Onsdag

Dagarna flyter in i varann och jobbtiderna denna veckan är inte bland de bästa. I måndags jobbade jag 11 timmar från 06.30-18.30, vilket ledde till att jag somnade vid 9 tiden. Dagen därefter var det bara att gå upp 05.30 för å jobba och jag känner mig helt golvad och känner ett stort behov av lite ledighet. Att bara få sova ut, tills man känner sig utvilad och kunna vara vaken på kvällarna utan att tvinga sig själv att hålla upp ögonen. Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar till semestern, men juh närmre man kommer desto långsammare går dagarna. Dagar som denna när det är sol och härligt väder flyter dagarna förbi ganska okej, men de dagar som de regnar och man måste vara inne med barnen alldeles för länge kryper tiden fram. Nu är det iaf bara två dagar kvar till helg, men varje dag är redan uppbokad. Fullt ös medvetslös! Föresten fick jag vara med vid en förlossning idag på förskolan, vi fick se en flyga födas, för attt två minuter senare vara begravd utav en av barnen. Ooops... Men den fick iaf se ljuset ett par minuter ;)


Sommar blomster

 
 
 

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har vi spenderat ute på Styrsö tillsammans med vänner. Tobbe och Tessan har sedan ett halvår tillbaka hyrt ett stort hus på styrsö över helgen och det har varit en kanon helg! Vi knöt midsommarkransar, åt midsommarlunch med sill, lax, köttbollar, prinskorvar, ja allt som en midsommarlunch ska innehålla. Senare under dagen blev det midsommarlekar och dans inpå småtimmarna. Regnet började ösa ner runt ett tiden på dagen, men vi hade en uteplats under tak som räddade kvällen!
 
Dag två hade vi underbart väder med sol, som spenderades med en promenad över ön och häng ute på gräsmattan med go musik tills alla var rödbrända om kinderna. Härligt! På kvällen grillade vi innan vi gick till den lokala puben för att titta på fotbollsmatchen mellan Spanien-Frankrike. VI tjejer lämnade stället efter första halvlek och gick tillbaka tilll huset, där vi hade skrattfest tills tårarna sprutade. När resten återvände spelade vi rollspel i flera timmar. Varulvarna i Klågerup! Ett superkul spel jag kan rekomendera! För er som är nyfikna kan jag meddela att jag beställt hem spelet och längtar redan tills man kan dra ihop ett gäng och försvinna i varulvarnas värld ;)
 
Här har ni en bildbomb från helgen som varit!
 

Bilder från examens/födelsedagsfesten


Söndags brunch med fina vänner

Idag åkte vi ut till Kärna för lite söndagsbrunch. En fin fin förmiddag, med blåbärsscones, american pancakes, kakor och morotskaka. Mumsigt värre! Det blev lite mys med den bedårande Olle och med kattungarna :) En söndagsförmiddag kan inte bli bättre? :)

Redan helg!

Jag förstår inte vart veckan tog vägen?! Andra arbetsveckan avklarad och saker och ting börjar sakta falla på plats. Kvällen ska jag spendera hemma i soffan med Cissi och Emelie som jag har tvingat hit. Vi ska laga gryta med choklad? i. Spännande! Så ska vi självklart se fotbollen och det är obligatorisk Sverigetröja på!! Det trodde ni inte om mig va?! Jag tippar på att den slutar 2-1 till England!!


Första arbetsveckan avklarad

Det har varit en vecka med mycket nya intryck och hjärnan har gått på helvarv för att försöka hänga med i alla rutiner, nya namn och allt som hör till. Jag trivs iaf väldigt bra än så länge och det känns verkligen som jag gjorde rätt val av de jobb jag kunde välja mellan.
Nu njuter jag av att det äntligen är fredag så jag får vila upp mig lite. Just nu sitter jag i soffan med en Chang beer i näven. Vi beställde lite Chang på systemet och även om regnet öser utanför sprider sig värmen och längtan efter Thailand här hemma i soffan.

Det enda som är tråkigt med denna fredagen är att fotbolls EM har börjat. Tobias sitter bänkad framför tv:n så det blir nog inte direkt någon mysfredag, men jag är ändå ganska nöjd nu när jag fått Chang :)

Andra jobbdagen

Oj, det händer så mycket nu hela tiden att man knappt hunnit smällta allt! Igår var första dagen på jobbet och den gick kanonbra! Super go personal och supergoa barn och jag tror jag kommer att stormtrivas! Jag hann knappt reflektera över att det faktiskt även var min födelsedag och jag hann bara precis hem innan josefin, frida och anna kom över på lite fika! :) Sedan slängde jag mig i sängen och hel plötsligt knackar det på dörren kl 22 på kvällen. Hmm, det är din syster ropar tobbe från hallen. Där står världens sötaste syster och Cissi med en muffins med födelsedagsljus i och paket! Jag blev verkligen överraskad.
Andra jobbdagen har också gått bra men nu är jag helt slut i både kropp och själ, så nu måste jag lägga mig och vila en stud. Skönt att man får lite ledigt imån me!
Pöss å kram

Examensfirande

Nu har jag precis kommit hem från ett mycket trevligt födelsedags och examensfirande hos min kära mor och far. Fick otroligt fina presenter och maten och sällskapet var super! Nu sitter jag i soffan och försöker smälta att jag faktiskt börjar jobba imorgon. Känns så konstigt och jag är bra nervös, men det ska samtidigt bli roligt. Här får ni några bilder från dagen.

Kärlek!

Min underbara man är en mästare på att ge presenter och han överträffar sig själv varje gång! Nu när jag både tagit examen och fyller år imorgon fick jag en kombinerad födelsedags/examenspresent. En Sony nex 5n! En alldeles underbar liten systemkamera. Jag satt som i chock när jag öppnade paketet och såg att det var en sån kamera som jag spanat på, men insett att jag aldrig kommer införskaffa. En supersmidig liten kompakt systemkamera som jag kan ha med mig överallt utan att man behöver konka på en stor och klumpig systemkamera. Det är många nya inställningar och sätta sig in i, men åh va kul det är! Det är min nya kärlek!!

RSS 2.0