Råtta!

Usch! Jag skulle gå ut med soporna för en liten stund sedan. Locket på den fyrkantiga soptunnan var stängd så jag var tvungen att gå in i soprummet istället för att lite snyggt bara slänga in påsen! Å precis när jag slängt i påsen och locket far igen hoppar en mörkgrå, stor äcklig råtta fram mitt framför fötterna på mig! Fyyy! Jag är inte rädd för råttor så men till å me jag utbrast ett -Fyyyyy, va äckligt! haha. Tur att ingen såg mig! Troligen blev råttan lika rädd när han såg mig för han sprang snabbt tillbaka in i hörnet!


Bilder från korfu!

Satt och kikade igenom mina resor här på blogge noch insåg att jag inte delgett er med bilder från våran resa till Korfu! Detta måste juh bara göras för vi hade juh en super fin vecka där och jag kan verkligen rekomendera er att åka dit! En Jätte vacker ö med underbart god mat, mysiga resturanger och en mysig stad!


Looondon baby!

Jehooooo! Har helt glömt berätta att jag bokat flyg till LOndon baby! Jag och Mikaela åker bort från torsdag till måndag morgon! Trodde bara vi skulle vara där till söndag morgon men de blev ända till måndag :D ska bli super roligt!! Har aldrig varit i london innan och det ska bli så roligt att uppleva ännu en storstad!

Blir en hel del sightsing för att se allt de där man måste se när man är i London! Wieee det är bara att läsa på om staden! Sedan blir det säkert en del shopping! Super mys att vi åker i slutet på november så att julskyltningen är uppe och man kan köpa lite julklappar där :D Madame tousos eller hur det stavas måste man juh till och herods och big ben och jaa va har ni mer för tips??? Ge mig alla london tips ni har!

London baby! Here we come!

 


Livet är njutbart!

Jag är så nöjd med livet just nu. Sitter i soffan efter att ha tagoit en underbart skön promenad i höstvädret, tagit en riktigt lång dusch bodyscrubat hela kroppen, smort in mig i min nya body lotion från The body shop! Fick en gratis gåva av deras nya doft eftersom man är kundmedlem (grymt bra)! DOftar ljuvligt gör den med! har även gjort lite face scrubing. Lite strösocker som man fuktar och mjukt och försiktigt maserar in i ansiktet. Känner mig som en ny människa nu när jag sitter här.

Idag njuter jag av livet till Erik Hassles skiva! Underbart! >En riktigt höst-mys-må-bra-skiva :)

Mamma fyllde 50!

Har ju helt glömt att skriva om mammas 50 års dag! DÅ blev vi bjudna på en jätte mysig tur med räkbåtarna! En tur ut i skärgården, styrsö och nästan ända ut till vinga fyr! Vi hade jätte fint väder som tur var så vi tuffade fram i skärgården tills solen hade gått ner! EN trubadur som spelade och sjung var med och det var stämning kan jag lova!

Det ingick en fördrink och räk/lax buffet! Fanns mängder av lax, sill, räkor, mussolor olika såser, gott färskt bröd, potatis! Det var verkligen helt underbart gott och maten åt vi självklart tillsammans med ett glas champange! Fint ska det vara när man fyller 50! Mamma var så glad och nöjd och det var verkligen en lyckad kväll!


Underbar helg!

Nu är det tisdag och jag är som vanligt kass på att skriva här nuförtiden! Fy mig! Jag och älskling har haft en riktigt underbar helg i köpenhamn, det kunde inte bli mycket bättre! Mysig tågresa ner på 3,5 timma, där man fick beskåda soluppgången, ROmantiskt javisst haha ;)


Tåg utsikt ca kl 10 i skåne

 I bedårande solsken anländer vi i storstaden och hittar snabbt till hotellet. Lite tidiga som vi var kunde vi inte checka in direkt när vi kom, så det blev en tur på ströget som låg ett stenkast från hotellet. Många affärer senare var vi trötta i fötterna och kl 2 på dagen avnjöt vi en dansk kall pilsner! Det hör juh till ellerhur? ;)

På kvällen blev det en promenad bort till nyhavn i kvällssolen. Mysigt värre! Vi beställde entrecot med beasås och potatis, men fick istället oxfilet med pepparsås och pommes?! Då vi klagade och sa att de var inte vad vi beställt försökte hovmästarn att övertala oss att enrtecot på danska ör desamma som oxfilet? Hmm men såsen och potatisen då? Aja dom ville inte erkänna sitt misstag, men tobbe och jag åt det vi fick, oxfilet är juh inte fel heller. Orka vänta 30 minuter på ny mat när man är as hungrig!


Nyhavn


Glad & hungrig på Skeppar krogen

Under lördagen blev det lite mer shopping(för tobbes del) och en god lunch på en mysig bakgård till ströget, i strålande sol! Njutbart! Kvällen spenderade vi på tivoli, men det blev inget åkande. Lite spel och en pilsner tillsammans med pensionärer fick duga bra! Vi hittade en jätte mysig resturang som hette Zirup som låg på en parallelgata till ströget, med den godaste maten!! Mmmmmm va gott det var! Rekomenderar jag helt klart om ni ska dit!


Avnjuter en grekisk sallad

Sista dagen åt vi av den underbara hotellfrukosten och jaaa dom hade wienerbröd!! Gott!


En underbart lyckad helg med älsklingen! Kärlek!!!!


Snart bär det iväg!

Åhh vad jag bara längtar tills det blir fredag! (inte långt kvar) DÅ bär de tav till Köpenhamn för en romantisk weekend ;) Hehe det ska bli så mysigt att åka iväg och vi får hoppas att hösten har kommit till köpenhamn för hur mysigt hade det itne varit att strosa runt hand i hand på ströget i sådär härlig höstluft, med en lite varmare kofta på sig. Mysfaktor! Gå och äta på några mysiga resturanger på kvällarna och kanske blir det en sväng till Tivolit? Vem vet!?

Vi har inte planerat helgen speciellt mycket forutom vilket hotell vi ska bo på och när tåget går! Resten av helgen tar vi som den kommer. Ska bli härligt med en liten mini semester med älsklingen!


Regina spektor

Regina spektor har verkligen en egen stil och jag bara älskar de flesta av hennes låtar. Nu är den personliga favoriten Laughing with. Lyssna och njut!



Vad tycks? :)


Video konversation med anna :)

Åh vilken bra start på dagen det blev, loggade in på datan och såg att anna var online och vi började prata videokonversation. Där fick jag se vår söta lilla Anna live från hawaii! Super kul! Kändes konstigt, för de kändes som att hon var i rummet brevid. Super bra sändning och knappt någon fördröjning! Heja msn! Ibland är det allt bra! Billgt sätt att hålla kontakten med varandra med istället för att lägga ner massa pengar på dyra samtal :) Inte för att de inte hade varit värt att köpa telefonkort, men det är juh alltid super om man hittar ett gratis sätt :)

Var som att man pratade med varandra igår när man väl fick prata med varandra igen. Kul att höra vad hon har för äventyr för sig på andra sidan jorden! De fälldes en å annan tår, men mest glädje :D

Det var dagens bästa än då länge :) resten av dagen har man varit i skolan och arbetat med arbetet. Mindre kul men skönt att få det gjort :)

Sedan blir de kanske en sväng till biblioteket och träffa jossan :)

Min kreativa sida!

Idag fick jag ge mer plats åt min kreativa sida då det var dags för bild. Vi fick den äran att tillverka var sin handdocka. Min första ide var en tjej med långa gula flätor, men allt eftersom vi skapade ändrade sig utseendet och det blev en liten busig tjej med guldiga lockar. JAg blev faktiskt nöjd! super söt blev hon! eller vad säger ni? :)


Kantareller i mängder :D

Åhhh idag har jag faktiskt haft en väldigt bra dag trots att den varit heeelt fullspäckad och jag har flängt runt som en vante :D Först var det skola 1,5 timma, sedan bar det av till jobbet och fick äta lunchen på bussen! Sedan jobbade jag från kl 13-16:15, lite lagom sådär.

Sedan åkte jag till Hilldedal för att hämta upp lite kantareller som Maddes pappa snällt har skänkt till en kantarell älskare som mig! :) en hel plast påse(konsum påse) full med härliga gobitar! Sååå tacksam! När jag ändå var i krokarna passade jag på att slinka in hos mikaela på en kaffe. Mycket trevligt eftersom vi inte ses lika mycket nu eftersom vi inte går i samma klass :( Trevligt att träffa henne :) Sedan hämtade tobias upp mig och vi lagde god tacos paj till middag samtidigt som vi tvättade och rensade kantareller! Efter maten var det dags för idol och efter idol har jag stått och förvällt kantareller i snart en timma! SÅååå mycket kantareller! Det fyllde hela diskhon!

Kolla bara! :)




Gårdagen :)

Gårdagen blev bra tillslut! Tog tag i mig sälv och min bakiskropp och tog en sväng till ikea med min kära lillasyster. Blev ingen shopping men en trevlig liten tur. Sedan blev det en sväng på mediamarkt oxå, lika bra att passa på när man ändå är i närheten ;) Men sedan sa bakfyllan emot och vi åkte hem till mig å drack lite kaffe och spelade lite Lips! :) Trevligt!

Idag har man då en lesig måndag! Känns skönt även om att jag låg och hoppades på att jobbet skulle ringa i morse och vilja ha in mig, men icke! Jag och syster pratade om en liten utflykt idag, men vi får väl se vad som händer! vad ska ni göra idag?? pössen

Dagen efter.

Åh dagen efter man har varit ute på krogen, minns man varför det var så längesedan sisst! Det är juh så jobbigt att må dåligt dagen efter! Varför utsätter man sin lilla kropp för detta? Trevligt var det igår iaf och lite shopping blev det allt :)

Har inte gjort någon nytta idag alls! legat i soffan sedan jag vaknade vid halv ett! Kikade lite på Annas hawaii bilder hon har lagt upp och hon ser ut att ha det jätte bra! Jag vill me!! Men anna etfersom du läser detta? :) jag saknar dig och vill att du kommer hem!!!!! tomt utan dig här hemma :,( Får hoppas tiden går fort så jag får hem dig snart igen!

What to do resten av dagen då? ganska gött att va bakis och tillåta sig själv å bara vara :P det får man faktiskt göra ibland!

Instrument byggande!

Imorse bar det av till frölunda för att ha slöjd! Mysigt med lukten av sågspån och lack osv. påminner om när man var liten och var på pappas jobb eller när man själv hade träslöjd. Konstigt, kände mig precis lika gammal som när jag sist var i en träslöjdsal, men ändå var det kanske 10 år sedan? Konstigt...

Vi fick iaf i uppgift att tillverka en trumma, med kalvskinn som vi fick spänna upp på en rund cylinder och fint blev det. Väntar med spänning på att skinnet ska torka så att det går att spela på den. Nästa vecka ska vi börja dekorera och måla den :) Kul Kul! Vi fick även göra lite andra instrument som man lätt kan göra tillsammans med barn, som tex maraccas, typ av tamburin samt en kazoo :) Nu kan jag starta en orkester där hemma! Undra om grannarna skulle uppskatta det? ;)

Trött i hela kroppen är jag efter allt filande och sågande och hamrande, och nu har jag inte mycket ork kvar. Blev upphämtad av mamma efteråt och vi for till affärn och handlade middag, jag och Tobbe ska käka här ikväll. Bra att passa på när man är fattig student att snylta lite mat från päronen ;) Nää, det är juh faktiskt väldigt trevligt med !

Nu ska jag ner och göra mamma sällskap igen! Hoppas ni får en bra fredags kväll!

Pöössss!


Idol!!

Åhhh ibland är de bra md reklam! Nu såg jag att Idol börjar på tisdag kl 20.00! Det första utagningarna är juh alltid lika roligt att titta på och speciellt om det är någon man känner som är med! Oftast ser man någon man känner igen från göteborg som är där och skämmer ut sig! :) IDOL får man itne missa!


Frukost och nyhetsmorgon!

Här sitter jag framför tv:N och njuter av en kopp kaffe och två smörgåsar. Härligt med sovmorgon då man börjar kl 10! Då kan man passa på att ta de lite lugnt framför tv:n innan den hektiska dagen sätter fart ;) För idag ska vi läsa drama från 10- 15. Hur ska detta gå? jag är inte direkt någon teater apa men man kanske blir?

Åh nu sa dom på nyhetsmorgon att Fibes oh fibes ska uppträda efter reklamen , de får man inte missa :D bra start på dagen!

Vad ska ni hitta på idag??


Är det såhär det ska vara att plugga??

Haha jag har de så sjukt slappt på skolan nu, det känns som att jag har kommit tillbaka till förskolan! och inte högskolan! Idag började vi dagen med drama och en musiksamling, vi fick sitta i ring och sjunga och göra rörelser till och sedan fick vi blunda. I våra händer lades någonting som vi fick gissa vad det var! EN siden sjal! Med dessa fick vi låtsas att vi skulle till bal på slottet och vi fick fantisera om va för kläder vi skulle ha på oss. Dansa runt bland trollen fick vi me göra och massera varandra med kastanjer!

Hmm låter det jobbigt eller va säger ni?

Eftermiddagen var det bild som gällde och vi fick lära oss olika skiss sätt och vi fick även klistra med silkespapper!
Mysig dag detta! Imorgon blir det drama! Undra hur det kommer gå!?

Nu är det nopg dags att läsa lite iaf. plugga plugga ;)

RSS 2.0