Första skoldagen avklarad!

¨Då var första skoldagen avklarad och det gick juh väldigt smärtfritt. Fick sjunga litegranna och öva på olika rytmer och så blev vi indelade i nya basgrupper och har därmed fått koll på vilket schema man har! Har ett härligt och slappt schema! Inte många heldagar där inte, så denna terminen blir nog super go! Registrarat mig på en fotokurs på distans med och digital bildhantering, så läser 45 poäng denna terminen. Men det är juh bara roliga grejer så det ska inte bli några problem :)

Efter skolan blev det en runda på stan med Jossan och ida, och sedan mötte vi upp frida och viggan och tog en fika på Cafe vanilj! En god lax sallad blev det för min del! Mums!

Sedan mötte vi även upp sofia, kikade i lite fler butiker och tog en fika på expresso house. Lite besviken över min klena shopping idag så innan jag hoppade på spårvagnen tittade jag in en snabbis på Gina och där hittade jag mig en härlig cardigan för 199kr! Alldelles lagom tunn och mysig! Perfekt nu sådär i början då höstkylan börjar komma in över vårt lilla land.




Måndag morgon och skolan börjar!

Denna dag har känts så långt borta, men nu är den här och skolan börjar. Känns lite konstigt men samtidigt ska det bli ganska roligt! Kommer nog att bli en bra höst! SKolväskan är packad och håret är kammat så nu är jag redo!

Kanske blir en fika med Mikaela efteråt, vi får se :) pöss å kram!


Lips!

Igår tvingade jag iväg Tobbe till allum en sväng, för jag var så himla sugen på att shoppa! Men så ställde han ett litet krav! Han tycker inte det är lika kul att springa runt i affärer som jag tycker... och kravet var att vi ska köpa tv-spelet Lips till Xbox! Ni vet de där som är som singstar! Super bra spel till förfesterna eller om man har tråkigt och vill fördriva lite tid. Man kan även köpa till låtar om man har xbox live, vilket är grymt!

Kände dock att min hals inte riktigt återhämtat sig efter min lilla sjukvecka, med hosta och allt, så nu svider det lite i halsen efter allt gormande!

Så nästa förfest är det lips som gäller!!!


Hårfärgning!

DÅ var det dags att färga håret emellan tvätt turerna! Det blev en caramel brun toning från Loréal paris, som jag införskaffade mig på ullared för en mycket bra penning. Det blev inte mycket skillnad men det ville jag juh inte heller ha. Ville ha lite mer glans och lite mer jämn hårfärg. Man märker dock att de fortfarande är lite mörkare i topparna, men det är nog dax för mig att snart gå till frissan och klippa bort lite!

Får se om jag kan skaffa fram en bild lite senare! Här har ni iaf bild på hårfärgen och hur resultatet förväntas bli!


Sista arbetsdagen = Shopping

Idag var jag juh bara tvungen att fira att det var sista arbetsdagen som fast anställd på Olshammarskolan! Jag kommer säkerligen till att hoppa in som tim vik under hösten men då kan jag juh alltid välja om jag vill jobba eller inte! SLutade tidigt idag och det bar av in till stan, med ett glatt humör i pisseregn! Fötterna badade i vatten och strumporna var så blöta att man skulle kuna vrida ur dom som en disktrasa! Men lika glad för var jag!

Har utsett en kudde på indiska och tjatat hål i huvudet på alla när man varit i stan, att jag vill haaaa den där rosa kudden. Nu efter kanske 2 månaders tjööt tog jag tag i saken och tog mig till indiska! Där hade de passande npg ett erbjudande!!! TA 3 KUDDAR BETALA FÖR 2! SÅ jag kom senare ut med tre kuddar istället för en och tre gånger så glad. 400 kr för tre kuddar istället för 600, Det är riktigt bra!

Tog mig sedan vidare till H&M och där hittade jag ett par jeans som de passande nog hade 100 kr rabatt på! Så man kan juh säga att jag har tjänat 300 kr idag! ;)

Glad är jag iaf och Kuddarna passar som ett Smäck i mitt nyrenoverade sovrum! Nu är det bara tavlorna som ska sättas upp!

Nu har jag precis varit och handlat middag, räkor, vitt vin blir det tillsammas med kärleken och mys framdör tv:n. EN perfekt fredag!

Här har no bilder på mina nya kuddar och mitt sovrum!(Både med och utan bilxt)

Bröllopsbilder!

Jag är som sagt dålig på att hålla uppe den här bloggen, men jag försöker sticka in me nånting då och då. Kom på att jag inte lagt upp några bilder från bröllopshelgen, så här får ni ett par bilder på bruden och brudgummen!

Så fina var dom!



H&Ms Paljetter!!!

H&M har som ni kanske sätt satsat en hel del på paljetter i höst! En liten härlig glitter kick i vardagen! Vad tycker ni om paljetter!?


Köpenhamn helt bokat!

Då var allt inför köpenhamn helgen bokat! Känns super roligt att få komma bort  snart igen! Hittade ett jätte fint hotell som låg jätte bra till, mitt i centrum och nära till allt! Perfekt!  Så nu börjar jag snart räkna dagarna, inte så långt kvar ändå :) Lite synd bara att jag missar en dag på min VFU men jag får ta igen det någon annan dag istället. Går säkert jätte bra!

Måste juh visa hotellet! Men var inne och kika nu och bilderna var i rätt kass kvalite, men här fanns lite å bjuda på iaf :)
Det bästa är juh att frukost buffén! Den ser jag verkligen fram emot! Åhhh så härligt! VIll åka nuuuu!


Bröllopshelg!

Ja man har klarat sig igenom veckan med något som antagligen varit svininfluensan, grattis till mig, jag lever fortfarande! Har åkt på fruktansvärd hosta dock men vi får hoppas den lägger sig snart den med! Nu ska jag strax åka mot skara för att gå på bröllop! Ska bli trevligt och jag mamma och pappa ska sova i en husvagn, vilket jag aldrig gjort förut! Får hoppas jag inte får hostattack mitt under sermonin bara! Kan bli jobbigt i så fall!

BEställt lite kurslitteratur med, 200 kr gick det på för första delkursen, det känns rätt okej och rimmligt! Förra året la jag ut såå mycket pengar på böcker och då fick jag ändå lånat en del.

Nää nu bär det av!

Tisdag!

Imorse tänkte jag va faaan går aldrig denhär förkyldningen, influensan eller va d ekan var aldrig över, vaknar av att man hostar i en timma i sträck, snorig och helt död i huvudet. Men det har lättat sakta men säkert ochn u mår jag mycket bättre! Sååå skönt!!

Nu ska jag iväg till backatorp och träffa tjejerna, skönt efter att man legat isolerad sedan fredags! Vi ska kolla gamla videofilmer från förfester, resor och andra konstiga projek vi haft för oss. Jag känner på mig att de kommer bli en kväll med mycket skratt! Det kan jag behöva! PÖssss

Måndag och hemma från jobbet...

Jaaa, min dumma sjuka håller i sig kan man säga. EN envis liten bakterie jag åkt på! Dagen  har spenderats framför tv:n, va ska man annars göra en sjuk dag? Börjar bli trött på att gå hemma och jag mår som sämst på mornarna och kvällarna. Blir tyvärr till att vara hemma från jobbet imorgon med men det är lika bra att bli helt frisk.

Tobias bakade till mig idag, en utsökt sockerkaka, så här sitter vi nu med en kopp the och sockerkaka! Inte dumt alls! Ibland e han fin han!

Fick hem lite H&M grejer idag föresten, en jätte söt tröja och ett överkast. Det gillas =)

nää nu blir de ännu lite mer tid framför tv:N kanske nån bra film?

Söndag igen.

Då var veckans sista dag här åter igen. Vagnade upp i morse och mådde typ som igår =( lite piggare i kroppen men huvudvärk och öm i halsen, förhoppningsvis ska man väl kunna ta sig till jobbet imorgon, Jag har inte råd att vara sjuk!
Behöver varenda öre nu till hösten  när man ska plugga. Eftersom vi ska åka till köpenhamn den 18 september kommer det troligen gå en del pengar där också!

Kikade lite på mitt schema inför hösten och det ser riktigt bra ut må jag säga :) Ska läsa Musik, dans, drama, bild och slöjd denna terminen samt att vi har kanske 4 veckors praktik så de kommernog gå riktigt fort.
:)

Kvällens film

FInns det någon hetare skådis än Jude Law? FIck nys om att Cold Mountain gick på  tv4+ idag som jag inte sett innan, där Just Jude är med! Till och med som gammal soldat i en romantisk drama film gör han sig fin, med trasiga kläder och smuts och blod från topp till tå. Än så länge är filmen bra! Han rymmer från kriget för att komma tillbaka till sin tjej som han knappt kännermen är fruktansvärt förälskad i, som spelas av Nicolee kidman,

Jag håller tummarna för att han når sin tjej till slut!




EnsamMys

Nu sitter man hemma alldeles själv och regnet piskade precis ner utanför, men har tagit sig en liten paus nu som tur är. Har mått kasst även idag under morgonen, men det känns som att Esperitoxen jag köpte igår fakiskt hjälpt litegranna.  Men än så länge har man en svullen hals , rinnande ögon och ont i kroppen. FÅr hoppas det blir bättre tills imån, jag knaprar tabletter för fullt.

Jag har hittat sällskap för kvällen iaf, Tobbes Xbox! Tog mig även en liten promenad till affären, för lite godsaker måste man ha och trösta sig med i sin sjuka ensamhet haha. Ett paket glass och ingredienser till kladdkaka =) som jag för övrigt lagt krossad Daim i! Fick tipset av Anna och visst låter det gott?! Den står inne i ugnen nu och väntar på att bli klar, det börjar dofta ljuvligt här hemma =)

Blir nog en ganska bra kväll trots allt! Vad gör ni själva??

Sjuker..

Buhuuu, jag har gått å blivit sjuk :( Kännt mig hel kass hela dagen. Ont i kroppen, frossa till och från, tjock i halsen ochi huvudet och det blir bara värre och värre :(

Skulle egentligen ut med tjejerna och dricka drinkar och förfesta lite hos jossan, men det gick inte när jag mår såhär :( jätte tråkigt verkligen, men liak bra att vila så det inte blir värre och så jag inte smittar dom andra. Vem vet det kanske är svininfluensan som anfaller :S

Nu kom tobias hem med pizza till sin sjukling, det är bra att ha någon som tar hand om en när man e sjuker... pöss på er

En kopp kaffe...

Jaa det är inte så dumt med en kopp kaffe egentligen, sitter på jobbet och dricker kaffe framför datan och funderar på vad man ska göra till helgen? Det kanske blir en drink eller två på fredag iaf, det är inte fy skam. Hoppas bara på fint väder så man kan njuta av den på en av stadens uteserveringar. Drack världens godaste drink härrom veckan, jordgubbs moito! Det var ett riktigt hallelulja moment när man fick smak på den goda drinken, så den ska jag allt beställa!

Nää nu får jag återgo från mina drink tankar till mitt kaffe och jobbet. Kan juh itne sitta här och drömma hela dagen!

Hoppas ni får en fin dag!

Bokat biljetter! :)

Jag och Tobbe har länge pratat om at åka till Köpenhamn tillsammans över en helg men det har inte riktigt blivit av. Nu har vi iaf tagit tag i det hela och vi har bokat tågbiljetter till den 18 september  =) Ska bli jätte mysigt att åka väg sådär och gå på ströget, nyhavn osv. Får hoppas på fint höst väder :) Längtar längtar läääängatar :) Nu ska vi bara hitta något bra hotell med, men det ska nog inte bli några problem. Har ni tips på något bra får ni hojta till!

Nu är jag så trött. Kl är knappt nio och jag somnar nästan här i soffan. Två dar kvar till helgen! Man får stå ut!

jobbet..

Då sitter man på jobbet och tiden går långsamt när man har få barn på skolan. Nu klagar man för att det är för lugnt på jobbet, men är de många barn och mycket att göra klagar man på det oxå. Aldrig kan man vara nöjd hehe. Nä men det är verkligen sköna dagar på jobbet nu men man blir lite rastlöst när det är såhär lugnt. Så det är inte direkt jobbigt att jobba om man säger så!

Rasten är strax slut och det är dags att återgå till lugnet!

Första jobbdagen avklarad!

Nu var semstern slut för denna gången och man har klarat sig igenom första jobbdagen efter semestern. Den var inte så jobbig trots allt. Få barn på skolan och lugnt tempo. Skön start på veckan och sedan är det juh extra lätt att jobba när man vet att man bara har tre veckor kvar innan skolan börjar, så de känns inte allt för jobbigt. SKolan är juh ändå lite som semester? ;)

Nu ska vi kolla på fim.... Duplicity.. Natti!

Semesterns sista dag!

Då var man inne på semesterns sista dag! Gud vad tiden går fort när man har roligt! Varför lever man för att jobba så man kan ha semester 4 veckor om året? Hade en jätte trevlig dag igår iaf..

Efter att tobbe slutat jobbet tog vi ut cyklarna och cyklade till triumfglass i sävedalen för att sedan fortsätta upp mot härlanda tjärn och västra långvattnet. Där får man klättra en massa trappsteg upp för att komma till sjön och där stannade vi och tog ett dopp. Underbart efter en svettig cykeltur! Det låg så vackert i en liten dal.



Kvällen spenderade vi hemma med potatisgratäng en köttbit och ett glas rödvin. Mysig lördags kväll.

Ullareed!

Att det kan vara så roligt att åka till ullared!? Vi var fyra laddade tjejer som bunkrat med kaffe och smörgåsar och ett glatt humör som for iväg! Spenderade en tusenlapp på massa smått å gott! Lite nya ramar, en pajform, en jättefin glas burk och sedan alla dessa shampoflaskor, tandkrämstumer, rengörings och tvättmedel. Det blev två fulla påsar med grejer. Inte dumt inte dumt, men ack så trött ma n var  i bilen hem igen! Det tär på krafterna att shoppa!

På eftermiddagen kom syster förbi med lite winerbröd och vi tog en liten fika innan ve bestämde oss för att våldgästa mamma och pappa och äta middag med dem. En mysig kväll med päronen är inte så dumt :)


(Min nyinköpta bricka från ullared 15 kr och ramarna i bakgrunden var ett riktigt kap)

Soool!

Ett mirakel har skett! Solen har kommit tillbaka med en klarblå himmel! Nu bär det av mot näset tillsammans med Anna1Nu ska jag ta vara på varenda minut i solen. Brännan är välkommen tillbaka!!!

Hörs senare!

På bra humööööör =)

Just nu är jag på sådär bra humör som bara jag kan vara ;) lyssnar på Girls just wanna have fun och vem blir inte glad till den låten? =) Lagar lite krögar pytt till middag här hemma, nått bra ska man juh göra för sin älskling när han har jobbat och slitit hela dagen! Då kan maten få stå på bordet när han anländer så blir även han på bra humör!

Var inne i stan en sväng med söta Anna. Lite shopping blev det allt, trots att jag trodde att jag aldrig skulle få komma ifrån alla sport butikerna ;) Anna var i stort behov av en sport BH innan hon åker iväg till Hawaii =)  jag är mycket nöjd med mitt inköp iaf och det tror jag även Tobbe kommer att bli hehe.

Näää nu måste jag kolla in Pytten så jag inte bränner vid maten, det vore ingen höjdare!!

Seee yaa!



 


Heeeej igen!

Hej igen bloggen! Nu tror jag att jag är tillbaka! Har haft en underbar semester och jag har ännu några dagar kvar som man ska försöka njuta av så mycket det bara går. Jag har inte haft någon vidare motivation till att skriva här på bloggen under sommaren, det har funnits så mycket annat att spendera tid på!

Började semestern med en jätte härlig vecka på Korfu! Trevligt sällskap, härliga kvällar på balkongen och god mat, goda drinkar och mycket sol coh värme!

Det är tyvärr verkligen den enda värmen vi har fått under semester så är himlans glad att vi tog intiaivet till denna lilla resan. Några dagar i sommarstugan med mamma och pappa blev det med Samt en tur till liseberg och ett besök på Bohus fästning. Några härliga drinkar på avenyn samt en oförglömlig U2 konsert! Så vad har ni haft för er?

Här får ni en liten sneack peak på min semester i bilder!



RSS 2.0