Fortfarande fundersam

JAg har inte kunnat tänka på något annat än mina jobbmöjligheter i sommar. Känns som att de kom väldigt plötsligt och jag är väldigt förvirrad om hur jag ska göra. Jag har funderat över för och nackdelar med att stanna hemma och detsamma med att åka till norge och jobba. Jag har fixat ett CV utifall jag åker till norge och jag har gjort en ekonomisk uträkning över utgifter och inkomster om jag stannar hemma. Jag har till och med vart nere i källaren och letat fram saker att sälja på kvibergs marknad om jag stannar hemma :P JAg är orolig för att om jag åker till norge och betalar in hyran för sommaren nu och kanske inte lyckas få ett jobb? Man vet juh aldrig. Jag måste iaf vänta tills på måndag med att bestämma mig för känner att jag måste prata med chefen ännu en gång så man får exakta jobbtider. Framtiden är oviss :P Ikväll bär det av hem till mor och far för lite stöttande råd och en god middag.

Jag börjar nämnligen fundera på om jag ska starta ett litet eget företag :P Pappa har en fin liten affärsidee till mig och frågan är om man inte ska göra någonting utav den. Vi får se......

Aningens förvirrad

Oj oj idag har vart en lite förvirrande dag. efter att ha ringt jobbet igen och frågat om möjlighet till jobb i sommar fick jag  beskedet att hon var på frilufsdag men att hon tror att jag fick jobba några dagar i v 25 och 30, men hon minndes itne riktigt och ville att jag skulle jobba. MEn är det bara två veckor håller det inte över sommaren, då måste jag hitta ett annat. I panik och förvirrat tillstånd såg jag att fia och co behövde folk till deras lägenhet i norge och då slog det mig att varför itne åka dit och jobba i sommar. Då kanske jag iaf får jobba! Det blir nog en himlans erfarenhet också och jobbar jag på förskola eller skola så är de grym arbetslivsfarenhet med! Jag försökte kontakta chefen igen för att försöka få reda på om jag kan få arbetstiderna redan idag. Så får vi se vad dom säger. Jag känner oro, förväntan, spänning, förvirran, besvikelse och glädje på samma gång. Vi får se hur detta slutar!

Bikini tävling!

Åh jag hittade en blogg som har en bikini tävling och jag har så svårt att välja vilken jag skulle vilja ha om jag vann. Fanns hur många fina som helst! Hade varit en perfekt födelsedagspresent efterson jag fyller år på fredag nästa vecka och den hade blivit så snygg på playan i turkiet i sommar :) Tävlingen hittar ni på Wysteriiasblogg :) och alla fina bikini hittar ni på PHAXSWIMWEAR



Premiär dag!

Idag ha r vi premiär för vårat körprojekt i skolan. Min röst känns raspig och halsen känns som ett rivjärn efter en veckas uppsjungning. FÅr hoppas att rösten håller igenom hela dagen! Ska försöka fotografera under dagen så jag kan  lägga upp lite foton här senare ikväll. Blir en lång dag först från 9-20. Ska bli skönt när det väl är över faktiskt! Sedan är det bara två skoldagar kvar! Kan ni förstå?!?! Crazy!

Ha en fin dag och önska mig lycka till! Det kan vi behöva! Puss

Dålig update!

Hej på er! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här på bloggen men jag känner inte riktigt att jag haft tid. Mycket plugg den senaste tiden och när man inte är i skolan vill man hinna med annat. Jag har verkligen kommit in i att powerwalka mycket nu! Så himla gött att komma ut, speciellt när de varit så underbart väder som det är nu. Jag bara älskar alla underbara lukter som påminner en om att sommaren i princip är här! Jag njuter av varje dag! Nu ska man bara lyckas komma i bekinin till i sommaren me och de går iaf frammåt! :)

Efter en riktigt lång dag i skolan från 9-17 ska jag faktiskt passa på att sitta en stund här i soffan innan jag beger mig mot Ica för lite veckohandling. Sedan blir det matlagning och tvätta! Jeho, inte en lugn stund idag så jag får njuta extra av soffan nu en stund!  Men tänk! Denna tiden om en vecka har jag sommarlov! Helt sjukt! Om man får jobba i sommar återstår att se, har fortfarande inte fått nått besked!

Det blir iaf en intensiv vecka denna vecka så ni kan nog inte förvänta er några storslagna inlägg här på bloggen från min sida. SKa försöka bättra mig!

Ha en fin kväll alla mina fina!
PÖSS

Underbar dag!

Idag har jag haft en underbar dag! Det bar av till stan tillsammans med resten av halva göteborgs befolkning! Det blev en sväng färbi frissan så Tobias kunde få klippa av sitt tuffsiga svintohår :) Sedan blev det att strosa runt på stan, käka lite glass och sedan blev det lunch på en grekisk restaurangs uteservering, med go grekisk sallad för min del och kyckling sovlaki för Tobias. När vi kom hem blev de ytterligare en timma i solen på gräsmattan utanför. Man kan inte annat än att älska detta underbara väder! Älskar sommaren!!!




Är det sant!?


Kan det vara sant?!?! Klockan är 8 på morgonen och termomentern på solsidan står på 26 grader!!!!
Idag ska jag njuta av solen!!!


Suss tankar...

Mycket i tankarna nu och jag skänker en tanke till min kärlek och hoppas på att han blir frisk <3 Skänker en tanke till min kära far, som opererats idag <3 Och en massa andra tankar går till andra i min omgivning <3 Många tankar kretsar runt skolan om hur mycket jag har att göra innan terminen tar slut. Det är kaos i min hjärna och bland mina tankar hehe. Jag längtar till semestern! Men vem gör inte det? :)


Kärlek, humlor och styvmorsvioler






Haverdal nu kommer vi

Nu ska vi alldelles strax åka hem till mamma och pappa och byta bil, för att sedan ta oss ner mot haverdal! Ska bli skönt att komma bort och inte gör någonting. Lite shopping i halmstad blir det nog men annars blir det till att läsa böcker, spela spel och ta promenader ner till stranden. Ska bli trevligt! Hoppas ni får en lika fin helg som vi!


<3

Det blev en trevlig kväll med god mat och kortspel, men med ett sorgligt avslut när vi gosa med Annie och krama henne en sista gång. Vår kära lilla Annie kommer flyga till hundhimlen och förhoppningsvis får hon det bättre där än hon mår nu <3 Vi kommer allt sakna henne!






Lite detaljbilder från Agneta och Connys hus


Onsdag!

Ja idag var det redan onsdag och det känns underbart eftersom vi är lediga torsdag fredag lördag och söndag!! Yeeey! Imån bär det av till Haverdal för att vila upp oss litegran, men idag blir det en halvdag i skolan, för att sedan åka hem och tvätta lite kläder lite snabbt och sedan bär det av till Hemsjö för att hälsa på Tobbes päron och säga adjö till vår kära Annie som ska avlivas på fredag <3 Vår fina lilla Annie.

Hoppas att ni får en fin dag! Puss på er!

Alice i underlandet

Igår var en trevlig dag med lilla Hanna på besök. Blev lite att käka innan vi tog vagnen till Bergakungen för att kolla på Alice i underlandet 3D. Måste säga att jag tykte den var bra men den var inte riktigt som jag väntat mig. Lite mörkare än den vanliga alice och handligen var lite annorlunda. Men jag gillade den som sagt ändå. 3d efterkterna skrämde mig flera gånger med farande saker :)

Sedan avslutades kvällen i soffan brevid en sovande pojkvän<3


Härlig fredag

Igår var en riktigt härlig dag. Var sista dagen på VFU:n idag vilket var lite sorgligt men jag bjöd de små liven på glass och sedan blev det ett riktigt kramkalas :) Sedan tog jag mitt pick och pack och mötte upp mina underbara vänner i stan på café vanilj. Sedan blev det en liten sväng på stan och Viggan fick prova solbrillor och det var en riktig hit. Hetast i stan. När Tobias sedan kom hem efter jobbet kom han hem med en bukett liljor och en liten present! Underbarast i världen :) Istället för en myskväll på tumanhand tog vi bilen till kungälv till familjen Ohlin/Erlingsson på en trevlig tacos  middag. Viggan gled runt i sina nya shorts och ville helst stanna uppe hela kvälen med de vuxna sällskapet :) Tack för en trevlig kväll och dag alla mina fina vänner<3


Sommarklänning!

I samma paket som mina nya gardiner kom denna underbara sommarklänningen. Jag köpte den i vitt men skulle mycket väl kunna tänka mig den i de andra färgerna! Kommer bli supersnygg när jag är sommarbrun och fin i turkiet! :)



Det vita hemmet!

Jag har köpt nya vita linnegardiner till köket för att få de lite somrigare och lite ljusare! Fick hem dem på posten idag och det blev en stor skillnad i köket. Jag är helt förälskad i dessa vita inredningsdetaljer och när pengarna tillåter mig ska dessa saker inhandlas till mitt lilla kök och en liten text till vardagsrummet :)



De nya gardinerna


Spaning på Chilli

I lördags tog jag och Tobbe en snabb sväng till Chilli för att fördriva lite tid. Jag hittar alltid en massa grejer jag vill ha där och vi har förälskat oss i en stooor soffa. Vi vill ha! Men de blir ingen ny soffa fören vi flyttar, men drömma går juh. Hittade även jätte fina ramar som föll mig i smaken. Jag har juh själv svartvita foton med vita ramar i sovrummet, men det tog en himlans tid innan de kom upp, eftersom de blev så krongligt att sätta upp dem. Perfektionister som vi är ;) Men dessa var en liite enklare variant med alla ramar i en :)
Blev faktiskt lite shopping, men inte något i inredningsväg tyvärr. Hittade ett par as goa tofflor som jag bara var tvungen att lägga vantarna på. Inte världens snyggaste men åhhh va luddet i är mjukt och skööönt! Perfekt för kalla tår :) endast 89 kr me!






Våren är här










RSS 2.0