekt idag. Drog mig lite i den varma sängen och somnade om efter en stund. Vaknade en halvtimma senare av att solen strålade in i sovrummet och trodde klockan var minst 11, men nejdå den var bara halv9 :) Steg upp och gjorde mig lite frukost och kokade kaffe. Satte mig vid köksbordet och njöt av solen som sken in. Smutta lite på mitt varma kaffe och kom på att man kanske skulle ringa jobbet och fråga om sommarjobb. Det trodde hon inte var några problem men ksulle höra av sig när hon visste hur många som ville var alediga osv. Vi får hålla tummarna, annars får jag la sticka upp till norge??

Planerna för dagen är att besöka pappa på jobbet och tillverka min lilla hemliga låda ;) Sedan ska det dokumenteras och klippas ihop till min lilla projekt film :) Komer bli en mysig dag, Speciellt eftersom det är så underbart väder :) ha en fin dag!

Skit projekt! ;)

Haha jag har ett riktigt skit projekt på gång! Det ska bli riktigt kul att göra och ni kommer få se resultatet av mitt lilla projekt här på bloggen när det är klart! Att skit kunde bli så skitkul ;) moahahha Nu ska jag ut och leta skit!

Vårigt värre :)

Vilken underbar morgon man vaknar till. En sol som väcker mig en halvtimma innan jag behöver gå upp och som värmer sådär gott på ens morgontrötta kropp. En god grötfrukost och jag var redo att göra ett besök hos Hanna för att planera inför vår redovisning. Det gick som en dans och efteråt blev det en promenad till Tobbe som jobbade en bit där ifrån. Får äntligen efter 2 år och 7 månader se honom göra något av hans fina verk :) En shuts in till stan fick jag med för att besöka min far för att säga grattis och för att skriva ut hemtentan. Pappa svarade iicke i telefonen och jag fick via mamma reda på att han befann sig i borås på modellvisning (inte fotomodell visning:P) och fick därför pallra mig till skolan för att fixa med utskrift. Hemtentan är nu utskriven och klar och nu ska jag bara öva lite inför redovnsningen imån, sen är jag friii som en fågel, friiii som en fågel....Härligt :)

Middag och Vin :)

Ikväll blir en kväll med Hanna, Kicki och Linnea från klassen :) Ska käka lite middag tillsammans och dricka lite vin och sen får vi se vad det leder till :) Ska bli super roligt! Lite huvudvärk har jag efter att ha stirrat på ett antal avsnitt av the hills på datorn, men de har jag bedövat med en huvudvärkstablett. SÅ snart är man fit for fight igen. Hungrig börjar jag bli. Undra hur det går för mina vänner som jag ska möta upp vid affären! Ha en fin kväll!
I will :)

Fredag på pastahaus

Idag har jag haft en riktig tentaplugg dag. Verkligen behövligt och det är skönt när man ser resultat på de man gör! Nu ska jag strax åka iväg för en liten middag på pastahaus med Anna och Lina för att fira Linas födelsedag. trevligt!

Hoppas ni får en fin kväll!

Mer från vår fotoshoot :)

Här kommer ännu en bild på söta Mikaela :) Har börjat rimma till mina bilder. Höhö kul va? ;)

Hon bort mot horisonten ler
Undra vad det är hon ser?



Foto: Jag
Kamera: Nikon D5000


Kristall

Eviga kristall som får mig på fall
Glimmande glas kan enkelt gå i kras



Foto: Jag
Kamera: Nikon D5000



Aretha Franklin

Bra låt de där ;)

(oo) What you want
(oo) Baby, I got
(oo) What you need
(oo) Do you know I got it?
(oo) All I'm askin'
(oo) Is for a little respect when you come home (just a little bit)
Hey baby (just a little bit) when you get home
(just a little bit) mister (just a little bit)

I ain't gonna do you wrong while you're gone
Ain't gonna do you wrong (oo) 'cause I don't wanna (oo)
All I'm askin' (oo)
Is for a little respect when you come home
(just a little bit)
Baby (just a little bit) when you get home (just a little bit)
Yeah (just a little bit)

I'm about to give you all of my money
And all I'm askin' in return, honey
Is to give me my profits
When you get home (just a, just a, just a, just a)
Yeah baby (just a, just a, just a, just a)
When you get home (just a little bit)
Yeah (just a little bit)

------ instrumental break ------

Ooo, your kisses (oo)
Sweeter than honey (oo)
And guess what? (oo)
So is my money (oo)
All I want you to do (oo) for me
Is give it to me when you get home (re, re, re ,re)
Yeah baby (re, re, re ,re)
Whip it to me (respect, just a little bit)
When you get home, now (just a little bit)

R-E-S-P-E-C-T
Find out what it means to me
R-E-S-P-E-C-T
Take care, TCB

Oh (sock it to me, sock it to me,
sock it to me, sock it to me)
A little respect (sock it to me, sock it to me,
sock it to me, sock it to me)
Whoa, babe (just a little bit)
A little respect (just a little bit)
I get tired (just a little bit)
Keep on tryin' (just a little bit)
You're runnin' out of foolin' (just a little bit)
And I ain't lyin' (just a little bit)
(re, re, re, re) 'spect
When you come home (re, re, re ,re)
Or you might walk in (respect, just a little bit)
And find out I'm gone (just a little bit)
I got to have (just a little bit)
A little respect (just a little bit)

Fotoshooot

 Idag efter en hård dags plugg tog jag mig hem till Mikaela för att agera lite fotograf. Mickaela fick stå modell och sedan var det bara att klicka, klicka och klicka! Blev många fina bilder :) här har ni ett smakprov i svart vitt och färg! VIlken GIllar ni bäst? :)







Hemklickat!

Jag kunde inte bärga mig :P Klickade hem lite godsaker från H&M som blir fina till våren sommaren :)
EN jacka, en bekini och en söt liten klänning/tunika :) JAckan hittade jag inte på bild nu.. konstigt.. men Vad tycks??


Ego...






Fredag!

Efter två dagar med illamående och en magknip som får en att vilja spy upp sina inälvor mår magen mycket bättre. Det tackar vi för, för sömnlösa nätter med magknip och ett antal toabesök gör en inte så himla pigg om dagarna. Gjort min sista dag på Vfu:n för denna gången och det känns härligt att komma tillbaka och träffa alla goa i skolan.

Mötte upp Josefin, Frida, Tottis och underbara lilla Viggo i stan förut :) Blev en trevlig fika på cafe vanilj. Kul och se den lilla gobiten igen. Händer så mycket mellan gångerna :) <3

Ikväll blir det bio med Josefin och Björn :) Ska bli mycket trevligt! Shutter ISland blir det denna gången :)
Hoppas ni har en fin fredag!

Utmattad!

Anledningen till att jag inte orkat blogga så mycket de senaste två veckorna är för att jag helt enkelt inte har orkat. Fullt upp om dagarna, plugg som hänger över en och praktiken som tar på krafterna, så när jag haft lite ledig tid har jag varken känt att jag haft någonting att skriva eller haft lusten att sitta vid datan överhuvudtaget. Inte likt mig va??

Jag hade i vilket fall en jätte mysig helg. Middag på fredag hos Tobbes Mamma och Conny. Underbar kycklingrätt som rundades av med en ännu underbarare efterätt och lite kortspel. Lördagen drog jag ut Tobbe på "utflykt". EN liten tur till Backaplans nya skooutlet, som var i världens skummaste lagerlokal och det fanns inte mycket  att hänga i granen ens. Så det blev en tur till Chilli därefter och vi hittade en soffa vi vill ha, och ett matsalsbord och massa mer saker, så nu är det bara en ny lägenhet som behövs ;) Kvällen skulle jag spenderat ensam eftersom de flesta var upptagna och tobbe skulle på pokerkväll. Pokerkvällen blev inställd så de blev hemma mys med sushi, melodifestivalen och lite tv-spel istället. På söndagen tog vi en promenad i härliga lunden i solens sken tillsammans med Tobbe och tessan för att sedan laga lite mat tillsammans. EN smarrig hemmagjord pizza med mycket champinjoner :) Sen var helgen slut, lika snabbt som den kom och nu är det tisdag igen.

SÅ de är vad jag pysslat med! Vad har ni själva gjort?!

Dålig uppdatering

Riktigt dålig uppdatering här i bloggen men jag ska försöka bättra mig! Är ute på opraktik nu och barnen är för söta :) Trivs så bra där.

Lilla V springer runt med en liten varghunds godsedjur
-Susanna, fråga vad han gjort med varghunden! :)
- Vad har du gjort med varghunden V?
- Jag kissa på den!

Haha söt!


RSS 2.0