Jag blir så trött...

Jag har fortfarande int efått mina pengar för de 6 dagarna jag jobbade i julas!!! i januaria hade jag inte fått dem och ringde och klagade, oj vi har glömt att lägga in dina tider. Bittert men fine alla kan begå misstag, en månad senare och det är löningsdag och jag har fortfarande inte fått mina pengar??? Plånboken ekar och jag är bitter!!!

Vinter promenad...

Efter en trevlig skoldag var jag inte alls sugen på att sätta mig inne och inte göra nått, eller plugga för den delen så jag tog på mig varma kläder, packade ner nya kameran och begav mig ut på fotopromenad i det underbara vinter vädret. 2 timmar senare är jag hemma och riktigt trött i benen. Lite bilder blev det med och här kan ni få några smakprov :)












Haha på den gamla goa tiden :)

Jag sitter och kikar i gamla fotomappar i brist på annat och hittar en del gobitar :) Nostalgi! Hittade även de vackra kompiskortet på mig frida och maria hahaha, men de har jag nog inte tillåtese att lägga upp :P




Sommarlängtan!

Ja i all sommarlängtan finner jag massa gamla bilder som får mig att längta till värmen. här är ännu en från halmstad, när vi satt utanför ledins konsert. Underbar kväll!


Västtrafik informerar...

Tuuuuut Tuuut - Västrafik informerar! Det råder stora förseningar i trafiken pga väderleken, vänta er långa restider!

Jo tack! Imorse gick jag upp extra tidigt eftersom jag var väl medveten om att de kulle vara förseningar i trafiken. Tog på mig raggsockar och mössan för att gå ut och vänta på vagnen. 10 minuter gick, 20 minuter...Jag vandrar vidare till Munkebäckstorget där även 17 bussen går, väntar 10 minuter, 20 minuter ingen buss eller spårvagn kommer. Går ännu en hållplats upp till härlanda och då kommer trean precis! VIlken tur då kanske jag hinner trots allt. Åker 5-6 hållplatser för att sedan bli stående i kö mellan ullevi och centralen 20 minuter. Suck 1,5 timma tog det för att ta mig hemmifrån till skolan, vilket brukar ta ca 20 minuter!!

Jag kan juh inte direkt hurra för västtrafik i dessa tider, men efetrsom jag ahde förväntat mig förseningar var jag trot allt inte så bitter.

Har ni oxå fastnat i trafiken under dagen??


Skol dags!

Ja då var det dags att ta sig till skolan. Jag är itne peppad för fem öre, men det känns som jag tappat peppet för allt just nu haha. Jag är trött på skolan, jag är trött på vädret jaaa, nu vill jag ha vår så den pigga och glada suss kan få komma fram igen. Får nog åka lite tidigare till skolan idag för jag antar att det är problem i spårvagnstrafiken idag med!?  minus 15 grader ute me så de gäler att ta på sig ordentligt! inte kul att frysa om tårna när man väntar på vagnen! Hoppas ni får en bra dag i snön!! Pöss på er!

Träning oh ja!

Jag är så duktig att jag måste ge mig själv lite extra beröm! Jag fattar inte varför det är så jobbigt att ta sig dit när det faktiskt är riktigt kul när man väl är där. Får börja vänja mig vid att tvinga mig själv dit nu i början sen kommer det nog gå utav bara farten för nu ska jag bannemej börja träna bort lite vinterkilon! Man måste juh komma i bekinin i sommar. Sommaren känns väldigt långt borta när det är rena rama istiden här i göteborg. Spårvagnarna gick inte dom de skulle när jag skulle iväg förut så fick ta en fullproppad buss. Hemvägen var där lika dant. Fick vänta 12 minuter på vagnen och när den väl kom gick den inte hem till mig utan fick gå en liten promenad två hållplatser istället. Men jag var glad ändå. Var ganska föreberedd på att vagnarna inte skulle gå som väntat. Undra om det är bättre tills imån eller om man ska gå upp en halvtimma tidigare utifall det inte kommer någon vagn. Här har ni en bild från sommaren iaf. En liten dans i korfu stad som gjorde mig på bra humör när jag fann den :)


Snö, snö och lite mera snö...

Tog mig en härlig promenad förut och det är sjukt mycket snö ute! Men det har väl ingen missat? :P
Nu ska jag efter mycket övervägande ta tag i mig själv och gå och träna step! Hurra för mig!







Vacker låt.

Ingen har väl missat don't stop belevin med journey? Här har vi en underbar cover i lite lugnare tempo, I Love it!


Snöstorm

Jag gick och lam ig igår till världens snöstorm. Vi kom inte iväg till tobbes föräldrar på middag. Säkrast att stanna hemma e ftersom de var massa bilar som kört av vägen påväg till dom. Vi blev förvarnade och beslutade oss för att ta det en annan gång. Jag vakjnade och det är fortfarande snöstorm! Utanför ligger kanske 50 cm snö nu? Helt otroligt. Kikade ut genom fönstret och folk står och försöker skotta ut sina bilar. Tur att man ligger inomhus och inte har det bekymmret. Varmare här under täcket, men snart ska vi ta oss till ica iaf och köpa lite frukost. Undra om spårvagnarna går idag elelr om jag får ta på mig skidstället och ta sidorna till jossan ikväll? :)

Är ni insnöade eller ligger ni bara inne och myser? Ellr har ni kanske gett er ut i snön för att bygga snögubbar??


Konsthallen

Hej!
Idag har varit en bra dag! :) Vi bröjade dagen med ett studeibesök i konsthallen. Där fick vi börja med lite pysselverkstad med ett sjukt roligt material som borde finnas på varje förskola/skola. Tips heter det och är gjort av potatis(typ som majskrokar :) De är alltså ätbara och färgämnena i dem är inte heller giftiga. Perfekt för nyfikna, skapande barn som älskar att stoppa saker i munnen! Såhär såg mina egna kreativa skapelser ut. En lite oas, med palm en giraff och en elefant ;) Fina va?? hehe





Ont!!

Inatt har jag inte kunnat sova många minuter. Jag har dragit på mig en härlig urinvägsinfektion så man får upp och hoppa var 10 minut för att gå och kissa trots att man vet att det inte kommer nått!! Åh det är så obehagligt, men har bokat tid på vårdcentralen om två timmar så då ska man nog kunna få lite pencelin med sig hem. Det var två år sedan jag hade det sisst så de var väl på tiden.... tråkigt nog....

Ett hjärta till mina hjärtan

 

Ville passa på att skicka ett alla hjärtans dag hjärta till alla mina nära och kära! Mina underbara vänner coh familj som jag älskar så mycket och som förgyller min dag :)


Alla hjärtans dag(igår)

Vi "firade" nog alla hjärtans dag lite mer igår :P För igår hade vi en super mysig dag tillsammans och vi åt hjärtformade våfflor och jag fick mig en liten alla hjärtansdag present och fina Tulipanisar. Min present blev inte en utav de romatiska slaget utan mer den användbara :) En bok om digital fotografi så att jag kan lära mig min nya kamera så mycket bättre :) Jag blev super glad!! :)




Mys Lördag :)

Idag kommer bli en härlig dag. Jag och älskling har redan varit och handlat och ätit "fin frukost" vilket vi gör varje lördag :) Jag har även fått fina rosa tulpaner som nu står på vardagsrumsbordet och som får mig att le och tänka på våren. Vi ska strax iväg till jag vet inte vart... Tobbe har nått fuffens för sig och jag får inte veta vart vi ska åka. Spännande! Jag gissar att de har nått med allahjärtans dag att göra? :) Eftersom han inte är hemma imån under kvällen kanske?

Ikväll blir det till att bowla tillsammans med vänner och sedan blir det melodifestival tittande och kanske lite spelkväll me om man hinner. Ska bli mycket trevligt :)

Vad ska ni göra under eran lördag? :)



Bekini behov!

Varje vår/sommar är man i behov av en ny bekini. SÅn är jag trots att jag har hur många som helst i byrålådan. Men varje säsong måste man juh fräscha upp den där lådan ;) Jag har hittat en jätte fin bekini på Nellys hesida som jag är helt förälskad i!!

Visst är den fin??

Maddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM


Stan & Myskväll med Anna

Idag har jag haft en jätte bra dag! Mötte upp Anna, Frida och Viggo förut i stan. Käkade god lunch på åhlens resturang. Smarrig lassange! Viggan var på glatt humör och lika bedårande som alltid :) Han fick låna fridas leopad mössa eftersom han hade svettats så i sin egen och guu va söt han var!



Nu på kvällen kom anna förbi och Jag lagade kycklingspett och vi åt en trevlig middag. Sedan kikade vi på film. En vacker kärleksfel som fick mig att fälla några tårar. The time travelers Wife var namnet och jag kan rekomendera den för er som gillar kärleksfilmer:) Nu har Anna gått och nu blir de snart till att sova, för jag e sååå trött. Hoppas ni haft en bra dag!


Klappat havet

Idag har jag klappat havet. Faktiskt! Idag var vi på studeiebesök på sjöfartsmuseet och vi fick klappa, sjöstjärnor, krabbor , sjöborrar (hette de så?) :) Mycket roligt iaf och sedan bjöd dem på fika med kaffe och fralla. Lyxigt :)

Snart ska jag in till staden igen och möta upp kära Anna och Frida och Viggan :) Super trevlig start på helgen tycker jag allt. Satt och kikade igenom lite bilder (drömmare som jag är) och hittade en bild på förra årets första glas rose utomhus! I april, det var underbart väder! Längtar så...!!!


Tack för idag.

Är sjukt trött idag. Jag tackar för mig och kryper ner under täcket. Mannen i huset sover redan... i soffan såklart.

GOdnatt, ses imån!


(gammalt foto redigerat i ps)


iHeart

Mys och kärlek i soffan. Kan de bli bättre? :)


Torsdag igen...

Då var det torsdag igen och idag har man lite sovmorgon. Börjar klockan 10! Skönt att det är ljust ute när man vaknar. Blå himmel och strålande sol är det me och jag fick höra att de va 15 minus ute?? damn! Det är kallt!
I skolan idag ska vi träffa en arkitekturkopnsulent och en danskonsulent, och då ska vi få dansa :D Ska bli kul!
Undra vad det blir för dans?
Nä nu måste jag kila! Ha en fin dag!


Basgruppsarbete

Idag ska man dra sig till skolan. Känns extra mycket idag eftersom man har varit "ledig"  i fyra dagar. Men de blir basgruppsarbete idag och jobb med vårt lilla projekt, så de blir inte direkt någon jobbig dag. Har sovit för himla dåligt inatt, somnade kanske runt 1 tiden och vaknade nog  minst 1-2 gånger i timman. Helt sjukt! Känns inte som att jag sovit en blund! Men men...

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni har en fin dag iaf :)

Bygglov

Kikade på bygglov förut och dagens projekt blev så fint! EN jätte fin uteplats som ingen skulle tacka nej till? Blir sugen på att flytta när man ser hur fint andra har det och hur man skulle kunna renovera själv. Här har ni dagens resultat. Visst är det fint?? :)


Ont i kroppen

I morse vaknade jag med en kännsla i kroppen jag inte kännt på såå länge. Träningsvärk! :) GÅrdagens träning fick mig att känna att mina muskler finns där inne någonstans, så nu gäller det bara att fortsätta med träningen. Var super skönt efteråt och det är juh faktiskt kul när man väl kommer dit. Det blir lätt(iaf för mig) att man sitter i soffan och inte orkar pallra sig iväg till gymmet, men igår sa ja bara till mig själv - GÖR DET!! Step up som jag tränade har jag bara tränat en gång innan och mycket av de kunde jag, men när man skulle studsa upp på brädan och ner igen och snurra runt på samma gång gick de itne lika bra. Men i slutet av passet kunde jag alla stegen iaf :)


Kyla

Här kommer ännu en bild från Haverdal :)


Kors i taket!!!

Ja de kan man säga för tro det eller ej så har jag bokat in mig på ett step pass ikväll! Det var allt lite svårt att ta tag i mig själv, men sen tänkte jag att nu är det dax för de nya träningsskorna att få röra på sig. Jag kommer vara en död susanna efteråt kan jag lova eftersom det var sååå långesedan jag tränade!

Bubbleroom

Var inne på Bubblerooms hemsida och kikade runt lite bland deras sortiment och jag fastnade för denna härliga klockan :) VIll ha! Viss är den fin??


Dagens låt

Free fallin med John Mayer är så fin! En cover men åh så fin ändå. Hörde den påväg hem från landet igår och nu går den i mina högtalare om och om igen. Lyssna och njut :)


Mys helg

Denna helgen har varit en riktig myshelg. fredagen spenderades hemma i soffan med räkor och vin och en trött Tobbe som självklart somnade i soffan. Lördag morgon tog vi bilen ner till Haverdal och där väntade ett vackert snölandskap, precis som här hemma. Vi fick börja med att skotta oss in på tomten för att få in bilen och för att kunna ta oss in utan att bli helt super blöta! Sagt och gjort! Stugan var kall som en iglo och värmen åkte på, så de kanske skulle bli lite varmt tills efter vi handlat mat. Lite handling på ica och lunch på max blev de innan en mysig promenad ner till haverdalsstrand. Där var inte lika inbjudande som under sommarhalvåret, men det var åhh så vackert där nere ändå. Isen bredde ut sig låångt ut i vattnet.

Efter att ha fått upp värmen av promenaden kom vi åter igen in i den kalla stugan. Det blev till att behålla jackan och termobyxerna på! Vi tände en brasa och huset började sakta men säkert tina upp! Tittade på lite film och myste under två lager med täcken för att inte frysa ihjäl innan de blev lite tacos till middag.

EN mysig dag på landet men ack så kallt!










Räkor, vin och fin

Ikväll blir det räkor och lite vitt vin till det :) Jag är på super bra humör och vinet smakade gudomligt! kan tipsa er om Dr Losen bros, perfekt på alla sätt och vis. Lite dyrare dock då det kostar 110 kr flaskan, men bjuder älskling så tackar man inte nej till de :) Ikväll blir det bara mys för att ladda inför en helg i Haverdal i vår kalla sommarstuga!

såhär ser flaskan ut :)


Dagens låt

Härromdagen när jag och Tobbe kollade på en film som heter 500 days of summer, fastnade jag så för en av soundtrack låtarna :)

Lyssna och njut :)


Tulpaner :)

Igår kom älsklingen hem med en liten överraskning. EN fin bukett med tulpaner. Gissa om jag blev glad :) Och inte nog med det så hade han köpt oss varsin semla! Han är fin min kärlek!


Precious

TIllbringade kvällen med mina underbara tjejer idag. Blev en fika på Espresso House med en underbar chailatte innan föreställningen. Filmen hette Precious och var verkligen en gripande historia om en 16 årig flicka, vars pappa våltar henne, hon är gravid med deras andra barn och mamman misshandlar henne. Mna får följa hennes liv och hela bio salongen lämnade filmen med rödgråtna ögon! Mariah carey hade en oväntad roll och det var knappt så jag kännde igen henne. Även Lenny kravitz hade en liten roll :)

Se filmen!


Gormorgon

Gomorgon alla. Idag vaknar jag av klockan 07.15 och jag verkligen bävar för att lämna sängen. Det varma täcket ville jag inte ta av mig och jag ville verkligen inte gå upp. Men va har man för val, det var bara att hasa sig upp ur sängen och snabbt springa in i badrummet och sätta på en varm dusch så man vakna till liv!

Idag blir det en dag med bild på pedagogen, men först måste man ut och pölsa i snön. Inte sugen...

Äntligen!!!

Igår tog jag tag i Tobbe och bad snällt (läs tvingade) honom att hjälpa mig att sätta upp mina små tavlor som legat och väntat i ett halvår på att komma upp på min mörkgråmålade vägg. Lite svartvita foton med några inslag av fär och resultatet blev så fint :) Super nöjd är jag! Dock ska det fyllas på med lite fler ramar när jag hittat fler fina fotografin som ska framkallas :)


RSS 2.0