Ännu mera tecknande :)

Kunde inte låta bli att fortsätta teckna lite när jag hade en sån härlig ide om vad jag skulle måla...
Så här blev resultatet :)


Teckna I LIKE :)

Idag har jag haft en ledig dag och bara gjort ingenting!! Underbart! Jag behövde en sånhär dag! Jag har målat av en bild på en tavla jag hittade i thailand. Denna målade jag för hand på ett papper, som jag sedan fotograferade och la in i Photoshop. Där har jag färglaggt den :)

Visst blev den bra? :)




En bra dag

Boksamtalet gick över all förväntan, Barnen älskade sagan och de pratades en lång stund efter sagan :) Sedan ville dem att jag skulle komma tillbaka och läsa sagor för dem så dom var nog me nöjda :) När jag kom hem upptäckte jag att jag äntligen fått en praktikplats i en förskoleklass! Hurra äntligen!  Så imån bitti ska jag kontakta min nya praktikplats så jag äntligen får någon ordning på detta! :) Det verkade som att allt löste sig tillslut! Härligt :)

Boksamtal

Nu sticker jag iväg och har boksamtal... :S önska mig lycka till!


Drömmer mig tillbaka till Kina...

Åhhh, just nu hade det varit så skönt att bara åka bort och jag tänker tillbaka på mina långresor. Idag är de framförallt Kina jag längtar tillbaka till. Den underbara shoppingen, den otroligt annorlunda kulturen, då vi fick gå på teaparty på kinesiskt vis m.m. Man kände sig otroligt liten i de stora städerna och det var många gånger man tänkte på hur bra man faktiskt har det som bor i sverige. Det är nyttigt att se sig om i världen och få lite persketiv på saker och ting. Jag är sugen på en till långresa, men hur ska man ha råd med det som student? och när ska man hinna göra det? Jag får fortsätta drömma ett tag till tror jag :)






Anna, denna är till dig :)

Haha jag kollade igenom gamla videos och jag fastnade för denna på dig och mig Anna, Den är juh så mycket längre, men gillade denna delen :)
Så detta klippet och bilden är till dig <3





Susseli och Tusseli ;)


Video :)

En kort liten video från min och syrrans foto promenad :)


Måndags ångest

Jag har verkligen fasat för denna veckan och igår natt låg jag och hoppades på att natten skulle vara för evigt och att de inte skulle bli måndag riktigt än.  Men måndag blev det och jag har överlevt dagens redovisning :) Nu har jag bara det värsta framför mig! Boksamtal med elever jag inte känner på en praktikplats med en handöedarejag inte fått kontaktuppgifter till och inte kunnat kontakta och säga att jag ska komma och jag ska vara där på onsdag haha. Denna veckan kan inte sluta väl! Jag bara håller tummarna för att det ska gå fort och att de ska bli fredag !
Tills dess ska jag krypa in i mitt skal och gömma mig :P

Fotoäventyr i delsjöområdet
















Photoshop tidsfördriv....


Mr underbar

Jag har världens finaste pojkvän i världen. Han vet alltid hur han ska få mig på bättre humör när jag är nere och mår dåligt. Han gör allt för att göra mig lycklig <3 Idag kom han hem med världens finaste bukett blommor, sa dom rätta orden, gav stora kramar och bara var helt underbar! Jag älskar dig mer än du kan förstå!






suck....

Vissa dagar är inte lika bra som andra. Idag är jag arg och ledsen och besviken. Hur svårt kan de vara....


Drömmer mig bort..

Jag drömmer mig bort till varmare länder och gamla minnen :) Här har ni en video från när vi var på Poda Island i Thailand för några år sedan! Vill tillbaka!


Tisdag

Vaknar upp till en härlig tisdag och jag har redan varit uppe några timmar och läst lite i min kurslitteratur (bara 80 sidor kvar) :) Jag känner av en härlig träningsvärk i rumpan efter step passet igår och det är gött att känna muskler som man glömt bort existerade :) Efter några timmars läsning ska jag möta upp Josefin på Le pain för en liten fika, innan jag fortsätter bort mot Hanna för att jobba med våra fältstudier ett par timmar. Där efter ska vi pallra oss till Kortedalas Friskis för lite Afro dans :) Super kul att jag kommit igång med träningen faktiskt. Känns super!

Nu ska jag återgå till boken, men ni får ha en fin dag!!

Puss på er alla läsare!


Söndagen :)

I går gick vi upp tidigt och styrde med bestämda steg mot vallokalen för att rösta. Med de gjort gick vi vägen om ICA och köpte med oss lite goda frallor till frukost. Nån timma senare bar det av till Allum för att köpa en liten present till Mamma som fyllde år i veckan. Det blev en underbar kofta från MQ som jag mer än gärna hade utökat min egen garderob med :) Sedan följde jag med syster yster på lägenhetsvisning här i grannhuset för att sedan åka hem till mamma och pappa på middag! Förrätten bestog av egen plockade kantareller på en liten smörgås och till huvudrätten blev det en mycket god fläskfilet, med potatis och grönsaker i ugnen med en härlig trattkantarellsås :) Det blev självklart tårta och kaffe på det med och Mamma verkade tycka om koftan väldigt mycket! Desutom satt den som ett smäck!

Det var en mycket trevlig helg i fina vänners och familjs sällskap :)


Ett stenkast hemifrån...

Efter en härlig brunch med tjejerna idag åkte man hem några kilo tyngre och magen var lite rundare. Efter att ha pustat ut i soffan hemma tog Tobbe och jag en promenad i närområdet och upptäckte nya platser bara några hundra meter här ifrån... Nu är det myskväll med ostar och film med kärleken!










Photoshop

Ja som ni har förstått är jag numera trött på plugg för dagen och jag satt och kika på lite bilder på datan. Hittade en fin gammal bild på lillasyrran som jag gjorde om lite i photoshop :) Min fina underbara lillasyster <3




I brist på plugg motivation...

Jag har suttit och läst sedan klockan 9 imorse (med lite små pauser förstås) Men när jag satt och läste och tittade ner på mitt risiga burr till hår kunde jag inte koncentrera mig på annat än de slitna hårtopparna!! Så jag bytte om och tog mig med raska steg till frissan på munkebäckstorget :P Klippte av mig ca 7 cm iaf och nu känns det genast mycket bättre :) SAma frissa men lite frächare :) Nu kan jag börja plugga igen med mer motivation!

Här har ni lite före och efter bilder :) Inte världens bästa men iaf :)



Före                                                                        Efter


Före                                                                          Efter


Överrasking i brevlådan :)

Jag har juh inte berättat om dne lilla trevliga överraskningen jag fann i brevlådan i måndags :) När jag kom hem hade brevbäraren försökt trycka ner ett alldelles för stort paket i brevinkastet. Jag väntade inget paket så jag blev genast nyfiken på vad det kunde vara i. Mjukt och hyffsat stort och jag slet upp paketet när jag kom innanför dörren! Det visade sig att jag hade vunnit andra pris i en tävling! Yeeey! I brist på annat hade jag suttit och spelat dj hero på facebook (för kanske två månader sedan) när marabou polka hade någon tävling! Det hade jag totalt glömt av och så damp en stor härlig marabou handduk ner i min brevlåda :) Alltid roligt att vinna saker och min nya fina marabou polka handuk ligger numera i min nya träningsväska! Perfekt :)


Morgonstund har träningsvärk!!

Efter två dagars träning på rad, vilket inte hör till vanligheterna, vaknar jag upp med en otrolig träningsvärk. Jag känner nog nästan varenda muskel i hela min kropp vid olika rörelser! Svårt att komma upp ur sängen men skönt att veta att man har tränat! Lite små stolt över mig själv och jag funderar på att kolla upp om det finns något kul pass imån med! Lika bra att börja inför beach 2011 redan nu ;)

Nu ska jag strax börja sätta mig och läsa lite, har 150 sidor att plöja igenom idag! Yeeey

Hoppas ni får en fin dag! (ni lär säkert få fler inlägg idag i brist på plugg motivation) ;)


Haha en gamal bild från 2003 ;)


Oj oj nu har jag en del att ta igen

Hej! Jag har inte hunnit blogga på några dagar nu, men jag ahr gjort en hel del :) Blev juh en del shopping i lördags, en sjal ett nagellack och en ring. Sedan fick jag ett fint armband av min älskling med :) Jag ska fota nån dag så ni får se :) Sedan har jag köpt mig en sportbag för nu ska träningen bli vardag för mig tänkte jag. Igår var jag på step och idag blir det afrodans så veckan börjar bra iaf :)

Idag var jag uppe med tuppen för att vara vid biblioteket när de väl öppnade för att kunna sitta och plugga i skolan hela dagen. Eftersom jag itne kände för att köpa kursboken för 400 kr tänkte jag att de blir bra att sitta i biblan och läsa eftersom alla låne ex var utlånade. men nejdå! Även om jag stog med näsan trykt mot glaset när de öppnade var den inte där! Nån liten sneaky typ måste ha gömt undan den! vi begav oss mot nästa bibliotek( i ösregn) men ingen lycka där heller. Så de blev till att ta ett kaffe stopp på espresso house för att sedan vandra upp till stundentbokhandeln och snällt betala 400 kr för en liten bok! Roligt! Väl hemma var jag dränkt som en katt och vattet rann innanför! mina kläder, både av regn och av svett ;) Men nu har jag varit hemma och lyckats läsa 66 sidor, lagat lite lunch och sovit 30 minuter och strax kommer frida över på lite fika :) Trevligt! Hjärnan känner att den behöver en paus från alla bokstäver som snurrar i huvudet!


En dag i stan och en kväll med nostalgi

Idag ska jag åka in en sväng till stan med kärleken och se om vi kan hitta någon fin höstjacka åt honom. Jag är med lite shoppingsugen, så vi får se om jag lyckas hålla i plånboken eller om frestelsen är för stor.

Ikväll blir det lite nostalgi party kväll hos Kicki! En playlist med gobitar som Peter Andre, TLC, BAckstreet boys, Nsync, Spicegirls, All Saint, Pandora och dylikt väntar och man kan juh inte bli på annat än bra humör när sådan musik dunkar i högtalarna :) Kommer bli en trevlig dag känner jag på mig!

Hang with me!!!


Dagens insikter

Chailatte och Fruktsallad är gott!
Plugga när det är fint väder ger ingen motivation!
Afrodans är riktigt roligt och jag kommer troligen ha rejäl träningsvärk imån.
Idol får mig alltid att vilja sjunga!
Halv åtta hos mig är ganska trevligt program ändå :)
Robyn - Hang with me är underbar

 :)

Allt är roligare än att plugga ...

...så jag får juh passa på att blogga mellan sidorna så man orkar med :P Kom på att jag glömt visa mina små fynd jag gjorde förra helgen på Nordika :) Det blev lite Cult grejer till köket och en godisskål :) Tobias har juh blivit galen i den "okulta hörnan" så fort han går in i en inredningsaffär, så måste han kika efter cult prylar ;) Vi fyndade iaf lite på rea och halva priset var det på godisskålen och vinäger flaskan  :)

Nu har vi lite mer till vår "okulta hörna" ;)





Chai latte!

Jag var på Espresso House förut idag med Hanna och pluggade lite. Då blev det en krämig god chailatte att smutta på under tiden. Men kände att jag inte fick nog och köpte med mig Espresso House egna chai latte pulver hem och jag lovar er att de blev precis samma goa smak här hemma! ENkelt och snabbt går det med! Ett tips till alla er chai latte älskare! Desutom får man det i en snygg rosa burk :)


Händelserik helg :)

Nu var ännu en  helg över och jag hann med en hel del faktiskt. I fredags hade jag en underbar kväll tillsammans med maria, kicki och hanna. Det blev god paj till middag, kladdkaka med havssalt och massor av goda ostar. Efter en härlig kväll av massa nostalgi och genomgång av gamla favoriter i musikväg, rullade jag hem nerför backen :P

Lördagen blev en lugn dag med mys med kärleken som var bakfull. Men sedan ringde syster och det blev en femkamp på liseberg tillsammans med henne och Cissi :) Mycket trevligt även om jag kom på delad sistaplats med syrran :P Blev två småvinster också innan det bar av hemmåt igen.



Söndagen var fullspäckat schema. FÖrst kom pappa hit och vi lastade in våran 120 säng i hans v70, surrade fast sängramen på taket och körde hem den till mamma och pappa. Tur att pappa och Tobias stog för bärandet, för jag har insett att bära inte är min grej :P Sedan blev det en god fika ute på altanen innan nästa projekt påbörjades. att få ner min gamla säng och slänga in den i bilen. Vi han vara hemma en liten stund innan vi blev upphämtade av Frida och Christoffer. För nu bar det av in mot stan för en god bit mat på Danilo?(tror jag det hette) och för att se I rymden finns inga känslor! Underbar film och Bill skarskård spelade grymt bra måste jag säga! En film att rekomendera! Tack fina vänner för en trevlig kväll :)




Gårdagen

SKriver m. Igårdagen? det såg så fel ut hehe. Igår hade jag en bra dag :) Faktiskt lite skönt att komma in i studielunket måste jag erkänna. Sova lite längre på morgonen och kunna lägga upp sin dag lite som man känner för :) Igår hade vi en föreläsning på 3 timmar som inte var mycket att hänga i granen, men sedan blev det en kortis tur på stan med Hanna för att sedan möta upp Mikaela på en fika på Cappucinos uteservering. Updatera varandra om livet och sommaren :) Sedan blev det en snabb vända hem och ta sig en duch och byta om innan det bar av in till stan igen för att möta upp Frida och Josefin <3 Det blev utterligare en sväng på stan och en utsökt tapas middag på Que Pasa :) Underbart god tapas och det är en restaurang jag verkligen kan rekomendera!

Idag är det fredag och jag är ledig från skolan idag, men Hanna ska komma förbi sedan och vi ska planera lite inför våran fältstudie och umgås lite innan vi fortsätter dagen/kvällen hos Maria och Kicki :) Kommer bli så trevligt så! 

Hoppas ni får en fin dag så ska jag försöka bli bättre på att blogga ;)

Skolstart

Jag har lysit med min frånvaro i bloggen, men har ingen motivation att skriva här. Nu har iaf skolan börjat med en riktig rivstart och det blir fullt ös från första början må ni tro. Men det känns roligt och jag hamnade i samma klass som Hanna vilket kändes väldigt skönt :) Det gör det hela lite lättare! Men det är mycket nytt att ta in och mängder av kurslitteratur att införskaffa. Efter skolstarten blev det en go lunch bestående av wookade nudlar med kyckling från 14kvadrat mat som vi avnjöt  ute i solen. Sedan blev det en liten sväng på stan :) När jag kom hem blev det en sväng till Allum med kärleken och sedan bar det av till Levvan och Louise för lite nybakt rulltårta och ett parti bridge ;) Gick inte så bra eftersom ingen av oss förstog reglerna och det slutade med ett parti 4manna visst istället :)

Nu bär det av till skolan!


RSS 2.0