Lasagne, snorpapper och marängswiss!

Jaa efter en dag hemma med en näsa som rinner likt en vattenkran, en tryckande huvudvärk tyckte jag att man var värd lite god middag och härlig efterrätt. Det blev en underbart god lasagne och till efterrätt blev det glass, chokladsås och banan i en underbar marängswiss!! FÖr andra gången idag haha, nyttighets faktorn är på tpp, men är man sjuk så är man. Det är nog den bästa medicinen att äta gott! DÅ mår iaf magen bra! ;)

Jag vet itne hur många meter papper jag hargjort av med idag men det är nog ganska många! Näsan är röd av allt snytande och jag har kurerat mig med Kan jang, nässpray, esperitox och jaa nu mot kvällskvisten mår jag lite bättre. Undra om det var alla medicin kurerna eller marängen som gjorde de ;)




Då var helgen över

Helgen går lika snabbt varje vecka. Har varit en mysig helg faktiskt och fått gjort en del. I fredags blev det mys hemma med sjuka Tobbe. I lördags blev det en sväng till rusta för att kika på adventsstjärna. Gick inge vidare och vi åkte hem utan adventsstjärna. På kvällen blev det resturang tillsammans med Larsa och Jossan. EN lite annorlunda resurang på chalmersgatan som hette medeterrane eller nått liknande. Trevlig personal ch god mat, men ack så skum inredning. Var precis som att man satt i en grotta. Sedan blev det en jordgubbs mohito på det. trevligt värre.

Idag söndag började vi med storstädning här hemma, därefter en snabbis i stan för att köpa lite presenter och julklappar och efter det bar det av till Kode till Tobbes farmor och farfar. Eftersom tobbe fyller år nästa fredag skulle det juh firas och man åkte knappast hem hungrig!

Så var denna helgen över och imån börjar en ny vecka på praktiken!

Äntligen!!!

Äntligen har jag fått mig en ny kamera! Efter minst en månad av handikappet att vara utan kamera är man nu hel inombords! Jag är kamera beroende! Nu ska det fotas igen! jeehoooo!!

Här ar ni min lilla skönhet!
IXUS 95IS


Det blev den mörkgråa längst ner till höger :)


Bra låt!

Anna tipsade om denna låten på facebook för några veckor sedan(hawaii är lite före) och jag gillar den verkligen. Hörde den på radio för första gången idag!


Morotskaka!

Här bakas det utav bara den, HÅllt på i en och en halv timma med min lilla morotskaka, upptäckte att två satser var för lite för min lilla plåt så fick göra en tredje och börja om på nytt :) Men det är juh roligt att baka så varför inte dra ut på det ;) Det luktar ljuvligt här hemma och Glasyren ligger i kylen och kakan ska bara svalna. Undra va tobbe säger när ha nkommer hem och inser att han inte får smaka!? Bakar nämnligen till min praktikplats och det ska räcka till 20 pers! Min tur att bjuda på fredagsfika! Trevligt värre. Får se om jag kan få upp en bild här sedan.!

Mystant kärlek <3

En ny comic art illustration av mig och min kära mystant :)


London var underbart!

Oj viken helg man har haft i London. Ett helt fullspeckat schema och tro mig, vi har hunnit med att se de mesta. Till och med såpass mycket att vi knappt orkade shoppa! Fötterna har ömmat och vi har pinat oss igenom dagens sista timmar och gjort oss väl förtjänta av fika stopp på diverse Starbucks! Årets latte = GIngerbread latte! VIlken julkännsla som sprider sig i kroppen. EN perfekt uppigganden latte mellan varven i storstan.

Vi har besökt Buckingham palace, en kyrka som jag itne minns namnet på.. hmm Marys catedral eller liknande, tror det var där Diana och charles gifte sig. Vi har även sett Big ben, London Eye(snacka om vacker utsikt), Aquarium(häftiga fiskar, hajar och diverse koraller) , IMAX 3d bio(storbrittaniens största bio duk, världens näst största) Gud va häftigt det var! Självklart har vi oxå sett Tower bridge, Picadilly circus, trafalgar square(åkte iaf förbi med bussen) Hyde parks Winter wonderland, London Zoo, Madamme Toussauds där vi minglade med kändisar ;) och självklart har vi besökt Harrods.

VI turistade på såpass bra att vi knapp orkade shoppa!!! Det ni! DÅ är man en bra turist! Hehe nädå men fick iaf med mig två par örängen. Var lite svårt att shoppa på harrods när man är student. Inte direkt billigt men roligt att spana! Nästa gång får de bli shopping!!!

Här har ni några bilder från helgen!







Nu åker vi!!

DÅ var dagen d här och det är alldelles strax tid för mig att bege mig hemifrån! Ska möta upp Mikaela på centralen och ta flygbussen till Säve! Väskan är packad och jag är mer än redo för att åka! Vi kommer ha det så himla roligt under dessa dagar och jag hoppas att ni har det minst lika bra här hemma i tråkvädret ;)(tror dock inte de kommer vara så himla mycket bättre i london men iaf)

Nu ska det shoppas och turistas!!! London here we come!!!

Looondon baby!

Nu är det nära till avfärd för på tosdag bär det av! Mötte upp Mikaela efter skolan och vi har besökt pappas jobb för att skriva ut biljetter(vilket förövrit gick sådär, så jag för göra ett återbesök), sedan gick vi till cafe kosmos och tog oss en god chai latte med lite gott tillbehör! Mums.Lite londonplaner spreds om vad man ska packa osv och sedan gick vi en sväng på stan för att kolla på rullväska till mikaela. Det blir till att packa minimalt eftersom vi bara ska ha handbagage med oss. Får se hur detta går! Man vill ju shoppa där så man kan juh inte direkt packa väskan full heller!

Ska bli sjukt kul och jag är så laddad nu!!


Viggo kärlek :)


Till syster!

Här är ännu en bild(lite tjatit kanske jag vet) men det är sjukt kul! Lillan undra om jag inte kunde göra en bild på henne! Och syrran här får du! Från mig till dig! Kärlek från syster!


Ett nytt objekt!

Ja efter en härlig powerwalk/springtur i regnet tillsammans med älsklingen, blev edt lite tid med nya ritbrädan såklart hehe. Det har blivit mitt nya intresse. Jag kan juh itne direkt påstå att jag är jätte duktig direkt, men kul är det! Så nu har jag fixat en till bild :) Kan ni se vem det föreställer? :)


Jag är fast!

Jag ahr fastnat helt i min nylånade ritbräda :D Så himla kul!!! Har gjort ännu ett porträtt av mig fast blond ;) VA tycks?? hihi, Nää nu är klockan snart 2 på natten, sheet asså! Tobbe sussar så sött i soffan här brevid. Troligen första gången som jag låtit honom sova:P ANnars brukar jag lite retsamt väcka honom så han kan hålla mig sällskap, men inte idag för nu har jag hittat annat sällskap ;)

Godnatt på er från mg och blondie suss


Jag är kär!

Jag har fått låna en ritbräda av syster och har lekt med den lite snabbt nu och kola va kul! itne hundra procentigt men en liten smygtitt kan ni få! :)


Avspänning och avslappning

Nu sitter man i skolan och har haft en två timmars rytmiklektion. Inget dansande och skuttande och lekande idag inte. Idag fick vi istället arbeta med avspänning och avslappning. Underbart skönt att starta dagen 08.15 med lite avspänning. Nästan så att man somnar´. Där efter fick vi göra ljud som vi fick uttrycka på ett papper så de blev ett litet konstverk. Jag, Hanna och Madde gjorde fyra väldigt fina konsverk ;) Nästan så man borde ramat in dem!

Nu sitter jag och väntar på min otroligt goda lunch. Eftersom jag lever på flytande föda blir de "grönsakssoppa" Yeeey. Börjar förlora lite energi i kroppen och man blir sugen på att ha mat att ´tugga istöllet för att dricka dricka dricka. Men det gör juh kroppen gott!

pöss på er!

Svartvitt

Detta är en bild som jag verkligen tycker om, men eftersom den är tagen i april och det är dåligt väder har den inte varit mycket för världen. Nu gjorde jag om den till svartvitt och jag gillar den :)



Kärlek och Annie på Haverdalsstrand


Detox dagar

Då ska jag börja med min detox kur och jag drog i mig ett glas glubersalt för nån timma sedan. Fruktansvärt!! Men bra för kroppen ska de vara så man får ut alla slagprodukter som inte behövs. Får se hur detta slutar :P Magen känns redan lite vriden ur led!

Bilbrand!

Jag har sovit riktigt gott i natt ovetandes vilket ståhej som pågått utanför huset! När jag vaknar sätter jag på nyheterna och precis då pratar de om brand i Munkebäck och så ser jag mitt hus i bakgrunden!! Eftersom jag precis missar vad det är som hänt kilade jag in på Gp.se för att kolla va som hänt utanför dörren.  Då visade det sig att under natten tros någomn ha anlagt en brand i en bil på parkeringen utanför som sedan spridit sig till de tre närmaste bilarna.

Tur hade vi eftersom våran bil stog på den andra munkebäcksparkeringen! Lite otäckt e de allt, Här som alltid varit så lugnt. Men inte någonstans kan man gömma sig för dessa bilbränder! Stackare som blev av med sina bilar! Gick förbi imorse och det var inge roligt och vara ägare till dessa!

 


Bild lånad från GP


Återhämtning

I fredags hade vi en riktigt rolig klasfest! Hade jätt trevligt verkligen, större delen av kvällen :) Men resten av helgen blev riktigt, riktigt lugn! Lördagen tillbringade jag i soffan hela dagen, kikade på skönheten och odjuret innan syster kom för att kika på twilight (3 gången för mig) Men den är så bra :) Mysigt blev det allt!

Söndagen gick även den i baksmällans täcken, då det var Tobbes tur att vara bakis! Tittade på Atonement (en film med Kiera Knighly) Helt okej, men ganska innehållslös. Men något ska man göra medans Tobbe ligger och snoozar på ens axel.

Senare blev det bakning till far min och middag hemma hos mamma och pappa. Trevligt och gott med lite mamma lagad mat :)

Får passa på att be om ursäkt för dålig uppdatering och eftersom jag inte har köpt en ny kamera ännu är sidan ganksa tom på bilder. Hoppas ni står ut ett tag till!

pösssen

Ibland är man bara trött

Trött på allt, det är mörkt, det är mycket i skolan och jag orkar inte. Jag längtar till fredag när denna kursen är över! Ska bli så skönt att ha de avklarat. Sedan blir de tenta fest på de! Hurray! Låt de bli fredag!!

RSS 2.0